پارسه
نوگام
نگاره محمدی
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/
روان آموز

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ رایگان + ۷ نکته مهم

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴؛ به صورت کاملاً رایگان از سوی وب‌سایت مسترتست در این صفحه ارائه می گردد.


میترسی از اخبار کارشناسی ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام بشی …


انتخاب رشته نادرست در مقطع کارشناسی ارشد منجر به از بین رفتن فرصت‌ها جهت پذیرش نهایی می‌شود. بنابراین، در این صفحه ضمن ارائه نکات مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد که می‌تواند کمک خوبی برای داوطلبان باشد، خدمات مشاوره رایگان انتخاب رشته ارشد نیز ارائه می‌شود.

مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد

انتخاب رشته کارشناسی ارشد آن قدر مهم است که می‌تواند سرنوشت داوطلبان را عوض کند:

  • ممکن است در کنکور کارشناسی ارشد رتبه خوبی کسب کرده باشیم، اما بدون توجه به ظرفیت‌ها فقط دانشگاه‌های سطح ۱ را انتخاب کنیم و شانس پذیرش را از دست بدهیم.
  • عکس موضوع هم ممکن است رخ دهد، ممکن است رتبه خوبی داشته باشیم، اما با تصور این که دانشگاه‌های سطح ۱ قبول نمی‌شویم، اصلاً آن‌ها را انتخاب نکنیم.
  • ممکن است رتبه خیلی خوبی نداشته باشیم و انتخاب رشته نکنیم، در حالی که می‌توانستیم در برخی دانشگاه‌ها قبول شویم.

با خواندن این مقاله و طرح سوالات خود در بخش نظرات، خواهید توانست به بهترین شکل در کنکور کارشناسی ارشد انتخاب رشته کنید.

فرایند انتخاب رشته کارشناسی ارشد

قابل توجه است که چند سالی است آزمون کارشناسی ارشد سراسری و دانشگاه آزاد ادغام شده است؛ یعنی برای قبولی در همه دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی، مجازی و دانشگاه آزاد لازم است در آزمونی که سازمان سنجش برگزار می‌کند شرکت کنید. در ادامه نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش برای همه دوره‌ها / دانشگاه‌ها اعلام می‌شود.

 بعد از اعلام نتایج اولیه، باید انتخاب رشته دانشگاه آزاد را به صورت مجزا انجام دهید. در واقع داوطلبان کنکور ارشد در صورت تمایل می‌توانند دو فرم انتخاب رشته تکمیل کنند:

  • فرم انتخاب رشته ارشد سراسری در سایت سازمان سنجش

  • فرم انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد

پذیرش کارشناسی ارشد

با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش به صورت خودکار داوطلب دانشگاه آزاد هم محسوب می‌شوید و نیازی به انتخاب گزینه خاصی نیست. فقط باید انتخاب رشته دانشگاه آزاد را هم انجام دهید و هزینه انتخاب رشته را بپردازید.

اگر علاقه‌مند به انتخاب رشته کارشناسی ارشد پیام نور و غیرانتفاعی باشید، لازم است بعد از اعلام نتایج اولیه، کارت علاقه‌مندی انتخاب رشته پیام نور و غیرانتفاعی را جداگانه در سایت سازمان سنجش خریداری کنید. سپس می‌توانید این دانشگاه‌ها را هم در فرم انتخاب رشته خود وارد کنید.

 انتخاب رشته ارشد سراسریانتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
دوره‌ها / دانشگاه‌هاروزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازیدانشگاه آزاد
هزینه انتخاب رشتهفقط برای پیام نور و غیرانتفاعی لازم است کارت خریداری شود.بله هزینه دارد.
سایت انتخاب رشتهsanjesh.orgazmoon.org
دفترچه انتخاب رشتهیک دفترچه برای کلیه دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی (انتشار از سوی سازمان سنجش)دفترچه مجزا از دفترچه سازمان سنجش (انتشار از سوی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد)
تعداد انتخاب رشته۱۰۰ رشته‌محل۱۰۰ رشته‌محل

زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴

پس از این که نتایج کنکور کارشناسی ارشد اعلام می‌شود، با فاصله کوتاهی انتخاب رشته کارشناسی ارشد شروع می‌شود.

زمان انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ سراسری دهه دوم خردادماه اعلام شده است. اما زمان انتخاب رشته ارشد ازاد هنوز اعلام نشده است.

زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ سراسریدهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۴ سراسریدهه دوم خرداد ۱۴۰۴
زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد آزاد  ۱۴۰۴دهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد آزاد ۱۴۰۴دهه دوم خرداد  ۱۴۰۴
زمان اعلام نتایج نهایی ارشد ۱۴۰۴ سراسری و آزادشهریورماه ۱۴۰۴

نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

داوطلبان عزیز می‌توانند با مراجعه به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ نسبت به مشاهده دانشگاه‌های پذیرنده کارشناسی ارشد رشته خود در دوره های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی و نیز ظرفیت پذیرش اقدام کنند.

سپس به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و با توجه به اولویت‌ها و معیارهای خود نسبت به ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته‌محل اقدام کنند.

همچنین داوطلبان دانشگاه آزاد می‌توانند واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش در رشته خود را در دفترچه انتخاب رشته ارشد آزاد ۱۴۰۴ بررسی کنند.

سپس به سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد مراجعه کرده و بعد از پرداخت هزینه انتخاب رشته، نسبت به ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته‌محل اقدام کنند. برای انتخاب رشته این دانشگاه نیاز به کد دسترسی انتخاب رشته ارشد دانشگاه‌ آزاد دارد. با استفاده از این که زیر کارنامه اعلام نتایج اولیه ارشد درج شده و کد ملی خود می‌توانید وارد سامانه انتخاب رشته دانشگاه آزاد شوید.

نحوه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۴

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به مطلب راهنمای انتخاب رشته ارشد بزنید.

ترتیب اولویت انتخاب رشته ارشد

ترتیب اولویت های انتخابی در فرم اینترنتی انتخاب رشته اثری در کمتر یا بیشتر شدن شانس قبولی شما ندارد.

هر اولویتی در فرم انتخاب رشته که نمره لازم را کسب کرده باشید، قبول می‌شوید چه انتخاب اولتان باشد و چه انتخاب آخرتان! فقط یادتان باشد که در صورت قبولی در یک رشته محل، انتخاب های بعدی شما از بین خواهد رفت و بالاترین اولویتی که قبول شوید ملاک است.

۷ نکته مهم در انتخاب رشته کارشناسی ارشد

فرایند انتخاب رشته کارشناسی ارشد سراسری و دانشگاه آزاد مجزا از یکدیگر است. اما برای انتخاب رشته دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و مجازی لازم است در قالب فرم انتخاب رشته در سایت سازمان سنجش اقدام نمایید.

نکات مهم انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۴

۱- علاقه، علاقه و علاقه

مهم‌ترین اصل در انتخاب رشته ارشد علاقه است. شما باید گرایش و دانشگاهتان را دوست داشته باشید تا بتوانید هم دوران تحصیلی خوبی را سپری کنید و هم در آینده، شغلی مناسب پیدا کنید. ترتیب انتخاب رشته تأثیری در بالا و پایین رفتن شانس قبولی شما ندارد، پس به ترتیب علاقه انتخاب رشته کنید.

این بدین معنی است که سامانه انتخاب رشته در هرمجموعه امتحانی و گرایش، اول رتبه داوطلب را بررسی می ‌نماید، یعنی پس از اینکه به رتبه داوطلب رسید انتخاب‌های وی به ترتیب بررسی و قبولی به فرد اعلام می‌گردد.

نکته قابل توجه در اینجا این است که بسیاری از داوطلبان فکر می‌کنند اگر کد رشته‌ای در گزینه اول انتخاب رشته زده شود شانس آن بیشتر است و رفته رفته از شانسشان کم می‌شود که این تفکر کاملاً نادرست بوده و انتخاب اول تاثیری در افزایش شانس نداشته و در سیستم دانشگاه سراسری و حتی آزاد فقط علاقه مطرح می شود و سامانه پس از رسیدن به رتبه شما، همه انتخاب‌ها را از بالا شروع کرده و اولین موردی که در آن قبول شوید را به شما اعلام می‌کند.

۲- منطقی انتخاب رشته کنید.

در هنگام انتخاب رشته کارشناسی ارشد، فقط رشته‌محل‌هایی که فکر می‌کنید شانس دارید را انتخاب نکنید. دانشگاه‌هایی که سطح پایین‌تر هستند را نیز مدنظر داشته باشید. ممکن است رقبایی که رتبه بهتری دارند، به صورتی انتخاب رشته کنند که شانس قبولی در یک دانشگاه را از دست بدهید. بنابراین ریسک نکنید.

البته توجه کنید که چون شما ۱۰۰ انتخاب دارید، حتماً انتخاب‌های بلندپروازانه هم داشته باشید. اما از انتخاب‌های منطقی و نیز انتخاب دانشگاه‌هایی که در بدترین حالت نیز شانس قبولی دارید، غافل نشوید.

۳- برای انتخاب رشته‌های دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام نور اقدام کنید

با شروع انتخاب رشته، امکان تهیه کارت اعتباری جهت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام نور وجود دارد. در این بازه زمانی فرصت دارید کارت را خریداری کرده و نسبت به انتخاب رشته این دانشگاه‌ها اقدام کنید.

۴- اگر جزو رشته‌های خاص هستید، این نکته را بخوانید.

در رشته‌های خاصی که دارای آزمون عملی یا پروژه هستند، قبولی نهایی حاصل از نمره آزمون کتبی و نمره امتحان عملی است. بنابراین اگر داوطلب این رشته‌ها هستید، انتخاب رشته متنوع‌تری داشته باشید. چرا که نمره امتحان عملی در دست اساتید است و هر اتفاقی ممکن است بیفتد. بنابراین حتی اگر رتبه خیلی خوبی کسب کرده‌اید، دانشگاه‌های سطح ۲ و ۳ را نیز مدنظر داشته باشید.

بر اساس اعلام سازمان سنجش، با توجه به مصوبه یازدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در تاریخ ۲۴ فروردین ۹۸ برای داوطلبانی که در دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) مجاز نشوند و یا در فرم انتخاب رشته خود رشته محل‌های دوره‌های غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، پیام نور و مجازی را درج کنند و یا برای انتخاب رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند، آزمون عملی برگزار نخواهد شد.

۵- محرومیت از کنکور حتی در صورت قبولی در دوره روزانه کنکور ارشد حذف شده است.

اگر چه در حال حاضر حتی پذیرفته‌شدگان نهایی دوره روزانه نیز از شرکت در آزمون ارشد محروم نمی‌شوند، اما اگر واقعا رشته‌محلی را دوست ندارید و یا امکان تحصیل در آن دانشگاه را ندارید، بهتر است انتخابش نکنید. چون ممکن است شانس پذیرش را از افرادی بگیرید که قبولی در آن دانشگاه برایشان ارزشمند و مهم است.

۶- بی‌خیال نرم‌افزارهای انتخاب رشته شوید.

این دست نرم‌افزارها به صورت ماشینی، بدون در نظر داشتن ظرفیت کارشناسی ارشد و نیز شرایط خاص شما و تنها بر اساس رتبه‌های قبولی سال قبل، برای شما انتخاب رشته می‌کنند. بنابراین بهتر است به جای استفاده از این انتخاب رشته ماشینی، برای انتخاب رشته، از کمک مشاور انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک بگیرید.

۷- سهمیه در پذیرش کارشناسی ارشد را جدی بگیرید.

با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های مختلف در پذیرش کارشناسی ارشد، کسانی که دارای سهمیه هستند، شانس خوبی برای قبولی دارند. بنابراین این داوطلبان با توجه به ظرفیت سهمیه لازم است انتخاب رشته کنند تا شانس خود را از دست ندهند.

چند تذکر مهم انتخاب رشته کارشناسی ارشد

  • تعداد ویرایش‌های انتخاب رشته کارشناسی ارشد محدود می‌باشد و در صورت اتمام تعداد دفعات ویرایش، هیچگونه تغییری در لیست قابل انجام نیست. بنابراین توصیه می‌کنیم با کمک مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد به درستی انتخاب‌های خود را انجام دهید تا نیاز به ویرایش چندباره نداشته باشید.
  • داوطلبانی که در دو رشته شرکت کرده بودند باید تمامی انتخاب‌های خود را در فرم انتخاب رشته سنجش به ترتیب علاقه و اولویت رشته در کنار هم وارد کنند و انتخاب‌های آنها نیز در کل صد انتخاب خواهد بود و انتخاب رشته جداگانه‌ای نخواهند داشت.

تخمین انتخاب رشته ارشد

برای تخمین این که چه دانشگاه هایی شانس قبولی دارید و چطور انتخاب رشته کنید، لازم است موارد زیر را مدنظر داشته باشید:

  • شرایط و اولویت‌های شما چیست؟ آیا با پرداخت شهریه مشکلی ندارید؟ اولویت شما کدام دانشگاه است؟ کجا زندگی می‌کنید و آیا برایتان مهم است که در شهر محل سکونتتان تحصیل کنید؟

  • به ظرفیت پذیرش هر دانشگاه توجه کنید.

  • رتبه های قبولی آزمون کارشناسی ارشد در سال های قبل کمک خوبی برای شماست.

رتبه های قبولی کارشناسی ارشد سال‌های گذشته

برخی از رتبه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد سال‌های گذشته رشته‌های مختلف در لینک زیر ارائه شده است.

بررسی این رتبه‌ها می‌تواند به شما کمک کند که دیدی کلی نسبت به رتبه های قبولی کنکور ارشد در دانشگاه‌های مختلف به دست بیاورید. اما این نکته مهم را فراموش کنید که با توجه به امکان تغییر ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ نسبت به سال‌های گذشته، بهتر است برای انتخاب رشته از خدمات مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد سایت مسترتست در همین صفحه استفاده کنید.

آیا می‌توانم از رشته‌محل‌های دیگر رشته‌ها انتخاب کنم؟

خیر شما فقط مجاز به انتخاب از رشته‌محل‌های رشته خودتان هستید.

رشته های مجاز کارشناسی ارشد برای انتخاب رشته کدام است؟

شما فقط مجاز به انتخاب از رشته‌محل‌های رشته امتحانی خودتان در ازمون ارشد هستید.

من در کنکور ارشد آزاد شرکت نکرده‌ام، آیا می‌توانم برای دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته کنم؟

کنکور ارشد سراسری و آزاد به صورت یکپارچه برگزار می‌شود و با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد شما داوطلب ارشد دانشگاه آزاد هم هستید. بنابراین، اگر مطابق کارنامه مجاز به انتخاب رشته آزاد شده‌اید، می‌توانید انتخاب رشته کنید.

ظرفیت قبولی و تعداد شرکت‌کنندگان کنکور ارشد هر رشته چقدر است؟

سازمان سنجش آمار تعداد شرکت‌کنندگان کنکور ارشد هر رشته را در کارنامه نتایج کنکور اعلام می‌کند. درخصوص ظرفیت قبولی هم می‌توانید به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد مراجعه کنید.

مشاوره آنلاین انتخاب رشته کارشناسی ارشد

در مشاوره تلفنی، مشاور ممکن است فرصت کافی برای بررسی شرایط شما و رشته‌محل‌هایی که امکان قبولی دارید را نداشته باشد. اما در مشاوره آنلاین، مشاور می‌تواند به دقت بررسی‌های لازم را انجام دهد و پاسخ دقیق‌تری به سوالات شما بدهد.

انتخاب رشته مجازی ارشد سازمان سنجش در این مقطع تحصیلی صورت نمی‌گیرد. بنابراین، بهترین راه حل برای انتخاب رشته صحیح کمک گرفتن از یک مشاور خبره است.

برای استفاده از مشاوره آنلاین انتخاب رشته کارشناسی ارشد مسترتست، در بخش نظرات سوال خود را درج کنید.

مشاوره انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌توانند جهت مشاوره انتخاب اولویت های رشته‌محل در بخش نظرات سوالاتشان را مطرح کنند.

۱۱,۶۳۶ دیدگاه

  1. معصومه شیخی خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۴:۴۵ ب٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید. رتبم ۶۰۸ فیزیک شده اخرین رنبه مجاز ۸۰۰۰. به نظرتون ماده چال صنعتی اصفهان یا دانشگاه اصفهان یا صنعتی مالک اشتر قبول میشم؟ نانوفیزیک چطور؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۰۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله به نظر میاد شانستون برای روزانه شهرستان های بزرگ خوب هست. اما توصیه می کنم خودتون رو محدود به این دانشگاه ها نکنید و انتخاب های دیگه ای هم مدنظر داشته باشید تا شانس پذیرش رو از دست ندید.

  2. حسین عبدلی خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۲:۳۱ ب٫ظ - Reply

    با سلام
    گروه عمران-رتبه ۶۸۳۴ -شهرهای تهران و همدان و کرج
    دوره های روزانه و شبانه و غیر انتفاعی و پردیس خود
    گردان و پیام نور و دانشگاه آزاد-گرایش های مدیریت
    ساخت و محیط زیست
    با تشکر

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۰۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه و شبانه شانس چندانی ندارید و شانس اصلی تون برای پردیس و غیرانتفاعی و مجازی و پیام نور هستش و برای تهران و اطرافش هم شانس دارید.
      برای دانشگاه ازاد هم شانس دارید.

  3. سیما خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۲:۲۲ ب٫ظ - Reply

    با رتبه ۶۸۵ در کد ضریب ۸ (حقوق تجارت بین الملل و نفت و گاز) احتمال قبولی در یکی از این دو رشته را دارم و همینطور با رتبه ۵۱۸ در کد ضریب ۲ (حقوق بین الملل) آیا شانس قبولی دارم؟؟ کدام دانشگاه و کجا؟؟ ممنون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۱۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      شانستون بیشتر برای قبولی دوره شبانه شهرستان ها هست و برای روزانه به نظر نمیاد شانس چندانی داشته باشید.
      اما توصیه میکنم در انتخاب رشته اول روزانه های شهرستان، بعد شبانه های تهران (اگه هزینه براتون مشکلی نیست میتونید شبانه های تهران رو اول بزنید) و بعد شبانه های شهرستان رو انتخاب کنید.

  4. محمد خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۲:۰۳ ب٫ظ - Reply

    سلام!
    با رتبه ۱۴۸۰ حقوق خصوصی امکان قبولی نوبت دوم وجود دارد یا خیر ؟
    اگر بله
    کجا ؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۱۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      به نظر نمیاد شانستون برای دوره شبانه خیلی زیاد باشه و شانس اصلی تون برای سایر دوره هاست. اما میتونید در انتخاب رشته تون اول شبانه ها رو بزنید و بعد بقیه دوره ها رو.

  5. محمود خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۴۷ ب٫ظ - Reply

    با سلام
    با رتبه ۲۶ جغرافیای سیاسی در دانشگاه فردوسی مشهد امکان قبولی هست

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۱۶ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله شانس خوبی برای پذیرش روزانه فردوسی دارید. برای خوارزمی هم شانس کمی براتون هست.

  6. اکرم خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۳۷ ب٫ظ - Reply

    سلام. من در رشته صنایع غذایی رتبه ۲۶۹۱ اوردم. میخواستم ببینم احتمال قبولی در دانشگاه های غیرانتفاعی تهران و اطراف هست؟ یا آزاد؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۱۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه بعید به نظر میاد که برای دانشگاه سراسری شانس زیادی نداشته باشید و شانس اصلی تون برای دانشگاه ازاد هستش.

  7. محسن خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۳۰ ب٫ظ - Reply

    سلام
    من یک بار در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کردم (دولتی روزانه). امسال تغییر رشته دادم و هم روزانه و هم غیرروزانه مجاز شدم. آیا می تونم روزانه انتخاب کنم؟
    یه سوال دیگه اینکه در رشته آموزش زبان انگلیسی تربیت مدرس بهتره یا علامه (یا بهشتی)؟
    سپاس

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      قبلا گفته میشد که تحصیل رایگان در هر مقطع یک بار مجاز هستش و حتی اگه روزانه قبول میشدید باید شهریه مید ادید، اما گویا جدیدا این محدودیت برداشته شده.
      برای رشته زبان علامه وضعیت خوبی داره و بعد از اون بهشتی. البته تا حدی هم سلیقه ای هستش.

  8. مهران خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۲:۱۵ ب٫ظ - Reply

    سلام. من تو رشته ی صنایع، کد ضریب های ۱ تا ۳ روزانه مجاز شدم و کد ضریبهای ۱ تا ۵ غیر روزانه
    بهترین رتبه هام کد ضریب ۲ بوده(۹۶۷ ، اخرین رتبه ی مجاز روزانه:۱۹۳۱ ، اخرین رتبه ی مجاز در غیر روزانه:۷۷۲۱) و کد ضریب ۳ بوده(۸۰۱ ، اخرین رتبه ی مجاز روزانه:۸۸۷)
    میخواستم ببینم تو این کد ضریب ها شبانه ی دانشگاه صنعتی اصفهان و یا شبانه ی دانشگاه اصفهان رو قبول میشم یا نه..
    خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه… ممنون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۴۹ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای شبانه شهرستان های درجه ۲ مثل قم و بابل و سنندج ممکنه شانس قبولی داشته باشید، اما برای اصفهان به نظر نمیاد شانستون خیلی زیاد باشه.

  9. زیبا خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۲:۰۸ ب٫ظ - Reply

    سلام من رتبه ام در زیست سلولی مولکولی در حدود ۲۵۰۰ در کدهای مختلفه کجا رو بزنم خوبه رتبه های قبولی هم در حدود ۱۰۰۰۰ هستش ممنون از پاسخگوییتون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۴۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      شانس اصلی شما برای دوره های پردیس و غیرانتفاعی و پیام نور شهرستان ها هستش.

  10. مصطفی خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۱:۵۴ ق٫ظ - Reply

    سلام
    برای پذیرش رتبه در سهمیه موردنظر سازمان سنجشه یا رتبه بدون سهمیه؟؟؟با تشکر

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۴۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      دقت کنید که ۵درصد ظرفیت هر رشته محل مربوط به سهمیه هاست و فقط جاهایی سهمیه هست که امکان گرد کردن ریاضی باشه.
      بنابراین در حالتی که مثلا ظرفیت ۲ نفر باشه، سهمیه پذیرش نمیشه قاعدتا.
      در صورتی که رشته محلی ظرفیت برای سهمیه داره، کسی که در سهمیه رتبه بهتری داره اولویت قبولی داره، اما شرط دیگه ای هم باید رعایت شه:
      حدنصاب نمره ایثارگران (اعم از ایثارگران مشمول ظرفیت ۲۵ درصدی و یا ۵ درصدی) ۷۰% نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل و حدنصاب نمره رزمندگان ۸۰٪ نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل می باشد.
      بنابراین هم رتبه در سهمیه مهمه و هم تراز نمره که کلی هستش.

  11. ساناز خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۱:۴۶ ق٫ظ - Reply

    تورو خدا جوابمو بدید

  12. ساناز خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۱:۳۷ ق٫ظ - Reply

    سلام جناب مشاور وقتتون بخیر من چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیدم جواب ندادید.من در دوره غیر روزانه و آزاد رتبه ام ۲۷۳ روانشناسی عمومی شده.سهمیه ۲۵ درصدی هم دارم.آخرین فرد مجاز هم ۲۴۰۷ بوده.آیا میتونم به شبانه اصفهان امیدوار باشم؟

  13. محمد خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۱:۲۵ ق٫ظ - Reply

    سلام خواقوت/ ببخشید من علاقه زیادی به تهیه کنندگی دارم میخواستم ببینم با توجه به رتبه م چطوری الویت بندی کنم که ان شاالله قبول بشم زیاد مهم روزانه یا شبانه رتبه م در تهیه کنندگی۲۵۷ و در رادیو۲۵۸

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه بعید هست شانسی داشته باشید و برای شبانه هم احتمالا شانستون خیلی زیاد نیست. اما حتما بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید.

  14. امین خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۱:۰۱ ق٫ظ - Reply

    سلام خسته نباشید خدمت مشاور محترم…خواستم بدونم ایا با رتبه ۳۴ در سهمیه
    ۵ درصدی ایثارگری و اخرین رتبه مجاز در سهمیه ی ۱۱۷ امکان قبولی در رشته ی
    پژوهش هنر در دانشگاه های روزانه هنرتهران _هنراصفهان_کاشان_شیراز_سمنان_
    یا شهید چمران اهواز را دارم..ظرفیت این رشته در دانشگاه هایی که گفتم بین
    ۱۰الی۱۵ نفر می باشد… من الان چندروزه دارم این سوال رو میکنم اما جوابی نمیگیرم
    خواهش میکنم راهنمایی کنید امروز اخرین محلت انتخاب رشته اس..ممنون

  15. Ali خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۰:۳۹ ق٫ظ - Reply

    سلام من در رشته آموزش زبان ۴۵۰۰ شدم و از سهمیه ۵ درصدی ام استفاده نکردم خیلی اعصابم خورده؟تاثیر زیادی داشت اگر استفاده میکردم؟سهمیه ۵ درصدی بیشتر تاثیر داره یا اعمال شاگرد اولی؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      تاثیر سهمیه بدین صورت هست که:
      ۵درصد ظرفیت هر رشته محل مربوط به سهمیه هاست و فقط جاهایی سهمیه هست که امکان گرد کردن ریاضی باشه.
      بنابراین در حالتی که مثلا ظرفیت ۲ نفر باشه، سهمیه پذیرش نمیشه قاعدتا.
      در صورتی که رشته محلی ظرفیت برای سهمیه داره، کسی که در سهمیه رتبه بهتری داره اولویت قبولی داره، اما شرط دیگه ای هم باید رعایت شه:
      حدنصاب نمره ایثارگران (اعم از ایثارگران مشمول ظرفیت ۲۵ درصدی و یا ۵ درصدی) ۷۰% نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل و حدنصاب نمره رزمندگان ۸۰٪ نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل می باشد.
      بنابراین شاید اونقدرها هم اثری نداشته باشه برای رتبه های بالایی مثل رتبه شما.
      سهمیه شاگرد اولی جزئیاتش در لینک زیر هست:
      https://mastertest.ir/1397/03/%d8%b3%d9%87%d9%85%db%8c%d9%87-%d8%b4%d8%a7%da%af%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-97-98/

  16. نرگس خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱۰:۳۷ ق٫ظ - Reply

    با سلام وخسته نباشید.در رشته حسابداری با رتبه۴۴۷ وآخرین رتبه قبولی ۱۶۷۵ احتمال قبولی در دوره شبانه در دانشگاه های تهران ویا در شهرستان هایی مثل قزوین وقم وهمدان چقدر است؟ با تشکر

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۳ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای شبانه های تهران شانستون خیلی بالا نیست اما بازم به انتخاب رشته داوطلبان دیگه بستگی داره.
      اما برای روزانه شهرستان هایی که گفتید شانس دارید.

  17. رضا خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۹:۲۵ ق٫ظ - Reply

    با سلام بین دانشگاه های صنعتی اصفهان، اصفهان ، خواجه نصیر الدین طوسی
    و شیراز و فردوسی مشهد ، امیر کبیر ، به طور کلی برای عمران و به طور
    خاص برای گرایش سازه و زلزله بهتر هستن ممنون از راهنماییتون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      امیرکبیر
      خواجه نصیر
      صنعتی اصفهان
      فردوسی
      شیراز

  18. کامبیز خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۸:۲۲ ق٫ظ - Reply

    سلام
    رتبه۱۵۵مدیریت اموزشی(زیرگروه۳)
    ایا چمران قبول میشوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله احتمالش زیاد هست که برای چمران شانس داشته باشید. اما ۵درصد ظرفیت هر رشته محل مربوط به سهمیه هاست و فقط جاهایی سهمیه هست که امکان گرد کردن ریاضی باشه.
      بنابراین در حالتی که مثلا ظرفیت ۲ نفر باشه، سهمیه پذیرش نمیشه قاعدتا.
      در صورتی که رشته محلی ظرفیت برای سهمیه داره، کسی که در سهمیه رتبه بهتری داره اولویت قبولی داره، اما شرط دیگه ای هم باید رعایت شه:
      حدنصاب نمره ایثارگران (اعم از ایثارگران مشمول ظرفیت ۲۵ درصدی و یا ۵ درصدی) ۷۰% نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل و حدنصاب نمره رزمندگان ۸۰٪ نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل می باشد.

  19. محمدامین خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۷:۰۶ ق٫ظ - Reply

    سلام و خدا قوت ، با رتبه ی ۶۹۶ با سهمیه (پنج درصدی ایثارگری) و ۱۳۲۳۶ بدون سهمیه در رشته ی مدیریت دولتی کد ضریب ۲ شانس قبولی در دوره های روزانه و شبانه ی کل کشور (هرجایه کشور) رو دارم ؟ آخرین رتبه مجاز روزانه در این کد ضریب (در سهمیه) رتبه ۶۹۹ هست. ممنون از پاسخگوییتون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۲:۰۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بعید هست برای دوره روزانه شانس چندانی داشته باشید و برای شبانه هم شانستون خیلی زیاد نیست. شانس اصلی تون سایر دوره هاست.

  20. احمد خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۵:۱۸ ق٫ظ - Reply

    سلام.خداقوت.
    امکان قبولی در دکترای پیوسته رشته فیزیک هست؟بارتبه۵۳۱و در سهمیه۲۶ که رتبه آخرین نفر در سهمیه۲۳۱هست؟
    رشته اپتیک یا اختر بازارکار و آینده داره یا نه؟
    صرف این که تا دکترا یه ضرب برم که ملاک خوبی نیست درست میگم؟شما بازار کار این دو رشته رو چطور میبینید

    در تربیت مدرس امکان قبولی هست؟
    ممنون

  21. a خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۳:۲۱ ق٫ظ - Reply

    با سلام با رتبه ۱۶۰۰ گرایش طراحی کاربردی ،شبانه چه شهر های بزرگی وجود دارد.

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای تربیت دبیر شبانه، شبانه باهنر کرمان و شبانه چمران شانس دارید. بجز شبانه های تهران بجز تربیت دبیر و شاید شهرهای بزرگ بقیه رو شانس دارید. البته توصیه میکنم همه شبانه های تهران و شهرستان که علاقمند هستید رو در انتخاب رشته تون بیارید.

  22. عسل خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۳:۱۵ ق٫ظ - Reply

    با سلام .حدودا با چه رتبه ای شانس قبولی در گرایش طراحی کاربردی رشته مکانیک ، در دانشگاه چمران اهواز و صنعتی شیراز وجود داره.

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه مدنظرتون هست؟ حدودا رتبه زیر ۱۰۰۰ لازم هست که کسب کرده باشید.

  23. مقامی خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۵۷ ق٫ظ - Reply

    سلام. من در کنکور ارشد حسابداری شرکت کردم و در موارد غیر روزانه مجاز به انتخاب رشته شدم.رتبه من در سهمیه در دوره های غیر روزانه ضریب اول ۱۴۵۱ ضریب دوم ۱۳۱۶ و ضریب سوم ۹۵۳ شده.سهمیه ۲۵% ایثارگران هم دارم.ساکن اهواز هستم و علاقه مندم در استان های همجوار قبول بشم. بنده سال پیش هم گلپایگان قبول شدم و نرفتم. ممنون میشم برای انتخاب رشته کمک کنید

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۶ ق٫ظ - Reply

      سلام
      لطفا رتبه بدون سهمیه تون رو هم بفرمایید تا بهتر بتونم راهنمایی تون کنم.

  24. امیر خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۴۹ ق٫ظ - Reply

    سلام وقت بخیر !
    ببخشید من در سهمیه ۲۵ درصدی هستم و رتبم در سهمیه ۲ و در بدون سهمیه ۵۵ شده
    ( در مهندسی آب ) میخواستم بدونم امکان قبولی در دانشگاه های تهران رو دارم ؟!
    جناب سینا گفتن ۷۰ درصد نمره تو خود کارنامه اعمال شده ینی چی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      خیر این درصد در کارنامه اعمال شده.
      دقت کنید که ۵درصد ظرفیت هر رشته محل مربوط به سهمیه هاست و فقط جاهایی سهمیه هست که امکان گرد کردن ریاضی باشه.
      بنابراین در حالتی که مثلا ظرفیت ۲ نفر باشه، سهمیه پذیرش نمیشه قاعدتا.
      در صورتی که رشته محلی ظرفیت برای سهمیه داره، کسی که در سهمیه رتبه بهتری داره اولویت قبولی داره، اما شرط دیگه ای هم باید رعایت شه:
      حدنصاب نمره ایثارگران (اعم از ایثارگران مشمول ظرفیت ۲۵ درصدی و یا ۵ درصدی) ۷۰% نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل و حدنصاب نمره رزمندگان ۸۰٪ نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل می باشد.

  25. شاه بلوط خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۱:۱۳ ق٫ظ - Reply

    سلام من رتبم با سهمیه شد ۴۰۸ رشتم مهندسی کشاورزی شاخه باغبانی هیت . امکان قبولی تو دانشگاه منابع طبیعی ساری رو دارم روزانه ؟ تو رو خدا پاسخ بدین

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله به نظر میاد شانس خوبی برای پذیرش روزانه شهرستان های درجه ۲ از جمله ساری دارید، اما توصیه می کنم خودتون رو محدود به این دانشگاه ها نکنید و انتخاب های دیگه ای هم مدنظر داشته باشید تا شانس پذیرش رو از دست ندید.

      • شاه بلوط خرداد ۲۴, ۱۳۹۷ at ۷:۵۰ ق٫ظ - Reply

        خیلی ممنون مشاور عزیز. من نمیتونم راه دور برم . مجبورم نزدیکترین مکان به شهرم باشم

      • شاه بلوط خرداد ۲۴, ۱۳۹۷ at ۱۰:۳۰ ق٫ظ - Reply

        منظور شما از شانس پذیرش در نوبت دوم. یا همون شبانه هست؟؟؟؟

        • مشاور خرداد ۲۴, ۱۳۹۷ at ۱۰:۵۶ ب٫ظ - Reply

          بله نوبت دوم همان شبانه است.

  26. کیوان خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۰:۵۲ ق٫ظ - Reply

    با سلام,من رتبه م ۱۵۰۰۰شده,رشته روانشناسی,آیا غیرانفاعی و پیام نور رو میارم؟و برای انتخاب رشته اولویت رو شهریه دانشگاه قراربدم یا گرایش؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه بعید به نظر میاد که برای دانشگاه سراسری شانس زیادی نداشته باشید و شانس اصلی تون برای دانشگاه ازاد هستش.
      میتونید بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید.

  27. بهمن خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ at ۰:۰۳ ق٫ظ - Reply

    سلام و عرض ادب….رشته تهیه کنندگی رتبه ام ۲۰۰ شده …آیا دانشکده صدا و سیما روزانه قبول میشم??

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۳ ق٫ظ - Reply

      سلام
      اگر چه به انتخاب رشته داوطلبان دیگه هم بستگی داره، با این حال به نظر نمیاد شانستون خیلی زیاد باشه برای پذیرش در دانشکده صداوسیما.

  28. مهدیه خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۱۰:۳۷ ب٫ظ - Reply

    سلام من در گرایش مدیریت اموزشی رتبه ۱۰۵۳اوردم ومجاز شدم واخرین رتبه فرد قبول۱۲۱۲است ایا مجازی دانشگاه تهران ویا شهید بهشتی قبول میشم

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه به نظر نمیاد برای دانشگاه های سراسری شانستون خیلی زیاد باشه. اما حتما بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید.

  29. گلی خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۱۰:۱۵ ب٫ظ - Reply

    سلام
    من در گروه روانشناسی کد ضریب ۶یعنی روانشناسی تربیتی با رتبه در ۳۹۱و رتبه بدون سهمیه ۶۷۵۳ مجاز شدم احتمال قبولی در دوره روزانه کدوم شهرها رو دارم؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      به نظر میاد شانستون برای روزانه ها خیلی زیاد نباشه و شانس اصلی تون برای شبانه هاست.

    • گلی خرداد ۲۳, ۱۳۹۷ at ۳:۳۵ ب٫ظ - Reply

      شبانه چ دانشگاهی با رتبه در سهمیه۳۹۱روانشناسی تربیتی رو میتونم قبول شم؟

  30. حامد خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۹:۱۳ ب٫ظ - Reply

    سلام. رتبه من در مدیریت دولتی در سهمیه ۵ درصد ۳۹۱ و بدون سهمیه ۴۲۹ می باشد ۸ کد رشته متعلق به شهر خودم ایلام رو زدم آیا روزانه شانس قبولی دارم؟؟؟
    ممنون اگه راهنمایی بفرمایید

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله به نظر میاد شانس قبولی برای شما در روزانه ایلام وجود داره. البته بستگی به انتخاب رشته داوطلبان دیگه هم داره.

  31. زهرا محبی خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۸:۱۴ ب٫ظ - Reply

    با سلام معاون آموزشی دانشگاه آزاد اعلام کرده ظرفیت پذیرش امسال ارشد این دانشگاه ۶۸ هزار نفره آیا این عدد واقعی است یا موقع پذیرش بیشتر از این عدد قبول میشن

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۵۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه چون دانشگاه ازاد ظرفیتشو اعلام نمیکنه نمیشه پیش بینی دقیقی داشت.

  32. کرمی خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۷:۴۰ ب٫ظ - Reply

    آیا متن زیر درست و صحیح است ؟ چون این متن تاریخش برای سال ۹۳ بود خواستم نظر شمارو بپرسم . درسته؟؟؟؟؟؟؟

    سیستم و دستگاه برگه خوان سازمان سنجش چگونه عمل می کند؟

    بدین صورت است که می آید و چک می کند مثلا اولویت اول، شما دانشگاه شریف را زده اید اعلام می کند که نمره شما برای این دانشگاه کم است و سراغ اولویت بعد می رود و به همین ترتیب تا مثلا در انتخاب ۵۷ قفل می کند و شما در آن رشته قبول می شوید (مثلا دانشگاه فردوسی) حال ممکن دانشجویی مطرح کند دوست من رتبه اش ۶۱۰ شده(یعنی از نظر امتیاز پایین تر از من است) حال اگر او انتخاب اولش فردوسی باشد احتمال قبولی او بیشتر است یا من؟

    پاسخ ساده است شما دوست عزیز که رتبه ۵۹۰ کسب کرده اید احتمال قبولی در فردوسی برای شما بیشتر است. چون سیستم سازمان سنجش به این مهم توجه می کند که اولویت شما در انتخاب رشته جلوتر است و اول شما انتخاب می کنید اگر جای خای باقی ماند به نفر بعدی می رسد.

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      اولویت هیچ تاثیری در شانس قبولی نداره. کسی که نمره بیشتری داره، حتی اگه یک رشته محل رو انتخاب صدم زده باشه، شانس بیشتری داره نسبت به کسی که نمره کمتری داره اما اونجا رو اول انتخاب کرده.

  33. زهرا خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۷:۳۲ ب٫ظ - Reply

    سلام
    طراحی شهری
    رتبه در سهمیه ۳۷۹(منطقه۱)
    بدون سهمیه ۴۲۰
    امکان قبول در کدوم دانشگاه رو دارم؟
    اگر راهنماییم کنید یک در دنیا صد در اخرت دعاگوام?

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      قبولی نهایی شما تا حد زیادی به عملکردتون در آزمون عملی بستگی داره. ممکنه دانشگاه های خوب حتی دانشگاه های تهران قبول بشید و یا خدایی ناکرده اصلا پذیرش نشید.

  34. کیانا خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۷:۲۹ ب٫ظ - Reply

    با رتبه ۲۶۲ شیمی آلی کدوم دانشگاه قبول میشم در تهران؟
    و به نظرتون پلیمر دانشگاه تهران و شهید بهشتی بهتره
    یا شیمی الی خوارزمی و پژوهشگاه و الزهرا؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۷ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه های تهران شانستون خیلی زیاد نیست ولی برای شبانه های تهران شانس دارید.
      برای روزانه شهرهای درجه ۲ مثل یزد و یاسوج هم شانس دارید.

  35. m خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۷:۲۰ ب٫ظ - Reply

    سلام!
    وقتتون بخیر!
    میخواستم ببینم با رتبه ی ۹۷ در رشته ی آموزش زیبان انگلیسی شانسم برای قبولی در دانشگاه الزهرا تهران و سایر دانشگاه های روزانه چطوره؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۳ ق٫ظ - Reply

      سلام
      برای روزانه دانشگاه های تهران شانستون خیلی زیاد نیست، اما چون الزهرا رو بعضی ها انتخاب نمیکنند، ممکنه شانس قبولی داشته باشید. برای روزانه شهرستان ها که کلا شانس قبولی تون زیاده.

  36. سعید خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۶:۵۶ ب٫ظ - Reply

    با سلام من رشته مهندسی عمران امتحان دادم به نظر شما دانشگاه صنعتی اصفهان بهتره یا اصفهان ؟ اخه شنیدم صنعتی اصفهان
    زیادی سخت گیر هستن

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۲ ق٫ظ - Reply

      سلام
      به لحاظ کیفیت تحصیل صنعتی اصفهان بهتر هست ولی قاعدتا به همون میزان سختگیری بیشتری هم دارند.

  37. نوشین خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۶:۵۲ ب٫ظ - Reply

    با سلام
    رتبه در سهمیه ۹۷۲
    رتبه بدون سهمیه ۱۱۱۸
    در مجموعه مهندسی عمران امتحان دادم
    می خواستم بدونم برای شبانه امیر کبیر یا تهران شانسی دارم؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      بله به نظر میاد شانس خوبی برای پذیرش در دوره شبانه دانشگاه های تهران دارید. برای روزانه شهرستان های مختلف هم شانستون خیلی زیاده از جمله فردوسی و صنعتی اصفهان.

  38. Maede خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۶:۳۴ ب٫ظ - Reply

    سلام ، وقتتون بخیر
    با رتبه ۲۰۷ فیزیولوژی ، دانشگاه های تهران میتونم قبول شم؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۳۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      لطفا کدرشته تون رو بفرمایید تا بتونم راهنمایی تون کنم. منظورتون فیزیولوژی گیاهی هست یا جانوری یا دامپزشکی یا مجموعه کشاورزی؟

  39. قاسمی خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۶:۲۹ ب٫ظ - Reply

    سلام
    رتبه در سهمیه ۳۴۲
    رشته طراحی شهری
    کدوم دانشگاه ها شانس قبولیم بیشتره؟
    شهر برام فرقی نمیکنه

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۹ ق٫ظ - Reply

      سلام
      نتیجه نهایی کنکور شما خیلی بستگی به عملکردتون در آزمون عملی داره و نمیشه پیش بینی دقیقی در این باره داشت.

  40. آیسان خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۵:۴۵ ب٫ظ - Reply

    سلام ببخشید من خیلی سردرگمم میشه بگید با رتبه ی ۵۸۴در ضریب ۴ و رتبه ی ۷۰۱ در ضریب ۳ شانس قبولی روزانه یا شبانه توی کدوم دانشگاه برتر تهران رو دارم؟ توی ضریب ۱و۲ هم رتبه هام حدودا ۹۰۰

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      لطفا رشته تون رو هم بفرمایید تا بتونم راهنمایی تون کنم.

  41. پژمان خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۵:۱۶ ب٫ظ - Reply

    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده در رشته علوم سیاسی کد ۱۱۳۰ امتحان دادم
    رتبه ام در سهمیه ۶۸۳ و آخرین رتبه مجاز در سهمیه هم ۷۲۹ هستش!آیا امکان قبولی در دوره های روزانه یا شبانه تهران رو دارم؟؟در ضمن تمام رشته های دانشگاه آزاد رو با توجه به رتبه ام مجاز شدم.
    باز هم تشکر میکنم

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۹ ق٫ظ - Reply

      سلام
      لطفا رتبه بدون سهمیه تون رو هم بفرمایید تا بهتر بتونم راهنمایی تون کنم.

  42. زهره خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۴۳ ب٫ظ - Reply

    با سلام گفتید که در جامعه شناسی با این رتبه شانس قبولیم در دانشگاه شهید چمران اهواز زیاد نیست
    ولی دوستی که در ارشد ریاضی رتبه چهار رقمی داشت شانس خوبی داشت با وجود این که من در جامعه شناسی رتبه سه رقمی گرفتم
    این تفاوت از کجاست

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۰:۳۰ ق٫ظ - Reply

      سلام
      ظرفیت پذیرش در رشته های مختلف متفاوت هست و بنابراین شانس قبولی هم به همون نسبت در رشته های مختلف متفاوته.

  43. زینب خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۳۸ ب٫ظ - Reply

    سلام.وقت بخیر .رتبم در ازمون ارشد بیماری شناسی ۲۳ شده .شانسی برای قبولی دانشگاه تهران دارم؟
    ممنون میشم این شهرارو اولویت بندی کنین .اصفهان .شیراز .تهران .همدان.سنندج .

  44. m خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۳۷ ب٫ظ - Reply

    سلام خداقوت
    ازپاسخگوییتون سپاسگزارم.
    من دانشجوی کارشناسی رشته ی ریاضی هستم.دردفترچه انتخاب رشته جلوی
    بعضی ازدانشگاههاریاضی کاربردی ویاریاضی محض بدون هیچ گرایشی نوشته شده
    اما دربقیه مواردگرایش انها هم ذکرشده.منظورازاونهایی که بدون هیچ گرایشی هستن چیه؟؟
    باتوجه به این که من علاقمند به گرایش رمزوکد در ریاضی کاربردی
    هستم یعنی اگر من ریاضی کاربردی که هیچ گرایشی نداره رو انتخاب کنم بعدازقبولی در
    وورود دردانشگاه میتونم گرایش موردنظرم روانتخاب کنم؟؟؟
    ممنون میشم این موضوع روبرام روشن کنید چندروزه دگیرم کرده.ممنون

  45. مهشید خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۳۰ ب٫ظ - Reply

    سلام میخواستم بپرسم با رتبه ۲۰۰۰ کارشناسی ارشد مشاوره امکان قبولی در پردیس خودگردان تهران و دانشگاه ازاد تهران را دارم؟

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۸ ق٫ظ - Reply

      سلام
      متأسفانه بعید به نظر میاد که برای دانشگاه سراسری شانس زیادی نداشته باشید و شانس اصلی تون برای دانشگاه ازاد هستش.

  46. *** خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۱۸ ب٫ظ - Reply

    سلام وقتتون بخیر.
    قبلا پیام گذاشته بودم . اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردم. خواهش می کنم پاسخ بدید.
    من با رتبه ۹۱۷ فیزیک شانس قبولی در دانشگاه شیراز یا اصفهان رو دارم ؟

  47. @ خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۳:۱۶ ب٫ظ - Reply

    سلام خداقوت
    ازپاسخگوییتون سپاس گزارم.
    من دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی هستم. دردفترچه انتخاب رشته
    جلوی بعضی دانشگاه هادربخش گرایش فقط نوشته شده
    ریاضی کاربردی و ریاضی محض بدون اینکه گرایشی داشته باشه
    امادربقیه ی موارد باگرایشش نوشته شده. منظور از این که
    نوشته شده ریاضی کاربردی وریاضی محض، بدون هیچ
    گرایشی چیه؟؟یعنی بعدازقبولی دردانشگاه و ورودبه دانشگاه
    گرایش موردنظرمون روانتخاب میکنیم.
    باتوجه به اینکه من گرایش رمزو کد روعلاقه دارم ودر ریاضی کاربردیست
    مخوام بدونم اگه من ریاضی کاربردی که هیچ گرایشی نداره روانتخاب کنم
    بعدازقبولی و ورود به دانشگاه میتونم گرایش رمزوکدش روانتخاب کنم؟؟؟؟

    لطفاً این موضوع رو برام روشن کنید چندروزه درگیرم کرده. ممنون

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۱:۲۴ ق٫ظ - Reply

      سلام
      رشته هایی که گرایش ندارند به صورت عام هستند و شما میتونید برای پایان نامه تون موضوع مرتبط با گرایش مورد علاقه تون رو انتخاب کنید و اینطور نیست که برای تحصیل پس از پذیرش گرایش مشخص بشه.

  48. سولماز خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۲:۵۱ ب٫ظ - Reply

    من در رشته بیوشیمی بالینی سوم شناسی شرکت کردم دور دورهای شبانه مجاز شده ام دررفته بیوشیمی بالینی رتبه ام ۲۷۹ دور
    دور رشته سم شناسی رتبه در سهمیه ۲۹ میباشد.آخرین رتبه مجاز درسهمیه بیوشیمی بالینی ۲۸۶ و در
    رشته سم شناسی آخرین رتبه مجاز ۲۰۳ میباشد.لطفا راهنمایی کنید.در ضمن آیا میتوانم در رشته
    سلولی مولکولی یا رشته‌ای که کد ضریب یک دارند شرکت کنم.

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۰:۵۵ ق٫ظ - Reply

      سلام
      با توجه به ظرفیت محدود رشته های بیوشیمی بالینی و سم شناسی شانستون برای دانشگاه های دولتی چندان زیاد نیست.
      بر اساس علاقه انتخاب رشته کنید.
      خیر شما نمیتونید از مجموعه سلولی مولکولی انتخاب کنید و فقط از کدرشته های امتحانی خودتون میتونید انتخاب کنید.

  49. بهروز خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۲:۴۲ ب٫ظ - Reply

    من پسر هستم،زیرگروه مدیریت بازرگانی و رتبه ۲۲۳۶ آوردم و علاقه دارم در دانشگاه مجازی قبول شوم

    • مشاور خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ at ۰:۵۱ ق٫ظ - Reply

      سلام
      هم دانشگاه های تهران و هم دانشگاه های شهرستان در مقطع ارشد دوره مجازی در این گرایش پذیرش دارند و شانس پذیرش براتون وجود داره.

  50. سمیه خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ at ۲:۳۷ ب٫ظ - Reply

    آخرین رتبه مجاز در سهمیه هم ۵۴۰

Leave A دیدگاه