پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
روان آموز

دریافت کارنامه آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ توسط ۴۲۱ هزار داوطلب

ثبت نام کنکور ارشد 98

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: تاکنون بیش از ۴۲۱ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۹۶، پرینت کارنامه خود را دریافت کرده‌اند.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ به صورت کارنامه تنظیم شده است و این کارنامه از دوشنبه ۱۵ خردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است.

وی گفت: از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند تعداد ۶۵۶ هزار و ۱۸۰ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند، ۳۲۵ هزار و ۲۲۷ نفر زن و ۳۳۰ هزار و ۹۵۶ نفر مرد هستند.

توکلی اظهار داشت: از تعداد ۶۵۶ هزار و ۱۸۰ داوطلب مجاز به انتخاب رشته تعداد ۵۰ هزار و ۵۲۲ نفر در دو کدرشته امتحانی مجاز به انتخاب رشته شده اند. از این تعداد ۲۳ هزار و ۶۸۵ نفر زن و ۲۶ هزار و ۸۳۷ نفر مرد هستند.

وی خاطرنشان کرد: تا صبح امروز سه شنبه ۱۶ خرداد تاکنون ۴۲۱ هزار و ۸۱۶ داوطلب پرینت کارنامه خود را دریافت کرده اند.

مشاور عالی سازمان سنجش افزود: آن دسته از داوطلبانی که بر اساس اعلام نتایج اولیه و کارنامه منتشر شده، مجاز به انتخاب رشته در این آزمون می شوند ضرورت دارد از روز یکشنبه  ۲۱ خرداد بر اساس اطلاعیه ای که همزمان با اعلام نتایج بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود نسبت به انتخاب کدرشته محل های خود از میان کدرشته های مجاز اقدام کنند.

توکلی خاطرنشان کرد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۱۳۲ کدرشته امتحانی در ۶ گروه آزمایشی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی برگزار شد.

توکلی افزود: برای شرکت در این آزمون تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۳۰ هزار و ۴۹۱ نفر زن و ۴۴۷ هزار و ۸۶۲ نفر مرد بودند. از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب این آزمون تعداد ۷۱ هزار و ۷۲۵ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند.

وی گفت: با توجه به تعداد داوطلبان ثبت نام کننده و آمار علاقمندان به رشته امتحانی دوم، تعداد ۹۴۹ هزار و ۹۷۸ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد که از این تعداد ۴۶۳ هزار و ۴۰ کارت برای زنان و ۴۸۶ هزار و ۹۳۸ کارت برای مردان صادر شد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کننده، تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند و ۱۷۱ هزار و ۱۹۰ داوطلب غایب بودند. در واقع ۸۰.۵۱ درصد افراد در جلسه آزمون حاضر و ۱۹.۴۹ درصد آنان غایب بودند.

وی اظهار داشت: از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۳۵۷ هزار و ۸۰۲ نفر مرد و ۳۴۹ هزار و ۲۶۱ نفر زن بودند. از این تعداد، ۵۶ هزار و ۸۸۴ داوطلب برای شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم حاضر بودند.

توکلی تاکید کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی هستند ضرورت دارد بر اساس اطلاعیه ای که از سوی دانشگاه آزاد به اطلاع آنها خواهد رسید در مهلت مقتضی به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کنند و نسبت به انتخاب رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کرده و به ترتیب اولویت علاقه آنها را در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ثبت کنند.

وی یادآور شد: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲ هزار و ۵۰۰ هزار نفر اعلام شده است که البته این ظرفیت هنوز نهایی نشده است.

۲۳ دیدگاه

  1. یاسمین تیر ۱۴, ۱۳۹۶ at ۱۱:۲۵ ق٫ظ - Reply

    من کارنامه ارشد سیو نکرده بودم الان کد لازم ندارم واسه ازاد انتخاب رشته کنم چه کنم؟

    • مریم شهریور ۱۲, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۴ ب٫ظ - Reply

      خب با اطلاعات شناسنامه ای و اسم وارد بشید

  2. نسرین تیر ۱۱, ۱۳۹۶ at ۹:۳۸ ب٫ظ - Reply

    سلام کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو چه جوری بگیرم؟

  3. حمید تیر ۱۱, ۱۳۹۶ at ۸:۵۶ ق٫ظ - Reply

    کد قبولی دانشگاه آزاد را از کارنامه ام یادداشت نکردم الان برای ثبت نام باید چی کار کنم لینک مشاهده کارنامه اولیه ام از روی سایت سنجش برداشتن باید چی کار کنم مهلتم هم تا ۱۷ تیره. هرکی میدونه سریعتر جواب بده

  4. یاسر تیر ۱۰, ۱۳۹۶ at ۲:۴۳ ب٫ظ - Reply

    سلام دوستان -من انتخاب رشته ارشد رو کردم الان میخوام چند شهر دیگه رو اظافه کنم -کجا باید برم که بتونم ویرایش انجام بدم

  5. زینب تیر ۹, ۱۳۹۶ at ۷:۱۵ ب٫ظ - Reply

    منم کد رو یادداشت نکردم فقط هم فردا وقت دارم تو رو خدا بگید چیکار کنم

    • زهرا تیر ۱۰, ۱۳۹۶ at ۸:۳۹ ب٫ظ - Reply

      تو سایت قسمت ورود به سیستم رو برو … شماره پرونده و کد پیگیری بزن حله

  6. Bahar تیر ۹, ۱۳۹۶ at ۱۱:۲۲ ق٫ظ - Reply

    وای عزیزم ممنونم
    یه دنیارو نجات دادی??

  7. امیر سلمانی تیر ۳, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۲ ق٫ظ - Reply

    کد قبولی دانشگاه آزاد را از کارنامه ام یادداشت نکردم الان برای ثبت نام باید چی کار کنم لینک مشاهده کارنامه اولیه ام از روی سایت سنجش برداشتن باید چی کار کنم

  8. محسن خرداد ۲۲, ۱۳۹۶ at ۱۱:۵۸ ق٫ظ - Reply

    سلام، انتخاب رشته دانشگاه آزاد چرا باز نشده ؟

    • مهسا خرداد ۲۴, ۱۳۹۶ at ۲:۲۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      طبق اعلام دانشگاه ازاد، انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی هفته آخر خرداد ماه آغاز خواهد شد.

  9. Mahsa خرداد ۱۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۳ ق٫ظ - Reply

    سلام میخواستم بدونم با ۱۳۴۰ میشه روزانه آموزش زبان انگلیسی جایی قبول شد یا نه؟شبانه تبریز چطور؟ لطفا جواب بدین

    • مهسا خرداد ۲۴, ۱۳۹۶ at ۲:۲۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه بعید هست شانس زیادی داشته باشید. اما برای شبانه شهرستان ها ممکنه قبول شید. که البته باز هم بستگی به انتخاب رشته رقبایی که رتبه های بهتری نسبت به شما کسب کردن داره.

  10. ریحانه خرداد ۱۸, ۱۳۹۶ at ۲:۱۶ ق٫ظ - Reply

    سلام من رشته مشاوره هستم و رتبه م ۳۶۳ شده که آخرین فرد مجاز رتبه ش ۷۸۴ هست در روزانه ها ….به نظرتون شانس قبولی توی شبانه تهران رو دارم؟ با توجه به اینکه تعداد کل پذیرش روزانه و شبانه تهران ۱۸۴ نفر هست…و روزانه و شبانه کل ایران ۳۹۰ نفر

    • مهسا خرداد ۲۴, ۱۳۹۶ at ۲:۳۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      احتمال قبولی تون در دوره شبانه دانشگاه های تهران هست. البته باز هم بستگی داره که رقباتون که رتبه بهتری دارن چطور انتخاب رشته کنن. درمجموع به نظرم در انتخاب رشته تون روزانه و شبانه تهران و شهرستان هایی که مایلید برید رو مدنظر قرار بدید.

  11. sahar.kp خرداد ۱۷, ۱۳۹۶ at ۳:۳۵ ب٫ظ - Reply

    سلام رتبه م۴۱۰شده رشته علوم جغرافیایی وبرنامه ریزی شهری واخرین رتبه مجازهم۱۵۰۰هستش ایا امیدی هست روزانه قبول شم ؟هرشهریم باشه مهم نیس.توروخداجواب بدین

    • مهسا خرداد ۱۷, ۱۳۹۶ at ۱۰:۱۳ ب٫ظ - Reply

      سلام
      با توجه به این که گرایش برنامه ریزی شهری از پرطرفدارترین گرایش های مجموعه جغرافیا هست و متأسفانه بعید هست برای دوره روزانه شانس زیادی داشته باشید. توصیه میکنم اگه با هزینه مشکلی ندارید، انتخاب شبانه ها رو از دست ندید.

  12. تارا خرداد ۱۶, ۱۳۹۶ at ۱۱:۰۳ ب٫ظ - Reply

    من رتبم تو مدیریت بازرگانی ۱۱۴ شد به نظرتون امکان قبولیم تو تهران هست

    • مهسا خرداد ۱۷, ۱۳۹۶ at ۱۰:۱۴ ب٫ظ - Reply

      سلام
      با توجه به این که این رشته در دانشگاه های تهران ظرفیت خوبی داره و همینطور با توجه به این که رتبه های قبل از شما ممکنه در گرایش های دیگه هم رتبه خوبی داشته باشن و اونها رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنن، به نظر میاد شانستون برای قبولی روزانه های تهران خوبه. با این حال برای اطمینان، توصیه میکنم روزانه های شهرستان ها رو هم در انتخاب هاتون مدنظر قرار بدید.

      • تارا خرداد ۱۷, ۱۳۹۶ at ۱۰:۴۳ ب٫ظ - Reply

        ممنون

Leave A دیدگاه