پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
روان آموز

عدم اعتبار مدارک پذیرفته شدگان غیرمجاز کارشناسی ارشد

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: تمام مراکز دانشگاهی کشور باید در محدوده مجاز دانشجو پذیرش کنند، اگر بدون مجوز دانشجو پذیرش کنند غیرقانونی بوده و مدرک دانشجویان مورد تایید نخواهد بود.

مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرگزاری مهر در خصوص اقدام غیرقانونی برخی از مراکز در پذیرش دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد گفت: تمام مراکز دانشگاهی کشور به صورت قانونی باید در محدوده مجاز نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کنند.

وی ادامه داد: اگر دانشگاهی بدون مجوز نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کند، کار غیر قانونی انجام داده و باید پاسخگو باشد.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: طبعا مدرک چنین افرادی مورد اعتبار و تایید نخواهد بود.

شریعتی به ساماندهی دوره‌های تحصیلی اشاره کرد و گفت: این ساماندهی از دوره دکتری شروع شده است و امیدوار هستیم پذیرش دوره‌های دکتری را ساماندهی کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ظرفیت پذیرش دانشجویان دوره دکتری سالیانه تعداد ۲۴ هزار نفر است و در سال نیز حدود ۲۰ هزار دانشجوی دکتری فارغ‌التحصیل می‌شوند.

۲ دیدگاه

  1. بلال دی ۱۹, ۱۳۹۷ at ۸:۳۰ ب٫ظ - Reply

    تکمیل ظرفیت ارشد راارائه دهید دومرحله ای یعنی چه

  2. سیامک دی ۱۵, ۱۳۹۷ at ۱۰:۴۸ ب٫ظ - Reply

    اگر تکمیل ظرفیت ارائه بدهید دیگه دانشگاهی فکر خلاف نمیکنه
    هیچ وقت محدودیت جواب نداده

Leave A دیدگاه