پارسه
نوگام
مدرسان شریف
عالم زاده

آخرین تصمیمات وزارت علوم درباره بازگشایی دانشگاه‌ها

وزیر علوم با تاکید بر اینکه اختیار بازگشایی و آغاز آموزش حضوری دانشجویان از ۱۵ آبان به دانشگاه‌ها واگذار شده است، گفت: سیاست ما این است که به مرور دانشجویان در دانشگاه‌ها حضور فیزیکی داشته باشند و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز بر اساس شرایط و امکانات خود برای حضور آنها برنامه ریزی می‌کنند.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

دکتر محمد علی زلفی گل در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به آخرین تصمیمات وزارت علوم برای بازگشایی دانشگاه ها از ۱۵ آبان اشاره و اظهار کرد: ما اختیار بازگشایی مراکز آموزش عالی و آغاز آموزش حضوری دانشجویان را به دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی دادیم تا این مراکز بر اساس امکاناتی که دارند برای حضور دانشجویان اولویت بندی کنند و مشخص شود کدام گروه‌ها می‌توانند در دانشگاه‌ها حضور فیزیکی داشته باشند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: نگاه و سیاست وزارت علوم در مورد بازگشایی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی این است که به مرور دانشجویان در این مراکز حضور فیزیکی داشته باشند.

وزیر علوم تاکید کرد: در حال حاضر ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه‌ها و آغاز آموزش حضوری دانشجویان را صادر کرده است اما همانطور که عنوان شده دانشگاه‌ها بر اساس شرایط و امکانات خود، حضور دانشجویان را اولویت بندی می‌کنند.

وی افزود: البته امکان حضور برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فعالیت های آزمایشگاهی و عملی داشتند در دانشگاه ها وجود داشت، اما بحث آموزش حضوری ما درمورد دانشجویان سال اول کارشناسی ارشد و مقاطع کارشناسی می‌باشد که برای حضور آنها دانشگاه‌ها برنامه ریزی خواهد شد.

دکتر زلفی گل اظهار کرد: بحث سلامت دانشجویان در اولویت وزارت علوم و دانشگاه‌ها قرار دارد اما دانشگاهی که بدون دانشجو باشد مانند کالبد بدون روح است و ما تلاش خود را می‌کنیم هر چه سریعتر دانشجویان به دانشگاه‌ها برگردند و آموزش حضوری را تجربه کنند.

وزیر علوم همچنین خاطرنشان کرد: مهر ماه سال جاری تاکید کردیم معاونان آموزشی دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی مستقلی برای حضوری دانشجویان دوره‌های مختلف داشته باشند. اما تاکید کردیم دانشجویان دوره کارشناسی ارشد به آن دلیل که تعداد واحدهای کمتری نسبت به دانشجویان کارشناسی دارند، تعداد کلاس‌های بیشتری را برگزار کنند و کمبود فشرده‌شدن جبران شوند.

وی در ادامه با بیان این که آموزش دانشجویان دوره کارشناسی از ابتدای مهرماه به صورت “مجازی” آغاز شد، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که فعالیت‌های آموزشی و تئوری داشتند نیز آموزش‌های خود را به صورت مجازی دنبال کردند. ضمن اینکه امسال نیز امکانات رفاهی و خوابگاهی به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که فعالیت های آزمایشگاهی و کارگاهی دارند تعلق گرفت و دلیل تخصیص امکانات به این دانشجویان نیز این بود که این دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه‌ها پروژه‌های تحقیقاتی را دنبال می‌کنند و فعالیت‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی آنها به تصویب گروه و دانشکده رسیده است.

دکتر زلفی گل در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرایند واکسیناسیون اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌ها به اتمام رسیده است و ما واکسیناسیون دانشجویان را با سرعت بیشتری انجام می‌دهیم. به این ترتیب دانشجویانی که هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند می توانند در محیط دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۸ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
علی
آبان ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۴ ق٫ظ

لطفا دانشگاهها را مجازی کنید.
لطفا دانشگاهها را مجازی کنید.
لطفا دانشگاهها را مجازی کتید.

وگرنه همین تاثیر مثبت واکسن که شاهدش بودیم، از بین میرود.

علی
آبان ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

همه ما میخواهیم کرونا تمام شود، ولی واقعیت اینست که هیچوقت تمام نمیشود.

باید بپذیریم که چاره ای جز تغییر سبک زندگی نداریم.

کرونا مشمول قانون انرژی است:
کرونا از شکلی به شکل دیگر درمی اید و تمام نمیشود!

بپذیریم که چاره فقط « واکسن + فاصله» است.
واکسن به تنهایی یعنی ابتلا.

که البته فاصله بسیار مهمتر از واکسن است!

اصغر
آبان ۱۱, ۱۴۰۰ ۲:۱۸ ق٫ظ

دانشگاه که مدرسه نیست بشه کنترل کرد .خوابگاه داره ،ملت از راه دور میان ,خوابگاه های شلوغ که تو زمستان مجبور هستیم پنجره ها بسته باشه .واکسن خیلی خوبی هم که نزدید به ملت

علی
آبان ۱۰, ۱۴۰۰ ۲:۰۲ ق٫ظ

وقتی دانشجویان اموزشی مجازی ببینند:

بخاطر رفتن از شهرشان به شهر دیگر، بنزین مصرف نمیشود.

بخاطر بودن داخل خوابگاه هزینه گرمایش و تغذیه و اب و برق نخواهد بودـ

و بخاطر سرایت بیشتر کرونا، تخت بیمارستانها اشغال نمیشود.

و…..

علی
آبان ۱۰, ۱۴۰۰ ۱:۲۵ ق٫ظ

جناب وزیر علوم محترم؛

ما دانشجویان بدبخت که شما قصد جانشان را کرده اید، اکثرا سینوفارم و برکت زدیم که هیچ تاثیری یر کرونای هندی ندارند!!

در ضمن در فصل سرما نمیشود شب تا صبح پنجره اتاق را باز گذاشت.

قاسم
آبان ۹, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۰ ب٫ظ

به فکر مردم باشید
نهوز از نظر کرونا شرایط ایده الی نداریم

.
آبان ۹, ۱۴۰۰ ۶:۱۰ ب٫ظ

اصلا فرقی نداره تعداد واحدها کم باشه یا تعداد دانشجویان ارشد کمتره، چون بخشی از این دانشجویان خوابگاهی هستند و در محیط خوابگاه بیماری قابل کنترل نیست و دانشجویان ناقل میشوند و وارد کلاس ها میشوند

مصباح
آبان ۹, ۱۴۰۰ ۱:۰۶ ب٫ظ

به نظر بنده اولیت جان ما است ، اگر دانشگاه ها حضوری بشه کنترل کردن این جمع بزرگ نا ممکن است ، جان ما و خانواده ما را در نظر بگیرین