پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
آکادمی عالم زاده

درخواست دانشگاه های غیرانتفاعی برای تعطیلی دوره های شبانه و پردیس

نایب رئیس اتحادیه‌ دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: امیدواریم وزیر علوم بتواند پردیس های بین‌ الملل پولی و نوبت های شبانه دانشگاه های دولتی را تعطیل کند و ورود بخش دولتی به بخش خصوصی آموزش عالی را متوقف سازد.

دکتر محمد طیرانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، تصریح کرد: دکتر منصور غلامی،وزیر علوم در گذشته پردیس بین‌الملل دانشگاه بوعلی همدان را منحل کردند که انجام این اقدام برای سایر دانشگاه‌ها یکی از خواسته‌های اصلی ما محسوب می‌شود. در پردیس بین‌الملل فردی که توانایی مالی بالایی دارد، می‌تواند با صرف هزینه از دانشگاه‌های دولتی دکتری بگیرد که این موضوع برای دانشگاه‌های دولتی، یک  افت محسوب می‌شود؛ چراکه تنها افراد پولدار می‌توانند از آن‌ها مدرک بگیرند؛ لذا دانشگاه‌های دولتی باید رسالت خود را حفظ کرده و دانشجویان روزانه تربیت کنند و به راه اندازی نوبت دوم و پردیس نپردازند؛ امیدواریم دکتر غلامی بتواند ورود بخش دولتی به بخش خصوصی آموزش عالی را متوقف کند و به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی بهای ویژه‌ای دهد.

وی،دکتر غلامی، وزیرعلوم را فردی فرهیخته و گزینه بسیار شایسته ای برای تصدی وزارت علوم دانست و اظهار کرد:  ایشان مدت‌ها ریاست دانشگاه بوعلی همدان را بر عهده داشتند و از اطلاعات بالایی در بخش غیردولتی برخوردارند و حتی در یکی از دانشگاه‌های غیردولتی از اعضاء هیأت مؤسس و هیأت امنا هستند.

طیرانی افزود: امیدواریم دکتر غلامی حمایت ویژه‌ای از بخش غیر دولتی داشته باشد؛ چرا که به فرموده مقام معظم رهبری بزرگترین بخش آموزشی و بهترین نمونه‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، مؤسسات آموزش عالی هستند که با سرمایه اساتید دانشگاه تاسیس شده‌اند و امیدواریم با رأی آوردن دکتر غلامی به این بخش توجه ویژه‌ای شود تا بخش خصوصی بتواند از  ظرفیت‌هایی که دارد برای کمک به جامعه استفاده کند.

۸ دیدگاه

  1. رضا آبان ۲۴, ۱۳۹۶ at ۱۱:۴۶ ق٫ظ - Reply

    دانشگاه غیر انتفاعی تاکستان حسابداری مدیریت قبول شدم کسی اطلاع چجور دانشگاهی هستش و ایا برم یا نه؟

  2. ثنا آبان ۲۴, ۱۳۹۶ at ۲:۵۰ ق٫ظ - Reply

    سلام من ارشد روانشناسی موسسه غیرغنتفایی فیض الاسلام اصفهان آوردم بنظرتون برم میترسم سال دیگه اینم قبول نشم

    • رضا آبان ۲۴, ۱۳۹۶ at ۱۰:۴۴ ق٫ظ - Reply

      من که نه حوصله خوندن واسه کنکور دارم نه وقتش منم می خوام برم غیر انتفاعی تاکستان حسابداری مدیریت حالا نظر بدید برم یا نرم؟

  3. رضا آبان ۲۳, ۱۳۹۶ at ۲:۴۷ ب٫ظ - Reply

    ایا دانشگاه غیر انتفاعی همانند دانشگاه ازاد اعتبار دارد و اینکه چی می شد برای ارشد هم بدون کنکور برای اون دسته از کسانی که معدل بالا ندارن و شرایط درس خوندن واسه کنکور سخته براشون داشته باشند

    • مهسا آبان ۲۳, ۱۳۹۶ at ۱۱:۲۲ ب٫ظ - Reply

      سلام
      بله مدرک دانشگاه های غیرانتفاعی معتبر هست.

  4. حسن نژاد آبان ۱۱, ۱۳۹۶ at ۸:۰۸ ب٫ظ - Reply

    سلام کسی از رشته پدافند غیر عامل مالک اشتر خبر داره چه جور رشته ای هست و در ضمن زمان مصاحبه کی هست ؟؟

  5. فریبا آبان ۱۱, ۱۳۹۶ at ۳:۰۳ ب٫ظ - Reply

    آیا دکتر غلامی نبایدقبل از ثبت نام این کار را انجام میدادن

  6. فریبا آبان ۱۱, ۱۳۹۶ at ۳:۰۰ ب٫ظ - Reply

    تکلیف قبولی های امسال مزاد بر شهریه ارشد همدان دانشگاه بوعلی چه میشود؟

Leave A دیدگاه