ابطال مصوبه مهلت ۶ ماهه آزادسازی مدارک تحصیلی از طریق دفاتر کاریابی توسط دیوان عدالت اداری
دیوان عدالت اداری مصوبه وزارت علوم درباره مهلت ۶ ماهه فارغالتحصیلان برای مراجعه به دفاتر کاریابی جهت آزادسازی مدارک تحصیلی را ابطال کرد.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
به گزارش ایسنا در گردش کار این پرونده آمده که شاکی به موجب دادخواستی ابطال بند ۱ تصمیم شماره ۱۷۶۶۴۴/۳/۴۱-۱/۳/۱۳۹۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از تاریخ تصویب خواستار شده و در جهت تبیین خواسته اعلام کرده است که:
طرف شکایت پیرو نامه شماره ۱۰۲۵۶-۲۷/۱/۱۳۹۶ اداره کل وزارت کار و رفاه اجتماعی مبنی بر رفع ابهام از برخی موارد مبهم در آیین نامه اجرایی قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی اقدام به صدور تصمیم نموده و تعیین مهلت شش ماه موجب ایجاد مشکلاتی گردیده است. لذا ابطال بند یک نامه معترض عنه به لحاظ خروج از حدود اختیارات و اینکه برخلاف تبصره ماده ۷ آین نامه اجرایی تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی و اصل ۳ قانون اساسی و اعمال ماده ۱۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری از زمان تصویب مورد تقاضاست.
از هیأت عمومی تقاضای ابطال بند ۱ نامه اداری شماره ۱۷۶۶۴۴/۳/۴۱-۱/۳/۱۳۹۶ به لحاظ خروج از حدود اختیارات و بر خلاف تبصره ماده ۷ آیین نامه اجرایی تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی مصوب ۱۲/۳/۱۳۵۹ شورای انقلاب و اصل ۳ قانون اساسی را دارم. ضمناً با عنایت به ماده ۱۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری درخواست ابطال نامه مورد شکایت از زمان تصویب را خواستارم.
متن مقرره مورد اعتراض به شرح زیر است:
” جناب آقای اکبرنیا
مدیرکل محترم دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی ها- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
سلام علیکم
احتراماً بازگشت به نامه شماره ۱۰۲۵۶-۲۷/۱/۱۳۹۶ در خصوص لغو تعهد خدمت آموزش رایگان دانش آموختگان دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طریق عدم دستیابی به فرصت (عدم کاریابی) در پاسخ به سؤالات مطروحه آن اداره کل به شرح ذیل اعلام می گردد:
۱- به استناد نامه مدیرکل حقوقی سازمان شماره ۱۲۲۴۰۰/۲/۴-۱۲/۱۰/۱۳۹۵، دانش آموختگان از تاریخ فارغ التحصیلی به مدت شش ماه وقت دارند در دفاتر کاریابی تقاضای کار نمایند و در صورت عدم دستیابی به فرصت شغلی می توانند نسبت به آزادسازی مدارک تحصیلی از دانشگاه پیگیری نمایند.- سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل”
رأی هیأت عمومی
با توجه به اینکه آن قسمت از بند ۱ مقرره مورد اعتراض که ثبت نام بعد از مهلت شش ماهه را موجب عدم بهره مندی از امتیازات لغو تعهد از طریق عدم کاریابی دانسته و این ایجاد محدودیت زمانی خارج از حدود اختیارات است، بنابراین مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و مواد ۸۸ و ۱۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ از تاریخ تصویب ابطال می شود.
این الان معنی اش چی میشه؟
این چه وضعه نوشتن آدم هیچی نمی فهمه.
اگر شما فارغ التحصیل شده باشین و به اصل دانشنامه تون نیاز داشتین، باید آزادش کنید(دانشجویان روزانه فقط) و برای اینکه آزادش کنید، چند روش وجود دارد که یکیش همینه که اشاره شده. شما میتونید بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه “دولتی”، به شرطی که ۶ ماه از تاریخ فارغ التحصیلی تون بیشتر نگذشته باشه، به مراکز کاریابی مراجعه کنید و درخواست کار کنید و اونا هم به شما یک برگه میدن دال بر تقاضای کار. حالا شما با این برگه به وزارت کار میرین و امضاها رو میگیرین و در نهایت در سامانه سجاد مدارک رو اپلود میکنین و دانشگاه بعد از بررسی، دانشنامه شما رو ازاد میکنه.
موفق باشین
چرا نوشتارهای حقوقی به زبان روان و ساده نیست؟ !! و انقدر اشکال نوشتاری داره