https://myparseh.com/blog/1175/%D8%A8%D9%84%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%87--%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%DB%8C
نوگام
روان آموز
نگاره محمدی
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/

افزایش ۱۲هزار نفری ظرفیت در مقطع ارشد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اعلام کرد که نتایج پذیرشهای با آزمون و بدون آزمون این دانشگاه در کارشناسی دوشنبه این هفته اعلام می شود.

مجتبی علوی فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: نتایج دوره های با آزمون و بدون آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد از دوشنبه هفته جاری اعلام می شود. سپس نتایج مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و در نهایت نتایج پذیرشهای پزشکی، اعلام می شود.

وی درباره ظرفیت پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، اظهار داشت: در مقطع دکتری بین ۸ تا ۱۰ هزار نفر و در مقطع کارشناسی ارشد ۱۲ هزار نفر به ظرفیت پذیرش پیشین اضافه شده است.

به گفته معاون سنجش و پذیرش دانشجو، ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد بدون محدودیت است و در کل برای دوره های با آزمون و بدون آزمون، ۸۲۰ هزار ظرفیت خالی اعلام شده است.

Leave A دیدگاه