نحوه ویرایش معدل کنکور ارشد ۱۴۰۴ (راهنمای کامل)
نحوه ویرایش معدل مقطع کارشناسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ اعلام شد.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
به گزارش مسترتست، تاثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد معادل بیست درصد است. به همین علت درج معدل دقیق در هنگام ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است.
زمان ویرایش معدل کنکور ارشد ۱۴۰۴
امکان اصلاح معدل چند مرتبه برای داوطلبان آزمون ارشد فراهم خواهد شد:
تا پایان مهلت ثبت نام کنکور ارشد
همزمان با انتشار کارت کنکور کارشناسی ارشد
همزمان با انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد
- از طریق مکاتبه با سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش (قبل از اعلام نتایج نهایی)
نحوه ثبت معدل برای کنکور کارشناسی ارشد
معدل مندرج در گواهینامه موقت یا مدرک رسمی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته و یا میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ برای دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد ثبت می شود.
فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته معدل کل اکتسابی خود را بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی و همچنین دانشجویان سال آخر مقاطع فوق لازم است میانگین واحدهای گذرانده را تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ بر مبنای ۰تا ۲۰ و یا ۰ تا ۴ و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج کنند.
به عنوان مثال: برای معدل، ۲/۸۵ در قسمت عدد صحیح ۰۲ و در قسمت اعشار عدد ۸۵ درج شود.
⊕ آن دسته از داوطلبانی که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته موفق به دریافت گواهی فارغ التحصیلی میشوند لازم است در زمان ثبت نام میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده خود را تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ در فرم تقاضانامه ثبت نام وارد کنند و معدل مندرج در گواهی فارغ التحصیلی خود را در مرحله دریافت کارت شرکت در آزمون (۱۴۰۳/۱۱/۲۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۰۱ در قسمت مربوط به ویرایش اطلاعات ثبت نامی درج کنند.
⊕ آن دسته از داوطلبانی که تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ در مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته، موفق به دریافت گواهی فارغ التحصیلی میشوند لازم است در زمان ثبت نام میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده خود را تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱ در فرم تقاضانامه ثبت نام وارد کنند و در مرحله دریافت کارت شرکت در آزمون (۱۴۰۳/۱۱/۲۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۰۱) میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده خود را تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در قسمت مربوط به ویرایش اطلاعات ثبت نامی، درج کنند.
تذکر مهم: داوطلبانی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ناپیوسته هستند لازم است علاوه بر درج معدل مقطع کارشناسی در بند ۲۳ تقاضانامه معدل مقطع کاردانی خود را نیز در ردیف مربوط در بند ۲۴ تقاضانامه ثبت نام درج کنند.
⊕ داوطلبانی که هم دارای مدرک کارشناسی پیوسته و هم کارشناسی ناپیوسته بوده اما فاقد مدرک کاردانی میباشند لازم است فقط معدل مدرک کارشناسی پیوسته خود را در فرم تقاضانامه ثبت نام وارد کنند.
⊕ دانشجویان سال آخر مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که حداکثر تا تاریخ ۱ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد لازم است اصل فرم تکمیل شده میانگین واحدهای گذرانده شده (فرم معدل کنکور کارشناسی ارشد مندرج در انتهای دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد) را پس از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ تکمیل و فرم تکمیل شده را به تأیید مؤسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی برسانند.
⊕ داوطلبان طلاب هنگام ثبت نام به جای معدل مقطع کارشناسی، لازم است معدل دوره پایانی سطح ۲ حوزه (پایههای ۶ ۷ و ۸) را در بند ۲۳ تقاضانامه درج کنند.
تذکر خیلی مهم: داوطلب باید در زمان قبولی، معدل خود را با مدرک معتبر به مؤسسه آموزش عالی محل قبولی ارائه دهد و لازم است مغایرتی بین معدل اعلام شده به این سازمان با معدل مدرک ارائه شده به محل قبولی وجود نداشته باشد. بدیهی است در صورت مغایرت، معدل قبولی فرد پذیرفته شده در هر مرحله از تحصیل که باشد لغو و به درخواست وی ترتیب اثر داده نخواهد شد و حق هرگونه اعتراضی از داوطلب سلب خواهد شد. لذا تأکید میشود داوطلبان قبل از درج معدل نسبت به مطالعه دقیق بندهای ۲۳ و ۲۴ دستورالعمل نحوه تکمیل تقاضانامه اقدام کنند.
⊕ دانشجویان سال آخر مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد، میبایست فرم معدل کنکور کارشناسی ارشد پس از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ را تکمیل کرده و فرم تکمیل شده را به تأیید مؤسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی برسانند.
تذکر مهم: از آنجایی که ملاک گزینش نهایی برای آن دسته از داوطلبانی که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد، میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده آنان تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ میباشد، لذا لازم است حتماً در هنگام دریافت کارت شرکت در آزمون (از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ لغایت ۱۴۰۳/۱۲/۱) نسبت به ویرایش معدل خود در قسمت مربوط به ویرایش اطلاعات ثبت نامی اقدام نمایند.
فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد تا زمان ثبت نام کنکور ارشد | درج معدل نهایی مقطع کارشناسی |
دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی در زمان ثبتنام کنکور ارشد و فارغ التحصیل تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ | درج معدل نهایی مقطع کارشناسی (لزوم ویرایش معدل در قسمت ویرایش کارت کنکور ارشد و ثبت معدل نهایی) |
دانشجویان سال آخر که تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ فارغ التحصیل میشوند | درج معدل کل تا پایان ترم بهمن ۱۴۰۳ (لزوم ارائه فرم معدل به دانشگاه پس از قبولی) |
⊕ متقاضیانی که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ و یا ۱۴۰۴/۶/۳۱ در مقطع کارشناسی (پیوسته و یا ناپیوسته) فارغ التحصیل میشوند، دانشجوی سال آخر محسوب شده و در هنگام ثبت نام میبایست میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده خود تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ را در تقاضانامه ثبت نام وارد نمایند.
⊕ داوطلبانی که تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ فارغ التحصیل شده و موفق به اخذ گواهی فارغ التحصیلی میشوند، می بایست معدل مندرج در گواهی فارغ التحصیلی خود را در هنگام دریافت کارت شرکت در آزمون (۱۴۰۳/۱۱/۲۹ لغایت ۱۴۰۳/۱۲/۱) در قسمت مربوط به ویرایش اطلاعات ثبت نامی درج نمایند.
توجه: برای آن دسته از داوطلبانی که معدل آنان مغایر معدلهای معمول بوده و یا به عبارتی دیگر خارج از ردیف معدلهای فعلی میباشد و یا معدل خود را در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی درج ننمودهاند، حداقل نمره معدل یعنی ۱۰ در نظر گرفته شده است.
معدل کنکور ارشد برای حافظان قرآن
ملاک عمل معدل برای آن دسته از داوطلبان حافظ قرآن، که پس از معرفی سازمان سنجش و بدون اخذ واحد درسی نسبت به دریافت مدرک مقطع کارشناسی اقدام نمودهاند، معدل تعیین شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.
تبصره ۱: حافظان قرآنی که در سال های گذشته و با استفاده تسهیلات مربوط به حافظان قرآن، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته علوم قرآن و حدیث شده اند، موظف هستند، نسبت به دریافت گواهی معدل کارشناسی خود اقدام کرده و معدل کارشناسی تأیید شده را درج کنند.
تبصره ۲: حافظان قرآنی که دارای مدرک دیپلم و یا زیر دیپلم هستند، لازم است معدل آخرین مدرک تحصیلی خود را درج کنند.
تبصره ۳: متقاضیان طلاب هنگام ثبتنام به جای معدل مقطع کارشناسی، لازم است معدل دوره پایانی سطح ۲حوزه پایه های (۶، ۷ و ۸) را در بند ۲۳ تقاضانامه درج کنند.
∇ حافظان قرآن (دارندگان مدرک دیپلم و زیر دیپلم) که جهت دریافت مدرک کارشناسی علوم قرآنی و حدیث با استفاده از قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر به حافظان کل قرآن مجید، در رشته علوم قرآن و حدیث این آزمون شرکت می کنند، گزینه حافظ قرآن – دریافت مدرک کارشناسی را در ردیف ۲۵ تقاضانامه علامت بزنند.
∇ حافظان قرآن که دارای مدرک کارشناسی علوم قرآنی هستند و از مزایای قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر به حافظان کل قرآن مجید، استفاده نکرده اند، جهت تحصیل در کارشناسی ارشد علوم قرآنی با استفاده از قانون فوق در رشته علوم قرآن و حدیث این آزمون شرکت میکنند، گزینه حافظ قرآن تحصیل در کارشناسی ارشد علوم قرآنی را در ردیف ۲۵ تقاضانامه علامت بزنند.
∇ حافظان قرآن که در سالهای گذشته مدرک کارشناسی خود را با استفاده از قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر به حافظان کل قرآن مجید، دریافت کرده اند، جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، گزینه حافظ قرآن داوطلب آزمون کارشناسی ارشد را در ردیف ۲۵ تقاضانامه علامت بزنند.
ویرایش معدل کنکور کارشناسی ارشد در هنگام انتشار کارت
بر اساس اعلام سازمان سنجش، معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلبان، بر اساس ثبت نام اینترنتی که توسط خود داوطلبان انجام شده، درج گردیده است.
داوطلبان لازم است معدل مندرج در کارت کنکور ارشد ۱۴۰۴ را با توجه به توضیحات زیر بررسی و در صورت مشاهده مغایرت، بعد از انتشار کارت ورود به جلسه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام نمایند. در غیر این صورت مسئولیت هر گونه تبعات بعدی به عهده شخص داوطلب بوده و هیچ گونه عذری در این مورد پذیرفته نمی باشد.
برای ویرایش معدل آزمون کارشناسی ارشد کافی است به بخش «ویرایش کارت کنکور ارشد» در زمان انتشار کارت مراجعه کنید.
نکته مهم: با توجه به این که کارت کنکور کارشناسی ارشد قبلا صادر شده است، پس از اصلاح معدل در هنگام انتشار کارت معدل درجشده بر روی کارت ورود به جلسه تغییر نخواهد کرد. آن دسته از داوطلبانی که به هنگام پرینت کارت ورود به جلسه و یا درخواستهای کتبی پس از آن، نسبت به اصلاح معدل خود اقدام نمودهاند، معدل اصلاح شده در کارنامه نتایج اولیه درج میشود.
ویرایش معدل در هنگام انتخاب رشته کارشناسی ارشد
اگر مغایرتی در معدل داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ وجود دارد لازم است نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.
به هنگام ورود به فرم اینترنتی انتخاب رشته کارشناسی ارشد، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته یکی از گزینههای زیر را باید انتخاب کنند. در صورت علامتگذاری در یکی از این موارد به آنها اجازه انتخاب رشته داده می شود.
۱- اطلاعات فوق (معدل، رشته و محل تحصیل مقطع کارشناسی و تاریخ فارغ التحصیلی) مورد تأیید می باشد.
۲- اطلاعات فوق (معدل، رشته و محل تحصیل مقطع کارشناسی و تاریخ فارغ التحصیلی) مورد تأیید نبوده و دارای مغایرت است.
در صورتی که گزینه دوم توسط داوطلب انتخاب شود، امکان اصلاح و ویرایش موارد مربوطه فراهم خواهد شد. بنابراین، اگر داوطلبی دارای مغایرت معدل است، لازم است گزینه دوم را انتخاب کرده و نسبت به تغییر معدل خود اقدام نماید.
لازم است دانشآموختگان مقطع کارشناسی معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی و دانشجویان سال آخر میانگین معدل واحدهای گذرانده شده خود را تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ وارد کرده و سپس رشته تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل خود را در محل مربوطه درج کنند. پس از ویرایش این موارد و تأیید آنها، اجازه انتخاب رشته به داوطلبان داده خواهد شد.
تاثیر معدل کاردانی در کنکور ارشد چقدر است؟
مجموع معدل مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در ازمون کارشناسی ارشد تاثیر ۲۰ درصدی دارند.
برای شرکت در کنکور ارشد، معدل کارشناسی باید چند باشد؟
حداقل معدل لازم مقطع کارشناسی برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۲ است.
سلام من موقع انتخاب رشته ارشد معدلم رو ویرایش کردم ولی موقع دریافت کارت معدلم رو ویرایش نکردم الان این برای من مشکلی ایجاد میکنه؟؟
ببخشید برام مهمه اگه اطلاع دارید جواب بدین:
این مال موقع ثبت نام ارشد بود 👇
((داوطلبانی که هم دارای مدرک کارشناسی پیوسته و هم کارشناسی ناپیوسته بوده اما فاقد مدرک کاردانی می باشند لازم است فقط معدل مدرک کارشناسی پیوسته خود را در فرم تقاضا نامه ثبت نام وارد کنند))
من لیسانس پیوسته عمران داشتم
بعد اومدم کارشناسی ناپیوسته آموزش و پرورش ابتدایی گرفتم
مدرک کاردانی نداشتم که موقع ثبت نام کارشناسی ابتدایی بدم دانشگاه
به همین خاطر لیسانس عمرانم رو دادم
در کنکور ارشد با لیسانس آموزش و پرورش ابتدایی شرکت کردم که در ارشد دروس جبرانی نخوانم و معدل لیسانس ناپیوسته ابتداییم رو زدم که ۱۸ بود
الان این نوشته کسایی که ۲ تا لیسانس دارن باید معدل کارشناسی پیوستشون رو میزدن
یعنی باید معدل عمرانم که ۱۵ بود رو میزدم؟
من با ناپیوسته ابتدایی ارشد شرکت کردم ک
کلا تو همه تبصره ها نوشته معدل تا حداکثر تاریخ ۳۰ بهمن رو وارد کنید
و یه دونه تاییده از دانشگاهتون باید بگیرین که تایید کنه معدلتون تا ۳۰ بهمن اون بوده
همین
من ۷ تیر ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شدم. الان چیکار کنم معدل کل بزنم یا معدل تا بهمن؟
خیلیا این مشکلو دارن.چون ازمون دیر برگزار شده خیلی از دانشجو ها معدل کلشون اومده .هیچکسم نمیدونه باید چیکار کنه:/کسی اگه میدونه بگه
برای کسی که فارغالتحصیل شده فقط معدل کارشناسی باید وارد شود دیگه؟ معدل مقطع کاردانی دقیقا چیه؟
من ویرایش کردم معدل رو ولی در کارت ورود به جلسه همچنان معدل قبلی هست. چیکار باید بکنم؟
سلام زمانی که ویرایش کردید اون بالا میزنه که فعلا قبلی رو کارت هست تا توسط سنجش معدل جدید تایید بشه
سلام من ۳۱/۴/۱۴۰۰ در مقطع لیسانس فارغالتحصیل شدم، الان باید معدلام تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۹ رو بزنم یا معدل فارغالتحصیلیم؟
دقیقا منم ۱۲ تیر فارغ التحصیل شدم و نمیدونم چه معدلیو باید وارد کنم🤦🏻♀️
سلا اگر دانشجوی ترم ۸ باشیم اما همه نمره هامون اومده باشه و ثبت نهایی شده باشه، باید معدل کل رو وارد کنیم یا همون معدل ترم ۷ ؟