پارسه
نوگام
مدرسان شریف
نوگولرن
عالم زاده

پذیرش کارشناسی ارشد بدون کنکور ۹۸ دانشگاه تبریز

کارشناسی ارشد بدون کنکور 98 - 99 دانشگاه تبریز

فراخوان پذیرش بدون آزمون دانش‌ آموختگان برتر مقطع کارشناسی دانشگاه های دولتی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ منتشر شد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش مسترتست، دانشگاه تبریز مطابق با «آیین ­نامه پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان» و اصلاحیه­ شماره ۲/۲۹۹۵۷۴ مورخ ۹۴/۰۳/۱۶ (درخصوص افزایش سقف پذیرش دانشگاه­ های سطح یک از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد ظرفیت روزانه) و اصلاحیه شماره ۱۴۰۰۳۶/۲ مورخ ۹۵/۰۷/۰۴ (درخصوص نحوه محاسبه ۱۰ درصد برتر دانشجویان)، در تمامی رشته/گرایش ­های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز که در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ دارای سهمیه پذیرش از طریق کنکور سراسری هستند، بجز رشته زبان­ های باستانی ایران، از میان دانشجویان و فارغ­ التحصیلان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته، با لحاظ نمودن شرایط مندرج در شیوه نامه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون می­ پذیرد.

شرایط متقاضیان پذیرش ارشد بدون کنکور دانشگاه تبریز

۱- دانشجویان ورودی بهمن ۹۳، مهر ۹۴ و بهمن ۹۴ مقطع کارشناسی که حائز شرایط یکی از بندهای ذیل باشند می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک جهت شرکت در رقابت پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند:

  • دانشجویان دانشگاه تبریز که پس از گذراندن شش نیم سال تحصیلی، با سپری نمودن حداقل سه چهارم کل واحدهای درسی مقطع کارشناسی، به لحاظ معدل کلی، جزو ۲۵٪ برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود بوده و دارای حداقل معدل ۱۵ باشند.
  • دانشجویان دانشگاه های سطح یک و دو کشور (مطابق ابلاغیه شماره ۲/۱۷۸۹۷۸ مورخ ۹۶/۰۸/۰۷ وزارت عتف درخصوص سطح بندی دانشگاه های کشور) که پس از گذراندن شش نیم سال تحصیلی، با سپری نمودن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ معدل کل، جزو ۱۵٪ برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود بوده و دارای حداقل معدل ۱۵ باشند.
  • دانشجویان دانشگاه های سطح سه و چهار کشور (مطابق ابلاغیه شماره ۲/۱۷۸۹۷۸ مورخ ۹۶/۰۸/۰۷ وزارت عتف درخصوص سطح بندی دانشگاه های کشور)، بجز دانشگاه های مذکور در بند (الف-۴) که پس از گذراندن شش نیم سال تحصیلی، با سپری نمودن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ معدل کل، حائز رتبه های ۱ تا ۳ بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود بوده و دارای حداقل معدل ۱۷ باشند.

۲- مدارک آن دسته از دانشجویان دانشگاه تبریز و سایر دانشگاه های سطح یک کشور که در طول شش نیم سال تحصیلی موفق به فارغ التحصیلی می شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل هشت نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جزو ۱۵٪ برتر هستند، به صورت مازاد بر ظرقیت، جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد بررسی خواهد شد.زمان و شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه تبریز

۳- دانشجویان حائز رتبه های ۱ تا ۱۵ در مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک جهت بهره مندی از تسهیلات پذیرش بدون آزمون، اقدام نمایند.

۴- دانشگاه تبریز از پذیرش بدون آزمون دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد، دانشگاه علمی – کاربردی، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی / غیر انتقاعی معذور است.

۵- متقاضیان پذیرش بایستی حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل شوند.

۶- دانشجویانی که طول مدت تحصیل آنها در مقطع کارشناسی، بیش از ۸ نیم سال باشد، مجاز به استفاده از تسهیلات این فراخوان نمی باشند. با این وجود، پرونده متقاضیانی که طول مدت تحصیلشان به دلایلی خارج از اختیار خود (نظیر بیماری، زایمان و موارد مشابه)، حداکثر دو نیم سال تحصیلی بیش از مدت مجاز مذکور است، پس از تأیید کمیسیون موارد خاص دانشگاه، جهت بهره مندی از تسهیلات پذیرش بدون آزمون بررسی خواهد شد.

۷- متقاضیانی که از زمان فارغ التحصیلی آن ها، بیش از یک نیم سال تحصیلی گذشته است، مجاز به استفاده از تسهیلات نیستند.

۸- دانشجویان مهمان دائم در صورتی که حداقل سه چهارم واحدهای درسی خود را تا پایان نیم سال ششم در دانشگاه تبریز سپری کرده باشند، مجاز به استفاده از این تسهیلات هستند.

به عنوان مثال، چنانچه دانشجوی مهمانی دائم، تا پایان نیم سال ششم ۱۱۰ واحد سپری کرده باشد، در صورتی مجاز به شرکت در رقابت پذیرش بدون آزمون خواهد بود که از این تعداد، ۸۲ واحد را در دانشگاه تبریز گذرانده باشد.

۹- مطابق ابلاغیه شماره ۴۹۵۰۵ مورخ ۹۶/۰۶/۳۱ سازمان سنجش آموزش کشور، دانش آموختگان کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) امکان استفاده از تسهیلات پذیرش بدون آزمون را ندارند.

ظرفیت پذیرش ارشد بدون کنکور دانشگاه تبریز

۱- ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان، برابر با ۴۰٪ ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور سراسری ورود به مقطع کارشناسی ارشد در هر کدام از کد رشته – محل های اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور است.

به عنوان مثال، چنانچه ظرفیت پذیرش یک گرایشی تحصیلی در دانشگاه تبریز از طریق کنکور سراسری ۳۰ نفر (۱۸ نفر روزانه و ۱۲ نفر شبانه) باشد، ظرفیت پذیرش بدون آزمون در این گرایش، با گرد کردن رو به بالا، ۷ نفر خواهد بود.

۲- دو سوم از ظرفیت مذکور در بند (ب -۱) برای پذیرش بدون آزمون، به دانشجویان دانشگاه تبریز تعلق دارد. با ارجاع به مثال بند (ب- ۱). این تعداد با گرد کردن رو با بالا، ۵ نفر خواهد بود.
۳- یک سوم باقی مانده ظرفیت مذکور در بند (ب-۱) به صورت رقابتی به دانشجویان حائز شرایط سایر دانشگاه ها تعلق میگیرد. با ارجاع به مثال بند (ب- ۱). این تعداد ۲ نفر خواهد بود.

۴- چنانچه ظرفیت مذکور در بند (ب-۲) و (ب-۳) توسط دانشجویان دانشگا تبریز تکمیل نشود، مابقی این ظرفیت به دانشجویان حائز شرایط سایر دانشگاه ها تعلق خواهد گرفت.

۵- اگر ۴۰٪ ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور در گرایشی معادل ۱ نفر باشد، ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در آن گرایش، ۲ نفر در نظر گرفته میشود؛ بدین صورت که ۱ نفر مطابق بند (ب-۲) و یک نفر مطابق بند (ب-۳) پذیرفته خواهد شد. به عنوان مثال، چنانچه ظرفیت پذیرش یک گرایش تحصیلی در دانشگاه تبریز از طریق کنکور سراسری ۴ نفر (۲ نفر روزانه و ۲ نفر شبانه) باشد، ۴۰٪ ظرفیت پذیرش روزانه معادل ۱ نفر خواهد شد. در این شرایط، ظرفیت پذیرش بدون آزمون
استعدادهای درخشان در این گرایش، ۲ نفر در نظر گرفته میشود.

تهیه و ارسال مدارک لازم ارشد بدون کنکور دانشگاه تبریز

۱- متقاضیان محترم بایستی مدارک خود را حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ به آدرس پستی تبریز، بلوار ۲۹ بهمن، دانشگاه تبریز، ساختمان کتابخانه مرکزی، طبقه ۱، گروه حمایت از استعدادهای درخشان، کد پستی: ۵۱۶۶۶۱۶۴۷۱ ارسال نمایند.

۲- مدارک لازم عبارتند از:

  • کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه
  • کپی کارت دانشجویی
  • کارنامه تحصیلی مقطع کارشناسی
  • فرم ثبت نام (موجود در وب سایت dotsa.tabrizu.ac.ir) تکمیل شده توسط متقاضی که پس از تأیید کارشناس محترم آموزش دانشکده، توسط معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده امضا و مهر شده است.
  • اصل گواهی رتبه رسمی صادره توسط دبیرخانه المپیاد علمی دانشجویی کشور (صرفا برای حائزین شرایط بند (الف-۲))
  • رسید واریز هزینه ثبت نام

۳- هزینه ثبت نام، به مبلغ ۶۰۰/۰۰۰ (ششصد هزار ریال)، بایستی از طریق سامانه پرداخت اینترنتی وجود دانشگاه تبریز (به آدرس office.tabrizu.ac.ir/diba-modules/client) با انتخاب گروه حمایت از استعدادهای درخشان از منوی واحد دانشکده و انتخاب پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد از منوی نوع درآمد، پرداخت شده و رسید واریز به همراه مدارک ارسال شود.

۴- مدارک ارسالی و مبلغ واریز شده بایت هزینه ثبت نام، در صورت انصراف یا عدم پذیرش مسترد نخواهد شد.

۵- متقاضیانی که در فرم ثبت نام، رشته گرایش هایی از دو دانشکده متفاوت را انتخاب نموده اند (به عنوان نمونه، گرایش های مرتبط با گروه مهندسی آب در دانشکده های مهندسی عمران و کشاورزی)، بایستی از کلیه مدارک مذکور در بند (پ-۲)، دو سری تهیه نمایند. ضمنا هزینه ثبت نام نیز میبایست به صورت جداگانه پرداخت و دو رسید واریزی همراه مدارک ارسال گردد.

۶- در صرت مخدوش بودن فرم ثبت نام و یا نقص در مدارک لازم، پرونده ارسالی از فرایند بررسی خارج خواهد شد.

۷- مهلت ارسال مدارک: ۹۷/۱۲/۰۵

نحوه تعیین رتبه کلاسی و محاسبه ۱۵% و  ۲۵% برتر

۱- متقاضیان پذیرش بایستی تا پایان نیم سال تحصیلی ششم، حداقل سه چهارم کل واحدهای درسی مقطع کارشناسی را سپری کرده باشند.

۲- در اعلام معدل و تعیین رتبه کلاسی، چه برای متقاضیان در حال تحصیل و چه برای متقاضیانی که فارغ التحصیل شده اند، معدل کل تا پایان نیم سال تحصیلی ششم ملاک عمل خواهد بود.

۳- برای دانشجویان ورودی بهمن ۹۳، دروس گذرانده شده در ترم تابستان سال ۹۶، در محاسبه تعداد واحدهای گذرانده، معدل و رتبه تا پایان نیم سال ششم (یعنی نیم سال کد ۹۶۱) لحاظ خواهد شد.

۴- برای دانشجویان ورودی مهر ۹۴، دروس گذرانده شده در ترم تابستان سال ۹۷، در محاسبه تعداد واحدهای گذرانده تا پایان نیم سال ششم (یعنی نیم سال کد ۹۶۲) لحاظ میشود؛ ولی در محاسبه معدل و رتبه لحاظ نخواهد شد.

۵- برای دانشجویان ورودی بهمن ۹۴، دروس گذرانده شده در ترم تابستان سال ۹۷، در محاسبه تعداد واحدهای گذرانده، معدل و رتبه تا پایان نیم سال ششم (یعنی نیم سال کد ۹۷۱) لحاظ خواهد شد.

۶- در محاسبه تعداد دانشجویان ۱۵٪ و ۲۵٪ برتر دوم، عدد حاصله رو به بالا گرد خواهد شد.
به عنوان مثال، اگر تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی ۸۳ نفر باشد، نفرات ۱ تا ۲۱، ۲۵٪ برتر محسوب خواهند بود.

۷- در محاسبه تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی، مجموع دانشجویان روزانه و شبانه مد نظر است.

۸- در محاسبه تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی، افرادی که وضعیت تحصیلی آنها در سیستم سما، عدم مراجعه و اتمام میهمانی درج شده است، مورد شمارش قرار نخواهند گرفت.

۹- در محاسبه تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی، دانشجویان مهمان دائم در صورتی مورد شمارش قرار می گیرند که تا پایان نیم سال ششم، حداقل نیمی از واحدهای درسی خود را در دانشگاه تبریز سپری کرده باشند. به عنوان مثال، چنانچه دانشجوی مهمان دائم تا پایان نیم سال ششم ۱۱۰ واحد سپری کرده باشد، در صورتی در محاسبه تعداد کل دانشجویان شمارش میشود که از این تعداد، حداقل ۵۵ واحد را در دانشگاه تبریز گذرانده باشد.

۱۰- در محاسبه تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی، افرادی که برای وضعیت تحصیلی آنها در سیستم سما، مواردی نظیر اخراج از تحصیل و انتقال به دانشگاه دیگر درج شده است، به شکل زیر عمل خواهد شد: در صورتی که دانشجوی اخراج شده یا منتقل شده به دانشگاه دیگر، حداقل سه هشتم کل واحدهای درسی مقطع کارشناسی را در دانشگاه تبریز سپری کرده باشد، در محاسبه تعداد کل دانشجویان مورد شمارش قرار میگیرد؛ و در غیر این صورت، دانشجوی مورد نظر نباید در محاسبه تعداد کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی لحاظ شود. به عنوان مثال، در صورتی که تعداد کل واحدهای درسی مقطع کارشناسی ۱۴۰ باشد، دانشجویی که پس از گذراندن ۵۳ واحد اخراج شده است، در محاسبه تعداد کلی دانشجویان شمارش میشود.

بررسی پرونده ها، روال اعلام نتایج و مراحل ثبت نام ارشد بدون کنکور دانشگاه تبریز

۱- پس از اتمام فرایند بررسی پرونده های ارسالی، اسامی پذیرفته شدگان اعلام خواهد شد. لذا نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان یا پیگیری تلفنی نخواهد بود.

۲- پس از اعلام نتایج، پذیرفته شدگان بایستی در موعد مقرر شده در اطلاعیه پذیرش، نسبت به نهایی کردن ثبت نام و یا اعلام انصراف کتبی اقدام نمایند تا گروه حمایت از استعدادهای درخشان قرایند جایگزینی نفرات ذخیره را آغاز نماید. عواقب عدم اعلام انصراف کتبی در موعد مقرر به عهده دانشجو است و گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت.

۳- پس از جایگزینی نفرات ذخیره، لیست جدید پذیرفته شدگان از طریق وب سایت رسمی گروه منتشر می شود.

۴- اسامی پذیرفته شدگان نهایی در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور ثبت خواهد شد تا این سازمان نسبت به ثبت نام داوطلبان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام خواهد کرد.

۵- پس از دریافت تأییدیه سازمان سنجش آموزش کشور، دانشگاه تبریز مطابق روال ذیل نسبت به ثبت نام داوطلبان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام خواهد کرد:

  • گروه حمایت از استعدادهای درخشان، زمان و مدارک لازم برای ثبت نام را از طریق وب سایت دانشگاه و وب سایت گروه اعلام می کند.
  • در مرحله اول ثبت نام، کلیه پذیرفته شدگان بایستی با در دست داشتن مدارک لازم، شخصا به دفتر گروه حمایت از استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.
  • پس از اتمام ثبت نام اولیه، دانشجو بایستی نسبت به ثبت اطلاعات و مدارک لازم در سامانه اینترنتی مدیریت امور آموزشی دانشگاه اقدام نماید.
  • پس از انجام ثبت نام اینترنتی، دانشجو بایستی با در دست داشتن گواهی ثبت نام اولیه، جهت تکمیل مراحل ثبت نام به اداره آموزش دانشکده مراجعه نماید.
ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات