https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://alemzadeh.net/product/expert-golden-plan/
https://ble.ir/mastertest

بومی‌گزینی ۷۱ درصد رشته‌محل‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد

سخنگوی دانشگاه آزاد اعلام کرد: در حال حاضر در ۷۱ درصد از رشته‌‌محل‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بومی‌گزینی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر علی‌اکبر ولایتی در قسمت سیزدهم از مجموعه «مجله دانشگاه» که از شبکه یک سیما پخش شد، گفت: «در دانشگاه آزاد اسلامی باید محیطی فراهم شود، که با جاها و محیط‌های دیگر که در شهرها و مناطق مختلف کشور هستند، سنخیت داشته باشد.»

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.

در ادامه این برنامه دکتر علی‌محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نیز به سیاست‌های بومی‌گزینی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: «سیاست‌های بومی‌گزینی در دانشگاه آزاد چه در مورد دانشجویان و چه اساتید در این راستا است که فرصت‌های برابر را برای هر کسی که در جایی از جمهوری اسلامی زندگی می‌کند، فراهم کنیم، تا بتواند خود را در زمینه علمی و تکنولوژیکی ارتقا دهد.»

در ادامه بیان شد که شرایط برای یک رشد علمی فراهم است، تجربه زیادی در پشت سر است و آینده‌ای روشن در پیش روی دانشگاه است. باید تحصیلات تکمیلی و رشد نخبگان در مقاطع بالاتر هدفمند پیش برود.

دکتر مجتبی علوی‌فاضل، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، نیز تبعات فرهنگی داوطلبان آزمون برای پذیرش در سایر شهرها غیر از محل سکونت را دغدغه‌ای بسیار مهم دانست و گفت: «این کار تبعات فرهنگی و اجتماعی و هزینه‌های فراوانی را بر خانواده‌ها تحمیل می‌کرد که با توسعه دانشگاه در این بخش، این دغدغه هم به طور کامل برطرف شده است و دانشگاه موفق شده زمینه تحصیل داوطلب را در شهر و استان محل زندگی او فراهم کند.»

علوی فاضل افزود: «اکنون در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی چیزی نزدیک به 71 یا 72 درصد پذیرش به صورت بومی است، یعنی داوطلبان برادر و خواهر این امکان را دارند که در شهر محل سکونت خود پذیرش شوند و اگر در شهر خود آن‌ها، رشته مورد نظر دایر نیست، در استان حتما می‌توانند رشته مورد نظر را ثبت‌نام و تحصیل کنند.»

یک دغدغه مهم علم‌آموزی در سال‌های گذشته فاصله محل تحصیل و محل سکونت دانشجویان بود، اما دانشگاه آزاد سعی کرد که این مساله را تبدیل به فرصت و راه‌های بومی‌گزینی را تقویت کند. در حال حاضر هم در 71 درصد از رشته‌های محل‌های کارشناسی‌ارشد بومی‌گزینی انجام شده است.

بومی‌گزینی تنها یک حرکت علمی نیست، بلکه می‌توان آن را حرکتی فرهنگی هم دانست که در انسجام بنیان خانواده‌ها و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی کمک خوبی باشد و باید این مسیر را با شتاب پیش برد.

22 نظرات
Zahra
مرداد 12, 1396 8:05 ب.ظ

بخدا مردیم از استرس تور وخدا زودتر جواب ارشد ۹۶ دانشگاه آزاد اعلام کنید خواهش مبکنم

نسترن
مرداد 9, 1396 11:40 ب.ظ

ببخشید من تو پیامم اشتباهی نوشتم چهل هزار در حالی که منظورم 4000 بوده

رویاتبریزی
مرداد 9, 1396 9:30 ب.ظ

باحرفایه نسترن خانوم موافقم.خداکنه شهر خودم تبریزه قبول شم چون یه نی نی کوچولو دارم هنوز شیر خواره طاقت دوریشو ندارم خداکنه درکمون کنن

پگاه
مرداد 9, 1396 9:20 ب.ظ

سلام،دوستان عزیز من با رتبه چهارده هزار به نظرتون دانشگاه پیام نور رشته روانشناسی تربیتی قبول میشم لطفا اگه کسی از تراز مورد قبول برای دانشگاه پیام نور خبر داره جواب منو بده.

نسترن
مرداد 9, 1396 6:55 ب.ظ

خدا کنه همینطور باشه آخه من دوتا بچه دارم و واقعا نمیتونم جای غیر از شهر خودم برم ولی نمیدونم من رتبم ششصدوچهل شده در رشته حقوق آخرین رتبه قبولی چهل هزارو خورده ای هست یعنی امکان داره منم اصفهان قبول شم؟؟؟

نگین
مرداد 9, 1396 10:48 ب.ظ
پاسخ به  نسترن

دولتی؟؟؟

بیتا
مرداد 9, 1396 4:30 ب.ظ

منکه فقط دعا میکنم قبول شم مسیر برام مهم نیست:(

Zahra
مرداد 9, 1396 3:21 ب.ظ

سلام یعنی هرکی دانشگاه آزاد شهر خودش قبول میشع؟ ؟؟

M
مرداد 9, 1396 2:43 ب.ظ

سلام دوستان.روزهای سخت و رنج آور انتخاب رشته آزاد تموم شد،
امیدوارم همه دوستان بتوانند نتایج صبرشون رو ببینند?
حالا یه سوال.رتبه من در آموزش زبان5هزارشده،آخرین رتبه مجاز17هزارهست.
امکان قبولی دارم?قم،اولویت اولم هست.

نازی
مرداد 9, 1396 11:52 ق.ظ

سلام من سیو یک هزار رتبمه و اخرین رتبه هم پنجاهو دو هزاره روانشناسی بالینی ایا میتونم از اطراف تبریز یا شهرستانای دیگه در بیام

لعیا
مرداد 10, 1396 6:31 ب.ظ
پاسخ به  نازی

اهل کدوم شهری

پگاه
مرداد 9, 1396 10:37 ق.ظ

پس تکلیف ما که رشته مورد نظرمون رو نه شهرمون داره نه استانمون چیه؟یعنی هیچی دیگه با این تفاسیر

کیمیا
تیر 27, 1396 12:54 ب.ظ

سلام و خسته نباشید زمان کارشناسی یادمه میگفتن اگر رشته اولتو قبول نشی بقیه امتیازت پایین میاد
حالا سوالم اینه توو کارشناسی ارشد این روند چطوریه؟؟

شهریار
تیر 27, 1396 9:37 ب.ظ
پاسخ به  کیمیا

درود.
چه کسی چنین دروغ بزرگی را به شما گفته است؟
اصلا چنین چیزی مطلقا صحت ندارد.
از شما سوال میکنم.
به نظر شما چرا وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی بایستی امکان انتخاب رشته 100 گانه را برای دانشجویان قرار دهند؟

شهریار
تیر 27, 1396 9:45 ب.ظ
پاسخ به  کیمیا

فرض کنید رفتید نانوایی میخواهید نان بخرید و بعد از آن میخواهید بروید میوه فروشی، میوه بخرید.
اگر شما نان بخرید اما میوه نخرید، بخاطر این که میوه نخریدید، از امتیازات فردی و یا ارزشی شما کم میشود؟

سهيل
تیر 26, 1396 2:23 ب.ظ

سلام دوستان من از صد اولويت 20 تاي اولو واحد هاي تهران زدم 40 تاي بعديو اطراف تهران و 40 تاي بعد از اطراف تهرانو شهرستان زدم رشته من مجموعه مديريت هست و رتبه ام از 18000 تا 33000 اخرين رتبه پذيرش همو89500 هست رشته شناور هم مجموعه مديريت و كسبو كار شهري هست كه رتبه ام 10624 شده و اخرين رتبه پذيرش هم 15300 هست ميخواستم بدونم با توجه به توضيحات فوق و سياست بومي گزيني امكانش هست من همون 20 اولويت اول توي تهران قبول شم؟؟؟

شهریار
تیر 26, 1396 4:05 ب.ظ
پاسخ به  سهيل

درود.
با شرایط فعلی تان، به نظر من، اطراف تهران شانس تان بیشتر از خود تهران میباشد.
موفق و پیروز باشید.

امیر
تیر 26, 1396 12:38 ب.ظ

سلام ببهشید من یه سوال داشتم . من از طریق سهمیه ممتازین یه دانشگاهو قبول شدم حالا اگه جواب کنکور بیاد و با کنکور هم یه رشته ای قبول شده باشم تکلیف چیه ؟ میشه از رشته ای که تو کنکور اوردم انصراف بدم ؟

شهریار
تیر 26, 1396 4:23 ب.ظ
پاسخ به  امیر

درود.
از دو سامانه زیر:
1: با آزمون
2: بدون آزمون (استعداد های درخشان)
با توجه به شرایط فعلی شما، از این دو سامانه فقط یکی را میتوانید انتخاب کنید.
در ضمن، تعجب میکنم که شما که به قول خودتان از سهمیه ممتازین میباشید، چرا از سامانه با آزمون برای انتخاب رشته خود استفاده کردید!؟

رویاتبریزی
تیر 26, 1396 10:56 ق.ظ

خیلی عالی شدممنونم.الویت اول انتخاب رشته ام واحدتبریز زدم چون نزدیگ خونمونه.تراخدا اولویت اول بگذارید .این خبر شنیدم خیلی خوشحال شدم انشالله نزدیگ خونمون قبول بشم با پیاده راهه دور نیس

شهریار
تیر 26, 1396 4:37 ب.ظ
پاسخ به  رویاتبریزی

:) :) :)

آیدا
مرداد 9, 1396 11:00 ق.ظ
پاسخ به  رویاتبریزی

خوشبحالت رویا که خونتون نزدیکه . منم تبریز رو زدم.