https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/mastertest

شروع تکمیل ظرفیت کنکور ارشد ۱۴۰۰

تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شد.

به گزارش مسترتست، اطلاعیه سازمان سنجش به شرح زیر است:

زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت ارشد 1400

به ‌اطلاع‌ متقاضیان شركت‌كننده در آزمون‌ كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 میرساند، با توجه به مصوبه نوزدهمین جلسه مورخ 1400/10/11 شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، مقرر گردید مرحله تکمیل ظرفیت برای رشته محلهایی که ظرفیت آنها خالی مانده، همراه با رشته محل‌های جدید انجام شود. لذا متقاضیانی که در آزمون مذکور شرکت کرده‌اند و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، میتوانند از روز چهار‌شنبه 1400/10/22 تا روز دو‌شنبه 1400/10/27 بر اساس‌كارنامه نتایج اولیه آزمون، نسبت به انتخاب كدرشته محل‌های مورد علاقه خود به شرح جداول ذیل این اطلاعیه (حداکثر 100 کدرشته محل) از مجموعه‌های امتحانی مجاز منحصراً از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان اقدام نمایند. 

شرایط شرکت در تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

1‌- گزینش‌ نهایی در هر یك‌ از كدرشته‌‌ محل‌های تحصیلی اعلام شده در این اطلاعیه، مطابق‌ شرایط و ضوابط مندرج‌ در دفترچه‌های راهنمای شماره‌ 1 و 2 آزمون‌ كارشناسی ارشد ناپیوسته‌ سال‌ 1400 انجام‌ خواهد شد. 

2‌-‌ آن‌ دسته‌ از متقاضیانی كه‌ اسامی آنان‌ به‌ عنوان‌ پذیرفته‌ شده‌ نهایی در یكی از كدرشته‌ محل‌های تحصیلی بورسیه‌ و یا دارای شرایط خاص‌ اعلام‌ شده ‌است، حق‌ انتخاب كدرشته محل‌های مندرج در این اطلاعیه را ندارند.

3‌- پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 در صورت تمایل میتوانند در این مرحله از پذیرش شرکت نمایند. لازم به تاکید است در صورت قبولی در این مرحله، قبولی قبلی آنان لغو و با آنان همانند دانشجوی انتقالی رفتار خواهد شد و باید در رشته قبولی جدید ثبت نام و ادامه تحصیل نمایند. لذا متقاضیان در این خصوص دقت لازم را بعمل آورند.

4- نیمسال پذیرش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های مندرج در این اطلاعیه با توجه به امكانات و نظر دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی، در اولین نیمسال تحصیلی ممكن خواهد بود.

5- در آن‌ دسته‌ از كدرشته‌های امتحانی كه‌ ظرفیت‌ اعلام‌ شده‌ جدید بیش‌ از یك‌ محل‌ تحصیل‌ باشد، متقاضیان در صورت‌ تمایل ‌می‌توانند تمامی كدرشته‌ محل‌های مورد علاقه‌ خود را به ترتیب‌ اولویت، انتخاب‌ نمایند.

6- هر متقاضی منحصراً مجاز به‌ انتخاب‌ كدرشته‌ تحصیلی خواهد بود كه‌ در آزمون مجموعه امتحانی مربوط شركت‌ و مجاز به انتخاب رشته بوده باشد. لازم به توضیح است فهرست کدضریب‌های مجاز هر متقاضی در سامانه انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت برای وی نمایش داده خواهد شد.

7- كدرشته محل‌های مربوط به مجموعه های امتحانی دارای آزمون عملی و تشریحی این اطلاعیه را منحصراً متقاضیانی كه قبلاً در آزمون‌های عملی و تشریحی شركت نموده‌اند میتوانند انتخاب نمایند. 

8- متقاضیان در صورت لزوم میتوانند سئوال یا سئوالات خود را با بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی https://request.sanjesh.org و یا در روزها و ساعات اداری با شماره تلفن 42163-021  مطرح نمایند. از مراجعه حضوری به این سازمان خودداری شود.

دانلود دفترچه تکمیل ظرفیت ارشد 1400

جهت اطلاع از رشته‎‌محل‌ها و ظرفیت پذیرش تکمیل ظرفیت کنکور ارشد 1400 سراسری به لینک زیر مراجعه نمایید:

دفترچه تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 1400

6 دیدگاه

  1. محمد دی 22, 1400 at 9:46 ب.ظ - Reply

    سوابق تحصیلی چی شد؟ پذیرش نمیشه؟

    • مهسا دی 23, 1400 at 11:42 ب.ظ - Reply

      سلام
      راستش دیگه خیلی بعیده که کارشناسی ارشد با سوابق تحصیلی برگزار بشه. چون پارسال هم که برگزار شد به جای تکمیل ظرفیت بود.

  2. .... دی 22, 1400 at 4:57 ب.ظ - Reply

    سلام، من با رتبه 60 باستان شناسی پردیس شهید بهشتی تهران قبول شدم، به نظرتون با همین رتبه روزانه دانشگاه بوعلی میارم؟ و اینکه اگه در تکمیل ظرفیت قبول شم باید هزینه‌ای پرداخت کنم؟

    • مهسا دی 23, 1400 at 11:43 ب.ظ - Reply

      سلام
      خیلی بستگی به انتخاب رشته بقیه داره. به هر حال حتما انتخاب رشته کنید
      الان دانشجو هستید؟ از دانشگاه بپرسید که هزینه انصراف میگیرن یا نه (احتمالا نمیگیرن)

  3. یک دانشجو دی 22, 1400 at 4:47 ب.ظ - Reply

    شاید اصلاحیه بیاید.😭

  4. یک دانشجو دی 22, 1400 at 4:12 ب.ظ - Reply

    کاش نیومده بود. 😢

    لااقل الکی امیدوار بودیم.

Leave A دیدگاه