گرایش های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
بر اساس دفترچه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳، رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد دارای چهار گرایش است. داوطلبان این رشته میتوانند بر اساس علاقه خود در یکی از این گرایشها در مقطع ارشد ادامه تحصیل دهند. با توجه به اهمیت انتخاب گرایش درست، پیشنهاد میکنیم مطالب این صفحه را به دقت و تا انتها بخوانید.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
گرایش های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست؟
بر اساس دفترچه کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۳، فهرست گرایش های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به شرح زیر است:
۱- صنایع غذایی
۲- شیمی مواد غذایی
۳- زیست فناوری مواد غذایی
۴- فناوری مواد غذایی
نحوه پذیرش در گرایش های مختلف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع ارشد
داوطلبانی که قصد پذیرش در هر یک از گرایش های کارشناسی ارشد این رشته را دارند، لازم است در کنکور کارشناسی ارشد مجموعه امتحانی علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد ۱۳۱۳) شرکت کنند.
اما داوطلبان گرایش های مختلف لازم نیست همه سرفصل های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی را مطالعه کنند. داوطلبان لازم است ضرایب دروس امتحانی را بررسی کرده و تنها دروس امتحانی که ضریب آنها برای گرایش مدنظرشان در آزمون کارشناسی ارشد صفر نیست را مطالعه کنند.
* ضریب صفر برای هر گرایش بدین معناست که نمره آن درس برای داوطلبان گرایش مدنظر محاسبه نمیشود و در نتیجه داوطلبان این گرایشها میتوانند در جلسه آزمون کارشناسی ارشد به سؤالات این درس پاسخ ندهند.
برای مشاهده منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به لینک زیر مراجعه نمایید:
کدام دانشگاه ها در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع ارشد پذیرش دارند؟
پذیرش در گرایش های ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پردیس، غیرانتفاعی، و دانشگاه آزاد اسلامی صورت میگیرد. دانشگاههای مختلفی در تهران و شهرستانها در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارند.
برای کسب اطلاعات دقیق درخصوص دانشگاه های دارای پذیرش ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی و ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی کلیک کنید.