تمدید مهلت ثبت نام آزمون اختصاصی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب ۱۴۰۳
جزئیات ثبتنام و منابع آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب سال ۱۴۰۳ اعلام شد.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
به گزارش مسترتست، بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه، در پی درخواستهای مکرر طلاب سراسر کشور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب با تمدید مهلت ثبت نام آزمون اختصاصی طلاب در مقطع کارشناسی ارشد موافقت کرد. بر این اساس دوطلبان میتوانند نسبت به شرکت در آزمونهای اختصاصی طلاب در مقطع کارشناسی ارشد اقدام نمایند.
دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها برای گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام براساس آموزههای اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام مینماید. این دانشگاه با فراهم آوردن امکان تحصیل در دورههای مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد حضوری و آموزش الکترونیکی (مجازی) و دکتری تخصصی، اقدام به جذب و پرورش دانشجو در رشتههایی که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به اخذ مجوز نموده است میکند. از ویژگی های منحصر به فرد این دانشگاه ضمن برخورداری از یکی از غنیترین کتابخانه تخصصی کشور، دارای ارتباط گسترده بین المللی در بالاترین سطح و سفرهای بین المللی و تعامل و تفاهم با دانشگاههای مهم داخلی و خارجی است.
به منظور تأمین نیروی انسانی متخصص و متعهد مورد نیاز کشور، فراهم آوردن رقابت سالم برای راهیابی به مراکز آموزشی تحصیلات تکمیلی (دکتری تخصصی)، فراهم نمودن شرایط مناسب و یکسان برای شرکت کنندگان، شرایط و ضوابط آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۴۰۳ دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام میگردد.
جدول زمانبندی مراحل آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳
شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان
شرایط عمومی
۱. التزام عملی به احکام اسلام و تقید به ارزش های اسلامی
٢. اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی و التزام عملی به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت فقیه
۳. عدم سابقه فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی و عدم سابقه وابستگی یا گرایش به سازمان ها و تشکل های محارب و معاند نظام
۴. برخورداری از سلامت روحی، روانی و جسمی لازم
۵. عدم منع قانونی از لحاظ خدمت وظیفه (ویژه داوطلبان مرد)
۶. برخورداری از توانایی و استعداد فکری و تحصیلی لازم متناسب با رشته تحصیلی انتخاب شده
۷. تعهد اشتغال به تحصیل تا پایان دوره آموزشی
۸. تعهد خدمت در صورت استفاده از امتیاز تحصیل رایگان در دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس ضوابط و بر اساس اعلام نیاز دانشگاه
۹. تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب محدودیت سنی ندارد.
شرایط اختصاصی
۱. موفقیت در آزمون کتبی و تائید صلاحیت علمی داوطلب
۲. داشتن مدرک پایه تحصیلی (سطح دو حوزه های علمیه یا دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و یا مدرک کارشناسی (لیسانس دانشگاهی) به همراه مدرک دال بر داشتن سوابق حوزوی
تبصره ۱: برای تمامی داوطلبان مرد داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مجوز تحصیل همزمان حوزه و دانشگاه الزامی است.
تبصره ۲: برای طلاب سفیران هدایت مجوّز تحصیل در قم از مرکز سفیران هدایت ضروری است.
اتباع خارجی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب را دارند، نیازی به ثبت نام و شرکت در آزمونهای ورودی دانشگاه ندارند و میبایست با همراه داشتن مدرک تحصیلی پایه، سه قطعه عکس و پاسپورت معتبر خود به اداره سنجش و گزینش دانشگاه مراجعه نمایند.
نکات مهم
۱. براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزههای علمیه قم، اصفهان و خراسان با دبیرخانه حوزه های اهل سنت، فضلا و طلاب حوزههای علمیه که مدارج تحصیلی حوزوی دوره سطح دو ۲ را گذرانده اند و یا تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱ از دوره سطح ۲ فارغ التحصیل میشوند، منحصرأ میتوانند در هر یک از رشتههای امتحانی گروه علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت نمایند. بدیهی است این دسته از داوطلبان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط یکی از مدیریتهای حوزه علمیه و با دبیرخانه حوزه های اهل سنت صادر گردیده است را در اختیار داشته باشند.
۲. دارندگان مدرک معادل به شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک آزمون تحصیلات تکمیلی از سال ۱۴۰۳ مراجعه نمایند.
۳. منظور از مدرک پایه تحصیلی تنها شامل این موارد میشود: (۱) مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، (۲) مدرک سطح دو حوزه علمیه قم، اصفهان و مشهد، (۳) مدرک سطح دو دوره سفیران هدایت تخصصی تبلیغ)، (۴) مدرک سطح دو حوزه علمیه خواهران، (۵) مدرک سطح دو دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت.
تبصره: داوطلبان میتوانند با ارایه گواهی و یا نامه مورد تایید مراکز فوق دال بر اتمام تحصیلات مذکور تا ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ با سپردن تعهد مبنی بر ارایه اصل مدارک فوق تا پیش از اتمام نیم سال اول تحصیلی برای ثبت نام اقدام نمایند. این دسته از داوطلبان باید در هنگام ثبت نام آزمون گزینه دانشجوی/طلبه سال آخر کارشناسی/سطح دو حوزوی را در سامانه پذیرش دانشجو انتخاب نمایند و در هنگام ثبت نام نهایی (شهریور ماه ۱۴۰۳)، ضمن ارایه تعهد مبنی بر ارایه اصل مدرک تا پیش از اتمام نیم سال اول تحصیلی، ثبت نام مشروط شوند.
۴. ارایه گواهی مجوز تحصیل همزمان، صادره از مدیریت یکی از حوزههای علمیه قم، خراسان و اصفهان و یا دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، برای طلابی که پذیرش قطعی میشوند و دارای کارت معافیت دائم و یا پایان خدمت نظام وظیفه نیستند، در هنگام ثبت نام و یا حداکثر تا پایان نیمسال اول تحصیلی الزامی است.
تبصره: تمامی پذیرفته شدگان نهایی دارای مدارک تحصیلی حوزوی برای دریافت تاییدیه مدرک تحصیلی حوزوی خویش ملزم به دریافت نامه درخواست تاییدیه مدرک تحصیلی پایه از مدیریت آموزشی دانشگاه میباشند. طلاب محترم پس از مراجعه حضوری به مرکز مدیریت حوزه علمیه و با دبیرخانه شوراء ملزم به تشکیل پرونده تحصیل همزمان بوده و پس از تایید مرکز مدیریت حوزههای علمیه قادر به ادامه تحصیل در دانشگاه هستند.
۵. ثبت نام نهایی از پذیرفته شدگان آزمون ورودی مشروط به دریافت تایید صلاحیت عمومی از دبیر خانه گزینش دانشجو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
۶. با توجه به سیاستهای کلی دانشگاه ادیان و مذاهب و براساس نیاز علمی دانشجویان هر رشته، پذیرفته شدگان نهایی رشتههای حضوری ملزم میگردند در کنار گذراندن تمامی واحدهای درسی اعم از اصلی و جبرانی به میزان حداقل دو جلسه در هفته در دو نیم سال تحصیلی در دورههای زبان پیشنیاز دانشگاه نیز شرکت نمایند.
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب ۱۴۰۳
گفتنی است طلاب محترم سراسر کشور میتوانند از روز دوشنبه ۴ تیر ماه ۱۴۰۳ از طریق لینک زیر نسبت به ثبتنام در آزمون کارشناسی ارشد اقدام نمایند.
زمان برگزاری آزمون اختصاصی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب ۱۴۰۳
۱. آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۴۰۳ روز جمعه ۱۴۰۳/۰۵/۱۲ رأس ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد.
۲. زمان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون یک هفته قبل از آزمون از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.
۳. محل برگزاری آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب در دو حوزه امتحانی شامل؛ ۱. قم، ۲. در صورت به حد نصاب رسیدن «مشهد»، برگزار میشود. داوطلبان باید در هنگام ثبت نام حوزه امتحانی خویش را انتخاب نمایند به داوطلبان محترم توصیه میشود در انتخاب حوزه امتحانی دقت کنند.
۴. آزمون به صورت همزمان در تمام حوزههای امتحانی برگزار میشود. آدرس دقیق محل برگزاری هر حوزه امتحانی متعاقباً اعلام و در کارت ورود به جلسه داوطلبان درج خواهد شد.
تذکر بسیار مهم
برگزاری آزمون در حوزههای امتحانی غیر از حوزه قم (دانشگاه ادیان و مذاهب) مشروط به رسیدن حدنصاب تعداد داوطلبان میباشد، بدیهی است در صورت عدم کسب حدنصاب تعداد داوطلبان در حوزه آزمونی مشهد، داوطلبان موظف میباشند در حوزه آزمونی قم شرکت نمایند.
اطلاعرسانی در مورد برگزاری یا عدم برگزاری آزمون در حوزه آزمونی مشهد از طریق سایت در هفته پیش از آزمون صورت خواهد پذیرفت.
تکالیف داوطلب برای شرکت در آزمون
داوطلب شرکت کننده در آزمون باید اقدامهای زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.
الف) به داوطلبان توصیه میشود پس از مطالعه دقیق این دفترچه با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم افزاری ثبت نام پذیرش دانشجو در دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس https://azmoon.urd.ac.ir/ وارد نمایند.
ب) تکمیل ثبت نام از طریق سامانه پذیرش و ارسال مدارک ذیل:
۱. فایل عکس ۳*۴ جدید تمام رخ و با زمینه سفید
۲. پرداخت اینترنتی مبلغ ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال یک میلیون و پانصد هزار ریال به نام صندوق شهریه دانشگاه ادیان و مذاهب در سامانه پذیرش دانشجو به صورت آنلاین (هزینه ثبت نام عودت داده نمیشود)
ج) در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان شماره پرونده و رمز ورود داده خواهد شد که این موضوع نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.
د) داوطلبان پس از تکمیل ثبت نام و گرفتن تأییدیه یک نسخه پرینت از فرم ثبت نام تهیه و آن را به طور کامل و با دقت بررسی نموده و همراه با کد رهگیری تا دریافت کارت ورود به آزمون نزد خود نگهداری نمایند.
ه) کارت ورود به جلسه آزمون را در موعد مقرر از طریق سامانه پذیرش چاپ و دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ورود به جلسه آزمون و کارت ملی در محل آزمون حضور داشته باشند.
ظرفیت پذیرش
ظرفیت پذیرش در هر رشته/گرایش، طبق مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حداکثر ۲۰ نفر است.
شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب
تحصیل در دانشگاه غیر انتفاعی غیر دولتی ادیان و مذاهب مستلزم پرداخت شهریه میباشد. نحوه محاسبه شهریه براساس قوانین و آیین نامههای ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.
با توجه به اینکه دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ادیان و مذاهب در آزمون اختصاصی ویژه طلاب از میان طلاب دانشجو میپذیرد، تنها از آن دسته از دانشجویانی که در دورههای حضوری به صورت بورسیه مشغول به تحصیل میشوند، میبایست کتبأ متعهد گردند تا طبق نظر دانشگاه در قبال تحصیل رایگان، نسبت به انجام امور علمی و اجرایی که متعاقبا از سوی دانشگاه اعلام و ابلاغ میشود را انجام دهند و در غیر اینصورت هزینه تحصیل از ایشان دریافت خواهد شد.
بدیهی است در صورتعدم فراغت از تحصیل (انصراف، ترک تحصیل یا اخراج) تمامی هزینههای دانشگاه به صورت یکجا مسترد میشود.
میزان شهریه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به شرح ذیل بوده است. داوطلبان توجه داشته باشند این میزان شهریه بر اساس مصوبات هیئت امنا دانشگاه هرساله افزایش خواهد داشت. مبلغ نهایی و قطعی شهریه، در پاییز ۱۴۰۳ مشخص خواهد شد.
شهریه ثابت هر ترم (حضوری): ۲۹/۲۵۰/۰۰۰ ریال
شهریه هر واحد تخصصی (حضوری): ۴/۵۵۰/۰۰۰ ریال
هزینه درس پایان نامه (حضوری): ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال
شهریه ثابت هر ترم (غیرحضوری): ۲۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال
شهریه هر واحد تخصصی (غیرحضوری): ۴/۲۲۵/۰۰۰ ریال
هزینه درس سمینار (غیرحضوری): ۲۱/۸۷۵/۰۰۰ ریال
تذکر بسیار مهم
داوطلبان محترم با توجه به علاقه و توانایی خود و همچنین ضمن در نظر گرفتن امکان دریافت بورس تحصیلی اقدام به انتخاب رشته نمایند. باتوجه به این مساله که در تمامی رشتههای غیر حضوری (مجازی) بورس تحصیلی از سوی دانشگاه اعطا نمیشود و همچنین در برخی از رشتههای حضوری کارشناسی ارشد شهریه دریافت میشود، در انتخاب رشته خود نهایت دقت را داشته باشند