پارسه
نوگام
مدرسان شریف
نوگولرن
عالم زاده

اعلام آمار پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پذیرش بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی بدون آزمون در دوره تحصیلات تکمیلی طی چهار سال اخیر خبر داد.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

به گزارش مسترتست،‌ بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر ایمان شریفی در گردهمایی تقدیر از دانشجویان برتر المپیادی این دانشگاه به تاریخچه تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۰۷ هنرسرای عالی فنی با همکاری آلمان‌ها تشکیل و پس از آن در سال ۱۳۳۶ از ادغام هنرسرای عالی و انستیتو مهندسی راه و ساختمان با همکاری یونسکو دانشگاه پلی تکنیک تهران تاسیس شد.

وی در ادامه اظهار کرد: در سال ۱۳۳۶ اولین دوره دانشجویان از طریق آزمون داخلی پذیرفته شدند و از سال ۱۳۳۷ فعالیت آموزشی پلی تکنیک تهران، به طور رسمی با پنج رشته مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی نساجی، مهندسی شیمی و مهندسی راه و ساختمان آغاز شد.

شریفی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای فعالیت های گسترده‌ی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خود و همچنین پتانسیل‌ها و توانمندی های موجود، تاکنون ۱۹ قطب علمی راه اندازی کرده است.

رییس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: این دانشگاه به مرور زمان به لحاظ کمی و کیفی گسترش فراوانی یافت، به طوریکه امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور شناخته می‌شود و توانسته است با توسعه فعالیت های آموزشی، تحقیقاتی و دانشجویی، جایگاهی برتر را در میان مراکز علمی تحقیقاتی به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به تجلیل و معرفی از برگزیدگان رتبه‌های زیر ۱۵ المپیاد دانشجویی کشور در سال جاری، اظهار کرد: تعداد ۲۴ نفر از رتبه‌های برتر المپیادی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ۱۰ رشته ریاضی و علوم کامپیوتر، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط زیست، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالوژی، مهندسی صنایع و فیزیک مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال جاری یک نفر در جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، ۲ نفر در المپیاد نانو فناوری کشوری و ۴ نفر نیز در چهل و ششمین مسابقه ریاضی دانشجویی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر حائز رتبه شدند.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر گزارشی از مهم‌ترین خدمات مرکز استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه داد و گفت: پذیرش متقاضیان دوره ارشد و دکتری تخصصی استعداد درخشان (شیوه معمول و شیوه استادمحور)، ارائه خدمات مشاوره‌ای و تقدیر از دانشجویان المپیاد دانشجویی، ایجاد تعامل و ارتباط بین دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه با بنیاد نخبگان و برگزاری جلسات و تبادل‌نظر با این بنیاد، صدور گواهی استعداد درخشان برای دانشجویانی که از طریق استعدادهای درخشان در مقطع بالاتر پذیرفته‌شده‌اند، صدور گواهی تأیید رتبه و… از مهم‌ترین این خدمات است.

پذیرش بیش از هزار دانشجوی دکتری و ارشد بدون آزمون در دانشگاه امیرکبیر

وی در ادامه تصریح کرد: فراخوان ثبت‌نام و پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و بررسی درخواست‌های دانشجویی و نتایج اعلامی گروه‌های آموزشی، بررسی درخواست‌های متقاضیان تغییر رشته در مقطع کارشناسی و اعلام نتایج و بررسی و اعلام نظر و صدور مجوز ثبت‌نام درخواست‌های تحصیل هم‌زمان دانشجویان از دیگر اقداماتی است که در اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه می‌شود.

رییس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین آماری از تعداد دانشجویان ورودی این دانشگاه طی چهار سال اخیر ارائه داد و خاطر نشان کرد: در مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۴۰، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۶۹، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۶ و در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۲۰۵ ورودی ممتاز وارد این دانشگاه شدند.

حمایت‌های مالی و امکانات ویژه برای دانشجویان ممتاز دانشگاه امیرکبیر

به گفته وی، جذب دانشجویان به شیوه استاد محور و بدون کنکور در مقاطع بالاتر، امکان تحصیل در دو رشته، امکان اخذ ۲۰ واحد اضافی از رشته دیگر، امکان تغییر رشته، پرداخت بیش از ۱۴ میلیون تومان بورس تحصیلی در سال (تا ۵۷ میلیون تومان در دوره تحصیلی) به رتبه‌های زیر ۲۰۰ کنکور و مدال طلای المپیاد دانش آموزی، ۱۰ میلیون تومان بورس تحصیلی در سال به المپیادی‌های دانشجویی و غیره از دیگر خدماتی است که در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و ممتاز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت می‌گیرد. البته بزودی و پس از تصویب هیات رئیسه دانشگاه، این مبالغ افزایش چشمگیری خواهد داشت.

شریفی همچنین با اشاره به پذیرش بدون آزمون دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تاکید کرد: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ تعداد ۸۶۹ دانشجوی استعداد درخشان بدون آزمون در این دانشگاه پذیرش شدند.

وی خاطر نشان کرد: در دوره دکتری نیز از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ تعداد ۱۷۱ دانشجوی بدون آزمون و از طریق آیین نامه استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر جذب و مشغول به تحصیل هستند. همچنین طی دو سال اخیر نیز ۲۸ دانشجوی دکتری به شیوه استاد محور دراین دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: امسال در دوره کارشناسی ارشد تعداد ۳۲ دانشجو در ۱۴ رشته تحصیلی و در دوره دکتری نیز تعداد ۱۴ دانشجو در ۱۳ رشته تحصیلی به شیوه استاد محور جذب این دانشگاه شدند.

وی همچنین به شعار اداره استعدادهای درخشان و المپیادی‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: تمرکز روی حفظ/جذب نخبگان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تمرکز روی حفظ نخبگان برای ماندن در کشور (برای نمونه از طریق کارآفرینی) دو شعار مهمی است که در مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیگیری می‌شود.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات