https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/mastertest

شروع ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر 1395 از فردا

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام نوبت شانزدهم آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور از فردا دوشنبه 9 آذرماه آغاز می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به آغاز ثبت‌ نام دوره های فراگیر کارشناسی ارشد از 9 آذرماه گفت: ثبت نام نوبت شانزدهم دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در 188 رشته گرایش، 950 رشته محل و در 157 مرکز و واحد از 31 استان سراسر کشور انجام می شود.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

به گزارش مسترتست، دکتر جمالزاده با اشاره به زمان آزمون این دوره گفت: آزمون پذیرش کارشناسی ارشد فراگیر نوبت شانزدهم در 13 اسفند 94 برگزار و نتایج آن در اواخر اردیبهشت و یا اوایل خردادماه سال 95 اعلام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور، وی در پایان با عنوان اینکه در این دوره 20 هزار و 960 ظرفیت جدید ایجاد شده است، اظهار کرد: کلیه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دفترچه راهنما از جزئیات و نحوه ثبت‌نام در این دوره آگاهی یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور، وی در پایان با عنوان اینکه در این دوره 20 هزار و 960 ظرفیت جدید ایجاد شده است، اظهار کرد: کلیه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دفترچه راهنما از جزئیات و نحوه ثبت‌نام در این دوره آگاهی یابند.

دانلود دفترچه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر 95

گفتنی است در پانزدهمین آژمون کارشناسی ارشد فراگیر (سال گذشته) ۸۰ هزار و ۵۸۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۵۰ هزار و ۴۲۱ داوطلب ( ۶۲.۵۷ درصد) در آزمون شرکت کردند.

پس از گزینش نهایی نیز ۱۱ هزار و ۵۳ نفر پذیرفته شدند که از این تعداد ۵ هزار و ۳۳۵ نفر زن و ۵ هزار و ۷۲۸ نفر مرد بودند.

0 نظرات