پارسه
نوگام
مدرسان شریف
نوگولرن
عالم زاده

ناکارآمدی مدل فعلی سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: طرح آت ت برای پذیرش کارشناسی ارشد بد نبود، با این وجود معتقدم که نیاز به بازنگری و بروز شدن دارد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

سید احمد معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان کارآمدی شیوه کنونی سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور، با بیان اینکه مدل فعلی، عملا یک مدل بهم ریخته است، گفت: به نظر من این شیوه سنجش و پذیرش، به دلایل مختلف از جمله تقسیم بندی و سهمیه بندی های اعمال شده، مسیری نیست که منتج به ورود بهترین ها به دانشگاهها شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به خصوص در مقطع کارشناسی، مشکلات عدیده ای به واسطه ناکارآمدی مدل سنجش و پذیرش به وجود آمده است، افزود: به دلیل تفاوت سطح دانش، سواد و ظرفیت دانشجویان، در همه سطوح، شاهد بروز مشکل در کلاس های درس هستیم و بعضا اساتید به آن اعتراض دارند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: این در حالیست که مشکلات اینچنینی، قبلا فقط تا حدی در پردیس ها دیده می شد، اکنون اما در همه سطوح با آن مواجه هستیم، و در شرایطی که می بینیم مثلا رتبه ۳۰۰ و نفر ۴۰ هزار و یا ۵۰ هزار کنکور در یک کلاس حضور دارند، طبیعی ست که با معضلات و مشکلات آموزشی روبرو شویم.

معتمدی با بیان اینکه شیوه کنونی، دیگر معنای کنکور ندارد، تاکید کرد که امروز باید شیوه و مدل کنونی سنجش و پذیرش دانشجو، از پایه و اساس مورد بازنگری قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن اشاره به افت سطح دانش و سواد دانشجویان حتی در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر، گفت: در حالی که هدف از کنکور و سنجش و پذیرش دانشجو، گزینش استعدادهای خوب بوده است، در حال حاضر به عینه می بینیم که با این شیوه کنونی، از رسیدن به این هدف باز مانده ایم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: در این میان یک سری از استعدادها و دانشجویان نخبه و باسواد برای تحصیلات تکمیلی راهی خارج از کشور می شوند و برخی نیز که در کشور می مانند با حضور در کلاس هایی که دانشجویان حاضر در آن از سطح دانش پایین تری برخوردارند، عملا آنچه را که باید، برداشت نمی کنند.

معتمدی افزود: من قاطعانه بر این باور هستم که با این مدل کنونی، هم دانشجویی که با سطح سواد پایین در کلاس حضور دارد، سرخورده می شود و هم منابع دانشگاه و نیز منابع ملی به هدر می رود.  

وی با اشاره به احیای طرح آ.ت.ت و اینکه آیا چنین طرحی می تواند در شرایط فعلی گره گشا باشد، گفت: این طرح طرح بدی نبود، با این وجود اما معتقدم که آن هم نیاز به بازنگری و بروز شدن دارد. چرا که همین طرح آ.ت.ت هم در گذشته و متناسب با شرایط قبل تعریف شده و هرچند کلیت آن خوب است، اما به نظرم باید با مدنظر قرار دادن شرایط امروز، مورد بازنگری دقیق قرار بگیرد.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۱ دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
samane
دی ۲۵, ۱۳۹۸ ۱۰:۰۸ ق٫ظ

سلام خسته نباشید.ببخشید من برای منکور ارشد نقاشی دارم میخونم(رشته ی کارشناسیم حسابداری بود) بعد از اول مهر تا اول دی یک دور کامل کتابهارو خوندم نه خیلی خیلی عمیق ولی خب ی دور کتابارو خوندم در حدی که نه همه ی مطالب اما یک سری مطالب در ذهنم باقی مونده بعد شروع کردم به تست زدن ولی اول دی دچار بیماری شدم و یک ماه وقفه افتاد در خوندنم.با توجه به برنامه ریزیم باید از اول دی یک بار دیگه کتابهامو دوره میکردم و از اول فروردین فقط تست میزدم.بنظرتون موفق میشم با این زمان دانشگاه دولتی قبول بشم و به نتیجه برسم؟
کلاس نقاشی هم از هفته ی آینده میخوام برم شروع کنم.