ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک (کد ۱۲۶۷)

پذیرش کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه‌های سراسری و دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد. ظرفیت پذیرش در این رشته به صورت جداگانه در دو دفترچه انتخاب رشته ارشد سراسری و دانشگاه آزاد اطلاع‌رسانی می‌شود.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

گرایش های کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک

بر اساس دفترچه ثبت نام کنکور ارشد، در رشته مهندسی مکانیک در گرایش‌های زیر دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرفته می‌شود:

۱) مهندسی مکانیک (ساخت تولید، طراحی کاربردی، تبدیل انرژی، کامپوزیت، دریا، طراحی و ساخت خودرو، جوش، نگهداری و پایش تجهیزات، احتراق)

۲) مهندسی خودرو (قوای محرکه خودرو، طراحی سیستم‎ های دینامیکی خودرو، سازه و بدنه خودرو، نگاهداشت و بازیافت خودرو)

۳) مهندسی مکاترونیک

۴) مهندسی پزشکی (بیومکانیک، مهندسی توانبخشی)

۵) مهندسی سیستم‎ های انرژی (تکنولوژی انرژی، انرژی و محیط زیست، سیستم ‎های انرژی)

۶) مهندسی انرژی‎ های تجدیدپذیر

۷) مهندسی هوافضا (جلوبرندگی، آیرودینامیک، فناوری ماهواره، سازه های هوایی)

۸) مهندسی ماشین‎ های ریلی

۹) مهندسی هسته ای (کاربرد پرتوها، مهندسی راکتور، مهندسی چرخه سوخت، گداخت هسته ای، مهندسی پرتوپزشکی)

۱۰) مهندسی سیستم‎ های میکرو و نانوالکترومکانیک

۱۱) مواد، انرژی و تکنولوژی کوانتومی

۱۲) مهندسی فناوری ماهواره (سازه و مکانیک پرواز)

۱۳) مدیریت آموزشگاهی ویژه هنرستان ها (ویژه فرهنگیان)

۱۴) مهندسی ورزش

۱۵) مهندسی شتابگر ذرات

۱۶) آموزش مهندسی

داوطلبان گرایش‌های مختلف این رشته لازم است در آزمون کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک شرکت نموده و با توجه به ضرایب دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، نسبت به کسب آمادگی برای آزمون اقدام نمایند.

در کارنامه اولیه اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد، به هر یک از گرایش‌های فوق یک کد ضریب اختصاص داده شده (که در دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ نیز قابل مشاهده است) و رتبه داوطلب برای هر یک از این گرایش‌ها با توجه به ضریب درنظرگرفته شده برای هر یک از دروس امتحانی اعلام می‌شود.

پس از اعلام نتایج اولیه در سایت سازمان سنجش، داوطلبان فرصت دارند با توجه به اطلاعات درج‌شده در کارنامه اولیه آزمون کارشناسی ارشد و نیز بر اساس ظرفیت پذیرش هر یک از دانشگاه‌ها، نسبت به انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد اقدام نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک کلیک کنید.

ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد رشته مکانیک در دانشگاه های سراسری

دانشگاه‌های پذیرنده و ظرفیت پذیرش در هر یک از گرایش‌های کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک متفاوت است که در دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سراسری اعلام می‌شود.

جهت اطلاع داوطلبان گرامی آزمون کارشناسی ارشد، در ادامه فهرست دانشگاه‌های دولتی دارای پذیرش و ظرفیت پذیرش گرایش‌های مختلف کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک ارائه شده است:

ظرفیت کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته مهندسی مکانیک

فهرست واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش و ظرفیت کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک مطابق دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

ظرفیت کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد

چطور انتخاب رشته کنم که شانس قبولی داشته باشم؟

داشتن یک مشاور خوب در هنگام انتخاب رشته می تواند شانس قبولی شما را بالا ببرد. با سرچ عبارت مشاوره انتخاب رشته ارشد مسترتست، به صفحه مربوطه مراجعه کرده و به رایگان سوالات خود را بپرسید و پاسخ آن را دریافت کنید.

گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک چیست؟

با مراجعه به این مطلب می‌ توانید اطلاعات کاملی در خصوص گرایش های دارای پذیرش رشته مدنظر خود به دست آورید.

بهترین گرایش ارشد مهندسی مکانیک چیست؟

این که کدام گرایش رشته مهندسی مکانیک برای شما بهترین است، کاملا به علاقه شما بستگی دارد. امروزه کسانی در رشته تحصیلی خود موفق خواهند شد که به رشته خود علاقه داشته و به واسطه آن بتوانند دانش و مهارت کافی کسب کنند.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۴ نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
رضا
مرداد ۸, ۱۴۰۱ ۲:۲۱ ق٫ظ

سلام مهندسی هسته ای گرایش گداخت امسال از رشته مکانیک دانشجو گرفت یانه؟ تو دفترچه انتخاب رشته قسمت مهندسی مکانیک گرایش گداخت نیس؟!

مهدی علیپور
مهر ۵, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۰ ق٫ظ

سلام گرایش تبدیل انرژی بهتر هست یا بیومکانیک

امیررضا۷۹
مرداد ۱۱, ۱۴۰۱ ۱۰:۱۴ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی علیپور

سلام دوست عزیز. از تاریخ سوالتون خیلی گذشته ولی من دیدگاه خودم رو مطرح می کنم تا شاید مورد اتفاده دیگران قرار بگیره. گرایش تبدیل انرژی از چندین جهت بهتر از بیومکانیک هست. تبدیل انرژی گرایش گسترده ای هست و شما به راحتی می تونید در این زمینه کارهای تحقیقاتی و مقاله انجام دهید و اینکه ظرفیت پذیرش بالاتری داره.

بیژن
مرداد ۱۹, ۱۴۰۱ ۷:۵۵ ق٫ظ
پاسخ به  امیررضا۷۹

دوست عزیز این چه راهنمایی بود که شما به ایشان نمودید؟؟اگر بنا به کار تحقیقاتی و ارائه مقاله باشد رشته بایومکانیک نیز به دلیل مدلسازی و بررسی ساختار و عملکرد سیستمهای زیستی از منظر مکانیک ؛ خود بهشت تحقیقات هستش.از لحاظ بازار کار
نظر به اینکه خیلی از گرایش های مکانیک کاملن اشباع شدن و نیز نظر به ظرفیت پذیرش دانشگاهها هم دولتی و غیر دولتی و نیز جایگاه بایومکانیک در جهان، خود موید جایگاه مهندسی پزشکی است.