https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
https://ravanamooz.ir/
مدرسان شریف
https://mastertest.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af/
https://alemzadeh.net/product/expert-golden-plan/
https://ble.ir/mastertest

زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۴ (تاریخ دقیق آزمون ارشد 1404)

زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۴ (تاریخ دقیق آزمون ارشد 1404)

زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ از ۲ تا ۳ اسفندماه سال جاری اعلام شده است.

این آزمون مختص داوطلبان کنکور ارشد وزارت علوم است و کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ هشتم و نهم خرداد برگزار خواهد شد.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار کارشناسی ارشد در پیام رسان بله کلیک کنید.

زمان کنکور ارشد ۱۴۰۴ وزارت علوم

به گزارش مسترتست، بنابر اعلام سازمان سنجش، زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1404 صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند و صبح روز جمعه ۳ اسفند خواهد بود.

زمان دقیق برگزاری کنکور کارشناسی ارشد هر یک از رشته‌های امتحانی در کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد مشخص خواهد شد.

زمان ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۴ از بیست و دوم مهرماه آغاز  و تا ۲۸ مهر ادامه خواهد یافت. دفترچه کنکور ارشد 1404 نیز در مهرماه منتشر خواهد شد.

تاریخ ثبت نام و برگزاری کنکورهای ارشد و دکتری 1404

نام آزمون

تاریخ برگزاری

تاریخ ثبت نام

كارشناسی ارشد ناپیوسته

۲ اسفند ۱۴۰۳

۳ اسفند ۱۴۰۳

۲۲ تا ۲۸ مهر ۱۴۰۳

دكتری (Ph.D) ۲ اسفند ۱۴۰۳ ۲۹ مهر تا ۵ آبان ۱۴۰۳

فرآیند برگزاری آزمون صبح ساعت ۸ صبح (هشت) و بعدازظهرها ساعت ۱۴:۳۰ (دو و نیم بعدازظهر) می‌باشد.

۳- در ورودیِ حوزه‌های امتحانی رأس ساعت ۷:۳۰ (هفت و سی) صبح و ۱۴ (دو) بعدازظهر بسته خواهد شد، لذا داوطلبان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشند.

زمان کنکور ارشد ۱۴۰۴ | تاریخ برگزاری کارشناسی ارشد 1404

تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ رشته های شناور

آن دسته از داوطلبانی كه علاوه بر كدرشته امتحانی اصلی داوطلب شركت در رشته امتحانی دوم (رشته‌ شناور) نیز بوده‌اند، می‌بایست كارت شركت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه این سازمان دریافت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی كارت مراجعه نمایند.

زمان برگزاری آزمون رشته های شناور کارشناسی ارشد (رشته انتخابی دوم) در زمان دریافت کارت آزمون مشخص خواهد شد.

زمان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

کنکور کارشناسی ارشد به صورت یکپارچه برگزار می‌شود؛ یعنی همه داوطلبانی  که قصد پذیرش در دوره های روزانه و شبانه دانشگاه‌های دولتی، پردیس‌های خودگردان دانشگاه‌ها، دانشگاه‌های پیام نور و غیرانتفاعی و نیز دانشگاه آزاد دارند لازم است در کنکوری که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود شرکت کنند.

پس از اعلام نتایج اولیه (اعلام رتبه و نمره داوطلبان آزمون)، داوطلبان لازم است با توجه به رتبه خود که توسط سازمان سنجش اعلام می‌شود، هم برای دانشگاه‌های سراسری در سایت سازمان سنجش و هم برای دانشگاه آزاد در سایت دانشگاه آزاد انتخاب رشته کنند.

ساعت برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۴

فرآیند برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ رشته امتحانی که آزمونشان صبح است از ساعت ۸ (هشت) صبح و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ (دو و نیم بعدازظهر) شروع می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص ساعت برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۴ کلیک کنید.

اعتراض به زمان کنکور ارشد ۱۴۰۴

با اعلام زمان بندی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 1404، داوطلبان نسبت به اعتراض به زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد اقدام کردند و از طریق کمپین‌های مختلف خواستار برگزاری کنکور ارشد در موعد معمول خود یعنی در اردیبهشت یا خردادماه هستند.

این داوطلبان دلایلی همچون فرصت کم تا زمان برگزاری کنکور و به هم خوردن برنامه‌ریزی‌شان برای کسب آمادگی برای شرکت در کنکور ارشد را از دلایل ضروری بودن تعویق آزمون ارشد می‌دانند.

احتمال تعویق آزمون ارشد 1404

علیرغم اعتراض داوطلبان به تاریخ برگزاری آزمون ارشد، سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون کارشناسی ارشد ۲ و ۳ اسفند برگزار می‌شود و داوطلبان نباید به فکر تعویق کنکور باشند.

غلامرضا سلیمی معاون ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تعویق زمان برگزاری آزمون می‌گوید که زمان برگزاری آزمون‌ها در اختیار سازمان سنجش آموزش کشور است و به شورایعالی انقلاب فرهنگی مرتبط نمی‌شود.

علیرضا کریمیان مشاور سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور هم می‌گوید که برنامه زمانی آزمون‌ها بصورت سالانه تهیه و اجرا می‌شود و زمان برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی نیز در اسفند ماه ۱۴۰۲ اطلاع‌‎رسانی شده و در تمامی اطلاعیه‌ها و همچنین دفترچه ثبت‌نام نیز به اطلاع متقاضیان رسیده است.

وی می‌افزاید: با توجه به برنامه زمانی اعلام شده فرایندهای اجرایی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی آغاز شده و این آزمون‌ها در زمان مقرر یعنی روزهای پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

بنابراین، تعویق کنکور ارشد 1404 منتفی است.

تاریخ کنکور ارشد ۱۴۰۴ وزارت بهداشت

به گزارش مسترتست، زمان کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ روزهای ۸ و ۹ خرداد تعیین شده است. زمان ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ نیز نیمه اول بهمن ماه اعلام شده است.

برای دریافت منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ کلیک کنید.

زمان کنکور ارشد روانشناسی ۱۴۰۴ کی است؟

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی می‌توانند هم در کنکور وزارت علوم و هم در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند.

زمان کنکور ارشد روانشناسی وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۴ یکی از تاریخ‌های ۸ و ۹ خرداد و تاریخ کنکور ارشد روانشناسی ۱۴۰۴ وزارت علوم یکی از روزهای ۲ و ۳ اسفندماه است.

زمان ثبت نام کنکور ارشد روانشناسی ۱۴۰۴ برای وزارت علوم از ۲۲ مهرماه است. ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی نیمه اول بهمن خواهد بود.

حذف کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴

گرچه مدتی است موضوع حذف کنکور کارشناسی ارشد بر سر زبان‌ها افتاده، اما با اعلام زمان برگزاری کنکورهای کارشناسی ارشد وزارت علوم و بهداشت، حذف کنکور در سال ۱۴۰۴ منتفی است.

امکان شرکت در دو رشته در آزمون کارشناسی ارشد

داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد می‌توانند در دو رشته امتحانی شرکت کنند؛ به شرطی که یک رشته اصلی و یک رشته شناور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص شرکت در دو رشته کنکور ارشد و رشته های شناور کارشناسی ارشد کلیک کنید.

با توجه به یکپارچه بودن کنکور ارشد، می‌شود در دو رشته در آزمون کارشناسی ارشد سراسری و دانشگاه آزاد شرکت کرد؟

همان‌طور که در بالا گفته شد، تنها امکان شرکت در دو رشته در ازمون ارشد به شرطی وجود دارد که یک رشته اصلی و یکی شناور باشد. نتایج آزمون برای هر رشته هم برای دانشگاه سراسری و هم برای دانشگاه آزاد اعلام می‌شود. بنابراین، نمی‌توان برای دانشگاه سراسری و آزاد به صورت جداگانه رشته انتخاب کرد.

آیا می‌توان در کنکور کارشناسی ارشد در رشته دلخواه شرکت کرد؟

علیرغم این که اعلام شد از سال ۱۴۰۴ امکان شرکت در کنکور ارشد رشته غیرمرتبط در وزارت علوم وجود ندارد، بعدا اعلام شد این موضوع نیاز به بررسی و مطالعه بیشتر دارد و هنوز قطعی نشده است.

در نهایت این مصوبه لغو شد و بنابراین هنوز هم امکان شرکت در کنکور ارشد رشته دیگر وجود دارد.

مطالعه بیشتر: شرکت در کنکور ارشد رشته دیگر

درخصوص آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، مطابق روال گذشته داوطلبان لازم است شرط مرتبط بودن رشته کارشناسی و رشته انتخابی در کنکور ارشد را مطابق دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ رعایت کنند.

تاریخ دقیق کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ کی است؟

زمان دقیق برگزاری آزمون هر رشته در کارت ورود به جلسه کنکور ارشد اطلاع رسانی می شود که به محض انتشار در مسترتست اطلاع رسانی خواهد شد.

احتمال تعویق کنکور ارشد ۱۴۰۴ وجود دارد؟

سازمان سنجش تاکید کرده است که آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم بدون تغییر تاریخ برگزاری و در اسفندماه برگزار خواهد شد.

53 نظرات
یلدا
اردیبهشت 31, 1404 2:35 ب.ظ

سلام من رشته ام علوم تربیتی هست
میتونم ارشد رو ایمنی شناسی بخونم.؟

پریا
اردیبهشت 24, 1404 11:11 ب.ظ

سلام وقتتون بخیر کنکور ارشد انفورماتیک پزشکی‌و تصویربرداری پزشکی امسال ۱۴۰۴ چه زمانی برگذار خواهد شد؟

مهتاب
اردیبهشت 20, 1404 6:40 ب.ظ

سلام من کارشناس رشته رادیولوژی دانشگاه تهران هستم میتونم برای ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی شرکت کنم ؟؟میتونم ازتون مشاوره و کمک بگیرم؟؟

نگار
اردیبهشت 20, 1404 6:55 ب.ظ
پاسخ به  مهتاب

سلام بله می تونید شرکت کنید. رشته های وزارت علوم شرط تجانس ندارند و هر رشته ای که بخواید می تونید انتخاب کنید.
اگر سوالی دارید، اینجا مطرح کنید.

صفاری
اردیبهشت 20, 1404 1:48 ب.ظ

کنکور ارشد هنر 1404 ثبت نام و برگزاری ازمون چه تاریخ

نگار
اردیبهشت 20, 1404 6:57 ب.ظ
پاسخ به  صفاری
بهار
بهمن 11, 1403 1:42 ق.ظ

هیچ گونه پل ارتباطی با سازمان سنجش نداریم تا به تاریخ برگزاری ارشد ۱۴۰۴ اعتراض کنیم

بهار
بهمن 11, 1403 1:38 ق.ظ

تو رو خدا سازمان سنجش زمان ارشد ۱۴۰۴ رو به تعویق بندازید واقعا زود برگزار میشه

سحر
آذر 14, 1402 0:02 ق.ظ

سلام‌ من‌دو‌ازمون‌دکترا و ارشد ثبت‌نام‌ کردم‌الان‌کنکورش‌تو‌یک‌روزه‌بایذ‌چیکار کنم‌لطفا راهنمایی‌کنید؟

ستیا
مهر 29, 1402 4:30 ب.ظ

سلام
ببخشید من که رشته اقتصادم ، برای کنکور کارشناسی ارشد میتونم رشته کامپیوتر یا زبان شرکت کنم ؟؟

امین
مهر 4, 1402 1:58 ب.ظ

سلام.میخوام برای ارشد آهنگسازی شرکت کنم آیا کنکورش امسال تو اسفند ۱۴۰۲برگزار میشه؟

لیلا
شهریور 10, 1402 3:19 ق.ظ

سلام وقت بخیر کنکور امسال میشه ۴۰۲ یا ۴۰۳؟

مریم
اسفند 3, 1401 10:12 ق.ظ

با سلام من در کنکور امسال رشته بیوتکنولوژی کشاورزی شرکت کردم میتونم موقع انتخاب رشته از رشته های باغبانی هم انتخاب کنم؟

مهسا
اسفند 4, 1401 10:50 ب.ظ
پاسخ به  مریم

سلام
خیر فقط میتونید از رشته محل های زیرمجموعه رشته امتحانی خودتون انتخاب کنید.

زهرا
بهمن 29, 1401 4:32 ب.ظ

سلام ببخشید میخواستم بدونم هنوزم مهلتی مونده برای ثبت نام کنکور ارشد؟ من جا موندم از ثبت نام

مهسا
اسفند 4, 1401 10:50 ب.ظ
پاسخ به  زهرا

سلام
بعد از انتشار کارت برید باجه رفع نقص. ممکنه ثبت نام کنند. سال های قبل این اتفاق افتاده

کیمیا
آبان 8, 1401 6:00 ب.ظ

سلام برای کنکور ارشد باید مدارک کارشناسی رو داشته باشیم؟

مهسا
آبان 10, 1401 5:04 ق.ظ
پاسخ به  کیمیا

سلام
خیر نیازی نیست همین که تا اخر شهریور 1401 فارغ التحصیل بشید کافیه.

امینخ
خرداد 23, 1401 11:26 ب.ظ

سلام من برای رشته طراحی فرش میخوام کنکور بدم چیکار باید بکنم

سارا
اردیبهشت 31, 1401 0:02 ق.ظ

سلامـببخشید من کارشناسی ارشد باستانشاسی شرکت کردم ، فکر گردم پیامک میاد برای گرفتن و پرینت کارت ورود به جلسه امتخان ، حالا نمیدونم آیا امتحان تمام شد ، نمیدونم کجا کارت را پرینت باید میکردم یعنی زمان آزمون کارسناسی ارشد باستان شناسی گذشت ؟؟؟

زهره
اردیبهشت 27, 1401 9:13 ب.ظ

سلام رشته کارشناسی منوبایدعلوم تربیتی مینوشتم اشتباه مشاوره نوشتمه مشکلی داره برا اکنکورارشد؟بایدچکارکرد؟

درسا
اردیبهشت 26, 1401 10:04 ق.ظ

ساعت برگزاری کنکورارشد چه ساعتیه؟

ناشناس
اردیبهشت 24, 1401 9:26 ق.ظ

من شهرستانم خواهرشوهرم فوت شده وپنجشنبه چهلمش است می خواستم بدونم اگرآزمون چهارشنبه است برنامه ریزی برای رفتن همراه شوهرم کنم ولی متاسفانه معلوم نیست دقیقا زمان آزمون رشته انسانی کیه؟؟؟!!

مریم
اردیبهشت 24, 1401 2:26 ق.ظ

عریزم باجه رفع نقص کدوم قسمت هست

میرزایی
اردیبهشت 23, 1401 0:12 ق.ظ

سلام ایا اولین گروه ازمون ارشد گروه علوم انسانی هستند تاریخ ۲۸ارديبهشت

مهسا
اردیبهشت 23, 1401 10:40 ب.ظ
پاسخ به  میرزایی

سلام
تاریخ دقیق کنکور ارشد هر رشته بر روی کارت ورود به جلسه اعلام میشه.

مریم
اردیبهشت 22, 1401 7:10 ق.ظ

سلام متاسفانه از کنکور جا موندم فکر کردم مثل پارسال هست بازهم امکان داره دوباره ثبت نام بشه

مهسا
اردیبهشت 23, 1401 10:40 ب.ظ
پاسخ به  مریم

سلام
برید باجه رفع نقص ممکنه امکان ثبت نام وجود داشته باشه

مریم
اردیبهشت 24, 1401 2:56 ق.ظ
پاسخ به  مهسا

دیدم باجه رو نمی شه،عجب مملکتل

مریم
اردیبهشت 24, 1401 4:00 ق.ظ
پاسخ به  مهسا

عزیزم من رفتم باجه رفع نقص هیچی نبود نمی ه بیشتر راهنمایی کنید

نازی
اردیبهشت 21, 1401 11:37 ب.ظ

سلام کنکور ارشد رشته مهندسی عمران چه زمانی برگزار میشود

ایمان
اردیبهشت 21, 1401 8:03 ب.ظ

آخه چرا اطلاع دقیقی راجب تاریخ آزمون رشته ها مختلف نمیگن

پونه
اردیبهشت 19, 1401 10:17 ب.ظ

واقعا باید خسته نباشید گفت برای برنامه ریزی به این دقیقی برای کنکور ارشد🤕یعنی برای این که بفهمم چه روزی کنکور رشته ی من برگزار میشه باید تا ۲۶ اردیبهشت که کارت صادر میشه صبر کنم !!! آخه کجای دنیا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Atefe
اردیبهشت 20, 1401 8:22 ب.ظ
پاسخ به  پونه

اینجا ایران است🥲🥲😁

ایمان
اردیبهشت 21, 1401 8:04 ب.ظ
پاسخ به  پونه

👏👏

ساره
اردیبهشت 19, 1401 12:13 ب.ظ

برگزاری آزمون ارشد به فاصله کمتر از یکسال غیر قانونیه پس مطمئن باشید آزمون به تعویق می افته و آخر تیر ماه برگزار میشه

مریم
اردیبهشت 24, 1401 4:04 ق.ظ
پاسخ به  ساره

من فکر کردم مثل پارسال هست ثبت نام نکردم

Razieh salavati
اردیبهشت 10, 1401 4:06 ب.ظ

چرا تداخل زمانی بین وزارت علوم و پزشکی هست ؟چرا فاصله یکساله بین دو کنکور رعایت نشده ؟ این با قانون مغایرت داره. حتی ۲۱ روز هم تاخیر نداره. وزیر علوم موظف هست کنکور ۱۴۰۱ را به تاخیر ۲۱ روزه مطابق قانون بابت شرایط متفاوت کشور بندازه.

مختاری
آبان 29, 1400 11:10 ق.ظ

سلام ازمونکارشناسی ارشد سراسری وازادی یکروز است و یک ازمون داره ؟

مهسا
آذر 27, 1400 1:02 ق.ظ
پاسخ به  مختاری

سلام
بله کنکور ارشد سراسری و دانشگاه ازاد ادغام شده و همزمان برگزار میشه

محمد
آبان 22, 1400 7:31 ب.ظ

سلام
رشته درسی کارشناسیم کامپیوتر نرم افزار هست و قصد دارم به دلیل شرایط کارم کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه ازاد بخونم ـ واقعا نمیدونم چی باید بخونم راهنمایی میفرمایید

یوسف بلوچ
مهر 27, 1400 2:36 ب.ظ

هرسال با کلی مطالعه امتحان میدم ویواش یواش سوالات کنکور را حفظ میشم بازم آخر سر در انتخاب رشته مردود میشم،هزینه درس خواندن در خارج کشور را هم ندارم.،

رهگذر
مهر 10, 1400 11:45 ب.ظ

من برای تابستون سال اینئه درسم تموم میشه
میشع ایا برای کنکور شرکت کنم یا باید برای سال 1402 اماده بشم؟

مهسا
مهر 15, 1400 8:36 ب.ظ
پاسخ به  رهگذر

سلام
شما اگه تا اخر شهریور 1401 درستون تموم بشه میتونید کنکور ارشد 1401 شرکت کنی و اگه تا اخر شهریور 1401 درستون تموم بشه میتونید کنکور ارشد 1401 شرکت کنید.

Shayan
مهر 2, 1400 1:46 ق.ظ

سلام ،من همش دو هفتس شروع کردم ب خوندن ،بکوب دارم میخونم ،بنظرتون میشه تموم کنم تا اردیبهشت ؟ کم نیست هفت ماه ؟ ادمین توروخدا جواب بده

مهدی
مهر 2, 1400 4:52 ب.ظ
پاسخ به  Shayan

اگر همین طور که گفتی ادامه بدی مطمئن باش قبول میشی حتی بعضی ها در عرض 5ماه بهترین رتبه را به دست آوردند

G
مهر 3, 1400 8:15 ب.ظ
پاسخ به  Shayan

خیر کمترشم میشه

محمد
شهریور 28, 1400 1:10 ب.ظ

سلام ، وقت بخیر ، من این ترم تازه ارشدم شروع میشه ، میتونم آزمایشی تو کنکور دکترا شرکت کنم ؟

مهدی
شهریور 28, 1400 8:21 ب.ظ
پاسخ به  محمد

حاجی بذار عرق ارشد خشک بشه بعد به فکر دکترا باش…

Ali
اسفند 18, 1400 4:02 ب.ظ
پاسخ به  مهدی

موافقم😂

Hg
شهریور 29, 1400 11:44 ب.ظ
پاسخ به  محمد

فکر نمیکنم واحدی هنوز نگذروندید ک

علیرضا
مهر 4, 1400 6:49 ب.ظ
پاسخ به  محمد

بستگی به رشته داره.
اگر مواد امتحانی ارشد و دکتری یکی باشه حرکت مفیدی هست، مثل رشته ی مهندسی برق که منابع ارشد و دکتری یکی هست. فقط بعدش انتخاب رشته نکن که محروم میشی! صرفا برای سنجیدن رتبه شرکت کن!

ناشناس
اردیبهشت 5, 1401 9:59 ب.ظ
پاسخ به  علیرضا

🤣👌