https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/mastertest

اعلام جزئیات اصلاح مندرجات کارت کنکور ارشد 97

سازمان سنجش آموزش کشور نحوه محاسبه معدل و شیوه رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را تشریح کرد.

به داوطلبان عزیز شدیداً توصیه می کنیم جهت اطلاع از آخرین اخبار برگزاری و اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد به عضویت کانال تخصصی مسترتست درآیند… کلیک کنید…

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.

به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام سازمان سنجش، داوطلبان درخصوص مندرجات كارت شركت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده نمودند، لازم است به شرح زير اقدام نمايند.

1- چنانچه‌ زبان‌ خارجي‌ مندرج‌ در كارت‌ شركت در آزمون با زبان‌ خارجي‌ وي‌ كه در ثبت‌نام‌ اينترنتي انجام شده (البته با توجه به مفاد مواد امتحاني)، مغايرت‌ دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، كم بينا، ناشنوا، كم شنوا و معلول جسمي حركتي) اختلافي مشاهده مي‌شود،ضروري است از روز سه شنبه 97/02/04 از ساعت 8:30 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائيد. (آدرس حوزه‌هاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است).

2- در صورتي كه‌ در رابطه‌ با ساير مندرجات‌ كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارشناسي (معدل براساس مفاد بند «ه‍« مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه‌ به‌ ثبت‌نام اينترنتي انجام شده، اشكالي‌ مشاهده‌ مي‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 97/02/07 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان قسمت ويرايش اطلاعات كارت مراجعه و از آن طريق اقدام شود.

3- داوطلبان شركت‌كننده چنانچه متقاضي اعمال بند مربوط به گزينش در رشته‌هاي دانشگاه پيام‌نور و موسسات غيرانتفاعي مي‌باشند لازم است در زمان تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در اين خصوص طبق اعلام اين سازمان اقدام نمايند.

معدل مندرج در كارت شركت در آزمون داوطلبان، براساس ثبت‌نام اينترنتي كه توسط خود داوطلبان انجام شده، درج گرديده است، لذا داوطلبان لازم است معدل مندرج در كارت شركت در آزمون خود را با توجه به تبصره‌هاي ذيل بررسي و در صورت مشاهده مغايرت، به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و نسبت به ويرايش معدل خود اقدام نمايند. بديهي است در غير اينصورت مسئوليت هرگونه تبعات بعدي به عهده شخص داوطلب بوده و هيچگونه عذري در اين مورد پذيرفته نمي‌باشد. ضمناً لازم به ذكر است در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولي داوطلبان داراي مغايرت معدل نيز اقدام شده است. 

تبصره ‌1- فارغ‌التحصيلان سنوات قبل و همچنين آن دسته از داوطلباني كه تا تاريخ 96/10/01 (زمان شروع ثبت نام براي شركت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقي گرديده‌اند و يا به عبارت ديگر موفق به اخذ مدرك ليسانس (كارشناسي) شده‌اند بايد معدل‌ مندرج‌ در مدرك‌ ليسانس ‌(كارشناسي) آنان با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون يكسان باشد.

تبصره ‌2- دانشجويان‌ شاغل‌ به‌ تحصيل‌ در مقطع كارشناسي كه در زمان شروع به ثبت‌نام براي شركت در اين آزمون (تاريخ 96/10/01) همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اينكه بعد از پايان مهلت زمان ثبت‌نام فارغ‌التحصيل شده‌اند و يا حداكثر تا تاريخ 96/11/30 فارغ‌التحصيل گرديده‌اند، لازم است در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرك فارغ‌التحصيلي اقدام نمايند.

تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 97/06/31 فارغ‌التحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 96/11/30 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و با مراجعه به دانشگاه محل تحصيل مقطع كارشناسي، فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آن را نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 4- فارغ‌التحصيلان‌ داراي مدرك كارشناسي ناپيوسته بايد معدل مقطع كارداني (فوق‌ديپلم‌) و مقطع كارشناسي (ليسانس) آنان با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون آنها يكسان باشد.

تبصره 5- دانشجويان‌ شاغل به تحصيل‌ در مقطع كارشناسي ناپيوسته كه‌ پس‌ از اخذ مدرك‌ كارداني (فوق‌ديپلم‌) در مقطع‌ كارشناسي‌ ناپيوسته پذيرفته‌ شده‌اند و هم اكنون نيز دانشجو بوده و حداكثر تا تاريخ 97/06/31 فارغ التحصيل خواهند شد، بايد معدل مقطع كارداني و ميانگين‌ واحدهاي‌ گذرانيده‌ شده در مقطع كارشناسي آنان تا تاريخ ‌96/11/30 با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون، مطابق مفاد تبصره 2 فوق يكسان باشد.

دریافت فرم معدل و جداول مربوط به نشانی شهرستانهای محل برگزاری و همچنین حوزه های رفع نقص آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397

31 نظرات
ساناز
شهریور 16, 1399 9:32 ب.ظ

لطفا بگید باید جای معدل کاردانی رو خالی بذارم یا صفر وارد کنم ؟؟؟؟؟

بنیامین
خرداد 14, 1397 3:30 ب.ظ

با سلام و احترام , من دوره کاردانی نگذارنده ام و اصولا باید کادر معدل کاردانی را خالی بگذارم
اما در سیستم خطایی وجود دارد که مانع از خالی گذاشتن این قسمت میشود , در نهایت مجبور شدم معدل کارشناسی را به جای کاردانی وارد کنم.
الان موقع انتخاب رشته همچنان همان خطای سیستم وجود دارد, به نظر شما به جای معدل 00/00 وارد کنم یا همان معدل کارشناسی ؟

ماندانا
اردیبهشت 4, 1397 5:49 ب.ظ

سلام
من نه معدل کاردانی ام رو یادمه نه کارشناسی رو میشه کمتر وارد کنم؟

امیر
اردیبهشت 3, 1397 5:59 ب.ظ

سلام
ما که کارشناسی پیوسته خوندیم برای معدل کاردانی چی باید وارد کنیم؟
اگر هم ک خالی بذاریم ثبت اطلاعات صورت نمیگیره

tahere
اردیبهشت 3, 1397 8:08 ق.ظ

سلام.من در حال حاضر اشتغال به تحصیل بوده.و برای ارشد میخواهم همین دانشگاه کارشناسی که دارم تحصیل میکنم ارشد بخونم.آیا نیاز به داشتن پر کردن فرم تحصیلی دارم؟

عباس
اردیبهشت 1, 1397 6:36 ب.ظ

سلام
من میخوام آزمایشی شرکت کنم.باید معدلم تا این ترم رو با اون چیزی که موقع ثبت نام وارد کردم تطبیق بدم؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:58 ب.ظ
پاسخ به  عباس

سلام
اگه آزمایشی هست که کلا مشکلی نیست و لازم نیست معدل دقیق باشه.
اما اگه فکر میکنید ممکنه رتبه خوبی کسب کنید و انتخاب رشته کنید، باید معدلی که الان دارید رو موقع انتشار کارت ویرایش کنید و در سایت سنجش وارد کنید.

سپیده
اردیبهشت 1, 1397 1:18 ب.ظ

سلام
آیا امکان تغییر حوزه امتحانی از طریق سازمان سنجش تو این فرصت محدوده مانده به آزمون وجود داره؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:29 ب.ظ
پاسخ به  سپیده

سلام
خیر متأسفانه امکان تغییر حوزه امتحانی در مدت زمان باقی مانده نا کنکور ارشد 97 وجود ندارد.

Azadeh
فروردین 30, 1397 12:19 ب.ظ

سلام ..ببخشید من فارغ التحصیل شدم ولی معدلم رو نمیدونم
سایت هم برام باز نمیشه باید چیکار کنم ؟؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:30 ب.ظ
پاسخ به  Azadeh

سلام
معدلتون رو از دفتر تحصیلات تکمیلی یا اموزش دانشکده تون سوال کنید. حتما این کار رو انجام بدید، چون اگه معدلتون بیش از مقدار واقعی باشه، پس از قبولی، قبولی تون لغو و از دانشگاه اخراج میشید.
معدل رو میتونید موقع انتشار کارت ویرایش کنید. در حال حاضر ویرایش فعال نیست.

عادل
فروردین 29, 1397 7:34 ب.ظ

سلام..من دوره کارشنلسی سال 95 تمام کردم ولی برای مدرک مراجعه نکردم..مشکلی نداره برای ازمون دادن؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:32 ب.ظ
پاسخ به  عادل

سلام
فقط برای ثبت نام دانشگاه لازمه که مدرکتون رو داشته باشید و الان همین که معدلتون رو بدونید کفایت میکنه.

محمد
فروردین 29, 1397 12:46 ب.ظ

سلام وقتتون بخیر فرم معدل رو باید به دانشگاه قبول شده برای ارشد تحویل بدیم یا دانشگاهی که کارشناسی گرفتم؟؟ وزمان دقیق تحویلش کی هست

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:34 ب.ظ
پاسخ به  محمد

سلام
فرم رو باید بدید دانشگاه کارشناسی تون تکمیل کنه بر اساس معدلی که نوشتین تو ثبت نام، بعد پیش خودتون نگه دارید، در صورت قبولی، به دانشگاه محل قبولی در مقطع ارشد ادامه میدید. موقع ثبت نام باید ارائه بدید.

سعید
فروردین 29, 1397 8:58 ق.ظ

سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال از مهندسان عزیز
کسی که کنکور ارشد سراسری ثبت نام کرده
همزمان برای ارشد دانشگاه آزاد هم ثبت نام کرده یا خیر؟

ممنون

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:34 ب.ظ
پاسخ به  سعید

سلام
ازمون دانشگاه سراسری و ازاد ادغام شده و به صورت یکپارچه برگزار میشه. شما با ثبت نام در کنکور ارشد سراسری، داوطلب دانشگاه ازاد هم محسوب میشید.

مهرداد
فروردین 28, 1397 9:31 ب.ظ

فرم معدل برای فارغ التحصیلان تاریخ30 بهمن 96هم نیاز هست؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:35 ب.ظ
پاسخ به  مهرداد

سلام
خیر، فرم معدل فقط برای کسانی که هنوز دانشجوی مقطع کارشناسی هستند و بنابراین معدلی که برای ثبت نام کنکور ارشد وارد کرده اند، معدل نهایی اونها نیست و با معدلی که بعدا در مدرک مقطع کارشناسی شون درج میشه فرق داره.

هدیه
فروردین 28, 1397 4:31 ب.ظ

سلام
اگه معدل کاردانی رو نزنیم مشکلی هست؟

مهسا
فروردین 28, 1397 7:52 ب.ظ
پاسخ به  هدیه

سلام
حتما باید هر دو معدل رو درج کنید. اگه اطلاعات وارد شده خلاف واقعیت باشه، در صورت قبولی احتمال لغو قبولی و اخراج از دانشگاه بسیار زیاده.

هدیه
فروردین 28, 1397 11:51 ب.ظ
پاسخ به  مهسا

ممنون، اگه فقط کارشناسی رو بزنیم چی؟

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:42 ب.ظ
پاسخ به  هدیه

سلام
همونطور که عرض کردم نباید اطلاعاتتون خلاف واقعیت باشه، چون براتون مشکل زا خواهد شد.

رز
فروردین 28, 1397 3:48 ب.ظ

سلام.من در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیلم و متاسفانه فرم معدل رو برام تایید نمیکنند.چه کاری میتونم انجام بدم؟

مهسا
فروردین 28, 1397 7:53 ب.ظ
پاسخ به  رز

سلام
دلیلشون برای عدم تایید فرم معدل چیه؟

رز
فروردین 28, 1397 8:46 ب.ظ
پاسخ به  مهسا

چون ما تعهد به خدمت داریم و میگن تا پایان فارغ التحصیلی نمیتونن این فرم رو تایید کنند

مهسا
اردیبهشت 1, 1397 6:44 ب.ظ
پاسخ به  رز

سلام
در وهله اول از سازمان سنجش سوال کنید ببینید راهی هست یا خیر. اگه نبود،
فقط یک راه به ذهنم میرسه. معدلتون رو کمتر از معدلی که فکر میکنید کسب میکنید بزنید. چون معدل کمتر اغلب مشکل زا نیست و بیشتر اوقات معدل رو اگه بیشتر از واقعیت بزنید مشکل زا میشه. البته به هر حال ریسک هست.

الهام
فروردین 28, 1397 3:05 ب.ظ

سلام ببخشید یه سوال داشتم، چه زمانی دقیق میشه ویرایش انجام داد؟ چون من وارد سایت که شدم مندیی برای ویرایش نبود. تاریخ دقیقی گذاشتن؟ ممنون میشم پاسخ بدید که بتونم ویرایش انجام بدم.

مهسا
فروردین 28, 1397 7:54 ب.ظ
پاسخ به  الهام

سلام
وقتی کارت منتشر بشه، امکان ویرایش معدل و برخی اطلاعات فراهم میشه که در همین سایت هم اطلاع رسانی میشه.

احمد
فروردین 28, 1397 12:20 ب.ظ

سلام، فرم معدل رو تا چه تاریخی باید به تایید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی برسونیم؟

مهسا
فروردین 28, 1397 7:54 ب.ظ
پاسخ به  احمد

سلام
هر وقت میخواید میتونید این فرم رو بدید تکمیل کنند که باید مبنی بر معدل شما تا زمان برگزاری کنکور ارشد باشه. این فرم رو پیش خودتون نگه میدارید و در صورت قبولی به دانشگاه محل قبولی ارائه میدید.