پارسه
نوگام
مدرسان شریف
عالم زاده

ایجاد شش رشته ارشد در دانشگاه صنعت نفت کد ۱۲۵۳

معاون آموزشی دانشگاه صنعت نفت از اخذ مجوز راه‌اندازی  شش رشته در مقطع کارشناسی‌ ارشد در این دانشگاه خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو در این رشته‌ها از مهرماه از طریق کنکور سراسری آغاز می‌شود.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

 

دکتر عباس هلالی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، با اشاره به ارسال درخواست مجوز ایجاد این رشته‌ها به شورای گسترش از حدود ۶ ماه قبل، اظهارداشت: با موافقت شورای گسترش از مهرماه در رشته‌های “مدیریت مخازن هیدروکربنی”، “اقتصاد نفت و گاز”، “حقوق نفت و گاز” و “تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در نفت و گاز” در مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشکده نفت تهران با ظرفیت هر رشته ۱۰ نفر دانشجو پذیرش می‌شود.

 

وی همچنین از اخذ مجوز ایجاد رشته مهندسی‌مکانیک در مقطع کارشناسی‌ارشد و مهندسی‌نفت در مقطع دکتری به‌ ترتیب با ظرفیت ۶ و پنج نفر در دانشکده نفت اهواز خبرداد و افزود: با اخذ مجوز این رشته‌ها تعداد رشته‌های مقطع کارشناسی‌ارشد  در این دانشکده  به ۶ رشته رسید.

 

معاون آموزشی دانشگاه صنعت نفت خاطرنشان کرد: همچنین با اخذ مجوز رشته مهندسی سیستم‌های انرژی از شورای گسترش، پذیرش دانشجو در این رشته از مهرماه در دانشکده علوم‌دریایی محمودآباد آغاز می‌شود.

 

وی افزود: با اخذ مجوز راه‌اندازی رشته‌های جدید تعداد رشته‌های دانشگاه در مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشکده‌های نفت اهواز، آبادان، تهران و محمودآباد به‌ ترتیب به ۶، سه، ۴ و یک رشته و در مقطع دکتری به دو رشته رسید و پیش‌بینی می‌شود، امسال ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات‌تکمیلی با رشد ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته به ۲۰۰ نفر افزایش یابد.

 

هلالی‌زاده همچنین از برنامه دانشگاه برای اخذ مجوز چهار رشته دیگر در مقطع دکتری و کارشناسی‌ارشد خبرداد و تصریح کرد: درخواست اخذ مجوز راه‌اندازی رشته‌های مدیریت و مهندسی پروژه‌های نفت و گاز و مهندسی سازه‌های دریایی به‌ ترتیب در دانشکده نفت تهران و علوم‌دریایی محمودآباد و رشته‌های مهندسی برق و بازرسی فنی به‌ ترتیب در دانشکده‌های مهندسی نفت اهواز و آبادان به شورای گسترش ارسال شده‌ و در دست بررسی است.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات