پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
روان آموز

تاکید سرپرست معاونت امور آزمون‌های سنجش بر برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۲ در اسفندماه

مدت زمان کنکور کارشناسی ارشد

سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون کارشناسی ارشد ۱۱ و ۱۲ اسفند برگزار می‌شود و داوطلبان نباید به فکر تعویق کنکور باشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حسن مروتی گفت: آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اسفند برگزار می‌شود و به تعویق نخواهد افتاد. روز پنجشنبه صبح آزمون دکتری و عصر پنجشنبه و جمعه صبح و بعد از ظهر کنکور ارشد برگزار خواهند شد تا بتوانیم نتایج آن‌ها را زودتر اعلام کنیم.

مروتی تاکید کرد: دانشجویانی که امسال در کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه روزانه پذیرفته شده اند، اگر قبل از ثبت نام کنکور ۱۴۰۲ انصراف دهند می توانند مجدد در کنکور شرکت کنند.

سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: دانشجویان شبانه پذیرفته شده در مقطع ارشد ۱۴۰۱ هم پس از شرکت در کنکور و اعلام نتایج، چنانچه در دانشگاه خوبی پذیرفته شده باشند می توانند از دانشگاه قبلی انصراف دهند و در دانشگاه جدید نام نویسی کنند.

۷ دیدگاه

  1. سارا شهریور ۱۷, ۱۴۰۱ at ۴:۴۳ ب٫ظ - Reply

    سلام وقت به خیر ببخشید اگر در دانشگاه روزانه ای که قبول شدم ثبت نام نکنم امکان شرکت در کنکور ۱۴۰۲ هست؟

    • علی شهریور ۱۸, ۱۴۰۱ at ۵:۰۲ ب٫ظ - Reply

      قطعا بله

      • سارا شهریور ۱۹, ۱۴۰۱ at ۱۰:۳۷ ب٫ظ - Reply

        ممنونم

    • مهسا شهریور ۱۸, ۱۴۰۱ at ۵:۴۶ ب٫ظ - Reply

      سلام
      بله مشکلی نیست میتونید شرکت کنید.

      • سارا شهریور ۱۹, ۱۴۰۱ at ۱۰:۳۷ ب٫ظ - Reply

        ممنونم

  2. هلیا شهریور ۱۳, ۱۴۰۱ at ۵:۴۷ ب٫ظ - Reply

    سلام
    ببخشید طبق این خبر امسال میشه دوباره کنکور بدیم اگه روزانه ثبت نام نکنیم؟
    بعد رشته های شبانه رو فقط میشه انتخاب کرد یا روزانه هم میشه؟

    • علی شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ at ۰:۲۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      محدودیت روزانه کلا برداشته شده ،میتونید سال جدید دوباره کنکور بدید و هم روزانه و هم شبانه قبول بشید،فقط قبل ثبت نام کنکور دانشجو روزانه نباید باشید

Leave A دیدگاه