پارسه
نوگام
مدرسان شریف
نوگولرن
عالم زاده

پذیرش کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی ۱۴۰۴ 

پذیرش کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی ۱۴۰۴ 

مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی از طریق آزمون کتبی و مصاحبه علمی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ دانشجوی کارشناسی ارشد می‌پذیرد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش مسترتست، مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی در مقطع کارشناسی ارشد حکمرانی در چهار گرایش اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و فرهنگی از دو طریق آزمون کتبی و استعدادهای درخشان (بدون آزمون) دانشجو می‌پذیرد که شرایط آنان به شرح زیر است:

پذیرش کارشناسی ارشد با آزمون و بدون آزمون مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی 1404

شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی

شرایط پذیرش متقاضیان کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی به شرح زیر است:

شرایط عمومی

۱- اعتقاد و التزام عملی به اصول و مبانی اسلام ناب محمدی (ص)، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه.

۲- برخورداری از استحکام اندیشه دینی، بصیرت سیاسی، روحیه انقلابی و تحول گرایی.

۳- برخورداری از سلامت کامل جسمانی، روحی و روانی؛

۴- دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا دارندگان مدرک تحصیلی حوزوی معادل کارشناسی (سطح ۲) صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم، اصفهان و خراسان در رشته‌های مرتبط با رشته کارشناسی ارشد مورد تقاضا؛

* تبصره ۱: افراد دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های مرتبط، مشروط بر آنکه دوره خود را در دانشگاه‌های دولتی طی نکرده باشند. مجاز به شرکت در آزمون می‌باشند.

* تبصره ۲: فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته‌های گروه پزشکی متقاضی شرکت در این آزمون، قبل از اقدام به ثبت نام باید توجه داشته باشند که از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت خود را مشخص و از نظر وزارت مذکور منعی برای ثبت نام و شرکت در آزمون و در صورت قبولی برای ادامه تحصیل نداشته باشند. در غیر این صورت عواقب مترتب بر آن به عهده شخص متقاضی خواهد بود.

* تبصره ۳: فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته‌های دبیری باید قبل از ثبت نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط وزارت آموزش و پرورش را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند تا به هنگام قبولی در دانشگاه (مدرسه) ارائه کنند.

* تبصره ۴: دارندگان مدارک تحصیلی معادل لازم است حائز شرایط «آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیر رسمی در آزمون‌های ورودی مقاطع بالاتر» مصوبه جلسه ۸۴۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۲۸/۰۵/۱۳۹۲ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده است، باشند. بدیهی است آن دسته از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ به تاریخ ۱۳۷۷/۰۹/۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره‌های معادل) در دوره‌های معادل پذیرفته شده اند، در شمول این مصوبه قرار می‌گیرند.

* تبصره ۵: ادامه تحصیل افرادی که دارای مدارک داخلی یا با عنوان «معادل» هستند، ضمن رعایت بخشنامه ۲/۷۷۶۳۳به تاریخ، ۱۳۹۲/۰۵/۲۸ منوط به تأیید دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و صرفا تأییدیه تحصیلی و یا قبولی در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل، مجوز بت نام در دانشگاه نیست.

* تبصره ۶: بر اساس مصوبه جلسه ۵۴۸ به تاریخ ۱۳۸۳/۰۷/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان یا اصفهان، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط مراکز فوق، دوره سطح ۲ را گذرانده‌اند یا تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل می‌شوند، می‌توانند در هر یک از مجموعه‌های امتحانی گروه حکمرانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن مشروط به گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص مدرسه عالی، ادامه تحصیل دهند. درضمن این دسته از متقاضیان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان یا اصفهان صادر شده است در اختیار داشته باشند.

* تبصره ۷: دانشجویان سال آخر یا دانش آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که معدل آنان کمتر از ۱۲/۰۰ باشد، حق ثبت نام و شرکت در این آزمون را ندارند.

۵- حداکثر سن تقویمی ۳۰ سال؛

۶- نداشتن هر گونه مانع یا محدودیت برای تحصیل از لحاظ وضعیت مشمولیت و مقررات وظیفه عمومی برای متقاضیان مرد به هنگام پذیرش. به این صورت که؛ بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی، متقاضیان مرد لازم است به هنگام پذیرش در دانشگاه (قبولی قطعی و ثبت نام)، یکی از شرایط مشروحه زیر را از لحاظ وضعیت مشمولیت و مقررات وظیفه عمومی دارا باشند،

I. داشتن کارت پایان خدمت هوشمند.

II. داشتن کارت معافیت دایم هوشمند (کفالت، پزشکی، ایثارگران و موارد خاص).

III. مشمولان فارغ التحصیل کارشناسی (در سنوات مجاز تحصیلی)، دارای برگ آماده به خدمت بدون غیبت، که زمان پذیرش و ثبت نام آنان در دانشگاه قبل از تاریخ اعزام به خدمت (مندرج در برگ اعزام) باشد.

IV. افرادی که تاریخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولی یا پذیرش در دانشگاه است، در صورت‌ عدم تمدید موعد اعزام، لازم است در تاریخ مقرر (مندرج در برگ اعزام) به خدمت اعزام شوند. این افراد در صورت قبولی در دانشگاه و داشتن سایر شرایط و ضوابط، جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد. در غیر اینصورت غایب محسوب شده و مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود.

V. دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ در سنوات مجاز تحصیلی (برابر تبصره ۱ و ۲ ماده ۳۳ قانون وظیفه عمومی) فارغ التحصیل می‌شوند.

VI. فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی فارغ التحصیل شده و از تاریخ فراغت از تحصیل آن‌ها تا زمان پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، بیش از یک سال سپری نشده و وارد غیبت نشده باشند.

VII. طلاب علوم دینی دارنده مدرک کارشناسی و دارای معافیت تحصیلی حوزه.

* به شرطی که مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان یا اصفهان تأیید کنند که طلبه قادر است ضمن اشتغال به تحصیل در حوزه، به موازات آن در دانشگاه نیز تحصیل کند، با همان معافیت تحصیلی حوزه، اشتغال به تحصیل وی در دانشگاه بلامانع است. بدیهی است هر موقع حوزه علمیه، معافیت تحصیلی طلبه‌ای را لغو یا خاتمه یافته اعلام کند، ادامه تحصیل وی در دانشگاه منوط به اجازه سازمان وظیفه عمومی و صدور معافیت تحصیلی دانشگاهی است. این دسته از دانشجویان برای ثبت نام در هر ترم تحصیلی باید موافقت نامه حوزه علمیه مربوط را ارائه کنند.

I. مشمولان دارای برگه معافیت موقت هولوگرام دار بدون غیبت (پزشکی، کفالت و یا…) در مدت اعتبار آن. این مشمولان باید مجوز لازم برای ثبت نام در دانشگاه را از سازمان وظیفه عمومی دریافت کرده و با احراز سایر شرایط و مقررات وظیفه عمومی می‌توانند در دانشگاه ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.

IX. کارکنان وظیفه (سربازان حین خدمت) فارغ التحصیل مقطع کارشناسی بدون غیبت اولیه و به شرط داشتن سایر شرایط استفاده از معافیت تحصیلی، مجاز به ادامه تحصیل هستند.

X. دانشجویان انصرافی دانشگاه‌ها در صورتی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی اولیه (موضوع تبصره ۱ ماده ۳۳ قانون وظیفه عمومی)، انصراف از تحصیل داده و همچنین از تاریخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبلی تا زمان پذیرش در دانشگاه و رشته جدید، بیش از یکسال سپری نشده باشد.

* تبصره ۱: دانشجویان اخراجی دانشگاه‌ها تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا دریافت معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

* تبصره ۲: دانشجویان مورد پذیرش در دانشگاه لازم است جهت دریافت معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، به برنامه نرم افزاری گوشی تلفن همراه «پلیس من» و یا سامانه سخا به نشانی Sakha.epolice.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند، در غیر اینصورت مجاز به ادامه تحصیل نبوده و از ادامه تحصیل آنان جلوگیری بعمل می‌آید. همچنین در صورت بروز مشکل در ثبت درخواست، دانشجویان می‌توانند برای رفع آن به دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس+۱۰) و یا معاونت‌های وظیفه عمومی در سراسر کشور مراجعه حضوری داشته باشند.

پذیرش ارشد بدون آزمون استعداد درخشان و با آزمون کتبی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی 1404

ب) شرایط اختصاصی کارکنان دولت و دستگاه‌های اجرایی:

۱- اشتغال در دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که منع قانونی برای تحصیل کارکنان خود در دوره را نداشته باشند.

* تبصره: متقاضیان شاغل وزارت خانه ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی باید زمان ثبت نام، موافقت محل کار خود مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل را ارائه نمایند.

۲- داشتن استعداد و قابلیت‌های مورد نیاز برای اشتغال در مشاغل حکمرانی؛

۳- با توجه به رایگان بودن دوره تحصیلی، پذیرفته شدگان دوره باید در موقع ثبت نام تعهد نامه محضری مبنی بر ادامه خدمت دو برابر مدت تحصیل در سازمان یا دستگاه اجرایی متبوع پس از دانش آموختگی را ارائه نمایند.

۴- حضور حداقل سه روز در هفته در مدرسه

۵- متقاضیانی که در آزمون کتبی حد نصاب نمره را کسب کرده باشند، برای مصاحبه علمی دعوت می‌شوند

۶- مرتبط بودن تحصیلات قبلی داوطلب با گرایش تحصیلی مورد نظر به شرح جدول ۱.

شرایط ثبت نام ارشد بدون کنکور مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی

بر اساس آیین نامه کارشناسی ارشد استعداد درخشان و در اجرای سیاست‌های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان مصوب جلسه ۴۱۹ تاریخ ۷۷/۰۲/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بند ۵ بخش ج از ماده ۲ قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب تاریخ ۸۸/۰۵/۱۸ مجلس شورای اسلامی مبنی بر برنامه ریزی برای شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان و هدایت آن‌ها به سمت اولویت‌های راهبردی کشور در حوزه‌های مختلف علوم و نیز در اجرای ماده قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت از نخبگان علمی کشور و به منظور تسهیل ادامه تحصیل برگزیدگان علمی و تحقق آموزش نیاز محور، دانشگاه از بین متقاضیان دانشگاهی با شرایط ماده ۳ این آیین نامه صرفاً از طریق مصاحبه علمی دانشجو می‌پذیرد.

سایر موارد:

✓ این دانشگاه با درخواست مرخصی تحصیلی داوطلبین پس از پذیرش نهایی موافقت نمی‌نماید.

✓ متقاضیان موظف به رعایت تمام شرایط، ضوابط و مقررات ذکر شده، هستند. لذا در هر زمان مشخص شود که متقاضی شرایط، ضوابط و مقررات مذکور را رعایت نکرده باشد قبولی وی لغو و از ادامه تحصیل محروم می‌گردد.

✓ حضور سه روز در هفته برای پذیرفته شدگان نهایی دوره الزامی و غیرقابل چشم پوشی است.

✓ به منظور آشنایی بیشتر با شرایط و وضعیت آموزشی-پژوهشی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی، به پایگاه اطلاع‌رسانی مدرسه به آدرس governanceschool.ir  مراجعه شود.

نحوه و زمان ثبت نام ارشد ۱۴۰۴ مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی

مهلت ثبت نام: ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳

 

رشته‌های مرتبط و مواد آزمون ارشد ۱۴۰۴ مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی

رشته‌های مرتبط و مواد آزمون کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به شرح زیر هستند:

جدول ۱- مواد آزمون و رشته‌های مرتبط با رشته آزمون کارشناسی ارشد

 جدول مواد آزمون و رشته‌های مرتبط با رشته آزمون کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی 1404

ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی ۱۴۰۴

ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به شرح زیر است:

جدول ۲-  ظرفیت پذیرش رشته‌های حکمرانی مقطع کارشناسی ارشد

 ظرفیت پذیرش رشته‌های حکمرانی مقطع کارشناسی ارشد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی 1404

 

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات