https://myparseh.com/blog/1175/%D8%A8%D9%84%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%87--%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%DB%8C
نوگام
روان آموز
نگاره محمدی
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/

دانشگاه تهران هم ظرفیت ارشد را افزایش داد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز مرحله تکمیل ظرفیت دو کنکور کارشناسی ارشد و دکتری سال ۹۳ گفت: تا صبح امروز بیش از ۱۳ هزار نفر در مرحله تکمیل ظرفیت این دو کنکور شرکت کرده اند.
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به ظرفیت ۵۸۰ نفری که برای این مرحله در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۳ درنظر گرفته شده است، تاکنون تعداد ۳ هزار و ۹۵۳ نفر فرم تقاضانامه الکترونیکی را تکمیل کرده اند.

وی افزود: همچنین دانشگاه تهران نیز ظرفیت های جدید خود برای رشته های کارشناسی ارشد اعلام کرده است و به این ترتیب ظرفیت پذیرش در مرحله تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ به ۲۴ هزار و ۷۷۴ نفر رسید.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: تا صبح امروز ۹ هزار و ۴۱۱ نفر نیز در مرحله تکمیل ظرفیت ارشد ثبت نام کرده اند.

 

Leave A دیدگاه