درصد و رتبه قبولی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی

اطلاع از درصد و رتبه های قبولی کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به داوطلبان این رشته کمک می‌کند تا برنامه ریزی بهتری برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد داشته باشند.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

چرا درصد و رتبه های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سالیان گذشته مهم است؟

به عنوان یک داوطلب امتحان کارشناسی ارشد، وقتی می‌خواهید برای مطالعه برای این آزمون برنامه ریزی کنید، ممکن است این سوال برایتان مطرح باشد که برای کسب رتبه دلخواهم در کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی باید چه درصدهایی کسب کنم؟

سرفصل های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در دفترچه ثبت نام آزمون ارشد ۱۴۰۲ اعلام شده است. اما تا این جای کار شما فقط می‌دانید که سوالات کنکور ارشد از چه دروسی مطرح خواهد شد.

در مرحله بعد لازم است به سراغ منابع کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی بروید. ممکن است فرصت کافی برای مطالعه همه منابع را نداشته باشید، در این حالت با بررسی سوالات کنکور ارشد سال‌های گذشته و پرس و جو از داوطلبان سال‌های قبل مهم‌ترین منابع را شناسایی کنید.

یک موضوع دیگر هم می‌تواند در اولویت‌بندی منابع موثر باشد. با بررسی درصدها و رتبه های داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در سال های گذشته ممکن است به این جمع بندی برسید که برای هر درس چقدر لازم است وقت بگذارید تا به رتبه مدنظر خود دست پیدا کنید.

علاوه بر این، با نزدیک شدن به زمان کنکور ارشد ۱۴۰۲، طبیعتا کم کم به سراغ جمع بندی و تست زنی خواهید رفت. موقعی که تست‌های کنکور ارشد سال‌های قبل را می‌زنید، می‌توانید درصد خود را محاسبه کنید و سپس با توجه به درصدها ببینید رتبه احتمالی شما در کنکور چند می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه محاسبه درصد در کنکور ارشد کلیک کنید.

پس از شرکت در کنکور و انتشار سوالات کارشناسی ارشد نیز داوطلبان می‌توانند با بررسی پاسخنامه کلیدی، درصد کسب‌شده در هر یک از دروس امتحانی را محاسبه کنند. در این شرایط نیز با توجه به درصدهای کسب‌شده و نمونه کارنامه درصد و رتبه های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سال‌های قبل، داوطلبان می‌توانند رتبه خود را حدس بزنند.

تاثیر معدل در کنکور ارشد

بر اساس اعلام سازمان سنجش، تأثیر معدل در رتبه کنکور کارشناسی ارشد ۲۰ درصد است. ضمن این که این تأثیر بیست درصدی معدل به صورت تراز اعمال خواهد شد.

درخصوص نحوه محاسبه معدل مؤثر اطلاعات دقیقی از سوی سازمان سنجش اعلام نشده است؛ تنها موضوع قطعی در این خصوص این است که معدل مؤثر داوطلبان کنکور ارشد، عموماً با معدل کسب‌شده در مقطع کارشناسی متفاوت است که به نظر می‌رسد مهم‌ترین آیتم در این خصوص سطح دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی است.

با توجه به این که اولا معدل رقبای شما مشخص نیست و ثانیا سازمان سنجش درخصوص نحوه محاسبه معدل موثر شفاف‌سازی نکرده و این موضوع هم در تخمین رتبه کنکور ارشد موثر است، محاسبه رتبه دقیق اندکی دشوار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص تاثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد کلیک کنید.

نمونه کارنامه کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به همراه درصد و رتبه

در جداول زیر، برخی از کارنامه های ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سال های گذشته به همراه رتبه، تراز و درصدهای دروس کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی قرار داده شده است.

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ (سهمیه آزاد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۱۱۹۸۶۹۳/۳۳۰۸۸/۳۳۵۱/۶۷۶۰/۸۳۶۱/۴۰
۲۲۹۵۴۷۷۵/۵۶۰۸۱/۶۷۷۸/۳۳۴۱/۶۷۲۱/۰۵
۲۶۲۷۷۱۸۷۰۸/۳۳۴۶/۶۷۲۶/۶۷۳۳/۳۳۵۰/۸۸
۴۴۴۶۶۳۲۳۲۳/۳۳۰۵۱/۶۷۵۳/۳۳۱۷/۵۰۳۵/۰۹
۵۵۵۸۶۱۴۸۰۰۵۳/۳۳۴۸/۳۳۳۵۲۲/۸۱
۶۰۶۴۵۹۴۴۱۵/۵۶۰۶۵۴۰۱۶/۶۷۲۶/۳۲
۷۵۷۹۵۷۱۱۳۸/۸۹۰۴۸/۳۳۳۸/۳۳۱۲/۵۰۲۶/۳۲
۷۷۸۱۵۶۸۶۰۰۴۱/۶۷۵۵۲۰/۸۳۲۲/۸۱
۷۹۸۳۵۶۵۷۰۰۵۰۵۶/۶۷۲۴/۱۷۱۵/۷۹
۸۹۹۵۵۴۸۹۰۵۳۳/۳۳۴۱/۶۷۱۷/۵۰۲۶/۳۲

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۰ (سهمیه آزاد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۷۲۸۶۵۸۰۲۶۶.۶۷۰۴۱.۶۷۱۱.۶۷۲۷.۵۱۳.۳۳
۱۲۴۱۴۸۵۱۰۳۳.۳۳۰۲۵۵۶.۶۷۲۲.۵۲۸.۳۳
۲۵۴۲۸۶۴۱۳۷۱۱.۱۱۶.۶۷۲۶.۶۷۴۰۱۳.۳۲-۴۶.۶۷
۴۶۰۵۱۷۳۴۳۵۳.۳۳۰۴۶.۶۷۳۰۶.۶۷۱۰
۵۹۱۶۷۱۳۱۸۷۰۰۳۵۲۰۳.۳۳۱۸.۳۳
۶۹۱۷۹۲۳۰۰۶۵.۵۵-۱.۶۷۱۱.۶۷۱۳.۳۳۱۱.۶۷۱۵
۷۶۷۸۷۴۲۹۱۲۰۰۵۲۳.۳۳۲۰.۸۳۰
۹۷۷۱۱۱۵۲۶۵۱۳.۳۳۰۲۸.۳۳۱.۶۷۲.۵۶.۶۷
۱۱۱۱۱۲۶۵۲۵۲۹۶.۶۶-۰۳.۳۳۱۰۱۱.۶۷۳.۳۳
۱۵۷۳۱۷۹۹۲۱۱۶۰۰۲۰۳.۳۳۳.۳۳۰

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۰ (سهمیه ۵ درصد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۲۹۲۷۹۴۱۷۹۰۰۳۶.۶۷۲۰۱۴.۱۷۴۳.۳۳
۹۴۸۸۵۲۹۰۱۰۰۱۸.۳۳۳.۳۳۱۶.۶۷۱۰
۱۳۸۱۳۱۹۲۴۷۹۲.۲۱-۰۱۸.۳۳۳۳.۳۳۱.۶۶-۱.۶۷

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه آزاد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۱۴۰۱۵۶۴۷۶۸۰۰۲۰۲۰۲۶.۶۷۲۱.۶۷
۲۰۶۲۳۱۴۱۶۰۶.۶۷۲۰۰۲۰۱۳.۳۳۲۰
۲۳۱۲۵۷۴۰۱۴۰۰۳۳.۳۳۲۶.۶۷۹.۱۷۳۰
۲۳۴۲۶۰۴۰۰۲۲۶.۶۷۰۰۶.۶۷۱۰.۸۳۲۵
۲۷۷۳۰۶۳۷۸۴۳.۳۳۶.۶۷۱۸.۳۳۱۱.۶۷۲۰.۸۳۶.۶۶-
۳۶۱۴۰۴۳۵۰۸۰۶.۶۶-۱۰۱۳.۳۳۱۷.۵۶.۶۷
۸۰۹۸۹۱۲۶۲۱۰۰۱۵۵۰۲۱.۶۷
۸۲۲۹۰۵۲۶۰۵۳۱.۱۱۰۰۰۰۰
۸۷۶۹۶۸۲۵۳۴۱۲.۲۲۶.۶۷۱۰۱.۶۷۰.۸۳۸.۳۳
۹۱۷۱۰۱۷۲۴۸۴۰۰۰۲۵۵۱۱.۶۷
۹۶۲۱۰۶۷۲۴۴۷۵.۵۶۰۱.۶۷۱۶.۶۷۲.۵-۸.۳۳
۱۰۱۱۱۱۲۴۲۳۹۴۰۰۸.۳۲-۳.۳۳۵۱۳.۳۳
۱۰۳۰۱۱۴۹۲۳۶۶۷.۷۸۰۵۱۸.۳۳۳.۳۳۳.۳۳
۱۱۵۷۱۲۸۸۲۲۵۸۸.۸۹۰۱.۶۷۰۵۳.۳۳
۱۶۱۵۱۸۰۴۱۸۴۷۴.۴۳-۵-۱۳.۳۳۱.۶۷۰۶.۶۶-
۱۶۸۸۱۸۸۴۱۷۸۵۸.۸۹۰۰۰۰۱.۶۶-

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۵ درصد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۲۴۲۲۹۴۱۷۳۳.۳۳۰۳۳.۳۳۳۰۱۳.۳۳۱۰
۳۸۳۹۹۳۵۱۷۱.۱-۰۱۱.۶۷۳۶.۶۷۴.۱۷۲۰
۴۰۴۲۱۳۴۶۸۳۳.۳۳۰۳.۳۳۵-۱۳.۳۳۸.۳۳
۷۳۹۱۰۲۶۰۱۱.۱-۰۱۵۳۱.۶۷۶.۶۶-۰
۹۳۱۱۰۸۲۴۰۹۲۴.۴۴۰۰۱.۶۷۰.۸۳۰
۱۵۸۱۹۴۲۱۷۴۷۲.۲۲۰۳.۳۲-۶.۶۶-۴.۱۷۱.۶۷

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۲۵ درصد)

(کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۳۹۱۷۷۷۱۸۶۸۷.۷۷-۱۶.۶۷۶.۶۶-۶.۶۷۱۵.۸۲-۶.۶۷

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه آزاد)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۱۸۲۰۷۴۴۱۴۰۰۵۳.۳۳۴۳.۳۳۴۴.۱۷۲۶.۶۷
۴۴۵۰۶۳۴۵۰۲۵۲۶.۶۷۲۶.۶۷۲۵.۶۴۴۱.۶۷
۴۷۵۴۶۲۴۵۰۰۳۰۴۳.۳۳۴۵.۳۵۱.۶۷
۱۸۴۲۰۶۴۵۱۵۰۰۳۶.۶۷۵۲۸.۲۱۲۵
۲۶۰۲۸۹۴۰۵۳۱۰۱۸.۳۳۶.۶۷۲۰.۵۱۱۸.۳۳
۲۷۸۳۱۰۳۹۷۳-۱.۱۰۲۸.۳۳۲۵۱۳.۶۸۳۰
۲۷۹۳۱۱۳۹۷۱-۱۱.۱۲۰۶.۶۷۶.۶۷۱۷.۹۵۲۰
۳۳۲۳۶۸۳۷۹۰-۸.۸۸۰۸.۳۳۲۵۲۴.۱۷۲۳.۳۳
۴۲۶۴۷۷۳۴۹۹۲۲.۲۲۰۲۱.۶۷۱۰۹.۴۰
۴۳۹۴۹۱۳۴۶۲-۲.۲۱۰۱۰۱۶.۶۷۲۰.۵۱۵
۴۵۵۵۱۰۳۴۲۷۴.۴۴۰۱۳.۳۳۱۳.۳۳۱۱.۱۱۲۳.۳۳
۴۷۶۵۳۳۳۳۸۲۱۷.۷۸۰۰۱۵۱۴.۱۷۰
۵۰۴۵۶۳۳۳۰۱۴.۴۴۰۱۸.۳۳۳.۳۳۲۲.۲۲۲۰
۵۰۶۵۶۵۳۲۹۹۲.۲۲۰۶.۶۷۳۳.۳۳۵.۱۳۳۰
۵۴۵۶۰۵۳۲۴۹۷.۷۸-۲۰۱۵۳۶.۶۷۴.۲۷۵
۵۶۶۶۲۸۳۲۰۹۱.۱۱۵۲۶.۶۷-۱۱.۶۶۱۵.۳۸۱.۶۷
۵۸۳۶۴۹۳۱۹۰۰۰۲۶.۶۷۱۵۱۱.۱۱۸.۳۳
۶۸۲۷۶۰۲۹۹۹۳.۳۳۳.۳۳۱۱.۶۷۱۸.۳۳۱۲.۸۲-۶.۶۶
۷۴۵۸۲۸۲۸۹۶۰۸.۳۳۳۳.۳۳۱۶.۶۷-۰.۸۴۱.۶۷
۷۶۹۸۵۳۲۸۶۹۲۴.۴۴۰۱۸.۳۳۱.۶۷۰.۸۵۰
۹۶۵۱۰۶۱۲۶۳۸۱۶.۶۷۰۸.۳۳۸.۳۳۳.۳۳۱۳.۳۳
۹۹۵۱۰۹۲۲۶۱۰۱۰۳.۳۳-۱۰-۱.۶۶۱۰.۲۶۱۶.۶۷
۱۰۸۰۱۱۸۹۲۵۲۷-۲.۲۱۰۸.۳۳۵۱۴.۵۳۰
۱۳۴۹۱۴۹۳۲۳۰۹۲.۲۲۰۳.۳۳۶.۶۷۷.۶۹
۱۵۲۰۱۶۸۳۲۱۸۷۰۰۱۵-۳.۳۲۵.۱۳۱۰
۱۶۸۳۱۸۶۳۲۰۹۹۱.۱۱۰۸.۳۳-۲۰۳.۴۲۵
۱۹۴۹۲۱۵۷۱۹۳۱۰۰-۶.۶۶-۱۰۶.۸۴۱۵
۲۳۶۸۲۵۸۲۱۶۷۲۰۰-۱.۶۶۰-۱.۷۱۵

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۵ درصد)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۱۷۱۲۷۵۰۸۱۰۰۳۸.۳۳۳۳.۳۳۲۶.۵۳۰
۶۵۷۸۰۲۹۶۶۱۸.۸۹۰۰۸.۳۳۹.۴۶.۶۷
۹۸۱۲۸۱۲۴۵۴۰۰۱.۶۷۶.۶۷۱۴.۵۳۸.۳۳
۱۲۲۱۵۹۳۲۲۴۹۱۱.۱۱۰۱۰۱.۶۷-۰.۸۴-۳.۳۲

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷ (سهمیه آزاد)

رتبهتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۲۲۷۲۶۴۱۲.۲۲۰۶۸.۳۳۳۵۵۰۸.۳۳
۴۸۶۴۸۱۱۷.۷۸۵۴۳.۳۳۲۵۳۷.۵۲۶.۶۷
۱۳۵۵۲۱۹۰۵۴۱.۶۷۲۰۳۰.۸۳۰
۲۰۹۴۵۲۱-۲.۲۱۰۲۳.۳۳۳۰۲۷.۵۱۶.۶۷
۲۵۴۴۲۹۲۰۰۴۸.۳۳۲۳.۳۳۱۹.۱۷۰
۳۴۸۳۹۵۸-۵.۵۵۰۱۳.۳۳۱۵۲۷.۵۵
۴۰۶۳۷۵۴۱۶.۶۷۰۱۱.۶۷۱۰۱۷.۵۲۳.۳۳
۵۲۳۳۴۱۴۰۰۲۵۱۰۱۰.۸۳۱۵
۶۳۶۳۲۲۹۱۲.۲۲۰۲۵۲۵-۳.۳۲۸.۳۳
۷۹۳۳۰۲۲-۲۰-۶.۶۶۰۲۶.۶۷۱۰۲۶.۶۷
۹۰۵۲۹۱۶۲۴.۴۴۰۱۰۰.۸۳۱۵
۱۳۵۹۲۵۵۹۲.۲۲۰۶.۶۷۳.۳۳۵.۸۳۸.۳۳
۱۶۰۵۲۳۹۸۱۵.۵۶۲۰۶.۶۷-۶.۶۶-۱۰-۲۰
۱۸۳۹۲۲۷۳۳.۳۳۰-۳.۳۲۱.۶۷۳.۳۳۲۱.۶۷
۲۵۹۹۱۹۲۵-۱.۱۵۵۸.۳۳-۵.۸۲-۱.۶۶
۳۳۰۵۱۵۳۳۰-۳.۳۲-۶.۶۶۵-۲.۵۳.۳۳

نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷ (سهمیه ۵ درصد)

رتبهرتبه کشوریتراززبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲)ریاضیات (ضریب ۲)شیمی مواد غذایی (ضریب ۲)میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲)تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴)اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲)
۱۵۱۸۱۶۱۸۲۴۴۷۲۱.۱۱۰۵۰۳.۳۳۰
۲۵۲۳۲۶۲۳۱۹۵۲۷.۷۸۰۱۳.۳۳-۱.۶۶۰۰
 
ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۱ دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
Avita
آبان ۲۰, ۱۴۰۲ ۱۰:۳۸ ق٫ظ

چرا من با رتبه ی ۳۰۰ یا دویست هیجا رو نمیارم!؟؟ اینا چجوری قبول شدن
معدلمم ۱۷و خوردی هست