پارسه
نوگام
مدرسان شریف
نوگولرن
عالم زاده

اجرای آیین نامه پشتیبانی از دانش آموختگان بر‌تر کارشناسی از سال۹۴

در آیین نامۀ جدید شناسایی و پشتیبانی از دانش آموختگان بر‌تر کارشناسی تسهیلات ویژه ای برای ادامه تحصیل در نظر گرفته شده است.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش خبرگزاری مهر، ابلاغ آیین نامه جدید شناسایی و پشتیبانی از دانش آموختگان برتر دانشگاهی در راستای اجرای بند ۱ ماده ۳ از اساسنامه بنیاد ملی نخبگان و به منظور اجرای اقدام های ملی  ۱-۱-۱، ۲-۱-۲، ۲-۱-۳، ۳-۱-۲ و ۳-۱-۵ از سند راهبردی‌کشور در امور نخبگان، از سوی رئیس بنیاد ملی نخبگان ابلاغ شد.

پرویر کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام این خبر گفت: هدف از تدوین این‌آیین نامه، ایجاد چارچوبی برای شناسایی برترین دانش آموختگان نظام آموزش عالی‌کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و ایجاد تمهیدات لازم برای «تسهیل رشد و هدایت آنها در حوزه تخصصی» و نیز « به کارگیری و اثرگذاری آنان در اجتماع تخصصی مرتبط» است.

به گفته وی بر اساس این آیین نامه دانش‌آموختگان دوره‌های «دکتری حرفه‌ای» و نیز دوره‌های «تخصصی بالینی، پزشکی و فلوشیپ» مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ به ترتیب معادل با دانش‌آموختگان دوره «کارشناسی ارشد» و دوره «دکتری تخصصی» محسوب می‌شوند.

تعیین معیارهای شناسایی دانش آموختگان

کرمی درباره معیارهای شناسایی دانش آموختگان این آیین نامه افزود: دانش‌آموختگان برتر از میان دانش آموختگان نظام آموزش عالی کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بر اساس معیارهایی شامل فعالیت های آموزشی، فعالیت های پژوهشی و فناورانه، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی شناسایی می شوند.

وی اضافه کرد: بر اساس آیین نامه فعالیت های آموزشی شامل پیشینه تحصیلی،کسب موفقیت های آموزشی و موارد مشابه، فعالیت های پژوهشی و فناورانه شامل پیشینه پژوهشی و نوآورانه، کسب موفقیت های پژوهشی و فناورانه و موارد مشابه آن و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی شامل ایفای نقش فرهنگی و اجتماعی در موسسه علمی، اشتهار اخلاقی در زمان تحصیل،کسب موفقیت‌های ادبی، هنری، قرآنی و مشابه آن می شود.

ارائه تسهیلات به نام مفاخر تمدن اسلامی ـ ایرانی

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: بر این اساس بنیاد هرساله به تعدادی از دانش آموختگان برتر، تسهیلاتی را برای «هدایت و تواناسازی» و نیز «اشتغال و اثرگذاری» و به نام مفاخر تمدن اسلامی ـ ایرانی اعطا می کند.

وی افزود: تسهیلات هدایت و تواناسازی شامل ادامه تحصیل برای پذیرش دانش آموختگان برتر دوره های‌کارشناسی ارشد در مقطع دکتری تخصصی و دوره پسادکتری برای هدایت دانش آموختگان برتر دوره دکتری تخصصی در دوره های پسادکتری، خدمت نظام وظیفه تخصصی برای بهره مندی دانش آموختگان برتر دوره های‌کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از خدمت نظام وظیفه تخصصی، تسهیلات فرهنگی برای بهره مندی جذب دانش آموختگان برتر از تسهیلات عمومی (مانند وام مسکن، هدیه ازدواج، سفرهای زیارتی و مشابه آن) ارائه می شود.

کرمی درباره تسهیلات اشتغال و اثرگذاری گفت: از جمله این تسهیلات می توان به جذب در نهادهای فناورانه برای جذب دانش آموختگان  برتر در نهادهای صنعتی ‌و فناورانه، جذب در موسسه‌های علمی  برای جذب دانش آموختگان برتر دوره دکتری تخصصی به عنوان عضو هیات علمی در موسسه های علمی‌کشور، جذب در دستگاه‌های اجرایی برای استخدام دانش آموختگان برتر در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد.

به گفته وی مشمولان این آیین نامه حداکثر ظرف مدت سه سال از تاریخ رسمی دانش آموختگی مجازند از مزایای این آیین نامه بهره مند شوند.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۳ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
الهه
آذر ۱, ۱۳۹۵ ۹:۴۳ ق٫ظ

سلام جواب مصاحبه ارشد ۹۵ کی میاد؟

fateme
بهمن ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب٫ظ

سلام دوستان کسی میدونه شرایط پذیرش چطوره؟معدل کل باید چند باشه؟

مهنا
دی ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب٫ظ

سلام دوستان عزیز
کسی از شرایط این آیین نامه خبر داره؟
ممنون میشم اگه بگین