پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
آکادمی عالم زاده

اختصاص سهمیه کنکور به خانواده شهدای جنگ اخیر با ابلاغ وزارت علوم

اختصاص سهمیه کنکور دکتری به خانواده شهدا و ایثارگران جنگ اسرائیل از سوی وزیر علوم

با دستور وزیر علوم، خانواده شهدا و جانبازان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، می‌توانند در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها از سهمیه ایثارگران بهره‌مند شوند.

تصویب سهمیه ایثارگران برای خانواده شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران

به گزارش مسترتست، به نقل از وزارت علوم، بر اساس ابلاغ حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، آن دسته از داوطلبان آزمون ورود به دانشگاه ها در سال جاری که از خانواده معزز شهداء و جانبازان حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی به خاک میهن اسلامی هستند می توانند از سهمیه ایثارگران استفاده نمایند.

در متن ابلاغ وزیر علوم به رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آمده است:

«ضمن پاسداشت مجاهدت ها و فداکاری های آحاد جامعه ایران اسلامی که منجر به عبور سرافراز از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایران مقابل رژیم سفاک و غاصب صهیونیستی شد و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای این جنگ تحمیلی، ضروری است آن سازمان ضمن هماهنگی با بنیاد شهید و امور ایثارگران، تمهیدات لازم برای لحاظ سهمیه خانواده شهداء و جانبازان این جنگ در گزینش نهایی آزمون های ورود به دانشگاه سال ۱۴۰۴ را مطابق قوانین مربوطه به عمل آورد».

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات