پارسه
نوگام
همپا
کیهان روان
عالم زاده

انتشار اطلاعیه جزئیات برگزاری مصاحبه و آزمون عملی رشته های خاص ارشد ۱۴۰۳

مصاحبه و آزمون عملی رشته های خاص ارشد ۱۴۰۳

اطلاعیه سازمان سنجش درخصوص تاریخ و محل مصاحبه یا برگزاری آزمون عملی معرفی‌شدگان کد رشته‌های امتحانی دارای شرایط خاص و بورسیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ منتشر شد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش مسترتست، اطلاعیه سازمان سنجش به شرح زیر است:

به اطلاع معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های دارای شرایط خاص یا بورسیه در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ که اسامی آنها در درگاه اطلاع رسانی منتشر شده، می‌رساند با توجه به نکات ذیل و برنامه زمانی مشخص شده، برای اطلاع از مصاحبه آزمون اختصاصی آزمون تشریحی آزمون پروژه و سایر مراحل گزینش از روز دوشنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۴ به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا موسسه مورد نظر اعلام شده مراجعه نمایند.

عدم مراجعه برای شرکت در مراحل فوق، به منزله انصراف متقاضی از گزینش در کدرشته محل یا رشته محل‌های انتخابی مربوط تلقی می‌شود و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت.

شایان ذکر است آن دسته از متقاضیانی که با توجه به اولویت کدرشته محل های انتخابی شانس قبولی در رشته های انتخابی قبل از کدرشته های شرایط خاص و بورسیه (کدرشته های موضوع این اطلاعیه) را داشته اند یا حداقل نمره علمی لازم برای معرفی مرحله مصاحبه این رشته ها را نداشته اند در فهرست معرفی شدگان چند برابر قرار نگرفته اند. این متقاضیان پس از اعلام نتایج نهایی و رویت کارنامه کدرشته محل‌های انتخابی در صورت هر گونه سوال میتوانند با این سازمان مکاتبه نمایند.

الف) برنامه زمانی شرکت در مصاحبه و سایر مراحل گزینش رشته های دارای شرایط خاص یا بورسیه کارشناسی ارشد

۱- متقاضیانی که اسامی آنان در درگاه اطلاع رسانی این سازمان به عنوان معرفی شده چند برابر ظرفیت رشته یا دانشگاه ها و موسسات دارای شرایط خاص یا بورسیه از رشته های امتحانی مربوط درج شده لازم است با توجه به شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه های راهنمای شماره ۱ (دفترچه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۳) و دفترچه شماره ۲ (دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۳) مفاد شرایط و ضوابط اختصاصی کدرشته محل های دارای شرایط خاص و بورسیه مفاد شرایط و ضوابط اختصاصی کدرشته محل های دارای شرایط خاص  (مندرج در صفحات ۵۶۹ تا ۵۹۳ دفترچه راهنمای شماره ۲) و این اطلاعیه در موعد مقرر برای انجام مصاحبه آزمون اختصاصی یا سایر مراحل گزینش به محل ذیربط مراجعه نمایند. در غیر این صورت در مرحله نهایی در کدرشته محل انتخابی مربوط گزینش نخواهند شد.

۲- متقاضیان لازم است شرایط و ضوابط اختصاصی موسسه دارای شرایط خاص با دستگاه اجرایی بورس دهنده را نیز داشته باشند.

۳- گزینش نهایی از بین متقاضیانی خواهد بود که نتیجه مصاحبه آزمون اختصاصی و سایر مراحل گزینش آنان توسط مراجع ذیربط تایید شده باشد.

۴- پس از انقضای مهلت مقرر برای شرکت در مصاحبه با آزمون اختصاصی هیچ تقاضایی قابل پذیرش نیست. لذا به متقاضیان تاکید می‌شود در مهلت تعیین شده به محل ذیربط مراجعه نمایند.

۵- همه معرفی شدگان کد رشته محلهای بورسیه سازمان انرژی اتمی (مربوط به دانشگاه های اصفهان، تربیت مدرس تهران، شیراز، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، صنعتی امیر کبیر، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران، علم و صنعت و کاشان)، بورسیه شرکت ارتباطات سیار ایران-همراه اول (مربوط به دانشگاه تهران)، بورسیه شرکت آهنگ وفا، شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس (تیسی) و شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان-فتاب (مربوط به دانشگاه صنعتی شریف)، بورسیه شرکت بهیار صنعت سپاهان و شرکت پرتو سازان سلامت (مربوط به دانشگاه اصفهان)، بورسیه شرکت بیمه سامان (مربوط به دانشگاه خوارزمی تهران) و بورسیه شرکت نوید مرغ گیلان (مربوط به دانشگاه گیلان-رشت) برای اطلاع از زمان محل و نحوه مراجعه برای مصاحبه از روز یکشنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۰ به سامانه یکپارچه بورسهای دانشجویی به نشانی https://sib.saorg.ir مراجعه نمایند.

۶- همه‌ی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه تهران بجز متقاضیان معرفی شده در کد رشته محلهای بورسیه سازمان انرژی اتمی ایران و تمامی داوطلبانی که اقدام به انتخاب کدرشته محل‌های مجموعه امتحانی مطالعات جهان (کد ۱۱۳۱) از همه کد ضرایب مربوط به دانشگاه تهران نموده‌اند لازم است در مصاحبه این رشته شرکت نمایند برای اطلاع از زمان محل و نحوه مراجعه برای مصاحبه باید به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه تهران به نشانی https://academics.ut.ac.ir/fa مراجعه نمایند.

۷- به اطلاع معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته محلهای ۱۴۰۴۵ و ۱۴۰۴۸ از کد رشته امتحانی ۱۱۳۱ دانشگاه ایلام و دانشگاه پیام نور ایلام و کد رشته محل ۱۳۲۸۰ از کد مجموعه امتحانی ۱۱۲۱ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تبریز می‌رساند، با توجه به‌ عدم برگزاری مصاحبه در کد رشته محل های مذکور همان نمرات اکتسابی متقاضیان در آزمون را ملاک قرار داده و نیازی به انجام مصاحبه ندارند. بنابراین در این مرحله اسامی چند برابر اعلام نمی شود و پذیرش نهایی نیز بصورت متمرکز خواهد بود.  

۸- برای رشته‌های دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی اسامی چند برابر ظرفیت در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اعلام نخواهد شد و زمان برگزاری مصاحبه و سایر موارد به طریق مقتضی توسط دانشگاه مذکور به اطلاع متقاضیان ذینفع خواهد رسید.

۹- اسامی معرفی شدگان کد مجموعه‌های امتحانی ۱۱۵۴، ۱۱۵۵، ۱۱۵۷ و ۱۱۵۸ دانشگاه جامع امام حسین (ع) در این مرحله اعلام نشده است و متقاضیان باید موضوع را از طریق دانشگاه مذکور پیگیری نمایند.

۱۰- اسامی معرفی شدگان کد مجموعه امتحانی ۱۱۴۹ دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مرحله درج نشده است و متقاضیان باید موضوع را از طریق دانشکده مذکور پیگیری نمایند.

ب) آزمون پروژه عملی کد مجموعه‌های امتحانی ۱۳۵۰.۱۳۵۱، ۱۳۵۲.۱۳۵۶، ۱۳۵۷.۱۳۵۸، ۱۳۶۰.۱۳۶۲، ۱۳۶۴ و ۱۳۶۵:

پروژه عملی کد مجموعه های امتحانی، ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸، ۱۳۶۲، ۱۳۶۴ و ۱۳۶۵ در صبح و بعد از ظهر روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه به تاریخ ۳، ۴ و ۱۴۰۳/۰۵/۰۵ منحصراً در شهر تهران و برای مجازین به انتخاب دوره‌های روزانه و نوبت دوم (شبانه) که حداقل یکی از کد رشته محلهای رشته‌های تحصیلی پروژه دار را انتخاب نموده (منحصراً دوره‌های روزانه و نوبت دوم) و هزینه برگزاری آزمون تشریحی یا عملی خود را همزمان با تکمیل فرم انتخاب رشته پرداخت نموده اند. بر اساس جدول ذیل برگزار خواهد شد.

برای آن دسته از متقاضیانی که مجاز به شرکت در آزمون دو پروژه هستند دو کارت ورود به جلسه به صورت جداگانه قابل دریافت است. ضمناً برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه و همچنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس دار الزامی است. آدرس حوزه برگزاری آزمون بر روی پرینت کارت ورود به جلسه درج خواهد شد. همچنین برگ راهنما و کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قابل دریافت است.

تبصره ۱: نظر به اینکه در کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۲ – معماری سه پروژه عملی یا تشریحی برگزار میشود در صورت پرداخت هزینه برگزاری آزمون عملی هر یک از پروژه‌های ذیربط یک کارت ورود به جلسه آزمون جداگانه در نظر گرفته میشود و لازم است با توجه به کدرشته محل‌های انتخابی بابت هر یک از پروژه‌های مربوط نسبت به پرینت کارت پروژه مربوط اقدام نمایند.

تبصره ۲: منابع آزمون تشریحی درس تجزیه و تحلیل نمایشنامه رشته کارگردانی نمایش از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۷ به شرح زیر است که داوطلبان باید تمامی کتب معرفی شده را مطالعه نمایند -۱ الکترا (اثر سفوکل) ۲- لیر شاه (اثر ویلیام شکسپیر) – تراژدی مریم (اثر الیزابت گری) ۴- الکتر اثر ژان ژیرودو ۵ – پلکان اثر اکبر رادی ۶ – خرسهای قطبی (اثر مارک هدن).

اطلاعات کد مجموعه های امتحانی دارای پروژه آزمون تشریحی ارشد ۱۴۰۳

متقاضیان واجد شرایط در صورتی که در پرینت کارت شرکت در آزمون با مشکل مواجه شوند یا اشکالی در مندرجات کارت خود مشاهده نمایند لازم است در روز سه شنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۲ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۰۰ با شماره تلفن ۳۶۱۸۲۳۸۴ – ۰۲۶ تماس حاصل نمایند.

ج) نمایش عروسکی از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۶، بازیگری از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۷، مجموعه موسیقی کد مجموعه امتحانی ۱۳۶۰ و عکاسی از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۸

۱- آزمون عملی رشته نمایش عروسکی کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۶

داوطلبان لازم است برای تعیین نوبت مصاحبه از ساعت ۷:۳۰ صبح با همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه عکس دار و پرینت کارنامه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در محل آزمون حضور داشته باشند.

داوطلبان رشته نمایش عروسکی لازم است ۵ عنوان نمایشنامه زیر را مطالعه و تحلیل نمایند.

۱- ولپن (بن جانسون) ۲- مرگ فروشنده (آرتور میلر) ۳- مراسم قطع دست در اسپوکن (مارتین مک دونا) ۴- به گزارش زنان تروا (محمد ارضایی راد و نغمه ثمینی) ۵- اسبهای آسمان خاکستر می‌بارند (نغمه ثمینی)

مکان مصاحبه و آزمون پروژه، عملی، تهران خیابان انقلاب دانشگاه تهران دانشکدگان هنرهای زیبا گروه آموزشی هنرهای نمایشی و زمان مصاحبه و آزمون عملی به شرح جدول زیر است:

جدول زمان بندی مراجعه برای آزمون عملی نمایش عروسکی ارشد ۱۴۰۳

مواردی که داوطلبان باید در آزمون رعایت کنند:

۱- سوابق کاری خود را به شکل مکتوب (عکس و مدارک همراه داشته باشند. دیدن فیلم کارها به عنوان سابقه اجرایی در محل آزمون مقدور نیست.

۲- تحلیل کل آثار اعلام شده باید توسط داوطلب آماده شود.

۳- داوطلب باید اجرای عروسکی یکی از آثار را به صورت انفرادی آماده نماید تمامی امور اجرایی باید توسط داوطلب و به تنهایی انجام گیرد.

۴- اثر انتخابی باید حداکثر در ده دقیقه اجرا شود.

۵- اجرا می تواند برداشتی کلی از نمایشنامه یا بخشی از آن باشد.

۶- آوردن وسایل مورد نیاز به عهده داوطلب است.

۲- آزمون عملی رشته بازیگری از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۷:

مصاحبه و آزمون پروژه عملی بازیگری از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۷ مطابق جدول ذیل در روزهای ۱۶ تا ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ به نشانی تهران، خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، دانشکدگان هنرهای زیبا، گروه آموزشی هنرهای نمایشی برگزار می‌شود.

داوطلبان لازم است برای تعیین نوبت مصاحبه از ساعت ۷:۳۰ با همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه عکسدار و نیز پرینت کارنامه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ در محل آزمون حضور داشته باشند زمان مصاحبه و آزمون عملی به شرح جدول زیر است:

مواردی که داوطلبان باید در آزمون رعایت کنند:

همراه داشتن و ارائه مستندات و مدارک مربوط به سوابق بازیگری مانند بروشور پوستر یا (عکس) و دیگر فعالیتهای تئاتری اعم از آموزشی پژوهشی و هنری آمادگی برای اجرای یک قطعه نمایش به صورت بداهه و اجرای یک قطعه منتخب به شرح زیر:  

(۱) خانم‌ها باید تک گویی نینا در پرده چهارم از نمایشنامه مرغ دریایی اثر انتوان چخوف را بازی و اجرا کنند.

(۲) آقایان لازم است تک گویی «بروتوس» در پرده سوم از نمایشنامه «ژولیوس سزار» اثر ویلیام شکسپیر را به نمایش درآورند.

متن تک گویی آزمون عملی بازیگری به تفکیک نقش خانم ها و آقایان

متن نمایشی مربوط به آزمون عملی کارشناسی ارشد رشته بازیگری

نقش خانم ها: تک گویی «نینا» در پرده چهارم از نمایشنامه «مرغ دریایی» اثر انتوان چخوف

 

 

متن نمایشی مربوط به آزمون عملی کارشناسی ارشد رشته بازیگری

 

نقش آقایان: تک گویی «بروتوس» در پرده سوم از نمایشنامه «ژولیوس سزار» اثر ویلیام شکسپیر

لازم به ذکر است داوطلبان محترم می توانند اجرای خودشان از این تک گویی را بر اساس هر ترجمه‌ای از نمایش نامه‌های «مرغ دریایی» و «ژولیوس سزار» که در دسترس دارند بازی، کنند اما اجرای این تک گویی اجباری است.

۳- آزمون عملی رشته عکاسی از کد مجموعه امتحانی ۱۳۵۸

مکان مصاحبه و آزمون پروژه عملی تهران خیابان انقلاب دانشگاه تهران دانشکدگان هنرهای زیبا و زمان برگزاری آزمون عملی از این کد مجموعه امتحانی روزهای ۱۸ تا ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ اعلام میشود. 

ضروری است متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد اصل مدرک شناسایی کارت ملی یا شناسنامه و پرینت کارت ورود به جلسه را به همراه داشته باشند. حضور متقاضیان محترم نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده ضروری است.

نحوه حضور داوطلبان به تفکیک خواهران و برادران و بر اساس حرف اول نام خانوادگی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به شرح زیر است:

زمان آزمونمحل برگزاریتوضیحات
دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳دانشگاه تهران
دانشکدگان هنرهای زیبا دانشکده هنرهای تجسمی

 

رزومه فعالیت های عکاسی و هنری (متکی بر مدارک و گواهی های مربوطه)

ارائه آثار عکاسی (پورتفولیو) ضبط شده بری روی گوشی تلفن همراه، لب تاپ شخصی، یا پرینت بر روی کاغذ معمولی 

خواهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر اساس تقسیم بندی زیر:

از حرف اول نام خانوادگی الف ساعت ۸/۳۰ صبح

از حرف اول نام خانوادگی ب تا ح ساعت ۱۰ صبح

از حرف اول نام خانوادگی خ تا ش ساعت ۱۴ بعد از ظهر

سه شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۳

خواهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر اساس تقسیم‌بندی زیر:

از حرف اول نام خانوادگی ص تا ق ساعت ۸/۳۰ صبح

از حرف اول نام خانوادگی ک تا م ساعت ۱۰ صبح 

از حرف اول نام خانوادگی ن تا ی ساعت ۱۴ بعد از ظهر

چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳

برادران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر براساس تقسیم‌بندی زیر:

از حرف اول نام خانوادگی الف تا ب ساعت ۸/۳۰ صبح

از حرف اول نام خانوادگی پ تا ذ ساعت ۱۰ صبح

از حرف اول نام خانوادگی و تا ی ساعت ۱۴ بعد از ظهر

۴- آزمون عملی مجموعه موسیقی (آهنگسازی – نوازندگی موسیقی ایرانی – نوازندگی موسیقی جهانی موسیقی شناسی) کد مجموعه امتحانی ۱۳۶۰ 

مکان مصاحبه و آزمون پروژه عملی تهران خیابان انقلاب دانشگاه تهران دانشکدگان هنرهای زیبا گروه موسیقی و زمان آزمونهای عملی به شرح زیر است:

آهنگسازی: شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۶ ساعت ۸۰۰ صبح (آغاز آزمون کتبی آهنگسازی حضور تمامی داوطلبان رشته آهنگسازی در آزمون کتبی الزامی است)؛ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان از حرف «الف» تا «ر» و یکشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۷ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان) از حرف «ز» تا «ی»

نوازندگی موسیقی جهانی: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان (خانمها و آقایان از حرف «الف» تا «س» و سه شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان) از حرف «ش» تا «ی»

نوازندگی موسیقی ایرانی: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۰ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان از حرف «الف» تا «ر» و پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان از حرف «ز» تا «ی»

موسیقی شناسی: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۰ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان از حرف «الف» تا «ر» و پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ مصاحبه و آزمونهای تخصصی همه داوطلبان خانمها و آقایان از حرف «ز» تا «ی»

شیوه امتحانی مجموعه موسیقی (کد ۱۳۶۰)

۱- آزمون سرایش و شنوایی:

  • برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی ایرانی

الف: سرایش:

– خواندن ملودی در گام‌های ماژور
– خواندن ملودی در گام‌های مینور یا مدهای ایرانی

ب: شنوایی: تشخیص فواصل هارمونیک

ج: ریتم خوانی (اوزان ساده و ترکیبی)

  • برای داوطلبان رشته نوازندگی موسیقی جهانی

الف: سرایش:خواندن ملودی در گام‌های ماژور و مینور

ب: شنوایی: تشخیص فواصل هارمونیک

ج ریتم خوانی (اوزان ساده و ترکیبی)

  • برای داوطلبان رشته آهنگسازی

الف: سرایش: خواندن ملودی در گام‌های ماژور و مینور

ب: شنوایی: تشخیص فواصل هارمونیک، تشخیص آکوردهای سه صدایی

ج: پیانوی عمومی: اجرای یک قطعه از دوره کلاسیک یا رومانتیک

  • برای داوطلبان رشته موسیقی شناسی

الف: سرایش: خواندن ملودی در گام‌های ماژور مینور یا مدهای ایرانی

ب: شنوایی تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک

ج: ریتم خوانی (اوزان ساده و ترکیبی)

د: اجرای موسیقی (آوازخوانی و یا نواختن یکی از سازهای موسیقی ایرانی جهانی یا محلی)

۲- آزمون تخصصی

  • برای داوطلبان رشته موسیقی ایرانی

ساز تخصصی: (سازهای تار، سه تار، سنتور، نی، کمانچه، قانون، عود، قیچک)

الف: ردیف نوازی: انتخاب دو دستگاه و دو آواز (یا سه دستگاه) توسط داوطلب (یکی از ردیف های میرزا عبدالله، میرزا حسینقلی،علی اکبر شهنازی، ابوالحسن صبا یا عبدالله دوامی)

ب: بداهه نوازی: آشنایی با کل ردیف موسیقی ایرانی و بداهه نوازی بر اساس نظر هیئت داوران

ج: قطعه نوازی (آمادگی اجرای حداقل سه قطعه ضربی بدون کلام از رپرتوار کلاسیک موسیقی ایرانی)

د: جواب آواز: اجرای جواب آواز به شیوه کلاسیک (اجرای عینی آواز خواننده)

ه: دشیفراژ

  • برای داوطلبان رشته موسیقی جهانی

ساز تخصصی: (سازی از خانواده های بادی، چوبی، بادی برنجی، زهی، پیانو، گیتار و هارپ)

الف: اجرای سه قطعه از چهار دوره باروک،کلاسیک رمانتیک و معاصر (یکی از قطعات به طور کامل اجرا شود).

ب: داوطلبان غیر ساز پیانو گیتار و هارپ موظفند رپرتوار خود را با همراهی ساز پیانو اجرا کنند.

ج: دشیفراز: اجرای یک قطعه از روی نت با انتخاب هیئت داوران برای داوطلبان نوازندگی پیانو هارپ و گیتار ضروری است.

د: داوطلبین ملزم به اجرای رپرتوار تعیین شده از حفظ و بدون استفاده از نت قطعات میباشند (توجه شود اجرای از روی نت برای داوران قابل قبول نخواهد بود).

  • برای داوطلبان رشته آهنگسازی

الف: آزمون کتبی: نوشتن قطعاتی در بافتهای مونوفونیک،هموفونیک، پلی فونیک در فرمهای دو و سه بخشی، روندو، تم و واریاسیون و تنظیم برای ارکستر سمفونیک یا آنسامبل تعیین شده توسط ممتحنین (هیئت داوران)

ب: لازم است داوطلبین یک تم و سه واریاسیون به سبک دلخواه برای پیانو نوشته و در روز آزمون اجرا کنند.

  • برای داوطلبان رشته موسیقی شناسی

۱- مصاحبه علمی، ۲- بررسی سوابق پژوهشی و تحصیلی، ۳- درک مطلب زبان تخصصی، ۴- بررسی پروپوزال و اهداف پژوهشی.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات