نخبگان

منابع کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو (کد ۱۱۲۹)

منابع کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو

انتخاب بهترین منابع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو، اولین قدم جهت کسب آمادگی برای شرکت در آزمون ارشد است. بنابراین، لازم است منابع با توجه به سرفصل‌ها و دروس امتحانی و نیز ضرایب دروس به طور دقیق انتخاب شوند. در این مطلب فهرست پیشنهادی منابع ارائه شده است.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

مطابق دفترچه کنکور ارشد ۱۴۰۳ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات اردو نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغ‌‌التحصیلان کلیه رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.

عناوین دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو
منابع کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو

رشته زبان و ادبیات اردو در مقطع کارشناسی بدون گرایش است. داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات اردو لازم است با توجه به سرفصل ها و ضرایب دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات اردو که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ درج شده، به سؤالات امتحانی ۶ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات اردو پاسخ دهند.

تعداد سؤالات دروس امتحانی رشته زبان و ادبیات اردو در کنکور کارشناسی ارشد بر اساس دفترچه سؤالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ زبان و ادبیات اردو مطابق جدول زیر است:

ردیف

دروس امتحانی

تعداد سؤالات

۱

دستور زبان تخصصی اردو

۲۵

۲

متون تخصصی

۲۰

۳

ادبیات منظوم

۳۰

۴

ادبیات منثور

۲۵

۵

تاریخ ادبیات اردو

۱۰

۶

ترجمه متون سیاسی، فرهنگی، ادبی و اجتماعی

۱۰

 

منابع کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو و ضرایب دروس امتحانی برای هر یک از گرایش‌های این رشته به‌صورت کلی اقدام می‌کند. اما جزئیات منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات اردو اعلام نمی‌شود.

بزودی منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد باشند ارائه خواهد شد.

 

ازجمله منابع مهم برای کسب آمادگی جهت آزمون ارشد، مطالعه و مرور سؤالات کنکور کارشناسی ارشد سال‌های گذشته است. چرا که از طرفی داوطلبان با نحوه طرح سؤالات از سوی طراحان آشنا شده و از سویی دیگر احتمال تکرار سؤالات سال‌های گذشته دور از ذهن نیست. علاوه بر این، مرور سؤالات به نوعی مرور مباحث مطالعه‌ شده نیز می‌باشد.

سؤالات کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو از طریق صفحات زیر قابل دریافت است:

ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو

جهت کسب اطلاع از ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه‌های سراسری و آزاد در گرایش‌های مختلف رشته زبان و ادبیات اردو می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو

 

کارنامه و رتبه‌های قبولی کنکور ارشد زبان و ادبیات اردو

جهت کسب اطلاع از کارنامه و رتبه‌های قبولی کنکور کارشناسی ارشد در گرایش‌های مختلف رشته زبان و ادبیات اردو سال‌های گذشته می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

رتبه های قبولی کنکور ارشد زبان و ادبیات اردو

همچنین جهت کسب اطلاع از زمان ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۳ و زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۳ می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.

مطالب مفید برای داوطلبان کنکور ارشد:

دفترچه سوالات کارشناسی ارشد را از کجا می توان رایگان دانلود کرد؟

در سایت مسترتست، دفترچه کلیه سوالات آزمون ارشد به صورت رایگان قابل دریافت است.

آیا کلید سوالات ارشد از سوی سازمان سنجش منتشر می شود؟

بله، پس از برگزاری کنکور، پاسخنامه کلیدی از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.

آیا بررسی سوالات کارشناسی ارشد زبان و ادبیات اردو سال های گذشته لازم است؟

بله، امکان تکرار سوالات در آزمون وجود دارد. علاوه بر این، با بررسی سوالات با نحوه طرح تست ها از سوی طراحان سوال آشنا خواهید شد.

ثبت‌نام کنید
مطلعم کن

۰ نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات