https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/mastertest

تذکر رئیس کمیسیون آموزش مجلس به وزیر علوم در خصوص کاهش ظرفیت کارشناسی ارشد

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با انتقاد از عدم اطلاع رسانی درخصوص این که ظرفیت برخی رشتههای کارشناسی ارشد در سال تحصیلی آینده کاهش جدی یافته است، به وزیر علوم تذکر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمدمهدی زاهدی با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی درخصوص اینکه برخی رشته‌های کارشناسی ارشد در سال تحصیلی آینده کاهش جدی یافته است، گفت: باید مسئولان مربوطه اطلاع‌رسانی دقیق و مناسبی از قبل می‌کردند، بنابراین با توجه به عدم آگاهی متقاضیان از این تغییرات، باید ظرفیت‌ها را همچون سال گذشته اعمال کنند.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کاهش ظرفیت‌های مقطع کارشناسی ارشد اعتراض‌های بسیاری را ازسوی متقاضیان به همراه داشته داشت، چراکه بسیاری طبق برآورد سال‌های گذشته امکان قبول شدن در دانشگاه‌های تهران یا شریف یا هر دانشگاه دیگری را داشته اما اکنون و پس از برگزاری آزمون متوجه کاهش ظرفیت‌ها شده‌اند.

زاهدی بیان کرد: از آنجا که متقاضیان رشته‌های همچون IT، سخت‌افزار، کسب و کار و… براساس ظرفیت‌های سال قبل برنامه‌ریزی کرده‌اند لذا انصاف نیست یک سال تلاش و زحمت آن‌ها برای قبولی در کنکور را نادیده گرفت.

گفتنی است رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همراه محمداسماعیل سعیدی و احمد سالک در خصوص کاهش ظرفیت‌های مقطع کارشناسی ارشد به وزیر علوم تذکر دادند.

10 نظرات
Azita
خرداد 28, 1397 4:37 ب.ظ

خدارو شکر که بالاخره مجلس وارد عمل شد …. فقط امیدوارم که در حد صحبت نباشه و توجه ویژه به این مشکل بشه و خیلی جدی پیگیر این قضیه باشند اگر نه که بخوایم باتدبیر و برنامه ریزی های مسئولین وزارت علوم پیش بریم معلوم نیست در اینده نزدیک چی پیش بیاد

نادر
خرداد 28, 1397 1:15 ب.ظ

دوستان عزیز اگه اطلاعاتی از شرایط من دارید کمک کنید

سمیه
خرداد 28, 1397 12:53 ب.ظ

آقای زاهدی ممنون.باز یکی بین این مسئولین هست که صدای ما را میشنویی؟؟/آقا سهمیه بسیج را چرا حذف کردن ؟؟چرا کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟کدوم سهمیه را میگن اضاف کنین.اقا چرا یک مرتبه سهمیه بسیج حذف کردن؟؟؟من فقط همین کرج رال میگم 40 نفر شاکی ان

مهسا
خرداد 28, 1397 7:45 ب.ظ
پاسخ به  سمیه

سلام
با ادغام آزمون ارشد و دکتری از سال گذشته، سهمیه بسیج در پذیرش مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه ازاد از بین رفته است.
بنابراین این سهمیه از سال گذشته منتفی شده.

نادر
خرداد 28, 1397 8:46 ق.ظ

سلام. هرکی می تونه کمکم کنه. خواهش میکنم. من 31 خرداد سال 96 تحصیل در کارشناسی را تمام کردم. حالا با فرا رسیدن 31 خرداد ماه امسال یعنی سال 97؛ مهلت یکساله من برای معافیت از تحصیل تمام میشه. این موضوع استرس من را زیاد کرده! یه جا خوندم که کسانی که با شرایط من هستند میتونن تا 31 شهریور همون سال(یعنی 97) مهلت داشته باشن برای تحصیل در دانشگاه. این درسته! لطفا به من بگید. راستی برای برخورداری از معافیت یکساله تحصیلی بنده اصلا به پلیس 10 و… مراجعه نکردم و فکر کنم نیازی به مراجعه نبود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

بابک
خرداد 28, 1397 10:01 ق.ظ
پاسخ به  نادر

سلام.نه برای مهلت یکساله نیازی به مراجعه به پلیس +10 نیست.اما در مورد سوال اولتون من متوجه نشدم.مگه فارغ التحصیل نشدین؟پس مهلت واسه شما نیست که.
اما برای اینکه خیالتون راحت بشه به حوزه نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنین اونجا بخش مشاوره هست کامل رلهنماییتون می کنن

نادر
خرداد 28, 1397 1:15 ب.ظ
پاسخ به  بابک

مهلت یکساله تموم شده. حالا باید چی کار کنم. نتایج کنکور شهریور ماه اعلام میشه ولی من اون موقع معافیت تحصیلی ندارم. اما مگه مهلت ندارم تا 31 شهریور تا تکلیف انتخاب رشته ها مشخص شه؟؟

مهسا
خرداد 28, 1397 7:47 ب.ظ
پاسخ به  نادر

سلام
برای مهلت یک ساله نیازی نبوده کاری کنید پس نگران نباشید.
الان باید تا قبل 31 خرداد برید دفترچه رو بگیرید. اگه تا قبل از نتایج اعزام بشید که بعد با ارائه مدارک، مرخص میشید و ادامه خدمتتون بعد از فارغ التحصیلیه. اگه خدایی نکرده قبول نشید هم که خدمتتون رو ادامه میدید.
توجه کنید که حتما باید دفترچه رو بگیرید تا غیبت نخورید.

مهسا
خرداد 28, 1397 0:41 ق.ظ

بازم دمشون گرم اسم it باز یه جا آوردن

_
خرداد 28, 1397 10:13 ق.ظ
پاسخ به  مهسا

دقیقن