پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/
روان آموز

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ رایگان + ۷ نکته مهم

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴؛ به صورت کاملاً رایگان از سوی وب‌سایت مسترتست در این صفحه ارائه می گردد.


میترسی از اخبار کارشناسی ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام بشی …


انتخاب رشته نادرست در مقطع کارشناسی ارشد منجر به از بین رفتن فرصت‌ها جهت پذیرش نهایی می‌شود. بنابراین، در این صفحه ضمن ارائه نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد که می‌تواند کمک خوبی برای داوطلبان باشد، خدمات مشاوره رایگان انتخاب رشته ارشد نیز ارائه می‌شود.

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد

انتخاب رشته کارشناسی ارشد آن قدر مهم است که می‌تواند سرنوشت داوطلبان را عوض کند:

  • ممکن است در کنکور کارشناسی ارشد رتبه خوبی کسب کرده باشیم، اما بدون توجه به ظرفیت‌ها فقط دانشگاه‌های سطح ۱ را انتخاب کنیم و شانس پذیرش را از دست بدهیم.
  • عکس موضوع هم ممکن است رخ دهد، ممکن است رتبه خوبی داشته باشیم، اما با تصور این که دانشگاه‌های سطح ۱ قبول نمی‌شویم، اصلاً آن‌ها را انتخاب نکنیم.
  • ممکن است رتبه خیلی خوبی نداشته باشیم و انتخاب رشته نکنیم، در حالی که می‌توانستیم در برخی دانشگاه‌ها قبول شویم.

با خواندن این مقاله و طرح سوالات خود در بخش نظرات، خواهید توانست به بهترین شکل در کنکور کارشناسی ارشد انتخاب رشته کنید.

فرایند انتخاب رشته کارشناسی ارشد

قابل توجه است که چند سالی است آزمون کارشناسی ارشد سراسری و دانشگاه آزاد ادغام شده است؛ یعنی برای قبولی در همه دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی، مجازی و دانشگاه آزاد لازم است در آزمونی که سازمان سنجش برگزار می‌کند شرکت کنید. در ادامه نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش برای همه دوره‌ها / دانشگاه‌ها اعلام می‌شود.

 بعد از اعلام نتایج اولیه، باید انتخاب رشته دانشگاه آزاد را به صورت مجزا انجام دهید. در واقع داوطلبان کنکور ارشد در صورت تمایل می‌توانند دو فرم انتخاب رشته تکمیل کنند:

  • فرم انتخاب رشته ارشد سراسری در سایت سازمان سنجش

  • فرم انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد

پذیرش کارشناسی ارشد

با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش به صورت خودکار داوطلب دانشگاه آزاد هم محسوب می‌شوید و نیازی به انتخاب گزینه خاصی نیست. فقط باید انتخاب رشته دانشگاه آزاد را هم انجام دهید و هزینه انتخاب رشته را بپردازید.

اگر علاقه‌مند به انتخاب رشته کارشناسی ارشد پیام نور و غیرانتفاعی باشید، لازم است بعد از اعلام نتایج اولیه، کارت علاقه‌مندی انتخاب رشته پیام نور و غیرانتفاعی را جداگانه در سایت سازمان سنجش خریداری کنید. سپس می‌توانید این دانشگاه‌ها را هم در فرم انتخاب رشته خود وارد کنید.

 انتخاب رشته ارشد سراسریانتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
دوره‌ها / دانشگاه‌هاروزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازیدانشگاه آزاد
هزینه انتخاب رشتهفقط برای پیام نور و غیرانتفاعی لازم است کارت خریداری شود.بله هزینه دارد.
سایت انتخاب رشتهsanjesh.orgazmoon.org
دفترچه انتخاب رشتهیک دفترچه برای کلیه دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی (انتشار از سوی سازمان سنجش)دفترچه مجزا از دفترچه سازمان سنجش (انتشار از سوی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد)
تعداد انتخاب رشته۱۰۰ رشته‌محل۱۰۰ رشته‌محل

زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴

پس از این که نتایج کنکور کارشناسی ارشد اعلام می‌شود، با فاصله کوتاهی انتخاب رشته کارشناسی ارشد شروع می‌شود.

زمان انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ سراسری دهه دوم خردادماه اعلام شده است. اما زمان انتخاب رشته ارشد ازاد هنوز اعلام نشده است.

زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ سراسریدهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۴ سراسریدهه دوم خرداد ۱۴۰۴
زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد آزاد  ۱۴۰۴دهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد آزاد ۱۴۰۴دهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان اعلام نتایج نهایی ارشد ۱۴۰۴ سراسری و آزادشهریورماه ۱۴۰۴

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

داوطلبان عزیز می‌توانند با مراجعه به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ نسبت به مشاهده دانشگاه‌های پذیرنده کارشناسی ارشد رشته خود در دوره های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی و نیز ظرفیت پذیرش اقدام کنند.

سپس به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و با توجه به اولویت‌ها و معیارهای خود نسبت به ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته‌محل اقدام کنند.

همچنین داوطلبان دانشگاه آزاد می‌توانند واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش در رشته خود را در دفترچه انتخاب رشته ارشد آزاد ۱۴۰۴ بررسی کنند.

سپس به سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد مراجعه کرده و بعد از پرداخت هزینه انتخاب رشته، نسبت به ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته‌محل اقدام کنند. برای انتخاب رشته این دانشگاه نیاز به کد دسترسی انتخاب رشته ارشد دانشگاه‌ آزاد دارد. با استفاده از این که زیر کارنامه اعلام نتایج اولیه ارشد درج شده و کد ملی خود می‌توانید وارد سامانه انتخاب رشته دانشگاه آزاد شوید.

نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۴

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به مطلب راهنمای انتخاب رشته ارشد بزنید.

ترتیب اولویت انتخاب رشته ارشد

ترتیب اولویت های انتخابی در فرم اینترنتی انتخاب رشته اثری در کمتر یا بیشتر شدن شانس قبولی شما ندارد.

هر اولویتی در فرم انتخاب رشته که نمره لازم را کسب کرده باشید، قبول می‌شوید چه انتخاب اولتان باشد و چه انتخاب آخرتان! فقط یادتان باشد که در صورت قبولی در یک رشته محل، انتخاب های بعدی شما از بین خواهد رفت و بالاترین اولویتی که قبول شوید ملاک است.

۷ نکته مهم در انتخاب رشته کارشناسی ارشد

فرایند انتخاب رشته کارشناسی ارشد سراسری و دانشگاه آزاد مجزا از یکدیگر است. اما برای انتخاب رشته دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی لازم است در قالب فرم انتخاب رشته در سایت سازمان سنجش اقدام نمایید.

نکات مهم انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۴

۱- علاقه، علاقه و علاقه

مهم‌ترین اصل در انتخاب رشته ارشد علاقه است. شما باید گرایش و دانشگاهتان را دوست داشته باشید تا بتوانید هم دوران تحصیلی خوبی را سپری کنید و هم در آینده، شغلی مناسب پیدا کنید. ترتیب انتخاب رشته تأثیری در بالا و پایین رفتن شانس قبولی شما ندارد، پس به ترتیب علاقه انتخاب رشته کنید.

این بدین معنی است که سامانه انتخاب رشته در هرمجموعه امتحانی و گرایش، اول رتبه داوطلب را بررسی می ‌نماید، یعنی پس از اینکه به رتبه داوطلب رسید انتخاب‌های وی به ترتیب بررسی و قبولی به فرد اعلام می‌گردد.

نکته قابل توجه در اینجا این است که بسیاری از داوطلبان فکر می‌کنند اگر کد رشته‌ای در گزینه اول انتخاب رشته زده شود شانس آن بیشتر است و رفته رفته از شانسشان کم می‌شود که این تفکر کاملاً نادرست بوده و انتخاب اول تاثیری در افزایش شانس نداشته و در سیستم دانشگاه سراسری و حتی آزاد فقط علاقه مطرح می شود و سامانه پس از رسیدن به رتبه شما، همه انتخاب‌ها را از بالا شروع کرده و اولین موردی که در آن قبول شوید را به شما اعلام می‌کند.

۲- منطقی انتخاب رشته کنید.

در هنگام انتخاب رشته کارشناسی ارشد، فقط رشته‌محل‌هایی که فکر می‌کنید شانس دارید را انتخاب نکنید. دانشگاه‌هایی که سطح پایین‌تر هستند را نیز مدنظر داشته باشید. ممکن است رقبایی که رتبه بهتری دارند، به صورتی انتخاب رشته کنند که شانس قبولی در یک دانشگاه را از دست بدهید. بنابراین ریسک نکنید.

البته توجه کنید که چون شما ۱۰۰ انتخاب دارید، حتماً انتخاب‌های بلندپروازانه هم داشته باشید. اما از انتخاب‌های منطقی و نیز انتخاب دانشگاه‌هایی که در بدترین حالت نیز شانس قبولی دارید، غافل نشوید.

۳- برای انتخاب رشته‌های دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام نور اقدام کنید

با شروع انتخاب رشته، امکان تهیه کارت اعتباری جهت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام نور وجود دارد. در این بازه زمانی فرصت دارید کارت را خریداری کرده و نسبت به انتخاب رشته این دانشگاه‌ها اقدام کنید.

۴- اگر جزو رشته‌های خاص هستید، این نکته را بخوانید.

در رشته‌های خاصی که دارای آزمون عملی یا پروژه هستند، قبولی نهایی حاصل از نمره آزمون کتبی و نمره امتحان عملی است. بنابراین اگر داوطلب این رشته‌ها هستید، انتخاب رشته متنوع‌تری داشته باشید. چرا که نمره امتحان عملی در دست اساتید است و هر اتفاقی ممکن است بیفتد. بنابراین حتی اگر رتبه خیلی خوبی کسب کرده‌اید، دانشگاه‌های سطح ۲ و ۳ را نیز مدنظر داشته باشید.

بر اساس اعلام سازمان سنجش، با توجه به مصوبه یازدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در تاریخ ۲۴ فروردین ۹۸ برای داوطلبانی که در دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) مجاز نشوند و یا در فرم انتخاب رشته خود رشته محل‌های دوره‌های غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، پیام نور و مجازی را درج کنند و یا برای انتخاب رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند، آزمون عملی برگزار نخواهد شد.

۵- محرومیت از کنکور حتی در صورت قبولی در دوره روزانه کنکور ارشد حذف شده است.

اگر چه در حال حاضر حتی پذیرفته‌شدگان نهایی دوره روزانه نیز از شرکت در آزمون ارشد محروم نمی‌شوند، اما اگر واقعا رشته‌محلی را دوست ندارید و یا امکان تحصیل در آن دانشگاه را ندارید، بهتر است انتخابش نکنید. چون ممکن است شانس پذیرش را از افرادی بگیرید که قبولی در آن دانشگاه برایشان ارزشمند و مهم است.

۶- بی‌خیال نرم‌افزارهای انتخاب رشته شوید.

این دست نرم‌افزارها به صورت ماشینی، بدون در نظر داشتن ظرفیت کارشناسی ارشد و نیز شرایط خاص شما و تنها بر اساس رتبه‌های قبولی سال قبل، برای شما انتخاب رشته می‌کنند. بنابراین بهتر است به جای استفاده از این انتخاب رشته ماشینی، برای انتخاب رشته، از کمک مشاور انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک بگیرید.

۷- سهمیه در پذیرش کارشناسی ارشد را جدی بگیرید.

با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های مختلف در پذیرش کارشناسی ارشد، کسانی که دارای سهمیه هستند، شانس خوبی برای قبولی دارند. بنابراین این داوطلبان با توجه به ظرفیت سهمیه لازم است انتخاب رشته کنند تا شانس خود را از دست ندهند.

چند تذکر مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد

  • تعداد ویرایش‌های انتخاب رشته کارشناسی ارشد محدود می‌باشد و در صورت اتمام تعداد دفعات ویرایش، هیچگونه تغییری در لیست قابل انجام نیست. بنابراین توصیه می‌کنیم با کمک مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد به درستی انتخاب‌های خود را انجام دهید تا نیاز به ویرایش چندباره نداشته باشید.
  • داوطلبانی که در دو رشته شرکت کرده بودند باید تمامی انتخاب‌های خود را در فرم انتخاب رشته سنجش به ترتیب علاقه و اولویت رشته در کنار هم وارد کنند و انتخاب‌های آنها نیز در کل صد انتخاب خواهد بود و انتخاب رشته جداگانه‌ای نخواهند داشت.

تخمین انتخاب رشته ارشد

برای تخمین این که چه دانشگاه هایی شانس قبولی دارید و چطور انتخاب رشته کنید، لازم است موارد زیر را مدنظر داشته باشید:

  • شرایط و اولویت‌های شما چیست؟ آیا با پرداخت شهریه مشکلی ندارید؟ اولویت شما کدام دانشگاه است؟ کجا زندگی می‌کنید و آیا برایتان مهم است که در شهر محل سکونتتان تحصیل کنید؟

  • به ظرفیت پذیرش هر دانشگاه توجه کنید.

  • رتبه های قبولی آزمون کارشناسی ارشد در سال های قبل کمک خوبی برای شماست.

رتبه های قبولی کارشناسی ارشد سال‌های گذشته

برخی از رتبه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد سال‌های گذشته رشته‌های مختلف در لینک زیر ارائه شده است.

بررسی این رتبه‌ها می‌تواند به شما کمک کند که دیدی کلی نسبت به رتبه های قبولی کنکور ارشد در دانشگاه‌های مختلف به دست بیاورید. اما این نکته مهم را فراموش کنید که با توجه به امکان تغییر ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ نسبت به سال‌های گذشته، بهتر است برای انتخاب رشته از خدمات مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد سایت مسترتست در همین صفحه استفاده کنید.

آیا می‌توانم از رشته‌محل‌های دیگر رشته‌ها انتخاب کنم؟

خیر شما فقط مجاز به انتخاب از رشته‌محل‌های رشته خودتان هستید.

رشته های مجاز کارشناسی ارشد برای انتخاب رشته کدام است؟

شما فقط مجاز به انتخاب از رشته‌محل‌های رشته امتحانی خودتان در ازمون ارشد هستید.

من در کنکور ارشد آزاد شرکت نکرده‌ام، آیا می‌توانم برای دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته کنم؟

کنکور ارشد سراسری و آزاد به صورت یکپارچه برگزار می‌شود و با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد شما داوطلب ارشد دانشگاه آزاد هم هستید. بنابراین، اگر مطابق کارنامه مجاز به انتخاب رشته آزاد شده‌اید، می‌توانید انتخاب رشته کنید.

ظرفیت قبولی و تعداد شرکت‌کنندگان کنکور ارشد هر رشته چقدر است؟

سازمان سنجش آمار تعداد شرکت‌کنندگان کنکور ارشد هر رشته را در کارنامه نتایج کنکور اعلام می‌کند. درخصوص ظرفیت قبولی هم می‌توانید به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد مراجعه کنید.

مشاوره آنلاین انتخاب رشته کارشناسی ارشد

در مشاوره تلفنی، مشاور ممکن است فرصت کافی برای بررسی شرایط شما و رشته‌محل‌هایی که امکان قبولی دارید را نداشته باشد. اما در مشاوره آنلاین، مشاور می‌تواند به دقت بررسی‌های لازم را انجام دهد و پاسخ دقیق‌تری به سوالات شما بدهد.

انتخاب رشته مجازی ارشد سازمان سنجش در این مقطع تحصیلی صورت نمی‌گیرد. بنابراین، بهترین راه حل برای انتخاب رشته صحیح کمک گرفتن از یک مشاور خبره است.

برای استفاده از مشاوره آنلاین انتخاب رشته کارشناسی ارشد مسترتست، در بخش نظرات سوال خود را درج کنید.

مشاوره انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌توانند جهت مشاوره انتخاب اولویت های رشته‌محل در بخش نظرات سوالاتشان را مطرح کنند.

۱۱,۶۳۶ دیدگاه

  1. سایه خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۰:۱۰ ق٫ظ - Reply

    با رتبه ۱۶۰۰ طراحی کاربردی -مکانیک- رجایی یا خوارزمی قبول میشم آیا؟

  2. علی خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۹:۳۲ ق٫ظ - Reply

    با سلام
    مهندسی شیلات روزانه با رتبه ۱۴۱ در ضریب ۱ و ۱۳۳ در ضریب ۲ مجاز شده ام بنظر شما روزانه علوم فنون خرمشهر مجاز میشم..؟

    • الهه خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۷:۱۰ ب٫ظ - Reply

      منم چهارمین انتخابم خرمشهره ولی نمیدونم چه رتبه هایی رو میگیره ؟ فقط رتبه های برتر ؟؟؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۲۷ ب٫ظ - Reply

      سلام
      بله به نظرم شانس خوبی برای قبولی دارید. البته بستگی به انتخاب رشته رقبایی که رتبه بهتری کسب کردن هم داره.

  3. علی خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۶:۳۳ ق٫ظ - Reply

    ببخشید برادر . سوالم جواب ندادین .
    (سلام دوست عزیز
    امید وارم کمکم کنی. رتبه من در سهمیه شده ۴۲۶ ( البته در کد ۱ مدیریت ارشد) معدل موثر هم ۱۵/۷۲ هستش
    آخرین رتبه مجاز در سهمیه ۵۴۲ است. بنظر شما در دانشگاه چمران اهواز جای دارم؟
    و روی کجا میتونم سرمایه گذاری کنم؟ ممنون)

  4. مهدی خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۴:۰۸ ق٫ظ - Reply

    با عرض پوزش دوباره تو دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات یا مرکز تهران شانس قبولی دارم و اگر دارم چقدره خیلی ممنون

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۲۸ ب٫ظ - Reply

      سلام
      با توجه به این که هنوز ظرفیت ازاد اعلام نشده و امسال رتبه ها بین همه داوطلبان ارشد ازاد و سراسری هست و خیلی ها ممکنه ازاد رو انتخاب رشته نکنن، دقیق گفتن این که چقدر شانس دارید زیاد میسر نیست.

  5. مهدی خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۴:۰۴ ق٫ظ - Reply

    سلام وقت بخیر من رتبم تو ضریب ۱و ۲ حسابداری شده ۴۱۰۰ و تو ضریب ۳شده ۳۰۰۰ تو تهران کجاها شانس قبولی دارم تو شبانه و پردیس و غیر انتفاغی خیلی ممنون میشم جواب بدید

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۰ ب٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه بیشتر ظرفیت رشته حسابداری برای دوره های پردیس، مجازی، غیرانتفاعی و پیام نور هست. شما برای شبانه شانس زیادی ندارید و شانس اصلی تون پردیس، مجازی، غیرانتفاعی و پیام نور شهرستانها است.

  6. امیرحمزه خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۰:۵۸ ق٫ظ - Reply

    باسلام طاعات وعبادات قبول من کارشناسی ارشدرشته زبان وادبیات فارسی گرایش اول رتبه بدون سهمیه ۷۸۲آوردم که آخرین رتبه مجازدرروزانه۲۳۸۶هست آیاروزانه دانشگاه سیستان وبلوچستان زاهدانکه ۱۵نفرمیخوادیادانشگاه علوم دریایی چابهارکه ۸نفرویادانشگاه ولایت ایرانشهرکه ۱۰نفرمیخوادامیدقبولی هست لطفاراهنمایی کنیدکدوم دانشگاه احتمال قبولیش بیشتره باسپاس

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۱ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه شهرهایی که فرمودید شانس بالایی دارید. توصیه میکنم شهرهای بهتری رو هم در انتخاب رشته تون لحاظ کنید. ممکنه فرصت قبولی باشه براتون.

  7. Gita خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۰:۳۲ ق٫ظ - Reply

    سلام وقتتون بخیر، با رتبه ۸۸۲ مهندسی فناوری اطلاعات کدضریب ۱ ، امکان قبولی
    در غیرانتفاعی خاتم تهران رو دارم؟ آخرین رتبه مجاز روزانه ۱۰۳۳ هستش

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۴ ب٫ظ - Reply

      سلام
      ممکنه برای غیرانتفاعی خاتم شانس داشته باشید. البته بازم به انتخاب رشته رقبایی که رتبه بهتری کسب کردن داره.

  8. m.k خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۰:۲۳ ق٫ظ - Reply

    سلام میشه لطفا راهنماییم کنید؟ بارتبه ۱۳۸۱ سلولی مولکولی، ۱۱۷۱ ژنتیک، ۸۶۷ میکروبیولوژی، ۱۱۴۲ بیوشیمی، و ۸۱۳ زیست فناوری، امکان قبولی در روزانه و شبانه چطوره؟ میتونم امیدی به قبولی اصفهان، شهرکرد، کاشان و کرج داشته باشم؟

  9. مریم خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۰:۰۶ ق٫ظ - Reply

    با سلام. با رتبه ۸۳۰ حفوق بین الملل و ۱۴۰۰ تجارت بین الملل. دوره شبانه تهران احتمال قبولی دارم?

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۱۹ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای دوره شبانه دانشگاه های تهران به نظر نمیاد شانس زیادی داشته باشید. با توجه به انتخاب رشته بقیه شانس کمی برای شبانه شهرستان ها دارید.

  10. v.da خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۸ ب٫ظ - Reply

    سلام به نظر شما از نظر سطح علمی تو رشته مکانیک طراحی کاربردی دانشگاه های زیر رو چجوری میشه چید ؟
    خوارزمی – صنعتی سهند – شهید رجایی – مالک اشتر

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۱۱ ب٫ظ - Reply

      سلام
      به نظر بنده دانشگاه های صنعتی کیفیت بهتری دارند.
      بنابراین به ترتیب
      صنعتی سهند
      صنعتی مالک اشتر
      خوارزمی
      رجایی
      رو میتونید انتخاب کنید.

  11. v.da خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۷ ب٫ظ - Reply

    سلام کسی میدونه آخرین رتبه قبولی در روزانه دانشگاه تبریز رشته طراحی کاربردی سال های قبل چند بوده؟
    رتبه امسالم ۱۵۰۰ طراحی است به نظرتان روزانه تبریز قبول میشم؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۰۸ ب٫ظ - Reply

      سلام
      لب مرز هستین برای روزانه های تهران مثل رجایی و خوارزمی و خیلی بستگی به انتخاب رقباتون داره. اما برای روزانه اکثر شهرستانها شانس خوبی دارید و احتمالا تبریز رو هم قبول بشید.

  12. احمد خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۱:۱۹ ب٫ظ - Reply

    سلام

    وقت بخیر

    خوب هستید ؟

    پوزش مزاحم میشم

    یه سوال و راهنمایی از شما خواستم

    چند شب پیش نتایج ازمون کارشناسی ارشد اعلام شد

    رشته ی من زبان و ادبیات فارسی هستش

    در کد ضریب ۱ ،

    رتبه ی من شده ۱۰۵

    اخرین رتبه ی روزانه مجاز شده ۲۳۰۰

    بنظر شما رتبه ی من خوب هستش ?

    روزانه ی دانشگاه علامه تهران یا دانشگاه روزانه ی تهران و یا روزانه ی دانشگاه فردوسی مشهد و یا دانشگاه روزانه ی شیراز قبول میشم ?

    قطعی ترین دانشگاهی که با رتبه ی ۱۰۵ می تونم قبول بشم کدوم دانشگاه هستش ؟؟؟

    رتبه ی ۱۰۵ خوبه یا نه ؟؟؟

    خواهشا راهنماییم کنید . کسی نیست کمک کنه . خیلی دلشوره و استرس دارم .

    راستی یه ابهام بزرگ و اساسی برام وجود داره و اون ابهام این هستش که کد ضریب ۱ ، گرایش ادبیات محض هستش یا ادبیات کودک و نوجوان ؟؟؟

    خواهشا خواهشا خواهشا جواب سوالاتم رو به ایمیلم بفرستید .

    تشکر فراوان از لطف شما

    پوزش جواب من رو ندادید ؟؟؟ خواهشا کمکم کنید .

    پاسگزارم

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      پایین تر پاسختون داده شده.
      موفق باشید

  13. نفیسه خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۱:۱۱ ب٫ظ - Reply

    سلام ممنون که راهنمایی کردین
    درست نمیدونم چه شهر هایی بزرگ نیستن؟!از بین شهر های یزد کاشان گیلان گرگان کاشان بیرجند کدوم شانس قبولی دارم؟
    ظرفیت روزانه ۱۷۹ نفره .
    رتبه بنذی دانشگاه های ایران بر حسب سطح علمی و سطح رفاهی جایی هست که بشه بر این اساس انتخاب رشته کرد؟

  14. سما خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۰:۴۹ ب٫ظ - Reply

    ببخشید سوالم رو که نگاه میکردم متوجه شدم کامل منظورم رو نرسوندم.
    با رتبه ۲۳۴۵ گرایش شیمی آلی میتونم از روزانه دانشگاه های تبریز قبول بشم؟!

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۰۳ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه های تبریز شانستون در مجموع خیلی زیاد نیست. برای شهرستان های کوچکتر مثل بابلسر، اردبیل، مراغه و … احتمالا میتونید پذیرش بشید.

  15. باران خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۲۲ ب٫ظ - Reply

    با سلام مجدد و سپاس از بابت پاسخگوییتان.
    فیزیولوژی جانوری رتبه ۳۰۴ اوردم. آیا امکان قبولیم در روزانه یا شبانه دانشگاه مازندران(بابلسر) هست؟؟؟
    آخرین رتبه فرد مجاز در روزانه ۱۲۱۷ و برای غیر روزانه ۱۵۴۳ هست.

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۰۱ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه هم شانس قبولی دارید که بستگی به انتخاب رشته رقبایی با رتبه بهتر داره. اما برای شبانه شانستون خیلی زیاد هست.

  16. سپیده خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۰۰ ب٫ظ - Reply

    با سلام میخواستم بدونم با رتبه۸۱۴رشته اموزش زبان میتونم در شهر خودم زنجان روزانه یا شبانه قبول بشم؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۰:۵۹ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای دوره روزانه و شبانه هر دو شانس خوبی دارید. البته توصیه بر اینه که خودتون رو محدود به یک رشته محل نکنید تا شانستون رو از دست ندید.

  17. مژده خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۶:۲۲ ب٫ظ - Reply

    سلام با رتبه ۱۶۹۳ آلی میتونم دانشگاه صنعتی شیراز یا دانشگاه صنعتی و فناوری پیشرفته
    کرمان رشته دارویی قبول بشم؟؟؟ فقط روزانه.
    آیا اگر قبول شدم سطح این دانشگاهها خوبه؟؟؟
    لطفا جوابمو بدین؟

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۲۰ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      بله احتمال قبولی خوبی برای شما در دوره روزانه وجود دارد
      دانشگاه صنعتی شیراز دانشگاه تازه تاسیس اما مدرن و خوبی میباشد و دانشگاه کرمان نیز به علت دانشگاه تحصیلات تکمیلی بودن و بودجه خوبی که دارد دانشگاه بسیار خوبی میباشد
      موفق باشید

  18. فاطیما خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۶:۰۸ ب٫ظ - Reply

    سلام ممنون از زحماتتون
    بارتبه ۴۵۰۰ مهندسی مکانیک شانس قبولی روزانه وشبانه کدامدانشگاهها وجود دارد

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۱۷ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      برای دوره روزانه که متاسفانه خیر جایی قبول نخواهید شد
      فقط شبانه شهرستان های غیر مرکز استان ها احتمال قبولی دوره شبانه شما وجود دارد
      موفق باشید

  19. setare خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۵۸ ب٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید.
    من با رتبه ۵۸۷ رشته آمار ومعدل موثر امکان قبولی در چه دانشگاهی رو دارم؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۰:۵۸ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه شهرستان هایی مثل کرمانشاه، سمنان و زنجان و شهرهای مشابه شانس خوبی برای قبولی دارید.

  20. setare خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۵۳ ب٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید.
    من با رتبه ۵۸۷ رشته آمار امکان قبولی در چه دانشگاهی رو دارم؟

  21. سعیده خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۴۷ ب٫ظ - Reply

    سلام و وقت بخیر. روانشناسی بالینی با رتبه ۱۵۰۰ و روانشناسی عمومی با رتبه ۱۳۰۰ و رتبه اخرین نفر قبولی در دوره های غیر روزانه و پیامنور ۵۳۰۰۰بوده،احتمال قبولی در شبانه وجود داره؟پیامنور تهران چطور؟

  22. سما خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۴۲ ب٫ظ - Reply

    با رتبه ی ۲۳۴۵ گرایش آلی احتمال قبولی تو شهرای ارومیه و تبریز وجود داره؟

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۳۶ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      احتمال قبولی شما وجود دارد اما در شهر ارومیه احتمال بالاتری وجود دارد اما برای تبریز احتمال بسیار پایین هست
      موفق باشید

  23. سما خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۳۹ ب٫ظ - Reply

    سلام
    میخواستم بدونم شما میدونید اولین و آخرین رتبه ی قبولی توی شبمی آلی روزانه چه رتبه ای هست؟
    بر حسب رتبه های پارسال؟

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۳۸ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      اخرین رتبه های قبولی در دانشگاه های سطح پایین روی ۳۵۰۰ میباشد
      موفق باشید

  24. م.ش خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۳۲ ب٫ظ - Reply

    سلام
    خداقوت
    من رتبه ی۹۹۶ نرم و ۱۲۰۰ هوش رو آوردم
    احیانا جایی روزانه میارم؟:-(

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۱۴ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      فقط در دانشگاهای شهرستان های غیر مرکز استان احتمال قبولی در دوره روزانه برای شما وجود دارد
      موفق باشید

      • م.ش خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۷:۱۱ ب٫ظ - Reply

        خیلی ممنون

  25. داریوش خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۴:۱۸ ب٫ظ - Reply

    با سلام با سلام و خسته نباشد بنده در درشته مهندسی صنایع در سهمیه های غیر روزانه ودانشگاه آزاد مجاز به انتخاب رشته شده ام. در دانشگاه آزاد در درشته مهندسی مکانیک می توانم انتخاب رشته کنم …. سپاس گذارم

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۴۰ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      برای انتخاب رشته سیستمی که میخواهید انجام دهید امکانش نیست، مگر انکه با خود دانشگاه صحبت کنید،
      موفق باشید

  26. mahsa خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۳:۵۲ ب٫ظ - Reply

    سلام
    من با رتبه ۱۵۱ مهندسی کشاورزی خاکشناسی میتونم روزانه فردوسی رشته شیمی حاصلخیزی قبول بشم؟البته کارشناسی فردوسی خوندم.

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۴۱ ب٫ظ - Reply

      سلام
      ممکنه با توجه به انتخاب رشته رقباتون شانس قبولی فردوسی رو داشته باشید. ولی توصیه میکنم انتخابتون رو محدود نکنید تا شانستون رو از دست ندید.

      • elnaz اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۸ at ۰:۴۶ ق٫ظ - Reply

        اگه معدل الف ۱۷باشه کارشناسی اززابل بارتبه ۱۰۰بازم شانس قبولی فردوسی مشهد داره یانه ؟کارشناسیشم رشته ی کشاورزی خاکشناسی هست

  27. mahsa خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۰۴ ب٫ظ - Reply

    سلام رتبه من تو روانشناسی تربیتی ۷۷ شده آخرین رتبه مجاز هم ۱۰۸۰ به نظرتون روزانه تبریز قبول میشم؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۴۳ ب٫ظ - Reply

      سلام
      این گرایش ۶۹ تا ظرفیت در تهران داره و چون رتبه های قبل شما هم احتمالش هس گرایش های دیگه هم انتخاب کنن، شما با رتبه ۷۷ حتی ممکنه روزانه های درجه دو تهران هم شانس داشته باشید. برای تبریز هم شانستون خوبه.

  28. m.k خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۲:۳۹ ب٫ظ - Reply

    سلام ببخشید بارتبه ۱۳۸۱ سلولی مولکولی، ۱۱۷۱ ژنتیک، ۸۶۷ میکروبیولوژی، ۱۱۴۲ بیوشیمی، و ۸۱۳ زیست فناوری، امکان قبولی در روزانه و شبانه چطوره؟ میتونم امیدی به قبولی اصفهان، شهرکرد، کاشان و کرج داشته باشم؟

    • m.k خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۹:۳۰ ب٫ظ - Reply

      میشه لطفا جواب منم بدید؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۱۱:۳۸ ب٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه شهرستان های کوچیک مثل کاشان ممکنه شانس قبولی روزانه داشته باشید. برای شبانه هم اغلب شهرها بجز شهرهای بزرگ میتونید قبول بشید. اصفهان و کرج چون طرفداران بیشتری دارند یه کم شانستون کمه.

  29. عطیه خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۲:۳۳ ب٫ظ - Reply

    سلام. در رشته زیست شناسی جانوری گرایش فیزیولوژی با رتبه ۱۳۷ میشه تهران میتونم قبول بشم؟ چون یه بار ارشدروزانه خووندم فرقی نداره روزانه یا شبانه. دانشگاه تهران بهتره یا شهید بهشتی؟ میخوام دکترا نوروساینس ادامه بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. چون من رشته قبلیم مکانیک بوده هیچ دیدی ندارم

  30. حامد خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۲:۲۰ ب٫ظ - Reply

    با سلام
    با رتبه ۴۵۰۰ غیرانتفاعی شهر مشهد قبول میشم،ممنون

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۱۱ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      لطفا رشته خود را ذکر بفرمایید

  31. مریم خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۱:۰۴ ق٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید با رتبه ۲۳۵۰ارشد مجموعه ریاضی آیا ریاضی محض روزانه دانشگاه بین الملل قزوین قبول میشم؟تشکر

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۱۲ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      احتمال قبولی برای شما وجود دارد البته لب مرز میباشید
      البته با توجه به گرایش محض ان شالله قبول خواهید شد
      موفق باشید

  32. رضا ملکی خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۰:۳۳ ق٫ظ - Reply

    سلام و احترام
    رتبه من ۷۰۰ رشته اقتصاد
    ۱- آیا شبانه دانشگاه تهران قبول میشم
    ۲- شبانه دیگر دانشگاههای تهران چه طور ؟
    ۳- پردیس دانشگاه تهران چه طور ؟
    سپاس فراوان

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      پایین تر پاسختون داده شده. موفق باشید.

  33. زهرا خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۹:۵۰ ق٫ظ - Reply

    سلام من علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی ۴۵۴شدم ایا می تونم روزانه جایی رو قبول شم ممنون

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      به نظر میاد برای روزانه شهرستان هایی مثل کاشان و بیرجند و اراک شانس خوبی برای قبولی داشته باشید.

  34. اهورا خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۹:۲۴ ق٫ظ - Reply

    سلام
    من با رتبه ۸۱۹ در کد ضریب ۲ مجموعه تربیت بدنی و رتبه ۲۰۷۵ در کد ضریب ۱ در دوره های روزانه مجاز شدم کدوم دانشگاه روزانه احتمال قبولی دارم و شبانه کجا؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای کدضریب ۱ شانستون خیلی زیاد نیست برای شبانه و روزانه، اما برای کدضریب ۱ به نظر میاد میتونید برای روزانه های اردبیل، ارومیه، لرستان، شاهرود، قم و … شانس داشته باشید. به غیر از شبانه های تهران که شانستون لب مرز هست، برای شبانه اغلب شهرستان ها هم شانس خیلی خوبی برای کدضریب ۲ دارید

  35. منصوره خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۵۳ ق٫ظ - Reply

    سلام.رتبه ۷۱۹ علوم سیاسی دانشگاه روزانه یزد یا شبانه یزد قبول میشم

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه یزد یه کم لب مرز به نظر میاد رتبه تون و انتخاب رشته رقبایی که رتبه بهترین دارند میتونه خیلی موثر باشه. اما برای شبانه شانستون خیلی زیاد هست.

  36. احمد خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۵:۰۴ ق٫ظ - Reply

    سلام

    وقت بخیر

    خوب هستید ؟

    پوزش مزاحم میشم

    یه سوال و راهنمایی از شما خواستم

    چند شب پیش نتایج ازمون کارشناسی ارشد اعلام شد

    رشته ی من زبان و ادبیات فارسی هستش

    در کد ضریب ۱ ،

    رتبه ی من شده ۱۰۵

    اخرین رتبه ی روزانه مجاز شده ۲۳۰۰

    بنظر شما رتبه ی من خوب هستش ?

    روزانه ی دانشگاه علامه تهران یا دانشگاه روزانه ی تهران و یا روزانه ی دانشگاه فردوسی مشهد و یا دانشگاه روزانه ی شیراز قبول میشم ?

    قطعی ترین دانشگاهی که با رتبه ی ۱۰۵ می تونم قبول بشم کدوم دانشگاه هستش ؟؟؟

    رتبه ی ۱۰۵ خوبه یا نه ؟؟؟

    خواهشا راهنماییم کنید . کسی نیست کمک کنه . خیلی دلشوره و استرس دارم .

    راستی یه ابهام بزرگ و اساسی برام وجود داره و اون ابهام این هستش که کد ضریب ۱ ، گرایش ادبیات محض هستش یا ادبیات کودک و نوجوان ؟؟؟

    خواهشا خواهشا خواهشا جواب سوالاتم رو به ایمیلم بفرستید .

    تشکر فراوان از لطف شما

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۵۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله تبریک میگم، رتبه خوبی کسب کردین. ظرفیت روزانه تهران در کدضریب ۱، حدود ۹۰ نفر هست و در مجموعه ادبیات کلا حدود ۱۲۵ نفر و چون رتبه شما در این محدوده قرار داره، احتمالش هست که روزانه های تهران هم قبول بشید، که البته خیلی بستگی به انتخاب رقباتون داره. اما برای روزانه شهرستان هایی مثل فردسی مشهد، اصفهان، باهنر، تبریز و شیراز شانس خیلی زیادی دارید. توصیه میکنم به ترتیب اول روزانه های تهران، بعد روزانه شهرهای بزرگ و در نهایت روزانه شهرهای کوچکتر رو انتخاب کنید تا شانستون از دست نره.
      ضمنا کدضریب ۱ هر دوی این گرایش ها هست و اگه میخواید شانس قبولی تون بالا بره، هر دو گرایش رو حتما انتخاب کنید، البته با اولویت رشته مورد علاقه.

  37. پروا خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۴:۱۲ ق٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم بارتبه ۲۱۳رشته کشاورزی گرایش خاک شانس قبولی چمران دارم؟؟؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۴۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه اغلب شهرستان ها شانس خوبی دارید و برای شهید چمران هم همینطور. البته حتما کدرشته های روزانه دیگه رو هم انتخاب کنید تا شانستون رو از دست ندین.

  38. سعید خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۳۶ ق٫ظ - Reply

    سلام با رتبه ی ۹۷ تبدیل و ۱۰۵ طراحی، طراحی و تبدیل انرژی کجاها می تونم قبول بشم؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۴۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      تبریک میگم برای رتبه خوبتون.
      برای روزانه های دانشگاه های تهران در هر دو گرایش از جمله امیرکبیر و تهران و خواجه نصیر شانس دارید. البته توصیه م اینه که همه روزانه های تهران رو به ترتیب علاقه انتخاب کنید.

  39. علیرضا خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۳۵ ق٫ظ - Reply

    با سلام
    با رتبه ۲۹۶۰ در رشته مدیریت کسب و کار امیدی به قبولی در دوره شبانه وجود داره .
    ممنون

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۴۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای دوره های شبانه بعید هست شانستون خیلی زیاد باشه. اما اگه مایل باشید سایر دوره ها رو انتخاب کنید، شانس اصلی تون برای پردیس، مجازی، غیرانتفاعی و پیام نور شهرستان هاست.

  40. ایمان خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۲۸ ق٫ظ - Reply

    سلام
    با رتبه ۵۹۰۰ مکانیک طراحی احتمال قبولی در دانشگاه سبزوار روزانه هست؟

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۰۷ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      روزانه که متاسفانه احتمال قبولی در دوره روزانه برای شما وجود ندارد
      موفق باشید

  41. علی خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۰۵ ق٫ظ - Reply

    سلام…ببخشید من با رتبه ۱۵۴۵ مکانیک میتونم طراحی کاربردی روزانه یا شبانه دانشگاه صنعتی یا اصفهان قبول بشم؟

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۰۶ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      روزانه که متاسفانه قطعا قبول نخواهید شد اما برای دوره شبانه از شانس تقریبا خوبی برخوردار میباشید

  42. مونا خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۲:۰۱ ق٫ظ - Reply

    سلام من رشتم حسابداری بامعدل موثر۱۴/۵۹ورتبه۴۰۶۹۹دررشتهمحل های باکدک ار۱۴مثل۱۴۳۵۴،۳،۳۵۵،۳۶۰،۳۶۱،۳۶۶،۵۱۲،۵۱۳،۵۱۴،۵۴۷،۵۴۸،۳۷۱،۳۷۷،۳۷۳،۳۸۰،۵۱۶،۵۱۷،۵۵۰،۳۹۹،۴۰۴،۴۱۱،۴۲۰،۴۲۴،۴۲۹،۴۸۴،۵۲۱،،۴۲۳،۵۲۴،۵۵۱،۵۵۳و۳۵۳کدام یک شانس قبولی بیشتری درمیاناین کدهاوجوددارد

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۳۹ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه در مجموع به نظر نمیاد شانستون برای قبولی دانشگاه های دولتی چندان زیاد باشه. اما حتما بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید تا فرصت ها احتمالی رو از دست ندید.

  43. علی خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۱۰:۵۳ ب٫ظ - Reply

    سلام خدمت شما، بنده رتبه ۲۴۹۸ رشته فیزیک رو اوردم احتمال قبولی بنده در دانشگاه روزانه رازی چقدر است ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۳۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      احتمال قبولی در دوره روزانه دانشگاه رازی رو دارید. البته ممکنه با توجه به انتخاب رشته رقبایی که رتبه بهتری کسب کردن شرایط فرق کنه. به هر حال توصیه میکنم خودتون رو به یک رشته محل محدود نکنید تا شانستون رو از دست ندین.

  44. علی خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۱۰:۱۱ ب٫ظ - Reply

    فردوسی بهتره یا علامه؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۲۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بستگی به رشته تون داره. اما غلب علامه بهتر هست.

  45. علی خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۱۰:۱۰ ب٫ظ - Reply

    سلام طاعات قبول رتبه ۳۰ خود دانشگاه تهران، یا علامه یا فردوسی قبول میشم؟ فردوسی بهتره یا علامه؟

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۲۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      رشته تون رو نفرمودید تا بتونم راهنمایی تون کنم.

      • علی خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۴:۵۰ ق٫ظ - Reply

        رشته فقه و حقوق

  46. علی خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۹:۱۰ ب٫ظ - Reply

    وقتتون بخیر۲۴۴۰ارشدریاضی روزانه بهشهرو گنبدودامغان احتمال قبولی دارم؟

    • محمد خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۱۱:۵۷ ب٫ظ - Reply

      کنکور ۹۳ رتبه ۱۸۱۷ ریاضی محض روزانه گنبد قبول شده

      • علی خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱:۱۴ ق٫ظ - Reply

        ب نظرتون قبول نمیشم گنبد؟

        • محمد خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۴:۴۷ ق٫ظ - Reply

          به ترتیب علاقهدبزنید ،شانس خوبی دارید.

          • علی خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۱۲:۲۱ ب٫ظ

            ممنونم

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۷, ۱۳۹۶ at ۷:۰۲ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      برای ریاضی گرایش محض که احتمال قبولی در شهرهایی که فرمودید بالا میباشد اما برای گرایش کاربردی احتمال ان پایین تر است

  47. یاسمین خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۷:۲۹ ب٫ظ - Reply

    با سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم با رتبه ۱۲۰۰ اقتصاد شانس قبولی در دانشگاه بجنورد، بابلسر روزانه را دارم .شبانه فردوسی، بابلسر چطور؟ با تشکر

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۲۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      پایین تر پاسختون داده شده.
      موفق باشید

  48. یاسمین خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۶:۴۵ ب٫ظ - Reply

    با سلام خسته نباشید.میخواستم بدون با رتبه ۱۲۰۰ اقتصاد شانس قبولی در دانشگاه بجنورد، بابلسر روزانه را دارم .شبانه فردوسی، بابلسر چطور؟ با تشکر

    • مشاور خرداد ۲۸, ۱۳۹۶ at ۳:۲۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      لب مرز شانس قبولی روزانه بجنورد و بابلسر که فرمودید دارید. البته شانس اصلی تون برای شبانه هاست و توصیه میکنم اونها رو هم انتخاب کنید. ممکنه شبانه فردوسی رو هم بیارید. به انتخاب رشته بقیه هم بستگی داره.

  49. منیره خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۶:۲۸ ب٫ظ - Reply

    سلام من زمانی که درکنکور شرکت کردم هنوز فارق التحصیل نشده بودم اما یک ماه بعدش درسم تموم شد ومدرک کارشناسی رو گرفتم .حالا سوالم اینه باید معدل مدرک لیسانس را وارد کنم؟؟؟؟؟

    • زهره خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۷:۰۸ ب٫ظ - Reply

      سلام اره عزیزمعدل جدیدتوحتماواردکن

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۸:۱۹ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      بله معدلتون تصحیح کنید
      موفق باشید

  50. نسرین خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۵:۳۸ ب٫ظ - Reply

    سلام.کنکور ارشد برق شرکت کرده ام.رتبه ام ۲۱۰۰ است.شانس قبولی شبانه تهران چقد راس
    ت؟تمام انتخاب هایم را شبانه بزنم.متشکرم مرا را راهنمایی کنید.

    • مقدم (مشاور) خرداد ۲۶, ۱۳۹۶ at ۸:۲۲ ب٫ظ - Reply

      با سلام و احترام
      احتمال قبولی شما برای دانشگاه های شبانه تهران مانند مالک اشتر و تربیت دبیر و … وجود دارد
      اگر تهران برای شما اولویت اصلی هست حتما ابتدا تمام روزانه ها تهران و سپس شبانه های تهران را انتخاب بفرمایید
      موفق باشید

Leave A دیدگاه