پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
نوگولرن
آکادمی عالم زاده

نحوه برگزاری آزمون غیرمتمرکز سی‌امین المپیاد علمی ۱۴۰۴

برگزاری آزمون غیرمتمرکز سی‌امین المپیاد علمی با رقابت بیش از ۳۸۰۰ دانشجو

آزمون مرحله غیرمتمرکز سی‌امین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور با حضور سه هزار و ۸۲۶ داوطلب در مناطق ده‌گانه در حال برگزاری است.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

جزئیات رشته‌ها و مناطق ده‌گانه برگزاری المپیاد دانشجویی ۱۴۰۴

رئیس مرکز آزمون‌های بین الملل و المپیاد دانشجویی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا گفت: سی‌امین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور از ساعت ۸ صبح امروز ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه‌های منتخب ده‌گانه آغاز شده و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت.

غلامرضا یادگار زاده اظهار داشت: دانشجویان شرکت‌کننده در المپیاد امسال در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، علوم تربیتی، حقوق، روان شناسی، علوم زمین، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، آمار، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، طراحی صنعتی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، « مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

وی درباره تقسیم‌بندی مناطق ده‌گانه برگزاری المپیاد علمی دانشجویی نیز توضیح داد: منطقه ۱ شامل دانشگاه‌های استان تهران و البرز به مرکزیت دانشگاه تربیت مدرس است، منطقه ۲ نیز دانشگاه‌های استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به مرکزیت دانشگاه مازندران را در بر می‌گیرد، منطقه ۳ هم دانشگاه‌های استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و زنجان به مرکزیت دانشگاه تبریز را شامل می‌شود.

یادگار زاده ادامه داد: رقابت‌های منطقه ۴ ویژه دانشگاه‌های استان‌های همدان، مرکزی، قزوین و قم به مرکزیت دانشگاه بوعلی سینا همدان صورت می‌گیرد، منطقه ۵ نیز شامل دانشگاه‌های استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام به مرکزیت دانشگاه رازی کرمانشاه است، منطقه ۶ هم دانشگاه‌های استان‌های یزد، چهارمحال بختیاری و اصفهان به مرکزیت دانشگاه اصفهان را در بر می‌گیرد.

رئیس مرکز آزمون‌های بین الملل و المپیاد دانشجویی بیان داشت: منطقه ۷ برای رقابت داوطلبان از دانشگاه‌های استان‌های بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد به مرکزیت دانشگاه شیراز در نظر گرفته شده است، منطقه ۸ نیز ویژه دانشگاه‌های استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به مرکزیت دانشگاه شهید باهنر کرمان است، منطقه ۹ برای رقابت دانشجویان از دانشگاه‌های استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد تعیین شده و منطقه ۱۰ هم دانشگاه‌های استان‌های خوزستان به مرکزیت دانشگاه شهید چمران اهواز را شامل می‌شود.

َوی یادآور شد: بیشترین آمار شرکت‌کنندگان سی‌امین المپیاد علمی دانشجویی کشور با حدود ۷۰۰ نفر، مربوط به منطقه یک است و منطقه ۱۰ با حدود ۱۳۵ نفر، کمترین تعداد شرکت‌کننده را به خود اختصاص داده است.

مراحل بعدی المپیاد علمی دانشجویی ۱۴۰۴ و شرایط شرکت‌کنندگان

یادگار زاده اظهار داشت: برگزیدگان این مرحله از المپیاد، در تیرماه ۱۴۰۴ در مرحله نهایی با معرفی‌شدگان از طریق آزمون کارشناسی ارشد در آزمون تشریحی به رقابت خواهند پرداخت.

طبق ضوابط تعیین شده، دانشجویانی مجاز به شرکت در المپیاد غیرمتمرکز بودند که حتماً در حال تحصیل و دانشجوی سال سوم یا چهارم باشند و گواهی اشتغال به تحصیل در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴.۱۴۰۳ خود را پس از ثبت‌نام به مراکز مناطق ده‌گانه ارسال کرده باشند.

دانشجویانی که در نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجوی ترم آخر بوده و تحصیلات خود را در ۷ ترم به پایان رسانده بودند نیز در صورت ارائه گواهی فارغ‌التحصیلی می‌توانستند در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت کنند.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات