پارسه
نوگام
مدرسان شریف
عالم زاده

جزئیات مصاحبه و آزمون عملی برای کدرشته های خاص کنکور ارشد ۹۵

جزئیات مصاحبه و آزمون عملی برای کد رشته‌های امتحانی دارای شرایط خاص و بورسیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ اعلام شد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش خبرگزاری مهر، اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت به همراه برنامه زمانی انجام مراحل مصاحبه و سایر مراحل گزینش این رشته‌ها و همچنین تاریخ ، زمان و محل مصاحبه و یا برگزاری آزمون عملی و یا پروژه در کد رشته‌های امتحانی ۱۱۳۱، ۱۱۳۹، ۱۱۴۸، ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۶، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸، ۱۳۶۰، ۱۳۶۲ و ۱۳۶۴ در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ اعلام شده است.

معرفی شدگان چند برابر ظرفیت باید براساس برنامه زمانی برای مصاحبه، آزمون اختصاصی، آزمون تشریحی، آزمون پروژه و سایر مراحل گزینش مورد لزوم به نشانی مشخص شده در سایت دانشگاه ها مراجعه کنند.

عدم مراجعه برای شرکت در مراحل فوق، به منزله انصراف داوطلب از گزینش در کد رشته محل یا رشته محل های انتخابی مربوط تلقی می‌ شود و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت.

داوطلبان مذکور لازم است قبل از اقدام برای مراجعه به محل مصاحبه به پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه مورد نظر (درصورت وجود) مراجعه تا چنانچه تغییری در برنامه زمانی مصاحبه بعمل آمده، از آن مطلع شوند.   

داوطلبانی که در کد رشته‌های امتحانی۱۱۳۱، ۱۱۳۹، ۱۱۴۸ (مدیریت امور شهری)، ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۶، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸، ۱۳۶۰، ۱۳۶۲ و ۱۳۶۴ مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی خود در موعد مقرر اقدام کرده حسب مورد لازم است برای شرکت در مصاحبه و یا آزمون پروژه اقدام کنند.

برای این کد رشته‌های امتحانی اسامی چند برابر اعلام نخواهد شد و به داوطلبانی که مبادرت به انتخاب کد محل تحصیل مربوط، نکرده اند توصیه می‌شود برای شرکت در مصاحبه و یا دریافت کارت شرکت در پروژه اقدام نکنند.

جدول نام و کد رشته‌های امتحانی که پذیرش دانشجو در برخی از کد رشته محلهای تحصیلی آن به صورت شرایط خاص و یا بورسیه است

برنامه زمانی شرکت در مصاحبه و سایر مراحل گزینش رشته‌های دارای شرایط خاص و یا بورسیه

۱-پژوهشکده‌ امام‌ خمینی‌(ره‌) و انقلاب‌ اسلامی‌ : معرفی شدگان می‌توانند برای اطلاع از زمان و مواد مصاحبه، مکان مصاحبه و مدارک مورد نیاز در روز  مصاحبه به پایگاه اطلاع‌رسانی این پژوهشکده به نشانی www.ri-khomeini.ac.ir مراجعه کنند.

۲-پژوهشکده‌ مطالعات واژه گزینی – تهران : معرفی شدگان لازم است برای انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش در تاریخ ۲۸ تیر به آدرس تهران- بلوار حقانی- خروجی کتابخانه ملی- مجموعه فرهنگستانها- فرهنگستان زبان و ادب فارسی مراجعه کنند.

۳- دانشکده‌ روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه : از معرفی‌شدگان در روزهای ‌شنبه ۲۶ تیر تا سه‌شنبه ۵ مرداد در محل این دانشکده مصاحبه به عمل خواهد آمد.

۴- دانشکده‌ صدا و سیمای‌ جمهوری‌ اسلامی ایران – واحد قم : معرفی شدگان لازم است برای انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش از تاریخ ۲۰ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه ذیربط مراجعه کنند.

۵-  دانشکده‌ غیر انتفاعی اصول‌ الدین :  معرفی‌شدگان می‌توانند با همراه داشتن مدارک مورد نیاز از ۲۲ تا ۳۰ تیر ماه بر اساس جدول اعلام شده در سایت دانشکده به شعبه مربوط مراجعه کنند. 
کلیه کلاسهای شعبه قم در دو روز آخر هفته تشکیل می‌شود.

۶- دانشکده غیرانتفاعی رفاه – تهران(ویژه خواهران) :کلیه معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت این دانشکده لازم است براساس جدول اعلام شده از ۲۶ تا ۳۱ تیر عمل کنند.

۷- دانشگاه  اصفهان : از کلیه معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت این دانشگاه در تاریخ ۲۱ تیر از ساعت ۱۰ صبح در این دانشگاه با شرایط اعلام شده مصاحبه بعمل خواهد آمد.

۸-دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی: برای رشته‌های این دانشکده اسامی چند برابر ظرفیت در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اعلام نشده است. زمان برگزاری مصاحبه و سایر موارد به طریق مقتضی توسط دانشگاه مذکور به اطلاع داوطلبان ذی نفع خواهد رسید.

۹- دانشگاه‌ امام صادق(ع) : آزمون کتبی داوطلبان خواهر متقاضی رشته‌های مدیریت آموزشی و معارف اسلامی و حقوق (حقوق خانواده) در ۳ مرداد و پس از پذیرش در کتبی، مصاحبه شفاهی در تاریخ های ۶ و ۷ مردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

۱۰- دانشگاه تهران : از معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت کدرشته محل ۱۹۸۱۸ در روز یکشنبه ۲۰ تیر، کدرشته محل ۲۱۱۵۸ در روز شنبه ۲ مرداد، کدرشته محل ۲۲۳۹۲ در روز یکشنبه ۲۰ تیر در محل های اعلام شده مصاحبه به عمل خواهد آمد.

۱۱- دانشگاه جامع امام‌ حسین‌ (ع‌) – تهران : مراحل مصاحبه و گزینش در تاریخهای ۲۹ و ۳۰ تیر و ۲ و ۳ مرداد در این دانشگاه برگزار خواهد شد. جدول زمان بندی انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش و مدارک مورد نیاز برای اطلاع معرفی شدگان از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه به نشانی  www.ihu.ac.ir  در دسترس است.

۱۲- دانشگاه شاهد : معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه شاهد لازم است برای اطلاع دقیق از زمان و مکان انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت عمومی (که از تاریخ ۳۰ تیر تا ۲ مرداد خواهد بود) و مدارک مورد نیاز پس از انتشار این اطلاعیه، به پایگاه اطلاع‌رسانی این دانشگاه به نشانی www.shahed.ac.ir مراجعه کنند.

۱۳- دانشگاه شهید مطهری : معرفی شدگان لازم است برای ثبت‌نام و سایر مراحل پذیرش به سامانه آموزش این دانشگاه به نشانی اینترنتی: www.golestan.motahari.ac.ir مراجعه کنند و کلیه اطلاعیه‌ها و امور مربوط به ثبت‌نام صرفاً از طریق سامانه فوق و پایگاه اطلاع رسانی این دانشگاه به نشانی www.motahari.ac.ir در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

۱۴- دانشگاه‌ صدا و سیمای‌ جمهوری‌ اسلامی ایران –  تهران : معرفی شدگان لازم است برای اطلاع از جدول زمانبندی مصاحبه پس از انتشار این ویژه نامه به پایگاه اطلاع‌رسانی این دانشگاه به نشانی www.iribu.ac.ir مراجعه و با در دست داشتن مدارک در روز مصاحبه به دانشگاه مراجعه کنند.

۱۵- دانشگاه‌ صنعتی‌ شریف: معرفی شدگان شرکت مگا موتور (گروه صنعتی سایپا)‌ لازم است برای انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش از تاریخ ۲۰ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه صنعتی شریف مراجعه کنند.

۱۶- دانشگاه‌ صنعتی‌ مالک‌ اشتر : معرفی‌شدگان لازم است بر اساس جداول اعلام شده از ۲۰ تا ۲۹ تیر ماه برای انجام مراحل مصاحبه و با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز به آدرس تعیین شده مراجعه کنند.

۱۷- دانشگاه علامه طباطبایی: از معرفی شدگان رشته‌های بیم‌سنجی (کدرشته محلهای ۱۸۴۴۳ و ۱۸۴۸۱)، مطالعات منطقه‌ای گرایش آسیای مرکزی و قفقاز (کدرشته محلهای ۱۴۳۵۲ و ۱۴۳۶۵) در روز سه‌شنبه ۲۲ تیر آزمون کتبی و از معرفی شدگان رشته‌ مدیریت خدمات اجتماعی (کدرشته محلهای ۱۲۲۰۴ و ۱۲۲۰۸) در دوشنبه ۲۱ تیر و سه‌شنبه ۲۲ تیر مصاحبه به عمل خواهد آمد.

۱۸- دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) – نوشهر : معرفی شدگان لازم است برای انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش از تاریخ ۲۰ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه ذیربط مراجعه کنند.

۱۹- دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری : معرفی‌شدگان لازم است برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد چگونگی مصاحبه (تاریخ برگزاری مصاحبه از تاریخ ۲۰ تا ۲۳ ) به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه  به نشانی www.ujsas.ac.ir مراجعه کنند.

۲۰- دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری: از معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت ارگانهای بورس دهنده در رشته‌های اعلام شده در روزهای ۲۶ تا ۲۹ تیر ماه در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با همراه داشتن مدارک مورد نیاز مصاحبه بعمل خواهد آمد.

۲۱- دانشگاه غیر انتفاعی ادیان و مذاهب – قم : معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت لازم است برای اطلاع از زمان و مکان مصاحبه و مدارک مورد نیاز به سامانه اینترنتی این دانشگاه به نشانی www.urd.ac.ir مراجعه کنند.

۲۲- دانشگاه غیرانتفاعی امیر المؤمنین(ع) – اهواز : از معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت این دانشگاه در روزهای ۲۶ تا ۳۰ تیر ماه مصاحبه به عمل می آید. معرفی شدگان باید به سامانه اینترنتی موسسه مذکور به نشانیhttp://amiralmoemenin.ac.ir  مراجعه کنند.

۲۳- دانشگاه غیرانتفاعی باقرالعلوم(ع) – قم : معرفی‌شدگان لازم است برای تعیین نوبت مصاحبه در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۰ و ۲۱ تیر  از ساعت ۹:۰۰ صبح تا ۱۳:۰۰ به صورت حضوری و یا از طریق تماس با شماره تلفن ۳۲۱۳۶۶۲۸-۰۲۵ اقدام کنند.

۲۴- دانشگاه غیرانتفاعی قرآن و حدیث- قم : معرفی شدگان لازم است برای تعیین وقت مصاحبه ورودی و اطلاع از مفاد کامل برنامه زمانی و مدارک مورد نیاز به سایت این دانشگاه به نشانی www.qhu.ac.ir مراجعه و مطابق با مندرجات اطلاعیه شماره یک از تاریخ مصاحبه ورودی کدرشته های معرفی شده و نحوه حضور در مصاحبه مطلع شوند.

۲۵- دانشگاه مذاهب اسلامی : معرفی‌شدگان لازم است با در دست داشتن مدارک لازم برای انجام مراحل آزمون شفاهی در تاریخ مقرر ۲۲ و ۲۳ برای برادران و ۲۶ و ۲۷ برای خواهران به نشانی دانشگاه مراجعه کنند.

۲۶- دانشگاه‌ غیرانتفاعی معارف قرآن و عترت(ع)– اصفهان : معرفی‌شدگان لازم است برای اطلاع از مراحل آزمون و مصاحبه به پایگاه اینترنتی به نشانی www.icqt.ac.ir مراجعه کنند.

۲۷- دانشگاه  هنر اسلامی تبریز : از معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت این دانشگاه در روز شنبه ۲۶ تیر (برادران) و روز یکشنبه ۲۷ تیر (خواهران) مصاحبه بعمل خواهد آمد. 

۲۸- سازمان مدیرت صنعتی – تهران (غیرانتفاعی) : معرفی شدگان لازم است برای انجام مصاحبه و سایر مراحل گزینش از تاریخ ۲۰ تیر به پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه ذیربط مراجعه کنند.

۲۹- مؤسسه غیرانتفاعی هنر و اندیشه اسلامی – قم : معرفی شدگان لازم است برای اطلاع از زمان مصاحبه با شماره تلفن ۳۷۸۳۰۷۸۲-۰۲۵ تماس حاصل  و یا به نشانی قم، بلوار بسیج (سی‌متری هنرستان) نبش کوچه ۲۰ مراجعه کنند.

برگزاری مصاحبه در کدرشته‌های امتحانی مجموعه مطالعات جهان، مددکاری اجتماعی و مدیریت امور شهری

داوطلبانی که در کدرشته‌های‌ امتحانی ۱۱۳۱ (مجموعه مطالعات جهان)، ۱۱۳۹(مددکاری اجتماعی) و ۱۱۴۸(رشته مدیریت امور شهری) مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی خود در موعد مقرر اقدام کرده اند ، لازم است در موعد مقرر برای انجام مصاحبه ورودی به محل ذیربط مراجعه کنند.

۱- دانشگاه پیام نور : برای داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۴۸ (رشته مدیریت امور شهری) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه برگزار نمی کند و همان نمرات اکتسابی داوطلبان در آزمون را ملاک قرار داده است. پذیرش نهایی نیز بصورت متمرکز خواهد بود.

۲- دانشگاه تهران : داوطلبان کدرشته امتحانی ۱۱۳۱ (مجموعه مطالعات جهان) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه سه شنبه ۲۲ تیر در دانشکده مطالعات جهان برگزار خواهد شد. 

۲- دانشگاه تهران: برای داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۴۸ (رشته مدیریت امور شهری) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه برگزار نمی کند و همان نمرات اکتسابی داوطلبان در آزمون را ملاک قرار داده است. پذیرش نهایی نیز بصورت متمرکز خواهد بود.

۳- دانشگاه علامه طباطیایی : داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۳۹(مددکاری اجتماعی) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه یکشنبه ۲۰ و دوشنبه ۲۱ تیر در نشانی تهران- خیابان شریعتی – سه راه ضرابخانه – ابتدای خیابان پاسداران – خیابان شهید گل‌نبی – نبش کوچه شهید ناصری – پلاک ۱۱ برگزار می شود.

۳- دانشگاه علامه طباطیایی : داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۴۸(رشته مدیریت امور شهری) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه سه شنبه ۲۲ تیر در دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار می شود.

۴- دانشگاه فردوسی مشهد : داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۴۸(رشته مدیریت امور شهری) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه سه شنبه ۲۸ تیر در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار می شود.

۵- دانشگاه یزد : برای داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۱۴۸ (رشته مدیریت امور شهری) که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته‌ اقدام کردند، مصاحبه برگزار نمی کند و همان نمرات اکتسابی داوطلبان در آزمون را ملاک قرار داده است. پذیرش نهایی نیز بصورت متمرکز خواهد بود.

آزمون مرحله دوم یا پروژه‌های عملی کد رشته‌های امتحانی هنر

آزمون پروژه عملی کدرشته‌های امتحانی ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸، ۱۳۶۲ و ۱۳۶۴ در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه ۶، ۷ و ۸ مردادماه منحصراً در شهر تهران برای آن دسته از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که حداقل یکی از کدرشته محل‌های رشته‌های تحصیلی پروژه‌دار را انتخاب کرده اند برگزار می شود.

برای آن دسته از داوطلبانی که مجاز به شرکت در آزمون دو پروژه هستند دو کارت ورود به جلسه به صورت جداگانه قابل دریافت است و لازم است دو روز قبل از برگزاری آزمون پروژه مربوط، هزینه برگزاری آزمون تشریحی، پروژه و یا عملی را به مبلغ ۲۳۰ هزار ریال بابت هزینه برگزاری آزمون هر پروژه به صورت اینترنتی در سایت سازمان سنجش پرداخت کنند.

داوطلبان پس از دریافت کد پرداخت هزینه آزمون عملی و درج این کد به همراه اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کد رهگیری در قسمت مربوط (پرینت کارت ورود به جلسه آزمون) نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه خود و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

داوطلبانی که در دو پروژه شرکت می کنند لازم است در دو مرحله نسبت به پرداخت مبلغ فوق به صورت اینترنتی اقدام کرده و سپس نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه در پروژه مربوط و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه ۴ مرداد از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قابل پرینت است.

در کد رشته امتحانی ۱۳۵۲ (مجموعه معماری) چهار پروژه عملی و یا تشریحی برگزار می‌شود و برای آن دسته از داوطلبانی که در هر چهار پروژه کد مذکور مجاز شده باشند، یک کارت ورود به جلسه آزمون جداگانه در نظر گرفته شده است، که لازم است در صورت تمایل به شرکت در ۱، ۲، ۳ و یا ۴ پروژه،  بابت هر یک از پروژه‌ها مبلغ مورد نظر را پرداخت کنند و و سپس پرینت کارت را دریافت کنند. 

اسکیس معماری (۱۳۵۲) – تصویرسازی (۱۳۵۸) در صبح چهارشنبه ۹۵/۵/۶

اسکیس معماری منظر (۱۳۵۲)- نقاشی (۱۳۵۸)  در عصر چهارشنبه ۹۵/۵/۶

مطالعات فرهنگ و معماری ایران (۱۳۵۲) – تجزیه و تحلیل نمایشنامه (۱۳۵۷) – ارتباط تصویری (۱۳۵۸) در صبح پنجشنبه ۹۵/۵/۷

اسکیس معماری داخلی (۱۳۵۲) – نمایشنامه نویسی (۱۳۵۷) – تصویر متحرک (انیمیشن) (۱۳۵۸) در عصر پنجشنبه ۹۵/۵/۷

مجموعه برنامه‌ریزی شهری، منطقه‌ای و مدیریت شهری (۱۳۵۰)– اسکیس‌طراحی شهری (۱۳۵۱) – طراحی صنعتی (۱۳۶۲) در صبح جمعه ۹۵/۵/۸

طراحی پارچه و لباس(۱۳۶۴) در عصر جمعه ۹۵/۵/۸

منابع و شرایط آزمون های عملی رشته های کارگردانی، بازیگری و موسیقی

منابع آزمون تشریحی درس تجزیه وتحلیل نمایشنامه رشته کارگردانی از کد رشته امتحانی ۱۳۵۷ اعلام شده است.

۱- افسانه­ های تبای، ۲- شب دوازدهم، ۳- ایوانف، ۴- پزشک نازنین، ۵- قیمت آهن چنده، ۶- مردی برای تمام فصول، ۷- روغن نهنگ، ۸- آندروماک، ۹- پروانه مفرغی، ۱۰- قلب من در کوهساران، ۱۱- در انتظار گودو، ۱۲- آرامش از نوع دیگر، ۱۳- آنجا که ماهی­ها سنگ می­شوند، ۱۴- روزنه آبی، ۱۵- افرا.

نام نویسنده­ های آثار فوق به ترتیب :

۱- سوفوکل، ۲- شکسپیر، ۳- چخوف، ۴-سایمون، ۵- برشت، ۶- بولت، ۷- اونیل، ۸- راسین، ۹- گولدینگ، ۱۰- سارویان، ۱۱- بکت، ۱۲- ستوپارد، ۱۳- حکیم رابط، ۱۴- رادی، ۱۵- بیضایی

آزمون پروژه عملی کد رشته امتحانی ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) در صبح و بعداز ظهر روزهای یکشنبه ۱۰ مرداد تا سه‌شنبه ۱۲ مرداد در پردیس هنرهای زیبا – دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی برگزار خواهد شد.

مواد امتحانی: داوطلبان باید ۵ عنوان نمایشنامه‌های داده شده را مطالعه کنند و اجرای یکی از آنها را با تحلیل اثر آماده نمایند (آنتی‌گون اثر سوفوکل– ننه دلاور اثر برشت – سلطان مار اثر بیضایی – بر پهنه‌ی دریا اثر مروژیک – افسانه‌ی ماه و پلنگ اثر مفید) و رزومه خود را نیز در جلسه آزمون به همراه داشته باشند.

ضمناً اجرا می‌تواند برداشتی کلی از نمایشنامه یا بخشی از آن باشد و زمان اجرا حداکثر ۱۰ دقیقه خواهد بود و تحلیل اثر به صورت شفاهی لازم است و هر داوطلب باید اجرای مستقلی داشته باشد.

بازیگری کد ۱۳۵۷: زمان برگزاری مصاحبه و سایر اطلاعات لازم برای آزمون پروژه عملی بازیگری از کدرشته امتحانی ۱۳۵۷ در روز چهارشنبه ۲۳ تیر  بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org  منتشر خواهد شد. آزمون مذکور منحصراً در شهر تهران برگزار می شود.

مجموعه رشته‌ موسیقی کد ۱۳۶۰: آزمون مرحله دوم کد رشته امتحانی ۱۳۶۰ (مجموعه هنرهای موسیقی) در تاریخهای اعلام شده در مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما برگزار خواهد شد.

داوطلبان لازم است برای پرینت کارت ورود به جلسه در آزمون مرحله دوم رشته مذکور از روز سه‌شنبه ۱۵ تیر ماه به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند و هزینه برگزاری آزمون تشریحی، پروژه و یا عملی را قبل از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مربوط، به مبلغ ۲۳۰ هزار ریال برای هر یک از رشته‌های انتخابی پرداخت کنند.

زمان برگزاری آزمون مرحله دوم :   

الف- رشته آهنگسازی: روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۰ و ۲۱ تیر ماه (شروع آزمون تشریحی آهنگسازی ساعت ۸:۰۰ صبح روز یکشنبه ۲۰ تیرماه)
ب – رشته نوازندگی ایرانی روزهای سه شنبه (داوطلبین آقا) و چهارشنبه (داوطلبین خانم) ۲۲ و ۲۳ تیرماه
ج – آزمون عملی رشته‌های نوازندگی جهانی و موسیقی شناسی روزهای پنج‌شنبه (داوطلبین آقا) و جمعه (داوطلبین خانم) ۲۴ و ۲۵ تیرماه

لازم است داوطلبان برای اجرای آزمون عملی به مطالب ذیل توجه کنند:

۱-  آزمون سرایش و شنوایی برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی ایرانی:

الف – سرایش: خواندن ملودی در مدهای موسیقی ایرانی یا گام‌های ماژور و مینور.
ب –  شنوایی: تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک.
ج – ریتم خوانی(ساده و ترکیبی).

۱-  آزمون سرایش و شنوایی برای داوطلبان رشته آهنگسازی:

الف – سرایش: خواندن ملودی در گام‌های ماژور و مینور.
ب –  شنوایی: تک‌صدایی (ملودی تنال)، دو صدایی (تشخیص فواصل هارمونیک و ملودیک) آکورد شناسی (آکوردهای سه صدایی و چهارصدایی) .
ج – پیانوی عمومی: اجرای یک قطعه از دوره کلاسیک یا رومانتیک.

۱-  آزمون سرایش و شنوایی برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی جهانی:

الف – سرایش: خواندن ملودی در گام‌های ماژور و مینور.
ب –  شنوایی: تک‌صدایی (ملودی تنال)، دو صدایی (تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک).
ج – ریتم خوانی (ساده و ترکیبی).

۱-  آزمون سرایش و شنوایی برای داوطلبان رشته موسیقی‌شناسی:

الف – سرایش: خواندن ریتم‌های ساده و ترکیبی.
ب –  شنوایی: تشخیص فواصل و هارمونیک  و ملودیک.

۲- آزمون تخصصی برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی ایرانی:

ساز تخصصی: (سازهای تار، سه‌تار، سنتور، نی، کمانچه، قانون، عود، قیچک)

الف – اجرای ردیف: حفظ کامل یکی از ردیفهای معتبر موسیقی ایرانی.
ب –  بداهه‌نوازی: بر اساس گوشه، آواز یا دستگاه خواسته شده.
ج – قطعه‌نوازی: ارائه پنج قطعه در فرم‌های پیش‌درآمد، چهار مضراب، رنگ، ضربی و تصنیف از اساتید معتبر موسیقی ایرانی.
د –  جواب آواز: اجرای دقیق آواز یا تصنیف ارائه شده.
ه‍ –  دشیفراژ: اجرای یک قطعه از روی نُت با انتخاب هیئت داوران.

۲- آزمون تخصصی برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی جهانی:

ساز تخصصی: (سازی از خانواده‌های بادی چوبی، بادی برنجی، زهی، پیانو، گیتار و هارپ)  

الف – اجرای سه قطعه کامل از چهار دوره‌ باروک، کلاسیک، رومانتیک یا معاصر (برای داوطلبین غیر ساز پیانو و گیتار اجرای حداقل یک قطعه کامل، همراهی ساز پیانو الزامی است).
ب –  دشیفراژ: اجرای یک قطعه از روی نُت با انتخاب هیئت داوران.

۲- آزمون تخصصی برای داوطلبان رشته آهنگسازی:

آزمون کتبی: نوشتن قطعاتی در بافت‌های مونوفونیک، هموفونیک، پلی‌فونیک در فرم‌های ۲ و ۳ بخشی. روندو، تم و واریاسیون و تنظیم برای ارکستر سمفونیک یا آنسامبل تعیین شده توسط ممتحنین (هیئت داوران).

۲- آزمون تخصصی برای داوطلبان رشته موسیقی‌شناسی:

مصاحبه علمی، ارائه مقاله، سوابق تحصیلی، درک مطلب زبان و آزمون اجرای موسیقی (آشنایی با آواز یا یکی از سازهای موسیقی ایرانی، جهانی یا محلی).

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۲۴ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
رسول
مرداد ۲, ۱۳۹۶ ۸:۳۰ ب٫ظ

سلام من کنکور ارشد رتبه ۵۱ اوردم۹۶ نفر مجاز هستن۲۰ نفر بیشتر نمیخوان ایا از ۹۶ ازمون مصاحبه میگیرن یا نه دانشگاه اطلاعات وامنیت ملی هست

الی
آبان ۱۲, ۱۳۹۵ ۶:۴۸ ب٫ظ

سلام برای مصاحبه دانشکده رفاه باید چی بخونم؟

ali
مرداد ۴, ۱۳۹۵ ۲:۲۴ ب٫ظ

سلام
هزینه آزمون عملی رو میشه الان پرداخت کرد؟

R a m i n
تیر ۱۹, ۱۳۹۵ ۶:۵۹ ب٫ظ

با سلام
برای من نامه ای از طرف سازمان سنجش مبنی بر قبولی در مرحله اول المپیاد دانشجویی ارسال شده است و تاریخ و مکان مرحله نهایی المپیاد را نوشته
اما من اصلا در المپیادی شرکت نکرده ام! خواستم بدونم شما در این باره اطلاعی دارید که چی هست؟

مخبوبه
تیر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۴۷ ق٫ظ

سلام خانم مشاور
من رتبم ۸شده بود و الان اسمم اومده واسه مصاحبه دانشگاه شاهد و الان نمیدونم واسه بورسیه هس یا چیز دیگه ای ؟

حدیث
تیر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۰۵ ق٫ظ

سلام
کسی میدونه موضوع امتحان عملی گرافیک و تصویرسازی سال گذشته چی بوده؟

حسین
تیر ۱۷, ۱۳۹۵ ۳:۳۷ ق٫ظ

با عرض سلام ببخشید دانشگاه امام حسین حدودا با چه رتبه ای میشه قبول شد؟
واینکه فارغ التحصیل بعد از اتمام درسش یه درجه دار معمولی مثل یه کارمندمشغول خواهد شد یا نه میتونه تو کارای دیگه مثل تدریس یا… کار کنه؟ خیلی ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایین.

علیرضا
تیر ۲۲, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  حسین

سلام ببخشیدمن تکمیل ظرفیت قبول شدم اسمم تو سایت سنجش زده شده ولی کسی تماس یازنگی برای مصاحبه نگرفتن بامن لطفااگرباشماتماس گرفته شده اطلاع بدید ممنون

سحر
تیر ۱۷, ۱۳۹۵ ۰:۰۴ ق٫ظ

سلام ؛ خسته نباشید…
ببخشید میخواستم بدونم اسامی پذیرفته شدگان بدون کنکور دانشگاه شاهد اعلام شده ؟؟ اخه یه اطلاعیه تو سایت دانشگاه شاهد زده شده که اسامی معرفی شده در بازه زمانی ۳۰ و ۳۱ تیر تا ۱ مرداد باید برای مصاحبه به دانشگاه مراجعه کنند ، اما هنوز هیچ لیستی از اسامی در سایت موجود نیست!!!!!!!!!
امکانش هست اگر لیستی منتشر شده لینکش رو در سایت قرار بدین؟ ممنون میشم :)

مهدی
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۴:۲۵ ب٫ظ

با سلام، بنده موقع انتخاب رشته دو رشته عملی انتخاب کرده بودم ولی الان دریک رشته مجاز شدم برای امتحان عملی ایا این امکان وجود دارد در دورشته امتحان بدم…

مهدی
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ق٫ظ

با سلام، بنده زمان انتخاب رشته دو رشته عملی برای ازمون تشریحی انتخاب کرده بودم ولی الان فقط یک رشته انتخاب شدم ایا ممکنه زمان ازمون تشریحی اون رشته ای که انتخاب نشدم هم امتحان بدم.با تشکر

علیرضا
تیر ۱۷, ۱۳۹۵ ۳:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  مهدی

هر رشته ای که پذیرفته شدید از شما ازمون مصاحبه می گیرند، اگر اینطور باشه که هر کسی با یک قبولی، چند رشته محل مصاحبه می داد کمی بیشتر به داوطلبان خوش می گذشت.

امینی
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق٫ظ

سلام خانم مشاور به نظرتون چرا دانشگاه اطلاعات اسامیشو معرفی نکرده وبه نظر شما کی اعلام میکنه؟به خدا موندیم حیرون و سرگردون به نظر شما من با رتبه۵۳ علوم سیاسی دعوت میشم به مصاحبه ؟اصلا مصاحبه ایی در کاره یا اینکه این آزمون و رتبه ها همش کشکه و فامیلای خودشونو میبرن

هادی
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ق٫ظ

اقا دانشگاه امام حسین چجوری چی میپرسن

هادی
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۵ ق٫ظ

سلام
اقا دانشگاه امام حسین چجوری چی میپرسن

الهام
تیر ۱۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب٫ظ

سلام.لطفا حداقل رتبه قبولی در ارشد مهندسی پلیمر-صنایع رنگ دانشگاه سهند و
امیر کبیر و موسسه علوم فناوری رنگ تهران در دوره روزانه و شبانه بهم بگید.ممنون

مشاور
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۳:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  الهام

سلام الهام
باتوجه به ظرفیت های پایین در این رشته برای قبولی روزانه و شبانه های تهران و شهرستان ها باید رتبه زیر ۴۰ داشته باشی
موفق باشی.

الهام
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۷:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  مشاور

یعنی شانس قبولی صفر دیگه؟؟؟

علی
تیر ۲۲, ۱۳۹۵ ۲:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  الهام

سلام من پلیمر-صنایع هستم برو ظرفیت هارو ببین متوجه میشی

مجید
تیر ۱۵, ۱۳۹۵ ۸:۴۲ ب٫ظ

نتایج انتخاب رشته کی اعلام میشه؟؟

مشاور
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۳:۳۹ ق٫ظ
پاسخ به  مجید

سلام مجید
هنوز زمان دقیق این موضوع مشخص نشده
ولی نتایج نهایی به احتمال زیاد دهه دوم شهریور ماه اعلام میشه
زمان دقیق از طریق سایت و تلگرام اطلاع رسانی میشه
موفق باشی.

شادی
تیر ۱۵, ۱۳۹۵ ۴:۰۱ ب٫ظ

سلام
ببخشید من رشتم ای تی زمان مصاحبما زده ۲۰تیر دانشگاه مالک اشتر تهران . اماشعبه دانشگاه اصفهانم هست اما برارشته ای تی تاریخ مصاحبه نزده
مال بقیه رشته هاست.یعنی میتونم دانشگاه اصفهان مصاحبمابرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

مشاور
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۳:۳۸ ق٫ظ
پاسخ به  شادی

سلام شادی
طبق برنامه زمان بندی شده و با مراجعه به سایت مورد نظر فقط باید به مکان های معرفی شده برای مصاحبه مراجعه کنید
موفق باشی.

نسرین
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۴:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  شادی

بله میتونید یک بار هم کافیه نیازی نیست برای دوتا رشته هم برید مصاحبه وقتی رفتید اونجا بگید که برای دوتا رشته مجاز شدید سؤالها هم عقیدتی و سیاسی البته از لحاظ حافظتی هم سابقه شما چک میشه