https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/mastertest

اطلاعیه سازمان سنجش درخصوص جزئیات آزمون های عملی کنکور کارشناسی ارشد ۹۴

سازمان سنجش آموزش کشور زمان برگزاری آزمون تشریحی و یا پروژه عملی در ۶ كدرشته‌ آزمون كارشناسی ارشد را روزهای ۷ تا ۹ مردادماه سال ۹۴ اعلام کرد.

به گزارش مستر تست ، سازمان سنجش اطلاعیه کوتاهی در خصوص جزئیات آزمون های عملی کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94 منتشر کرد :

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.

جزئیات این اطلاعیه به شرح زیر است :

پيرو انتشار اطلاعيه اين سازمان در هفته نامه خبري و اطلاع رساني و همچنين پايگاه اينترنتي اين سازمان در مورخ 12/3/94 در خصوص اعلام اسامي معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي بورسيه، داراي شرايط خاص و هم‌چنين برنامه زماني برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كد رشته‌هاي ذيربط، بدين وسيله به اطلاع داوطلبان هر يك از كد رشته‌هاي امتحاني 1350، 1351، 1352، 1357، 1358 و 1364 آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1394 مي‌رساند آزمون پروژه عملي كدرشته‌هاي مذكور در صبح و بعدازظهر روزهاي چهار‌شنبه، پنج‌شنبه و جمعه مورخ 7، 8 و 94/5/9 منحصراً در شهر تهران براي آن دسته از داوطلباني كه بر اساس مندرجات كارنامه نتايج اوليه مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و حداقل يكي از كد رشته محل‌هاي رشته‌هاي تحصيلي پروژه‌دار را نيز انتخاب نموده‌اند، بر اساس جدول ذيل برگزار خواهد شد. ضمناً براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به شركت در آزمون دو پروژه مي‌باشند، دو كارت ورود به جلسه به صورت جداگانه قابل دريافت مي‌باشد و لازم است دو روز قبل از برگزاري آزمون پروژه مربوط، هزينه برگزاري آزمون تشريحي، پروژه و يا عملي را به مبلغ 200.000 (دويست هزار) ريال بابت هزينه برگزاري آزمون هر پروژه به صورت اينترنتي كه امكان آن در پايگاه اطلاع‌رساني  اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org فراهم گرديده‌، پرداخت نموده و پس از دريافت كد پرداخت هزينه آزمون عملي و درج اين كد به همراه اطلاعات كارت اعتباري و يا شماره پرونده و كد رهگيري در قسمت مربوط (پرينت كارت ورود به جلسه آزمون) نسبت به پرينت كارت ورود به جلسه خود و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند. (داوطلباني كه در دو پروژه شركت مي‌نمايند لازم است در دو مرحله نسبت به پرداخت مبلغ فوق به صورت اينترنتي اقدام نموده و سپس نسبت به پرينت كارت ورود به جلسه در پروژه مربوط و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند). بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت ورود به جلسه اينترنتي و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي براي پرينت كارت ورود به جلسه اقدام نمايند. آدرس حوزه برگزاري آزمون بر روي پرينت كارت ورود به جلسه درج خواهد شد.

تبصره: نظر به اينكه در كد رشته امتحاني 1352 (مجموعه معماري) چهار پروژه عملي و يا تشريحي برگزار مي‌گردد، لذا براي آن دسته از داوطلباني كه در هر چهار پروژه كد مذكور مجاز شده باشند، يك كارت ورود به جلسه آزمون جداگانه در نظر گرفته شده است، كه لازم است در صورت تمايل به شركت در 1، 2، 3 و يا 4 پروژه، بابت هر يك از پروژه‌هاي مربوط مبلغ فوق را پرداخت نمايند و سپس نسبت به پرينت كارت پروژه مربوط اقدام نمايند.
كد و نام رشته يا پروژه
روز و تاريخ آزمون
اسكيس معماري(1352) – تصويرسازي (1358)
صبح چهارشنبه 94/5/7
اسكيس معماري منظر (1352)- نقاشي (1358)
عصر چهارشنبه 94/5/7
مطالعات فرهنگ و معماري ايران (1352) – تجزيه و تحليل نمايشنامه (1357) – ارتباط تصويري (1358)
صبح پنجشنبه 94/5/8
اسكيس معماري داخلي(1352) – نمايشنامه نويسي (1357) – تصوير متحرك (انيميشن) (1358)
عصر پنجشنبه 94/5/8
مجموعه برنامه‌ريزي شهري، منطقه‌اي و مديريت شهري (1350)– اسكيس‌طراحي شهري(1351)
صبح جمعه 94/5/9
طراحي پارچه و لباس (1364)
عصر جمعه 94/5/9
تذكر:  آزمون پروژه عملي رشته طراحي صنعتي (كد 1362) در تاريخ 94/3/8 برگزار شده‌است.
1- اطلاعات لازم پيرامون آزمون:
(الف) تعداد سؤالات و زمان پاسخگويي، به شرح جدول ذيل مي‌باشد:
ردیف
کد رشته
نام پروژه
تعداد سؤال
زمان پاسخگویی
 1
1350
برنامه­ریزی شهری، منطقه­ای و مدیریت شهری
1
180 دقیقه
2
1351
طراحی شهری
1
180 دقیقه
3
1352
طراحی (اسکیس معماری)
1
240 دقیقه
4
1352
طراحی (اسکیس معماری منظر)
1
240 دقیقه
5
1352
طراحی (اسکیس معماری داخلی)
1
240 دقیقه
6
1352
پروژه تشریحی مطالعات فرهنگ و معماری ایران
3
240 دقیقه
7
1357
پروژه تشریحی نمایشنامه­نویسی
1
180 دقیقه
8
1357
پروژه تشریحی تجزیه و تحلیل نمایشنامه­نویسی
6
180 دقیقه
9
1358
تصویر متحرک
7
240 دقیقه
10
1358
ارتباط تصویری
2
240 دقیقه
11
1358
تصویرسازی
1
240 دقیقه
12
1358
نقاشی
2
240 دقیقه
13
1364
طراحی پارچه و لباس
2
240 دقیقه
(ب) منابع آزمون تشريحي درس تجزيه و تحليل نمايشنامه در تاريخ‌هاي 94/4/29 و 94/5/5 طي اطلاعيه‌اي اعلام خواهدشد.
2- وسايلي كه نياز است داوطلبان به همراه داشته باشند:
(1) داوطلبان رشته برنامه ريزي شهري، منطقه‌اي، مديريت شهري(كد1350) و طراحي شهري (كد 1351) لازم است مداد و روان‌نويس مشكي، پاك‌كن، مداد تراش و يك تخته شاسي كه كاغذ A3 به راحتي روي آن قرار گيرد را به همراه داشته باشند و از آوردن هرگونه ابزار بيان ترسيمي ديگر اكيداً خوداري نمايند. (2) داوطلبان رشته مجموعه معماري (كد 1352) مجاز هستند كليه لوازم طراحي و راندو و يك تخته شاسي مناسب به ابعاد50×35 را همراه داشته باشند. (3) داوطلبان رشته‌هاي نقاشي، تصويرسازي و ارتباط تصويري(كد 1358) و طراحي پارچه و لباس(كد 1364) لازم است يك تخته شاسي مناسب به ابعاد50×35، مداد رنگي، روان نويس (ضخامت‌هاي مختلف)، ماژيك، گواش، آكريليك، آب رنگ، قلم مو، قلم ني و مركب خطاطي، پالت رنگ، خط‌كش، گونيا، شابلون، مداد پاك‌كن، لاك سفيد، كاغذ پوستي (ويژه رشته‌هاي تصويرسازي، ارتباط تصويري و طراحي پارچه و لباس)، گيره تخته شاسي، چسب كاغذي يا نواري در جلسه آزمون به همراه داشته باشند و داوطلبان رشته تصوير متحرك (كد 1358) لازم است مداد طراحي، مداد پاك‌كن و مداد رنگي در جلسه آزمون همراه داشته باشند. (4) وسايلي را كه داوطلبان مجاز به استفاده از آن‌ها نمي‌باشند شامل: رنگ روغن، پاستل گچي، پاستل روغني، زغال طراحي، اسپري‌هاي براق كننده و چسبنده، كليشه‌ي نقوش آماده. (در صورت استفاده كارها ارزيابي نخواهد شد). (5) كليه داوطلبان بايد مدرك معتبر شناسايي مانند كارت دانشجويي، كارت ملي، شناسنامه، پاسپورت و يا گواهينامه به همراه داشته باشند.
3- تذكرهاي مهم :
(الف) هيچ ‌يك از داوطلبان اجازه آوردن وسائل اضافي اعم از كتاب، جزوه، تلفن همراه، پيجر، نت‌بوك و هرگونه وسيله الكترونيكي مجهز به دوربين فيلم‌برداري و يا عكس‌برداري و غيره (بجز موارد خواسته شده فوق) را ندارند. (ب) استفاده از هرگونه كتاب طراحي، كاغذ (به جز آنهايي كه در جلسه آزمون به داوطلبان داده خواهد شد) و تصاوير متفرقه در جلسه آزمون اكيداً ممنوع بوده و درصورت مشاهده، تقلب محسوب خواهد شد. در حين انجام پروژه قدم زدن، سركشي بر روي كار ديگران، هر نوع پرسش و پاسخ و كمك به ديگران مجاز نبوده و در صورت انجام آن به عنوان تقلب محسوب خواهدشد. (ج) هرگونه كولاژ كردن، چسباندن و نصب كردن مصالح متفرقه بر روي پروژه عملي يا تشريحي ممنوع مي‌باشد. (د) از آنجائيكه داوطلبان كدرشته امتحاني 1358 فقط مي‌توانستند در آزمون دو رشته پروژه‌دار شركت نمايند چنانچه توسط برخي از داوطلبان اين موضوع رعايت نشده باشد‌‌، براي ايندسته از داوطلبان نيز با توجه به اولويتهاي انتخابي كه در زمان انتخاب رشته اعلام نموده‌اند، فقط براي دو رشته پروژه‌دار كارت ورود به جلسه صادر مي‌گردد
 بازيگري كد 1357
بدين وسيله از آن دسته داوطلباني كه در رشته بازيگري از كد رشته امتحاني 1357 مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي خود در موعد مقرر اقدام و حداقل يكي از كد رشته محلهاي تحصيلي بازيگري را انتخاب نموده‌اند، مي‌رساند كه لازم است براي شركت در آزمون عملي به شرح ذيل اقدام نمايند. بديهي است عدم مراجعه براي شركت در مرحله فوق، بمنزله انصراف داوطلب از گزينش نهايي در كد رشته محل يا رشته محلهاي انتخابي مربوط تلقي مي‌گردد و فرصت ديگري براي انجام اين مرحله وجود نخواهد داشت.
 ضمناً شايان ذكر است: داوطلباني كه مبادرت به انتخاب كد محل تحصيل از رشته بازيگري ننموده‌اند توصيه مي‌گردد براي شركت در آزمون عملي و يا دريافت كارت شركت در آزمون اقدام ننمايند.
– مصاحبه و آزمون پروژه عملي بازيگري از كد رشته امتحاني 1357 براساس جدول زير از ساعت 8:00 صبح روزهاي تعيين شده و با توجه به ديالوگ‌هاي ذيل در دانشگاه هنر تهران به نشاني تهران – ميدان هفت تير – خيابان شهيد مفتح– جنب ورزشگاه شهيد شيرودي – خيابان شهيد ورزنده – دانشكده سينما و تئاتر برگزار خواهد شد.
جدول زمانبندي مراجعه براي آزمون عملي بازيگري به تفكيك برادران و خواهران
زمان مراجعه برادران
زمان مراجعه خواهران
روز
تاريخ
حرف اول نام خانوادگي
روز
تاريخ
حرف اول نام خانوادگي
دوشنبه
94/4/29
از حرف «الف» تا حرف«خ»
پنج‌شنبه
94/5/1
از حرف «الف» تا حرف «ح»
سه‌شنبه
94/4/30
از حرف «د» تا حرف  «ع»
جمعه
94/5/2
از حرف «خ» تا حرف «ف»
چهارشنبه
94/4/31
از حرف «غ» تا حرف «ي»
شنبه
94/5/3
از حرف «ق» تا حرف «ي»
– داوطلبان لازم است براي پرينت كارت ورود به جلسه و برگ راهنماي شركت در آزمون عملي رشته مذكور از روز چهارشنبه مورخ 94/4/24 به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه نمايند. ضمناً لازم است هزينه برگزاري آزمون عملي را قبل از دريافت كارت ورود به جلسه آزمون مربوط، به مبلغ 200.000 (دويست هزار ريال) به صورت اينترنتي كه امكان آن در سايت اين سازمان به نشاني فوق فراهم گرديده‌، پرداخت نموده و سپس با دريافت كد پرداخت مبلغ اينترنتي و درج اين كد به همراه اطلاعات كارت اعتباري و يا شماره پرونده و كد رهگيري در قسمت مربوط به پرينت كارت ورود به جلسه آزمون نسبت به پرينت كارت خود اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون منحصراً همراه داشتن پرينت كارت ورود به جلسه اينترنتي، همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.
– لازم به ذكر است داوطلبان علاوه بر اجراي نقش مربوط مطابق جدول ذيل مي‌بايست در روز آزمون عملي اسناد و مدارك مربوط به سوابق بازيگري و تئاتري همراه داشته و همچنين آمادگي اجراي يك قطعه نمايش به انتخاب داوطلب به مدت 5 دقيقه و آمادگي اجراي يك قطعه نمايش به صورت في‌البداهه به انتخاب اساتيد آزمون را داشته باشند.
ديالوك آزمون عملي بازيگري به تفكيك خواهران و برادران
متن نمايشي مربوط به آزمون عملي كارشناسي ارشد رشته بازيگري- خانم‌ها
نقش اولگا: از اواسط صفحه 492 تا اوايل صفحه 493 نمايشنامه «سه خواهر» ترجمه سعيد حميديان و كامران فاني چاپ شده در مجموعه نمايشنامه‌هاي چخوف – انتشارات قطره 1374
متن نمايشي مربوط به آزمون عملي كارشناسي ارشد رشته بازيگري- آقايان
نقش مكبث از نمايشنامه مكبث پرده اول – صحنه هفتم – صفحه 1314 از مجموعه آثار نمايشي شكسپير، ترجمه علاء الدين پازارگادي- جلد دوم، انتشارات سروش – سال 1378
[دستهايش را به گردن هردو خواهر مي‌اندازد.] آن دسته موزيك با چه وجد و غروري مي‌زند – احساس مي‌كنم ميل دارم زندگي كنم! خداي مهربان! سالها ميگذرد و همه مان براي ابد از ميان مي‌رويم و كاملاً فراموش مي‌شويم. صورت‌هامان و صداهامان فراموش مي‌شوند و مردم حتي نمي‌دانند كه روزگاري سه تا آدم مثل ما اينجا بوده‌اند … اما شايد رنجهاي ما براي مردمي كه بعد از ما مي‌آيند مفهوم سعادت داشته باشد … زماني مي‌رسد صلح و سعادت در جهان حكمفرماست و آن وقت از ماها با لطف و آمرزش ياد مي‌كنند. نه، خواهرهاي عزيزم، هنوز زندگي براي ما تمام شده نيست! ما زندگي مي‌كنيم! دستة موزيك دارد با وجد و سرور مي‌زند – شايد اگر يك كمي ديگر صبر داشته باشيم بفهميم چرا زندگي مي‌كنيم، چرا رنج مي‌بريم … آه اي كاش فقط مي‌دانستيم … كاش فقط مي‌دانستيم!
 
مكبث وارد مي‌شود.
مكبث [با خود] اگر قضيه با انجام آن خاتمه مي‌يافت، يعني اگر از نتايج بعدي قتل جلوگيري مي‌شد، به طوري كه كاميابي را به اين طريق نصيب من مي‌ساخت بهتر بود كه بي درنگ اجرا شود. زيرا به اين ترتيب تنها با يك ضربه و ديگر هيچ، آغاز و پايان قضايا صورت مي‌گرفت و آماده بوديم كه در اين نقطه و اين لحظه خود را بخاطر آينده به خطر اندازيم. ولي دراين مورد هنوز در معرض قضاوت ديگران هستيم و نتايج اعمال خونيني كه به آنها مي‌آموزيم بار ديگر به سوي خود ما كه باني آنيم مي‌گردد و عدالت بي طرف جام زهرآگين ما را بر لبان خود ما مي‌گذارد. ورود او به اين خانه مبتني به اعتماد دوگانه است؛ يكي اين كه من خويشاوند و رعيت اويم، كه هردو چنين عملي را محكوم مي‌سازد؛ ديگر اينكه ميزبان اويم و به جاي خنجر كشيدن به روي او بايستي در را محكم به روي قاتل او ببندم. از آن گذشته، دنكان در استفاده از قدرت سلطنتي خود چنان جنبة رافت را پيش گرفته، و در مقام بلند خويش آن قدر بي‌گناه بود كه خصايص نيكش چون صور اسرافيل بر ضد جرم قتل او فرياد خواهند كشيد و آن را مستحق نفرين و لعنت خواهد ساخت. حس ترحم، چون نوزادي عريان يا چون فرشته‌اي آسماني بر روي توسن باد نشسته و اين عمل قبيح را به چشم همه كس خواهد كشيد، به طوري كه فراواني قطرات اشك ما از شدت باد خواهد كاست و آن را فرو خواهد نشاند. من مهميزي براي برانگيختن قصد خود جز جاه طلبي ندارم. از فرط شتاب، چنان خيزي به طرف زين برمي‌دارم كه از آن سو به زير خواهم افتاد.

0 نظرات