پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
روان آموز

امکان انتخاب رشته کلیه داوطلبان رشته‌های دارای آزمون عملی در تکمیل ظرفیت ارشد ۹۵

داوطلبان رشته‌های دارای آزمون عملی کارشناسی ارشد ۱۳۹۵ که در جلسه آزمون عملی حضور نداشته‌اند نیز مجاز هستند بجز کدرشته‌محل‌های دوره‌های روزانه و شبانه، کد رشته سایر دوره‌ها را در تکمیل ظرفیت انتخاب نمایند.

به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، بر اساس تصمیمات متخذه در رشته‌های دارای آزمون عملی و یا پروژه دار، کلیه داوطلبان اعم از اینکه مجاز به شرکت در آزمون عملی بوده و یا نبوده‌اند و یا در آزمون عملی این رشته‌ها شرکت نموده و یا ننموده‌اند نیز در صورت تمایل می‌توانند بجز کدرشته محل‌های دوره‌های روزانه و شبانه این قبیل رشته‌ها برای سایر دوره‌ها متقاضی شوند. بدیهی است برای انتخاب رشته‌های دوره‌های روزانه و شبانه مطابق ضوابط اعلام شده در اطلاعیه قبلی منحصراً معرفی شدگانی که در آزمون عملی رشته ذیربط شرکت نموده‌اند مجاز به انتخاب آن می‌باشند.

۱۱ دیدگاه

  1. مدیریت مهر ۲۷, ۱۳۹۵ at ۱۲:۳۴ ب٫ظ - Reply

    سلام دوستان، کسی در رشته مدیریت چابهار رو انتخاب کرده؟

  2. علی مهر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۲:۰۶ ب٫ظ - Reply

    سلام و خسته نباشید. جواب تکمیل ظرفیت دقیقا چه تاریخی میاد؟ سال قبل ۲۷ مهر اومده به نظرتون امسال زودتر میاد یا دیرتر؟

    • اکبر مهر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۳:۱۱ ب٫ظ - Reply

      هفته اول آبان

  3. مریمی مهر ۲۰, ۱۳۹۵ at ۶:۰۱ ب٫ظ - Reply

    بچها اگه کسی تعداد انتخاباتش کمتر باشه احتمال قبولیش در دولتی بیشتره؟؟؟مثلا من دوتا دولتی زدم و سه تا پیامنور …وبعد دوستم دوتا دولتی و ۹تا پیامنور و غیر انتفاعی..اینکه تعداد انتخابا اگه بیشتر باشه درصد قبولی در دولتی کمتر میشه ؟؟؟میشه بگید تعداد انتخابها چ تاثییر بر درصد قبولی داره تو دولتی ؟؟؟؟؟

    • مهسا مهر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      هیچ تاثیری نداره. اولین رشته محلی که نمره لازم رو کسب کنید به عنوان قبولی تون اعلام میشه.

  4. پیام مهر ۲۰, ۱۳۹۵ at ۱:۰۴ ب٫ظ - Reply

    سلام من روزانه قبول شدم ثبت نام نکردم تو دانشگاه قبولی
    آیا توی تکمیل ظرفیت روزانه دانشگاه دیگه قبول شم
    میتونم برم

    • اکبر مهر ۲۰, ۱۳۹۵ at ۳:۴۱ ب٫ظ - Reply

      در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت قبولی قبلی لغو میشه و قبولی تکمیل ظرفیت
      ملاک قرار داده میشه

    • مهسا مهر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۹ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله اگه قبول شید، مشکلی نیست و میتونید ثبت نام کنید.
      قبولی قبلی هم خودبخود کنسل میشه.

  5. فاطمه مهر ۱۹, ۱۳۹۵ at ۱۲:۵۱ ب٫ظ - Reply

    واقعا ؟یعنی ما ک مجاز نشدیمم میتونیم شرکت کنیم

    • قدوس مهر ۱۹, ۱۳۹۵ at ۴:۱۰ ب٫ظ - Reply

      سلام
      آره من معماری مجاز نشده بودم ولی تونستم انتخاب رشته کنم

    • مهسا مهر ۲۰, ۱۳۹۵ at ۰:۰۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله، البته طبق اطلاعیه فقط برای دوره های غیر روزانه و شبانه

Leave A دیدگاه