درصد و رتبه قبولی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
اطلاع از درصد و رتبه های قبولی کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به داوطلبان این رشته کمک میکند تا برنامه ریزی بهتری برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد داشته باشند.
میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …
چرا درصد و رتبه های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سالیان گذشته مهم است؟
به عنوان یک داوطلب امتحان کارشناسی ارشد، وقتی میخواهید برای مطالعه برای این آزمون برنامه ریزی کنید، ممکن است این سوال برایتان مطرح باشد که برای کسب رتبه دلخواهم در کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی باید چه درصدهایی کسب کنم؟
سرفصل های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در دفترچه ثبت نام آزمون ارشد ۱۴۰۲ اعلام شده است. اما تا این جای کار شما فقط میدانید که سوالات کنکور ارشد از چه دروسی مطرح خواهد شد.
در مرحله بعد لازم است به سراغ منابع کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی بروید. ممکن است فرصت کافی برای مطالعه همه منابع را نداشته باشید، در این حالت با بررسی سوالات کنکور ارشد سالهای گذشته و پرس و جو از داوطلبان سالهای قبل مهمترین منابع را شناسایی کنید.
یک موضوع دیگر هم میتواند در اولویتبندی منابع موثر باشد. با بررسی درصدها و رتبه های داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در سال های گذشته ممکن است به این جمع بندی برسید که برای هر درس چقدر لازم است وقت بگذارید تا به رتبه مدنظر خود دست پیدا کنید.
علاوه بر این، با نزدیک شدن به زمان کنکور ارشد ۱۴۰۲، طبیعتا کم کم به سراغ جمع بندی و تست زنی خواهید رفت. موقعی که تستهای کنکور ارشد سالهای قبل را میزنید، میتوانید درصد خود را محاسبه کنید و سپس با توجه به درصدها ببینید رتبه احتمالی شما در کنکور چند میشود.
پس از شرکت در کنکور و انتشار سوالات کارشناسی ارشد نیز داوطلبان میتوانند با بررسی پاسخنامه کلیدی، درصد کسبشده در هر یک از دروس امتحانی را محاسبه کنند. در این شرایط نیز با توجه به درصدهای کسبشده و نمونه کارنامه درصد و رتبه های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سالهای قبل، داوطلبان میتوانند رتبه خود را حدس بزنند.
تاثیر معدل در کنکور ارشد
بر اساس اعلام سازمان سنجش، تأثیر معدل در رتبه کنکور کارشناسی ارشد ۲۰ درصد است. ضمن این که این تأثیر بیست درصدی معدل به صورت تراز اعمال خواهد شد.
درخصوص نحوه محاسبه معدل مؤثر اطلاعات دقیقی از سوی سازمان سنجش اعلام نشده است؛ تنها موضوع قطعی در این خصوص این است که معدل مؤثر داوطلبان کنکور ارشد، عموماً با معدل کسبشده در مقطع کارشناسی متفاوت است که به نظر میرسد مهمترین آیتم در این خصوص سطح دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی است.
با توجه به این که اولا معدل رقبای شما مشخص نیست و ثانیا سازمان سنجش درخصوص نحوه محاسبه معدل موثر شفافسازی نکرده و این موضوع هم در تخمین رتبه کنکور ارشد موثر است، محاسبه رتبه دقیق اندکی دشوار است.
در جداول زیر، برخی از کارنامه های ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سال های گذشته به همراه رتبه، تراز و درصدهای دروس کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی قرار داده شده است. (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی) (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی) (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی) (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی) (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی) (کد ضریب ۱ شامل گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد غذایی)نمونه کارنامه کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی به همراه درصد و رتبه
نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ (سهمیه آزاد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۱ ۱ ۹۸۶۹ ۳/۳۳ ۰ ۸۸/۳۳ ۵۱/۶۷ ۶۰/۸۳ ۶۱/۴۰ ۲ ۲ ۹۵۴۷ ۷۵/۵۶ ۰ ۸۱/۶۷ ۷۸/۳۳ ۴۱/۶۷ ۲۱/۰۵ ۲۶ ۲۷ ۷۱۸۷ ۰ ۸/۳۳ ۴۶/۶۷ ۲۶/۶۷ ۳۳/۳۳ ۵۰/۸۸ ۴۴ ۴۶ ۶۳۲۳ ۲۳/۳۳ ۰ ۵۱/۶۷ ۵۳/۳۳ ۱۷/۵۰ ۳۵/۰۹ ۵۵ ۵۸ ۶۱۴۸ ۰ ۰ ۵۳/۳۳ ۴۸/۳۳ ۳۵ ۲۲/۸۱ ۶۰ ۶۴ ۵۹۴۴ ۱۵/۵۶ ۰ ۶۵ ۴۰ ۱۶/۶۷ ۲۶/۳۲ ۷۵ ۷۹ ۵۷۱۱ ۳۸/۸۹ ۰ ۴۸/۳۳ ۳۸/۳۳ ۱۲/۵۰ ۲۶/۳۲ ۷۷ ۸۱ ۵۶۸۶ ۰ ۰ ۴۱/۶۷ ۵۵ ۲۰/۸۳ ۲۲/۸۱ ۷۹ ۸۳ ۵۶۵۷ ۰ ۰ ۵۰ ۵۶/۶۷ ۲۴/۱۷ ۱۵/۷۹ ۸۹ ۹۵ ۵۴۸۹ ۰ ۵ ۳۳/۳۳ ۴۱/۶۷ ۱۷/۵۰ ۲۶/۳۲ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۰ (سهمیه آزاد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۷۲ ۸۶ ۵۸۰۲ ۶۶.۶۷ ۰ ۴۱.۶۷ ۱۱.۶۷ ۲۷.۵ ۱۳.۳۳ ۱۲۴ ۱۴۸ ۵۱۰۳ ۳.۳۳ ۰ ۲۵ ۵۶.۶۷ ۲۲.۵ ۲۸.۳۳ ۲۵۴ ۲۸۶ ۴۱۳۷ ۱۱.۱۱ ۶.۶۷ ۲۶.۶۷ ۴۰ ۱۳.۳۲- ۴۶.۶۷ ۴۶۰ ۵۱۷ ۳۴۳۵ ۳.۳۳ ۰ ۴۶.۶۷ ۳۰ ۶.۶۷ ۱۰ ۵۹۱ ۶۷۱ ۳۱۸۷ ۰ ۰ ۳۵ ۲۰ ۳.۳۳ ۱۸.۳۳ ۶۹۱ ۷۹۲ ۳۰۰۶ ۵.۵۵- ۱.۶۷ ۱۱.۶۷ ۱۳.۳۳ ۱۱.۶۷ ۱۵ ۷۶۷ ۸۷۴ ۲۹۱۲ ۰ ۰ ۵ ۲۳.۳۳ ۲۰.۸۳ ۰ ۹۷۷ ۱۱۱۵ ۲۶۵۱ ۳.۳۳ ۰ ۲۸.۳۳ ۱.۶۷ ۲.۵ ۶.۶۷ ۱۱۱۱ ۱۲۶۵ ۲۵۲۹ ۶.۶۶- ۰ ۳.۳۳ ۱۰ ۱۱.۶۷ ۳.۳۳ ۱۵۷۳ ۱۷۹۹ ۲۱۱۶ ۰ ۰ ۲۰ ۳.۳۳ ۳.۳۳ ۰ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۰ (سهمیه ۵ درصد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی / انگلیسی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری) (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۲۹ ۲۷۹ ۴۱۷۹ ۰ ۰ ۳۶.۶۷ ۲۰ ۱۴.۱۷ ۴۳.۳۳ ۹۴ ۸۸۵ ۲۹۰۱ ۰ ۰ ۱۸.۳۳ ۳.۳۳ ۱۶.۶۷ ۱۰ ۱۳۸ ۱۳۱۹ ۲۴۷۹ ۲.۲۱- ۰ ۱۸.۳۳ ۳۳.۳۳ ۱.۶۶- ۱.۶۷ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه آزاد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۱۴۰ ۱۵۶ ۴۷۶۸ ۰ ۰ ۲۰ ۲۰ ۲۶.۶۷ ۲۱.۶۷ ۲۰۶ ۲۳۱ ۴۱۶۰ ۶.۶۷ ۲۰ ۰ ۲۰ ۱۳.۳۳ ۲۰ ۲۳۱ ۲۵۷ ۴۰۱۴ ۰ ۰ ۳۳.۳۳ ۲۶.۶۷ ۹.۱۷ ۳۰ ۲۳۴ ۲۶۰ ۴۰۰۲ ۲۶.۶۷ ۰ ۰ ۶.۶۷ ۱۰.۸۳ ۲۵ ۲۷۷ ۳۰۶ ۳۷۸۴ ۳.۳۳ ۶.۶۷ ۱۸.۳۳ ۱۱.۶۷ ۲۰.۸۳ ۶.۶۶- ۳۶۱ ۴۰۴ ۳۵۰۸ ۰ ۶.۶۶- ۱۰ ۱۳.۳۳ ۱۷.۵ ۶.۶۷ ۸۰۹ ۸۹۱ ۲۶۲۱ ۰ ۰ ۱۵ ۵ ۰ ۲۱.۶۷ ۸۲۲ ۹۰۵ ۲۶۰۵ ۳۱.۱۱ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰ ۸۷۶ ۹۶۸ ۲۵۳۴ ۱۲.۲۲ ۶.۶۷ ۱۰ ۱.۶۷ ۰.۸۳ ۸.۳۳ ۹۱۷ ۱۰۱۷ ۲۴۸۴ ۰ ۰ ۰ ۲۵ ۵ ۱۱.۶۷ ۹۶۲ ۱۰۶۷ ۲۴۴۷ ۵.۵۶ ۰ ۱.۶۷ ۱۶.۶۷ ۲.۵- ۸.۳۳ ۱۰۱۱ ۱۱۲۴ ۲۳۹۴ ۰ ۰ ۸.۳۲- ۳.۳۳ ۵ ۱۳.۳۳ ۱۰۳۰ ۱۱۴۹ ۲۳۶۶ ۷.۷۸ ۰ ۵ ۱۸.۳۳ ۳.۳۳ ۳.۳۳ ۱۱۵۷ ۱۲۸۸ ۲۲۵۸ ۸.۸۹ ۰ ۱.۶۷ ۰ ۵ ۳.۳۳ ۱۶۱۵ ۱۸۰۴ ۱۸۴۷ ۴.۴۳- ۵- ۱۳.۳۳ ۱.۶۷ ۰ ۶.۶۶- ۱۶۸۸ ۱۸۸۴ ۱۷۸۵ ۸.۸۹ ۰ ۰ ۰ ۰ ۱.۶۶- نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۵ درصد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۲۴ ۲۲۹ ۴۱۷۳ ۳.۳۳ ۰ ۳۳.۳۳ ۳۰ ۱۳.۳۳ ۱۰ ۳۸ ۳۹۹ ۳۵۱۷ ۱.۱- ۰ ۱۱.۶۷ ۳۶.۶۷ ۴.۱۷ ۲۰ ۴۰ ۴۲۱ ۳۴۶۸ ۳۳.۳۳ ۰ ۳.۳۳ ۵- ۱۳.۳۳ ۸.۳۳ ۷۳ ۹۱۰ ۲۶۰۱ ۱.۱- ۰ ۱۵ ۳۱.۶۷ ۶.۶۶- ۰ ۹۳ ۱۱۰۸ ۲۴۰۹ ۲۴.۴۴ ۰ ۰ ۱.۶۷ ۰.۸۳ ۰ ۱۵۸ ۱۹۴۲ ۱۷۴۷ ۲.۲۲ ۰ ۳.۳۲- ۶.۶۶- ۴.۱۷ ۱.۶۷ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۲۵ درصد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۳۹ ۱۷۷۷ ۱۸۶۸ ۷.۷۷- ۱۶.۶۷ ۶.۶۶- ۶.۶۷ ۱۵.۸۲- ۶.۶۷ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه آزاد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۱۸ ۲۰ ۷۴۴۱ ۴۰ ۰ ۵۳.۳۳ ۴۳.۳۳ ۴۴.۱۷ ۲۶.۶۷ ۴۴ ۵۰ ۶۳۴۵ ۰ ۲۵ ۲۶.۶۷ ۲۶.۶۷ ۲۵.۶۴ ۴۱.۶۷ ۴۷ ۵۴ ۶۲۴۵ ۰ ۰ ۳۰ ۴۳.۳۳ ۴۵.۳ ۵۱.۶۷ ۱۸۴ ۲۰۶ ۴۵۱۵ ۰ ۰ ۳۶.۶۷ ۵ ۲۸.۲۱ ۲۵ ۲۶۰ ۲۸۹ ۴۰۵۳ ۱۰ ۱۸.۳۳ -۵ ۶.۶۷ ۲۰.۵۱ ۱۸.۳۳ ۲۷۸ ۳۱۰ ۳۹۷۳ -۱.۱ ۰ ۲۸.۳۳ ۲۵ ۱۳.۶۸ ۳۰ ۲۷۹ ۳۱۱ ۳۹۷۱ -۱۱.۱ ۲۰ ۶.۶۷ ۶.۶۷ ۱۷.۹۵ ۲۰ ۳۳۲ ۳۶۸ ۳۷۹۰ -۸.۸۸ ۰ ۸.۳۳ ۲۵ ۲۴.۱۷ ۲۳.۳۳ ۴۲۶ ۴۷۷ ۳۴۹۹ ۲۲.۲۲ ۰ ۲۱.۶۷ ۱۰ ۹.۴ ۰ ۴۳۹ ۴۹۱ ۳۴۶۲ -۲.۲۱ ۰ ۱۰ ۱۶.۶۷ ۲۰.۵۱ ۵ ۴۵۵ ۵۱۰ ۳۴۲۷ ۴.۴۴ ۰ ۱۳.۳۳ ۱۳.۳۳ ۱۱.۱۱ ۲۳.۳۳ ۴۷۶ ۵۳۳ ۳۳۸۲ ۱۷.۷۸ ۰ ۰ ۱۵ ۱۴.۱۷ ۰ ۵۰۴ ۵۶۳ ۳۳۰۱ ۴.۴۴ ۰ ۱۸.۳۳ ۳.۳۳ ۲۲.۲۲ ۲۰ ۵۰۶ ۵۶۵ ۳۲۹۹ ۲.۲۲ ۰ ۶.۶۷ ۳۳.۳۳ ۵.۱۳ ۳۰ ۵۴۵ ۶۰۵ ۳۲۴۹ ۷.۷۸ -۲۰ ۱۵ ۳۶.۶۷ ۴.۲۷ ۵ ۵۶۶ ۶۲۸ ۳۲۰۹ ۱.۱۱ ۵ ۲۶.۶۷ -۱۱.۶۶ ۱۵.۳۸ ۱.۶۷ ۵۸۳ ۶۴۹ ۳۱۹۰ ۰ ۰ ۲۶.۶۷ ۱۵ ۱۱.۱۱ ۸.۳۳ ۶۸۲ ۷۶۰ ۲۹۹۹ ۳.۳۳ ۳.۳۳ ۱۱.۶۷ ۱۸.۳۳ ۱۲.۸۲ -۶.۶۶ ۷۴۵ ۸۲۸ ۲۸۹۶ ۰ ۸.۳۳ ۳۳.۳۳ ۱۶.۶۷ -۰.۸۴ ۱.۶۷ ۷۶۹ ۸۵۳ ۲۸۶۹ ۲۴.۴۴ ۰ ۱۸.۳۳ ۱.۶۷ ۰.۸۵ ۰ ۹۶۵ ۱۰۶۱ ۲۶۳۸ ۱۶.۶۷ ۰ ۸.۳۳ ۸.۳۳ ۳.۳۳ ۱۳.۳۳ ۹۹۵ ۱۰۹۲ ۲۶۱۰ ۱۰ ۳.۳۳ -۱۰ -۱.۶۶ ۱۰.۲۶ ۱۶.۶۷ ۱۰۸۰ ۱۱۸۹ ۲۵۲۷ -۲.۲۱ ۰ ۸.۳۳ ۵ ۱۴.۵۳ ۰ ۱۳۴۹ ۱۴۹۳ ۲۳۰۹ ۲.۲۲ ۰ ۳.۳۳ ۶.۶۷ ۷.۶۹ -۵ ۱۵۲۰ ۱۶۸۳ ۲۱۸۷ ۰ ۰ ۱۵ -۳.۳۲ ۵.۱۳ ۱۰ ۱۶۸۳ ۱۸۶۳ ۲۰۹۹ ۱.۱۱ ۰ ۸.۳۳ -۲۰ ۳.۴۲ ۵ ۱۹۴۹ ۲۱۵۷ ۱۹۳۱ ۰ ۰ -۶.۶۶ -۱۰ ۶.۸۴ ۱۵ ۲۳۶۸ ۲۵۸۲ ۱۶۷۲ ۰ ۰ -۱.۶۶ ۰ -۱.۷ ۱۵ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸ (سهمیه ۵ درصد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۱۷ ۱۲۷ ۵۰۸۱ ۰ ۰ ۳۸.۳۳ ۳۳.۳۳ ۲۶.۵ ۳۰ ۶۵ ۷۸۰ ۲۹۶۶ ۱۸.۸۹ ۰ ۰ ۸.۳۳ ۹.۴ ۶.۶۷ ۹۸ ۱۲۸۱ ۲۴۵۴ ۰ ۰ ۱.۶۷ ۶.۶۷ ۱۴.۵۳ ۸.۳۳ ۱۲۲ ۱۵۹۳ ۲۲۴۹ ۱۱.۱۱ ۰ ۱۰ ۱.۶۷ -۰.۸۴ -۳.۳۲ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷ (سهمیه آزاد)
رتبه تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۲۲ ۷۲۶۴ ۱۲.۲۲ ۰ ۶۸.۳۳ ۳۵ ۵۰ ۸.۳۳ ۴۸ ۶۴۸۱ ۱۷.۷۸ ۵ ۴۳.۳۳ ۲۵ ۳۷.۵ ۲۶.۶۷ ۱۳۵ ۵۲۱۹ ۰ ۵ ۴۱.۶۷ ۲۰ ۳۰.۸۳ ۰ ۲۰۹ ۴۵۲۱ -۲.۲۱ ۰ ۲۳.۳۳ ۳۰ ۲۷.۵ ۱۶.۶۷ ۲۵۴ ۴۲۹۲ ۰ ۰ ۴۸.۳۳ ۲۳.۳۳ ۱۹.۱۷ ۰ ۳۴۸ ۳۹۵۸ -۵.۵۵ ۰ ۱۳.۳۳ ۱۵ ۲۷.۵ ۵ ۴۰۶ ۳۷۵۴ ۱۶.۶۷ ۰ ۱۱.۶۷ ۱۰ ۱۷.۵ ۲۳.۳۳ ۵۲۳ ۳۴۱۴ ۰ ۰ ۲۵ ۱۰ ۱۰.۸۳ ۱۵ ۶۳۶ ۳۲۲۹ ۱۲.۲۲ ۰ ۲۵ ۲۵ -۳.۳۲ ۸.۳۳ ۷۹۳ ۳۰۲۲ -۲۰ -۶.۶۶ ۰ ۲۶.۶۷ ۱۰ ۲۶.۶۷ ۹۰۵ ۲۹۱۶ ۲۴.۴۴ ۰ -۵ ۱۰ ۰.۸۳ ۱۵ ۱۳۵۹ ۲۵۵۹ ۲.۲۲ ۰ ۶.۶۷ ۳.۳۳ ۵.۸۳ ۸.۳۳ ۱۶۰۵ ۲۳۹۸ ۱۵.۵۶ ۲۰ ۶.۶۷ -۶.۶۶ -۱۰ -۲۰ ۱۸۳۹ ۲۲۷۳ ۳.۳۳ ۰ -۳.۳۲ ۱.۶۷ ۳.۳۳ ۲۱.۶۷ ۲۵۹۹ ۱۹۲۵ -۱.۱ ۵ ۵ ۸.۳۳ -۵.۸۲ -۱.۶۶ ۳۳۰۵ ۱۵۳۳ ۰ -۳.۳۲ -۶.۶۶ ۵ -۲.۵ ۳.۳۳ نمونه کارنامه های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷ (سهمیه ۵ درصد)
رتبه رتبه کشوری تراز زبان عمومی و تخصصی (ضریب ۲) ریاضیات (ضریب ۲) شیمی مواد غذایی (ضریب ۲) میکروبیولوژی مواد غذایی (ضریب ۲) تکنولوژی مواد غذایی (ضریب ۴) اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (ضریب ۲) ۱۵۱۸ ۱۶۱۸ ۲۴۴۷ ۲۱.۱۱ ۰ ۵ ۰ ۳.۳۳ ۰ ۲۵۲۳ ۲۶۲۳ ۱۹۵۲ ۷.۷۸ ۰ ۱۳.۳۳ -۱.۶۶ ۰ ۰
چرا من با رتبه ی ۳۰۰ یا دویست هیجا رو نمیارم!؟؟ اینا چجوری قبول شدن
معدلمم ۱۷و خوردی هست