https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
www.alemzadeh.net
https://ble.ir/mastertest

آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از آغاز ثبت نام وام های دانشجویی خبر داد و گفت: ثبت نام وام های دانشجویی تا ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

مسعود گنجی در گفتگو با مهر با اشاره به ثبت نام وام‌های دانشجویی گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ثبت نام وام‌های دانشجویی از ۲۱ مهرماه در پورتال رفاه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir آغاز شده و تا ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: ثبت نام وام ضروری دانشجویان نیز از ماه آینده آغاز و تا روز دانشجو ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: نظر به اهمیت مسائل رفاهی که از اولویت‌های رسالت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است و در راستای مساعدت و توجه به رفع دغدغه‌های بخشی از مشکلات معیشتی آنان ثبت نام وام‌های دانشجویی در زمان فوق میسر بوده و پورتال صندوق رفاه دانشجویان برای دسترسی دانشجویان سراسر کشور فعال خواهد بود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: تمام وام‌های دانشجویی نسبت به سال قبل با افزایش روبرو خواهد بود.

وی افزود: وام دانشجویان متأهل نسبت به دانشجویان مجرد دو برابر افزایش داشته است وام ضروری ازدواج و تولد فرزند نیز افزایش داشته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم یادآورشد: برنامه صندوق رفاه دانشجویان این است که به تمام درخواست‌ها پاسخ دهد.

Leave A دیدگاه