جزئیات تأثیر معدل در پذیرش کارشناسی ارشد 97

معدل مقطع کارشناسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 97 پس از اعمال ضریب همترازی دانشگاهها به میزان 20% در نمره کل مؤثر بوده است.
شدیداً توصیه میکنیم برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعات نتایج کنکور کارشناسی ارشد به کانال تخصصی کارشناسی ارشد مسترتست بپیوندید… کلیک کنید…
در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.
به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام سازمان سنجش، گزینش دانشجو در هر یک از رشته های امتحانی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته از بین داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته می باشند. با توجه به نمره کل اکتسابی و اولویت کد رشته های انتخابی و نتیجه بررسی صلاحیت های عمومی مطابق ضوابط مربوط انجام خواهد شد.
گزینش نهایی در کلیه رشته های تحصیلی بر اساس 80% نمره آزمون کتبی (حاصل از تراز نمرات دروس) در هر گرایش با توجه به ضرایب مربوط و ۲۰% معدل تراز شده انجام می گیرد. با توجه به اختلاف سطح علمي دانشگاه ها، معدل داوطلبان بر اساس رشته، دانشگاه و نمره علمي تراز شده است و به عنوان معدل مؤثر درج شده است.
ملاک عمل معدل برای آن دسته از داوطلبانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی بوده اند، مطابق مفاد فرم تاییدیه معدل (مندرج در صفحه 40 دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد 97 و یا فرم مندرج در اطلاعیه توزیع کارت ورود به جلسه مورخ 97/1/27) همان میانگین واحدهای گذرانده شده تا تاريخ 1396/11/30 در دوره كارشناسي مي باشد.
استثناء: براي آن دسته از داوطلباني كه به هنگام ثبت نام و شركت در اين آزمون دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي بوده و از سوي مؤسسه محل فارغ التحصيلي به عنوان دانشجوي رتبه اول به اين سازمان معرفي شوند، معدل فارغ التحصيلي آنان ملاك عمل خواهد بود.
برای آن دسته از داوطلباني كه به هنگام ثبت نام و شركت در اين آزمون، فارغ التحصيل دوره كارشناسي بوده اند، همان معدل مندرج در مدرك فارغ التحصيلي آنان ملاك عمل خواهد بود.
تبصره 1: آن دسته از داوطلباني كه به هنگام پرينت كارت ورود به جلسه و يا درخواست هاي كتبي پس از آن، نسبت به اصلاح معدل خود اقدام نموده اند، همان معدل اصلاح شده در اين كارنامه درج شده است.
تبصره 2: براي آن دسته از داوطلباني كه معدل آنان مغاير معدل هاي معمول بوده و يا به عبارتي ديگر خارج از رديف معدل هاي فعلي مي باشد و يا معدل خود را تقاضانامه ثبت نام اينترنتي درج ننموده اند، حداقل نمره معدل يعني 10/00 در نظر گرفته شده است.
تبصره 3: براي دانشجويان سال آخر دوره كارشناسي پيوسته كه حداكثر تا تاريخ 1397/6/31 فارغ التحصيل خواهند شد، ميانگين واحدهاي گذرانيده شده اعلامي آنان تا تاريخ 1396/11/30 درج شده است.
تبصره 4: براي فارغ التحصيلان دوره كارشناسي پيوسته، معدل اعلامي آنان درج شده است.
تبصره 5: براي دانشجويان سال آخر دوره كارشناسي ناپيوسته كه حداكثر تا تاريخ 1397/6/31 فارغ التحصيل خواهند شد، ميانگين واحدهاي گذرانيده شده اعلامي مقطع كارشناسي آنان تا تاريخ 1396/11/30 به همراه معدل مقطع كارداني درج شده است.
تبصره 6: برای فارغ التحصيلان دوره كارشناسي ناپيوسته، معدل هاي اعلامي آنان در مقاطع كارشناسي ناپيوسته و كارداني درج شده است.
ملاك عمل معدل براي آن دسته از داوطلبان حافظ قرآن، كه پس از معرفي اين سازمان و بدون اخذ واحد درسي نسبت به دريافت مدرك دوره كارشناسي اقدام نموده اند، معدل تعيين شده از سوي اين سازمان خواهد بود.
مجدداً يادآوري مي نمايد كه به هنگام قبولي در اين آزمون، لازم است پذيرفته شدگان عيناً اصل مدركي را كه در آن معدل مندرج در اين كارنامه را تأييد نمايد به همراه ساير مدارك ثبتنامي به مؤسسه محل قبولي خود ارائه (در صورتي كه داوطلب معدل خود را به دليل اشتباه بودن، بعد از دريافت كارنامه نتايج اوليه اصلاح نكرده باشد) نمايند.
بديهي است در غير اينصورت به عنوان داوطلب داراي مغايرت معدل شناخته شده و با وي مطابق مقررات رفتار خواهد شد.
داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته نمي باشند و به معدل مندرج در كارنامه خود اعتراض دارند و معدل واقعي آنان بيشتر از معدل مندرج در كارنامه اوليه مي باشد، مي بايستي منحصراً با ارسال تصوير گواهي معدل تأييد شده (گواهي فارغ التحصيلي و يا فرم مخصوص معدل مندرج در صفحه 268 دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 97) و تصوير كارت شناسايي عكس دار يا كارت ملي به همراه كارنامه نتايج اوليه حداكثر تا روز چهارشنبه مورخ 1397/3/23 از طريق پست پيشتاز به آدرس: تهران، صندوق پستي: 15875-1365 سازمان سنجش آموزش كشور، اداره امور ثبت نام واحد كارشناسي ارشد، مكاتبه نمايند.











سلام خسته نباشید من معدل کاردانیمو ۵صدم بیشتر وارد کردم پس فردا ثبت نام دانشگاهه متوجه شدم راهنمایی کنید لطفا
سلام
هر چه زودتر این موضوع رو از طریق سازمان سنجش پیگیری کنید. انشاالله که مشکلی پیش نمیاد براتون. اما درصدی هم احتمال بدید که روی قبولی تون اثر بگذاره.
سلام معدل اگر بعد از دریافت کارنامه اوليه،زمان انتخاب رشته تغییر داده بشه..مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
منظورتون اینه که اشتباهی شده باشه و یا معدلتون به دلیل پاس کردن واحدهای درسی تغییر کنه؟
در حالت اول هم معمولا مشکلی پیش نمیاد، درمورد حالت دوم هم اصولا نیازی نیست که تغییر بدید معدل رو. کافیه فرم معدل رو برای معدل تا قبل ثبت نام کنکور بدید دانشگاه پر کنند و پیش خودتون نگه دارید و بعدا به دانشگاه محل قبولی ارائه بدید.
سلام. این رتبه در سهمیه همون لحاظ اثر معدله؟ اخه من رتبه در سهمیه ام حدود70تا اختلاف داره. حالا پذیرش دانشگاه بر اساس بی سهمیه است یا با سهمیه؟ من سهمیه خاص دیگه ای نداشتم
درسهمیه مهمیه که همون سهمیه آزاده
دوسوال داشتم اگررشته تحصیلی کارشناسی ارشد معماری.علمی کاربردی معماری باشند در انتخاب رشته سراسری درقسمت رشته تحصیلی باید کدام رشته را انتخاب کرد چون در سراسری رشته معماری.علمی کاربردی معماری نیست. من کارشناسی را دانشگاه آزاد خوندم.همچنین ميخواستم بدونم آزمون عملی معماری باز تهران است چون برای اکثر افراد تهران رفتن سخت است وباعث استرس در بچه های شهرستانی میشه لطفا راهنمایی کنید.
سلام
در حال حاضر پذیرش برای مقطع کارشناسی ارشد معماری صورت نمیگیره و شما فقط میتونید رشته محل های روزانه، شبانه، پردیس، غیرانتفاعی، پیام نور و دانشگاه ازاد رو انتخاب کنید.
بله متأسفانه آزمون عملی باز هم تهران فقط برگزار میشه.
معدل توی رتبه تاثیر داشته یا نمره کل؟اگه نمره کل بوده پس چرا برای دانشجویان سهمیه ازاد رتبه در سهمیه و بدون سهمیه باهم اختلاف داره؟
دررتبه تاثیرداره
یعنی معدلمون تو رتبمون موثر نبوده و الان میخوان واسه انتخاب رشته لحاظش کنند ؟ م
بچه ها تايم انتخاب رشته تمديد ميشه؟
دقيقا تا چه ساعتي وقت هست؟
من معدل هام هردو یکین چرا!!!!
الانباید معدل موثر رو وارد کنیم یا معدل 8ترم رو؟؟
سلام
من بعضي از رشته هاي كد ضريب يك رو كه مجاز شدم انتخاب ميكنم ثبت نميشه علتش چيه؟
مثلا رشته هنر كديكم تماميرشته طراحي شهري ثبت نميشه
سلام لطفا جواب بدید خیلی مهمه.من انتخاب رشته کردم اما رسید15رقمی دریافت نکردم.سیستم یه رسید16رقمی میده که قبلا موقع ثبت نام کنکور ارشد دریافت کرده بودم.چیکار باید بکنم????
مشکلی نیست ثبت بشه حله
سلام ببیخشید یعنی این رتبه ای که اومده با توجه به تاثیر معدل بوده؟؟؟؟
سلام معدل درج شده من با کارنامه 3 صدم تفاوت دارد اصلاحش کنم؟
آره حتما
سلام خواهشا به این سوال من جواب بدید. من دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی پیوسته هستم اما موقع وارد کردن معدل از من خواسته شد تا معدل کاردانی هم وارد کنم و الان هم تو ویرایش نهایی فقط میتونم معدل کاردانی رو ویرایش کنم در حالیکه من معدل کاردانی ندارم و به اجبار همون نمره کارشناسی رو وارد کردم خواهشا بفرمایین من باید چیکار کنم؟
سلام خب شماکه معدل کاردانی نداریدهیچ عددی واردنکنیدوبلی روتیک بزنید
منم کاردانی نداشتم بله تیک زدم هیچ چیزی جلو معدل کاردانیم نبود منم بله تیک زدم.
سلام
اگه بله رو تیک زدید و نمره ای هم وارد نکردید مشکلی نیست.
منم همین مشکلو دارم موقع ثبت نام با اینکه کارشناسی پیوسته بودم معدل کارشناسی رو برای کاردانی هم وارد کردم الان باید چکار کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
منم همچین مشکلی دارم نمیدونم چی کار کنم
کارشناسی پیوسته بودم به اشتباه موقع ثبت نام معدل کاردانی وارد کردم در حالی که اصلا مدرک کاردانی ندارم حالا تو سایت فقط میشه معدل رو تصحیح کرد نمیشه معدل رو حذف کرد اگه کسی من رو راهنمایی کنه ممنون میشم