برگزاری انحصاری آزمون 6 کد رشته کارشناسی ارشد در تهران و یک کد رشته در قم و مشهد
آزمون 6 کد رشته کارشناسی ارشد در تهران و یک کد رشته در قم و مشهد به طور انحصاری برگزار می شود. آزمون كدرشتههاي امتحاني 1129 (زبان و ادبيات اردو)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1287 (مهندسي طراحي محيط زيست)، 1356 (نمايش عروسكي) و 1360 (مجموعه موسيقي)، منحصراً در شهرستان تهران برگزار می شود. داوطلبان هريك از كدرشتههاي امتحاني مذكور ضرورت دارد براساس آدرس و تاريخ مندرج بر روي كارت شركت در آزمون به حوزه امتحاني مربوط در شهرستان تهران مراجعه کنند.
آزمون كدرشته امتحاني 1152 (مجموعه مدرسي الهيات و معارف اسلامي) منحصراً در شهرهاي مقدس مشهد و قم برگزار ميشود. لذا حوزه امتحاني داوطلبان اين كدرشته امتحاني با توجه به استان محل اقامت آنان (براساس تقاضانامه ثبتنامي تكميلي توسط داوطلبان) تعيين شده است كه لازم است اين داوطلبان با توجه به آدرس درج شده بر روي كارت شركت در آزمون خود به حوزه امتحاني مربوط مراجعه کنند.
محل برگزاري آزمون براي 6 كدرشته امتحاني شامل كدرشتههاي امتحاني 1147، 1149،1150، 1151، 1153و 1158 كه ثبتنام آنها توسط دستگاههاي اجرايي ذيربط و با هماهنگي اين سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طريق اطلاعيهاي كه هريك از ارگانهاي ذيربط صادر می کند آزمون اين كدرشتهها در تاريخهاي پيشبيني شده برگزار خواهد شد. براي اين دسته از داوطلبان كارت شركت در آزمون از طريق سايت سازمان صادر نشده است.
تغییر آدرس حوزه های امتحانی و لزوم پرینت کارت جدید
تاكيد بر اينكه كارتهاي قبلي فاقد اعتبار است (باطل است) و لذا بايد حتماً كارت جديد پرينت شود .
از آنجائي كه بعضاً آدرس محل برگزاري (حوزه امتحاني) داوطلبان تغيير يافته است . لذا ملاك آدرس محل برگزاري آزمون، آدرس مندرج در كارت ورودي جديد است. چنانچه داوطلبي كارت جديد خود را پرينت نکند و با كارت قبلي به حوزه امتحاني مراجعه كند از ورود داوطلب به حوزه ممانعت به عمل خواهد آمد.
















پس کسانی که تو شهرهای دیگه هستند باید چیکار کنن؟
هیچ فکری به حال اونا کردین؟