پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نگاره
آکادمی عالم زاده
روان آموز

«هفته آینده وزارت بهداشت» در ایستگاه پایانی

زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد 99 وزارت بهداشت

در حالی که به آخرین روز از هفته ای که وزارت بهداشت قول اعلام نتایج کارشناسی ارشد را داده بود رسیدیم، هنوز هیچ خبری در این زمینه منتشر نشده است.

به گزارش مسترتست، اوایل هفته گذشته بود که مرکز سنجش آموزش پزشکی در اطلاعیه ای بسیار کوتاه، از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد در هفته بعدی (۲۲ تا ۲۸ شهریور) خبر داد.

البته تجربه وزارت علوم در اعلام زودتر از موعد نتایج آزمون کارشناسی ارشد باعث شده بود تا داوطلبان وزارت بهداشت، به اعلام نتایج در همان هفته قبل هم امید داشته باشند و با این امید بارها از سایت سنجش پزشکی بازدید نمایند.

زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد 99 وزارت بهداشت

به این ترتیب، این تصویر تبدیل به خاطره ای مضطرب‌کننده برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تبدیل شد.

حال با گذشت حدود دو هفته از انتشار این اطلاعیه کوتاه و در حالی که به آخرین روز از این «هفته آینده» موعود رسیده ایم، نه تنها نتایج آزمون اعلام نشده، بلکه کوچکترین خبری هم در این زمینه منتشر نشده است تا داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد از زمان دقیق اعلام نتایج مطلع شوند.

امیدواریم وزارت بهداشت، هر چه سریعتر نسبت به انتشار نتایج این آزمون اقدام کند تا نگرانی‌های داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت نیز پایان پذیرد.

۵ دیدگاه

  1. جلال شهریور ۲۹, ۱۳۹۹ at ۳:۴۷ ب٫ظ - Reply

    کجای کاری برادر اون هفته گذشت حالا نوبت این هفته س
    این هفته ام میگذره و اینا جوابا رو نمیدن

  2. افشین شهریور ۲۹, ۱۳۹۹ at ۱:۲۸ ق٫ظ - Reply

    حرف وزارت بهداشت یکیه هفته آینده …..!

  3. فرشته شهریور ۲۸, ۱۳۹۹ at ۲:۰۵ ب٫ظ - Reply

    تا حالا سابقه داشته روز تعطیل نتایج اعلام کنن؟؟ من امروز هم منتظرم امید دارم توی این روز تعطیل نتایج اعلام کنن

  4. فرشته شهریور ۲۸, ۱۳۹۹ at ۱۱:۱۳ ق٫ظ - Reply

    واای بخدا مردیم از استرس از بس سایت رو چک کردیم جونمون در اومد دیگه خب کاش طبق اطلاعیه ای که زدن سایت عمل میکردن یا اگه نشد و نتونستن که نتایج بزنن یه اطلاعیه جدید میزاشتن که یکم از استرس ما کم بشه و ما به کار و زندگیمون برسیم و اینقد تو سایت سنجش پزشکی چشم انتظار نمونیم

    • مادر پارسا شهریور ۲۸, ۱۳۹۹ at ۱۲:۵۹ ب٫ظ - Reply

      دقیقا
      فنا شدیم
      من سال اولم بود که آزمون شرکت کردم، فکر نمیکردم اینقدر طولش بدن

Leave A دیدگاه