https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
www.alemzadeh.net
https://ble.ir/mastertest

انتشار اطلاعیه اصلاحیه برای مرحله تکمیل ظرفیت ارشد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به انتشار اطلاعیه اصلاحیه برای مرحله تکمیل ظرفیت کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری گفت: اصلاحیه این مرحله فردا یکشنبه ۲۷ مهر منتشر می شود و داوطلبان امکان اصلاح و تغییر اولویت های خود را دارند.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نظر به اینکه اصلاحیه اطلاعیه تکمیل ظرفیت برای کنکور دکتری ۹۳ فردا یکشنبه ۲۷ مهرماه منتشر می شود داوطلبانی که پیش از این در مرحله شرکت کرده اند و فرم مربوطه را تکمیل کردند می توانند نسبت به تغییر و اصلاح اولویت های رشته های تحصیلی که انتخاب کرده اند اقدام کنند.

وی افزود: تا صبح امروز ۹ هزار و ۳۶ نفر در مرحله تکمیل ظرفیت کنکور دکتری ۹۳ شرکت کرده اند. ظرفیت پذیرش نیز ۵۸۰ نفر است.

مشاور عالی سازمان سنجش درباره تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ گفت: کسانی که در این مرحله از آزمون ثبت نام کرده اند می توانند حداکثر ۲۰ کدرشته محل را انتخاب کنند و با توجه به اصلاحیه ای که فردا یکشنبه ۲۷ مهر بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود می توانند نسبت به اصلاح و ویرایش و تغییر اولویت های انتخابی خود اقدام کنند.

توکلی خاطرنشان کرد: ۳۳ هزار و ۸۹۳ نفر تاکنون فرم تقاضانامه الکترونیکی را تکمیل کرده اند و ظرفیت پذیرش نیز ۲۴ هزار و ۷۷۳ نفر است.

Leave A دیدگاه