اعلام شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر ۹۸
دانشگاه پیام نور علاوه بر پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد از طریق کنکور سازمان سنجش، نسبت به برگزاری کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور و پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی این دوره اقدام مینماید.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
کنکور ارشد فراگیر پیام نور محدودیتی برای ثبتنام در رشتهها ندارد، بدین معنی که کلیه فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی در کلیه رشتههای تحصیلی میتوانند بدون توجه به نوع رشته تحصیلی مقطع کارشناسی خویش در رشته امتحانی مدنظر خود (بهجز رشتههای معماری و طراحی شهری) شرکت نمایند. با این حال ممکن است داوطلبانی که رشته کارشناسی آنها با رشته کارشناسی ارشد انتخابی همنام و یا مشابه نباشد، به تشخیص گروه آموزشی مربوطه موظف به گذراندن حداکثر تا ۱۲ واحد جبرانی از مقطع کارشناسی همان رشته باشند.
اما مهمترین تفاوت پذیرش کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور با سایر دورههای کارشناسی ارشد این است که داوطلبان این آزمون دانشپذیر نامیده میشوند. این بدان معناست که هر دانشپذیر با شرکت در آزمون ارشد فراگیر پیام نور به سؤالاتی از دروس مشخصی پاسخ میدهد که در ترم ۱ کارشناسی ارشد میبایست میگذرانده است. در حقیقت با قبولی در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور، دانشپذیر به دانشجو تبدیل شده و تحصیل دانشجو از ترم ۲ کارشناسی ارشد آغاز میشود.
شرایط ثبت نام و پذیرش کارشناسی ارشد فراگیر ۹۸ پیام نور اعلام شد.
به گزارش مسترتست، بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۹۸، علاقمندان به تحصیل در دوره های فراگیر در صورت داشتن شرایط زیر، میتوانند به عنوان داوطلب مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در یک کد رشته امتحانی ثبت نام و حداکثر در (۲۰ بیست) کدرشته محل از دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام نور متقاضی ادامه تحصیل شوند.
شرایط عمومی ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر ۹۸
۱) اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
۲) نداشتن عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران.
۳) عدم احراز فساد اخلاقی.
توضیح: مصادیق فساد اخلاقی شامل: اعتیاد به مواد مخدر و اشتهار به فحشا می باشد.
تذکر: احراز شرایط عمومی داوطلبان درصورت نیاز با استعلام از مراجع ذیصلاح قانونی است.
۴) برخورداری از توانایی جسمی متناسب با رشته انتخابی.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش برای ثبت نام در آزمون ارشد فراگیر ۹۸
دارندگان مدارک کارشناسی پیوسته و یا ناپیوسته رسمی و بالاتر مورد تأیید وزارتین و یا دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی (به شرط فارغ التحصیلی تا تاریخ ۳۰/۱۱/۱۳۹۸) می توانند بدون توجه به نوع رشته تحصیلی کارشناسی خویش در یک رشته گرایش از رشته های امتحانی (به جز رشته های مهندسی معماری و طراحی شهری) مندرج در جدول شماره ۲ ثبت نام نمایند.
یادآوری: داوطلبانی که رشته کارشناسی آنها با رشته کارشناسی ارشد انتخابی همنام و یا مشابه نباشد، به تشخیص گروه آموزشی مربوط؛ موظفند در دوره دانشجویی علاوه بر واحدهای مصوب مقطع کارشناسی ارشد، حداکثر تا ۱۲ واحد جبرانی از مقطع کارشناسی همان رشته را با موفقیت بگذرانند.
۱) شورای گسترش آموزش عالی به منظور هماهنگی در اجرای مصوبات جلسه ۴۳۲ مورخ ۳/۹/۱۳۷۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسات ۲۲۱ مورخ ۲۳/۱/۱۳۹۰ و ۲۵۲ مورخ ۵/۱۰/۱۳۹۱ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و کارگروه مربوط و جلسه ۷۴۸ مورخ ۱۷/۱۱/۱۳۸۸ شورای برنامه ریزی آموزش عالی، با هدف کمک به ادامه تحصیل آن عده از دارندگان مدرک معادل که موفق به قبولی در آزمون های جامع دارندگان مدرک معادل نشده اند، طی آیین نامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۲/۵/۱۳۹۲ ابلاغ شده توسط معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقرر داشت:
۱-۱ آن عده از دارندگان مدرک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ مورخ ۳/۹/۷۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره های معادل) در دوره های معادل پذیرفته شده اند، مشمول این مصوبه قرار می گیرند.
بر اساس مصوبه ۷۷۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ ۲۶/۸/۱۳۹۴دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره های مذکور راه یافته اند، از تسهیلات مصوبه فوق برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می شوند.
۲-۱ آن عده از دارندگان مدرک معادل که بعد از تاریخ ابلاغ مصوبه فوق الذکر، در دوره معادل شرکت نموده و پذیرفته شده اند، به دلیل ممنوعیت برگزاری دوره معادل، در شمول این مصوبه قرار نمی گیرند و با مدرک معادل حق شرکت در آزمون های ورودی دوره های بالاتر را ندارند.
۳-۱ آن عده از دارندگان مدرک معادل کارشناسی (مشمولین بند ۱۱) که در دوره های با مجوز شورای گسترش آموزش عالی، برنامه های درسی دوره را برابر برنامه های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گذرانده اند، اجازه دارند در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر (که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود) شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون، ادامه تحصیل دهند.
۴-۱- آن عده از دارندگان مدرک معادل کارشناسی (مشمولین بند ۱۱) که در دوره های فاقد مجوز شورای گسترش آموزش عالی وارد شده اند، مشروط بر اینکه برنامه های درسی دوره مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را رعایت کرده باشند، اجازه دارند در آزمون های مقاطع بالاتر شرکت نمایند. این عده از داوطلبان در صورت قبولی در آزمون ورودی مقطع بالاتر موظفند تا ۲۰% واحدهای دوره را به تشخیص دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی پذیرنده، به عنوان دروس جبرانی بگذرانند و در صورت قبولی و کسب حداقل میانگین ۱۲ در دروس مذکور، تحصیل خود را در مقطع بالاتر ادامه دهند.
۵-۱ ادامه تحصیل افرادی که دارای مدارک استخدامی، داخلی و یا با عنوان «معادل» می باشند، ضمن رعایت بخشنامه ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۹۲/۵/۲۸، منوط به تأیید دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. بدیهی است صرفاً تأییدیه تحصیلی و یا قبولی در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل، مجوز ثبت نام در دانشگاه نمی باشد.
۲- دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی در صورتیکه حداکثر تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۸ دانش آموخته شود می تواند در آزمون دوره دانشپذیری شرکت کند.
این داوطلب در صورت پذیرفته شدن در آزمون دوره دانش پذیری هنگام ثبت نام بایدگواهی دانش آموختگی خود را ارائه کند.
اینگونه داوطلبان باید فرم مخصوص معدل (مندرج در انتهای همین دفترچه راهنما) مبنی بر تعداد واحد و معدل واحدهای گذرانده را تا تاریخ ۳۱/۶/۱۳۹۸ تکمیل و نزد خود نگه دارند تا در زمان مقتضی به مرکز محل تحصیل ارائه نمایند.
۳- بر اساس مصوبه شماره ۳۶۸ مورخ ۳/۱۱/۱۳۷۴شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلای حوزه علمیه که بر اساس مدارک صادر شده مرکز مدیریت حوزه های علمیه قم، اصفهان و یا خراسان رضوی دوره سطح دو را با موفقیت گذرانده اند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی در رشته های علوم انسانی می توانند دراین دوره ها ثبت نام نمایند. ضمناً بر اساس مصوبه مذکور، این متقاضیان فقط می توانند در رشته های علوم انسانی ادامه تحصیل دهند.