پارسه
نوگام
مدرسان شریف
عالم زاده

حذف ناگهانی کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی از کنکور ۱۴۰۰

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد گفت: حذف رشته مدیریت فرهنگی در تحصیلات تکمیلی باعث می‌شود که بیش از ۳ هزار دانش‌آموخته و فارغ‌التحصیل مقاطع مختلف قادر به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نباشند.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

رمضانعلی رویایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره حذف رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی از دفترچه کنکور سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: سال ۱۳۷۳ با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی کشور و نیازی که اهالی اندیشه و هنرمندان به مسائل تجاری و اقتصادی داشتند رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی را به شیوه کاملاً نو و بدیع طراحی کردم.

وی افزود: بعد از تصویب طرح در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد سرفصل‌ها برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شدند و  حدود ۱۰ سال بعد رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی در مقطع دکتری نیز راه‌ا‌ندازی شد که برای ارتباط بین بخش فرهنگی و نظریه‌پردازان فرهنگی جامعه اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شورای انقلاب فرهنگی و حوزه هنری بود.

وی اضافه کرد: با توجه به علاقه روزافزون علاقه‌مندان به رشته‌های فرهنگی، درخواست دانشگاه‌ها و فارغ‌التحصیلان در جامعه به این رشته بیشتر شد؛ همچنین فرهنگ و هنر بخش مهمی از اشتغال و تولید ناخالص ملی را تأمین می‌کنند و برای تلطیف روحیه مردم، ترغیب و تشویق آنها به خرید کالاهای هنری به‌خصوص هنرهای تجسمی اهمیت دارد. 

رویایی گفت: افرادی مانند نقاشان، مجسمه‌سازان و گرافیست‌ها که اهل آفرینش و خلق هستند باید درک درستی از مدیریت باشند. 

وی افزود: رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی را در مقاطع  کاردانی و کارشناسی دانشگاه‌های غیرانتفاعی و علمی‌کاربردی تعمیم داده‌ایم که متأسفانه حذف این رشته در تحصیلات تکمیلی منجر به این خواهد شد که بیش از ۳ هزار دانش آموخته و فارغ التحصیل مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش‌های مدیریت فرهنگی و هنری، قادر به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نباشند و همین امر آسیب جدی  به  جذب بیشتر دانشجو و درست کردن یک ساختار قابل تطبیق با شرایط و نیازهای جامعه در آینده خواهد بود. 

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات