گرایش های کارشناسی ارشد اطلاعات
بر اساس دفترچه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴، اطلاعات در آزمون کارشناسی ارشد به صورت یک مجموعه امتحانی است که دارای ۹ رشته زیرمجموعه خود است. این رشته در مجموع ۹ گرایش دارد.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
با ثبت نام در مجموعه امتحانی اطلاعات، امکان انتخاب رشته از بین تمامی گرایشهای ذکر شده وجود خواهد داشت. با توجه به اهمیت انتخاب گرایش درست، پیشنهاد میکنیم مطالب این صفحه را به دقت و تا انتها بخوانید.
گرایش های کارشناسی ارشد اطلاعات چیست؟
بر اساس دفترچه کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴، فهرست گرایش های کارشناسی ارشد اطلاعات به شرح زیر است:
۱- مدیریت اطلاعات
۲- حفاظت اطلاعات
۳- مطالعات امنیتی ایران
۴- پژوهشگری امنیت
۵- امنیت اطلاعات
۶- امنیت اقتصادی
۷- امنیت بین الملل
۸- ضد تروریسم
۹- امنیت نرم
نحوه پذیرش در گرایش های مختلف رشته اطلاعات در مقطع ارشد
داوطلبانی که قصد پذیرش در هر یک از گرایش های کارشناسی ارشد این رشته را دارند، لازم است در کنکور کارشناسی ارشد مجموعه امتحانی اطلاعات (کد۱۱۵۳) شرکت کنند.
اما داوطلبان گرایش های مختلف لازم نیست همه سرفصل های کنکور ارشد اطلاعات را مطالعه کنند. داوطلبان لازم است ضرایب دروس امتحانی را بررسی کرده و تنها دروس امتحانی که ضریب آنها برای گرایش مدنظرشان در آزمون کارشناسی ارشد صفر نیست را مطالعه کنند.
شرایط عمومی و اختصاصی مجموعه اطلاعات
الف) شرایط عمومی:
۱) فقط مرد. ۲) تدین به دین مبین اسلام. ۳) تابعیت جمهوری اسلامی ایران. ۴) اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. ۵) کلیه فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
ب) شرایط و ضوابط اختصاصی:
۱) پس از اعلام نتایج اولیه در خصوص داوطلبان مجاز به انتخاب شده، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از طریق دانشگاه برای انجام مصاحبه دعوت خواهند شد. لازم به ذکر است در صورت عدم کسب شرایط اولیه برای پذیرش در دانشگاه، داوطلب برای مصاحبه دعوت نخواهد شد. ۲) احراز صلاحیت استخدامی برابر ضوابط گزینش وزارت اطلاعات. ۳) برخورداری از سلامت روانی و جسمی به تشخیص مراجع پزشکی وزارت اطلاعات. ۴) متقاضیان نمی بایست در استخدام و متعهد به سازمان یا وزارتخانه دیگری باشند. ۵) حداکثر سن ۲۷ سال تمام (متولدین ۱۳۷۷ به بعد) می باشد. ۶) دانشجویان در طول دوره تحصیل از امکانات رفاهی و خوابگاه دانشجویی (صرفا برای دانشجویان مجرد) مناسب برخوردار خواهند بود. ۷) پذیرفتهشدگان این دانشگاه پس از فارغ التحصیلی و احراز شرایط گزینش وزارت اطلاعات، به استخدام این وزارتخانه در خواهند آمد. ۸) پذیرفته شدگان در صورت انصراف از تحصیل باید خسارت مالی ناشی از گزینش و هزینه های تحصیلی را پرداخت نمایند. ۹) به فارغ التحصیلان دانشگاه، پس از انجام تعهدات دانشنامه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد. ۱۰) پذیرفته شدگان این دانشگاه پس از فارغ التحصیل شدن در صورت کسب حداقل معدل ۱۶ و در صورت احراز شرایط گزینش و استخدام در وزارت اطلاعات، با سپردن تعهد خدمت در وزارت اطلاعات، خدمت دوران سربازی را در این وزارتخانه می گذرانند. ۱۱) همه متقاضیان می بایست واجد صلاحیتهای عمومی وزارت اطلاعات بوده و در ادامه مراحل مصاحبه و آزمون شفاهی و تعیین صلاحیت امتیاز لازم را کسب نمایند. ۱۲) حداقل معدل مورد نیاز مقطع کارشناسی برای مجموعه امتحانی۱۱۵۳، پانزده میباشد و برای سایر مجموعه های امتحانی ۱۲۰۳، ۱۲۰۶، ۱۲۱۴، ۱۲۵۱، ۱۲۷۶ و ۱۲۸۵، چهارده میباشد.
برای مشاهده منابع کنکور کارشناسی ارشد اطلاعات به لینک زیر مراجعه نمایید:
کدام دانشگاه ها در رشته اطلاعات در مقطع ارشد پذیرش دارند؟
پذیرش در گرایش های ارشد رشته اطلاعات در دوره های روزانه و فقط توسط دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی امام باقر (ع) (وابسته به وزارت اطلاعات) و فقط از میان برادران خواهد بود.
برای کسب اطلاعات دقیق درخصوص دانشگاه های دارای پذیرش ارشد اطلاعات و ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد اطلاعات کلیک کنید.