پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
روان آموز

صفر شدن ظرفیت پذیرش در رشته‌محل‌های فاقد کیفیت کارشناسی ارشد آزاد

سرپرست دانشگاه آزاد از تشکیل تیمی برای ارزیابی تمام دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد و گفت: اگر «رشته‌محلی» کیفیت لازم را نداشته باشد، جذب دانشجو در آن صفر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نوریان امروز در برنامه سی‌ و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد و همچنین پنجمین دوره جشنواره فرهیختگان گفت: تیمی در دانشگاه ایجاد شده تا تمام دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه را مورد ارزیابی درونی قرار دهد و اگر «رشته محلی» کیفیت لازم را نداشته باشد، جذب دانشجو در آن صفر خواهد شد.

وی افزود: این کمیته با همکاری معاونت آموزشی تشکیل شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد گفت: در گذشته دانشگاه به دلیل برخی مشکلات که در رشته محل های خود داشت با وزارت علوم ارتباط خوبی نداشت که اکنون این روند اصلاح شده و تمامی رشته های دانشگاه که در دفترچه دکتری امسال آمده است مجوز دارد.

وی افزود: در ابتدای ورودم به دانشگاه ۱۴۶ واحد این دانشگاه زیانده بودند که امیدوارم  طی ۳ سال آینده موضوعی به عنوان زیانده بودن واحدها مواجه نباشیم.

نوریان اظهار داشت: اگر مدیری در دانشگاه آزاد خوب کار کند دلیلی بر تغییر آن وجود ندارد. اما اگر مدیری آدم خوبی باشد اما عملکرد کاری خوبی نداشته باشد باید تغییر کند.

وی اظهار داشت: برخی می گویند ما آمده ایم که عده زیادی را اخراج کنیم این حرف اصلا صحیح نیست.

۴ دیدگاه

  1. جمشیدی خرداد ۷, ۱۳۹۶ at ۹:۵۲ ب٫ظ - Reply

    خیلی خوبه به نظر من / چون شرایط بعضی دانشگاهها واقعن تاسف باره

  2. پانته آ خرداد ۴, ۱۳۹۶ at ۱۱:۴۶ ب٫ظ - Reply

    خب این حالا به نفع داوطلباست یا به ضررشون؟ جلوی زیاندهی را میگیره؟ ما حالا احتمال قبولیمون کمترشده یابیشتر؟شهریه ها عوض شدن؟

Leave A دیدگاه